۶/فروردین/۹۰, ۲۲:۳۴
۷/فروردین/۹۰, ۰:۵۸
(۶/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۴)Vblock نوشته است: [ -> ]كريس آنجل هم روي آب راه ميره.... دليل نميشه كه.
سلام داداش
قبلش می بخشید این پاسخ ربطی به موضوع بحث نداره
کی گفته کریس آنجل رو آب راه میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش یه لایه نازک از جنس شیشه روی آب بوده !!!!!!!
به همین سادگی گول نخورید

کریس آنجل از طرف برخی افراد ساپورت میشه توجه کنید کلی از نمادهای شیطان پرستها از سرو کله اش آویزونه یه جورایی خودشه فرشته (آنجل) می دووونه خودتون در موردش تحقیق کنید بهتره
یاعلی
۱۹/فروردین/۹۰, ۱۴:۴۸
![[تصویر: megamind-movie-poster.jpg]](http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/08/megamind-movie-poster.jpg)
در طول فیلم مگامایند از لباسهای جادوگری استفاده می كند و شاید یكی از جالب ترین مسائل درباره این فیلم شعاری باشد كه بر روی كاور آن نوشته شده است كه همان پیام و محور اصلی فیلم است: What if the bad guy won یعنی چه اتفاقی می افتد اگر پسر بد برنده بشود؟...
اخیراً كارتونی به نام «كله كدو» با دوبله فارسی در فروشگاههای كشور در اختیار عموم مردم قرار گرفته است. كارتونی كه محصول سال 2010 كشور امریكاست كه محصولی از محصولات كمپانی Dream Works به حساب میآید. فیلمی كه شاید بتوان آن را صریحترین فیلمهای هالیوود درباره آخرالزمان لااقل در حوزه انیمیشن دانست. پردهای دیگر كه بیش از پیش قصد و منظور صاحبان هالیوود را در به كارگیری سینما به عنوان یك ابزار استراتژیك نمایان میكند.
انیمیشن "مگامایند "
فیلمهای سینمایی حقیقتاً دریچهای هستند به سوی درك بهتر روش فكری جوامعی كه این فیلمها در درون آن شكل گرفتهاند. انیمیشن در سینمای غرب با استفاده از تكنیكهای مختلف و متعددی سعی در استحاله فكری و روحی كودكان و حتی بزرگسالان جوامع دیگر دارد و در این راه از ظریف ترین شیوهها استفاده مینماید. شیوههایی كه در طول زمان تأثیر خود را بدون اطلاع بیننده می گذارند و مسیر زندگی او را به تدریج تغییر داده و به سمت و سوی روش زندگی امریكایی سوق می دهند. انسانی كه به این صورت استحاله شده است رؤیاهایش نیز امریكایی می شوند. هدف نهایی این سیستم پیچیده تبدیل انسانها به موجوداتی كاملاً رؤیازده، سلطه پذیر و غرق در خیالات و توهمات است كه تمام جهان اطرافشان را حاصل یك انفجار تصادفی ازلی دانسته و برای خود هیچ آرمان بلند و دستگیره مطمئنی برای ادامه حیات قائل نیستند.
ساخت انبوه فیلمهای ماجراجویانه كه در باورنكردنیترین قصههای پیشینیان نیز قابل تصور نبودهاند، تهیه فیلمهای بلند ترسناكی كه هر روز تمام دنیا را در اذهان مخاطبانشان در معرض خطر جدیدی قرار می دهند، جلوههای بصری اغواكنندهای كه تمام آرزوهای شخصیتهای اصلیشان را در كسب همان جلوات خلاصه می كند، دامن زدن به تصور متوهمانه، شكاكانه و نسبی گرایانه نسبت به تمام اركان هستی، پست كردن هرچه بیشتر آدمها و آرزوهایشان و ریختن قبح رفتار غیراخلاقی و ضد انسانی و دهها شیوه از پیش طراحی شده و دقیق دیگر تنها گوشهای از تلاش گسترده سینمای غرب وحشی در جهت مسخ فكر و روان بینندگان آن است. آن قدر این شیوهها ظریف و پیچیده هستند كه توضیح هر كدام از آنها رسالهای جداگانه و تحقیقی مبسوط می طلبد و البته قصد این نوشته بررسی مفصل آنها نیست. در این میان انیمیشن مگامایند كه با ترجمه درست می توانیم آن را «ابر مغز» بنامیم به روش نسبتاً نویی و با صراحت بیشتری از گذشته سعی در القای مفاهیم مد نظر اربابان هالیوود به مخاطبان خود كرده است.
![[تصویر: megamindpo.jpg]](http://img.sceper.eu/images/megamindpo.jpg)
صحنه ابتدایی فیلم كه در آن قرار است مگامایند (شخصیت اصلی فیلم) از سیاره ای دور دست و در حال فروپاشی توسط پدر و مادرش به بیرون از سیاره پرتاب شود با جملهای شروع می شود كه درك معنی آن در همان ابتدا دشوار است. پدر و مادر مگامایند به او می گویند «تو مقدر شدهای»؛ معنی این جمله چه می تواند باشد؟ مقدر برای چه؟ آیا تقدیر چیزی جز پیش بینی آینده فرد مقدر را معنی می دهد؟ كسی كه آینده او پیش از این برایش تعیین شده است. اگر نگاهی كلی به داستان فیلم و نهایت كار آن بیندازیم می فهمیم كه مگامایند (كه اثبات خواهیم كرد كه نماد شیطان در فیلم است) در حقیقت برای سروری و ریاست واقعی بر متروسیتی (كه نمادی از كل جهان به رهبری امریكاست) مقدر شده است. سرنوشتی كه در آن مگامایند بر تمام ابناء بشر برتری می یابد و با استفاده از هوش و ذكاوتش بر آنها پیروز می شود. و آیا این چیزی به جز دلیل رانده شدن شیطان از درگاه الهی در قصص قرآن و انجیل است؟!
از سوی دیگر فرود مترومن (Metro Man) به صورت كاملاً همزمان با مگامایند آن هم در حالی كه هر دو بدون هیچ دلیل مشخصی دقیقاً در زمین فرود میآیند شایسته توجه است. به وضوح این بخش از فیلم نیز نماد فرود انسان و شیطان به صورت همزمان به زمین است. باز در همین ابتدا مگامایند صراحتاً اشاره به شروع رقابت او و مترومن از زمان ورودشان به زمین می كند. گویی دوگانهای هستند كه معنی و مفهوم این هبوط در رقابت بین آنها معنی می شود، رقابت بر سر آقائی و سروری بر جهان كه در ادامه فیلم شاهد آن هستیم.
![[تصویر: tighten-metro-man-megamind-photo.jpg]](http://0.tqn.com/d/movies/1/0/D/X/W/tighten-metro-man-megamind-photo.jpg)
در این فیلم تنها موجودی كه نژادش با بقیه متفاوت نشان داده شده است مگامایند است. در حالی كه مترومن مثل بقیه انسانها سفید پوست است و ظاهری عادی دارد مگامایند با پوستی آبی و كلهای بزرگ كه نشان دهنده نژاد متفاوت اوست در فیلم ظاهر می شود و این خود تأیید دیگری بر ادعای نماد شیطان بودن مگامایند در فیلم است. همچنین بدون هیچ توضیحی مترومن در این فیلم دارای قدرتهای خارق العاده ای است كه باعث می شود تمام مردم او را به عنوان منجی خود بشناسند. او می تواند مثل مسیح روی آب راه برود و مردم حاضر هستند حتی پای او را هم ببوسند. با جرأت می توان گفت در جامعهی بدون تقدسی مثل امریكا ایجاد چنین تصویری از یك فرد حتی در فیلمهای آخرالزمانی هالیوود بسیار بسیار بی سابقه و شگفتآور است. از سوی دیگر مگامایند دارای قدرت خاصی به جز ذهن قوی و باهوشش نیست. ذهنی كه در نهایت راهگشای او در غلبه بر قدرت ماورائی مترومن می شود. این اصالت دادن به هوش و برجسته كردن آن در مقابل معجزات و قدرت ماورائی مترومن خود گواه دیگری بر تأكید فیلم بر نسبت تعریف شده شیطان (دجال) و منجی آخرالزمان در كتب مقدس است.
مگامایند در همان صحنههای ابتدایی فیلم تأكید می كند كه او یاد گرفته است كه در بد بودن بهترین باشد! همچنین در صحنه دیگری كه مگامایند با هال(یكی از شخصیت های درجه دو فیلم) درگیر می شود به او اشاره عجیبی می كند. او به هال می گوید فرق من با تو در Presentation (نحوه ارائه) است. هیچ دلیل منطقی برای بیان این معنی از زبان مگامایند در فیلم نمی توان یافت جز این كه او درست رویه ابلیس را در ارائه اغوا كردن ابناء بشر با استفاده از ظاهرسازی پیش گرفته است. علاوه بر این تغییر شكل شیطان به هر شكل و صورتی كه دلخواه اوست در طول فیلم شایسته توجه است، چیزی كه یقیناً از عهده یك انسان بر نمی آید. در حقیقت او به هزار شكل در می آید تا خود را در دل انسان جا كند.
در طول فیلم مگامایند از لباسهای جادوگری استفاده می كند و شاید یكی از جالب ترین مسائل درباره این فیلم شعاری باشد كه بر روی كاور آن نوشته شده است كه همان پیام و محور اصلی فیلم است: What if the bad guy won? یعنی چه اتفاقی می افتد اگر پسر بد برنده بشود؟ در تمام طول فیلم قصد و مقصود نهایی این است كه نشان داده شود سلطه شیطان بر زمین چیز واقعاً بدی نیست. آن كسی را كه فكر می كنیم شیطان است در حقیقت می تواند آقا و سرور جهان باشد و انسانها در نهایت این را خواهند فهمید و او را در جایگاه واقعیش قرار خواهند داد! همان طور كه مشاهده می كنید صراحت و وضوح در بیان این مسائل در این فیلم در حد باورنكردنی و بی سابقه ای بالاست كه شاید نتیجه احساس نزدیك شدن هرچه بیشتر جهان از نظر سازندگان به زمان ظهور منجی آخرالزمان است. همچنین فیلم با توجه به وضعیت مترومن به مخاطب این مطلب را القا می كند كه خوب بودن كسل كننده و شاید به تعبیری بردگی خداست در حالی كه بد بودن هیجان انگیز و به خاطر آزادگی فرد است!
همچنین موسیقی این فیلم نیز دارای ویژگی های جالبی است. استفاده از موسیقیهایی مثل «بزرگراهی به سوی جهنم» و «بازگشت به سیاهی» و موسیقیهایی كه از سوی افرادی همچون مایكل جكسون اجرا شدهاند اشارهای دیگر بر قصد و منظور سازندگان است. آهنگهایی كه باعث شده است در برخی تحلیلها این فیلم عنوان اولین فیلم انیمیشن سه بعدی را بگیرد كه از آهنگهای Heavy-Metal و Hard Rock استفاده كرده است را به خود اختصاص بدهد و حتی بعضی از اظهار نظر كنندگان درباره آن اشاره كنند كه گویی عمدی در بكارگیری موسیقیهای شیطانی در فیلم وجود دارد.
باید باور كنیم كه فیلمی در سطح مگامایند بدون قصد و منظور ساخته نمی شود و طراحیهای فراوان و دقیقی برای القاء منظور اصلی فیلم و پیچیدن آن در لایههای مختلف اندیشیده می شود كه شاید در نگاه اول بسیار دور از ذهن به نظر بیایند. این فیلم در حقیقت می خواهد القاء كند كه انسان اگرچه عزیز كرده خداوند است ولی این شیطان است كه از او برتر است و انسان نیز باید به جای خدا شیطان را بپرستد و دوست داشته باشد. شواهد فراوان كوچك و بزرگ دیگری در فیلم وجود دارند كه منظور این نوشتار بیان تمام این موارد نیست.
البته جای اعتراض چندانی به مسئولین به خاطر صدور مجوز پخش این فیلم در شبكه خانگی نیست چه این كه مسئولین فرهنگی كشور در حال حاضر اساساً برای مسائل خیلی واضح تر و مهم تر از این موضوع احساس دغدغه نمی كنند! ولی به هر حال به عنوان راه حلی برای استفاده از این فیلم ها به نظر الصاق كردن یك مصاحبه تحلیلی از یكی از اساتید فن درباره فیلمهای دوبله شده علاوه بر حفظ منافع شركتهای دوبله و پخش و نیز بوجود نیامدن فضای انفعالی محض در برابر تولیدات غربی باعث رشد و آگاهی مردم عزیز كشورمان در رابطه با توطئههای خطرناك استكباری است.
منبع:nooromahdi.ir
۱/خرداد/۹۰, ۲۳:۳۳
من مگا مایند رو دیدم . شش بار . و عاشقش هستم . با این که می دونم چه هدفی تو ساختنش هست . آخه خیلی قشنگه .
۲/خرداد/۹۰, ۱:۲۸
(۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۳)fereshteh نوشته است: [ -> ]من مگا مایند رو دیدم . شش بار . و عاشقش هستم . با این که می دونم چه هدفی تو ساختنش هست . آخه خیلی قشنگه .خوب نیست. تاثیرش را بر ضمیر ناخود اگاهت میگذارد.
۲/خرداد/۹۰, ۱۱:۳۹
يا حق
با سلام به همه دوستان
بنده كارتون را نديدم اما از توضيح يكي از دوستان در مورد داستانش واقعا شگفت زده شدم !چون اين داستان با كمي تقريب خيلي زياد به داستان زندگي شخص ابليس شباهت داره اخيرا كتابي را مطالعه ميكردم در مورد جن در ابتداي كتاب سرگذشت طوايف جني و اينكه به خاطر شرارت هاشون خدا (بعد از فرستادن پيامبراني بر اونها) چون ايمان نمي اوردند و سرپيچي مي كردند لشكري از فرشتگان الهي به جنگ انها ميفرستد!فرشتگان سرزمين هاي انها را گرفتند و
جنيان طغيان گر را به اطراف واكناف و جزاير دريا ها راندند !
در اين جنگ عده اي زيادي از شرورهاي جني كشته ميشوند و عده اي هم به وسيله فرشتگان به اسيري گرفته ميشوند بعضي از اين اسير ها كودكان جني بودند يكي از اين كودكان ابليس (عزازيل ) نام داشت و بتدريج به دست فرشتگان پرورش يافت و مقامش در عبادت خداوند به حدي رسيد كه از ان پس مقام فرشته به او دادند!
اما عبادت ابليس خالصانه نبود و به همين خاطر بعد از افرينش انسان طغيان كرد(بدي و شرارت از خود او بود نه از القاي ديگران و نه نعوذ بالله از ظلم خداوند به او!!!!!!!!!!! )!
و جالب اينجاست كه انسان و ابليس هر دو از دستور پروردگار سرپيچي كردند !اما ابليس بعد از افرينش انسان بعد از نافرماني در دستور خداوند مبني بر سجده بر ادم باز هم طغيان كرد و خدا را مقصر دانست ادعا كرد كه پروردگار او را گمراه ساخته (نعوذ بالله)واز خدا خواست تا روز معيني به او مهلت دهد تا نسل انسان را گمراه كند !بنا بر مشييت الهي خواسته او اجابت شد وبعدها به صورتي مرموز(شايد به شكل ماري به پاهاي طاووس)وارد مكاني كه ادم و حوا در ان سكني داشتند شد و ان دو را به بهانه اين كه اگر از ميوه فلان درخت (شايد سيب)كه خدا انها را منع كرده بود بخورند خود به مقام خدايي خواهند رسيد فريفت!انسان نيز گمراه شد و از فرمان خدا سرپيچي نمود اما فرق انسان با شيطان در اين بود كه انسانها(ادم و حوا) بعد از گمراهي به سجده افتادند واز خدا تقاضاي عفو كردند!(سجده در برابرخدا مانند خواري است در چشم شيطانو شايد به همين دليل باشد كه خداي رحمان در توبه را براي گمراهان باز گذاشت و براي(مغضوبين) شياطين بست!)اما شيطان و شياطين بعد از نافرماني طغيان كردند !
در تفكرات الحادي و شيطان پرستي و ماسوني نيز به اين نكته اشاره ميشود كه شيطان انقدرها هم بد نيست شيطان (نعوذ باالله)مورد ظلم قرار گرفته و در اخر هم سعي داردكه بشر را نجات بدهد(به دليل اينكه انسانها او را بد مي خوانند احساس كرد كه بايد شرور باشد !)!!!!!!!!!درحاليكه همه پيروان اديان اسماني ميدانيم كه شيطان و وشياطين دشمن اشكار انسان ها هستند !به نظر بنده داستان اين كارتون دقيقا باوري است كه پيروان شيطان در ذهن خود دارند و اين يك دروغ و فريب بزرگ است كه ان را به كودكان بي گناه و معصوم در تمام دنيا مي خواهند القا كنند تا در زمان دلخواهشان به راحتي بتوانند مردم و همان كودكاني كه مانند اين كارتون و فيلم ها را ديده اند(تاثير بر ناخود اگاه ) كاملا منحرف كنند!
ببينيد كه با ذهن كودكانمان چگونه بازي ميكنند !كاش ما پدر ها و مادها بيش از اين به تربيت فرزندانمان اهمييت بدهيم و نگذاريم با غفلتمان حقايق جهان هستي را به دروغ در اذهان ناخود اگاه كودكانمان جا نمايي كنند!
يا علي
با سلام به همه دوستان
بنده كارتون را نديدم اما از توضيح يكي از دوستان در مورد داستانش واقعا شگفت زده شدم !چون اين داستان با كمي تقريب خيلي زياد به داستان زندگي شخص ابليس شباهت داره اخيرا كتابي را مطالعه ميكردم در مورد جن در ابتداي كتاب سرگذشت طوايف جني و اينكه به خاطر شرارت هاشون خدا (بعد از فرستادن پيامبراني بر اونها) چون ايمان نمي اوردند و سرپيچي مي كردند لشكري از فرشتگان الهي به جنگ انها ميفرستد!فرشتگان سرزمين هاي انها را گرفتند و
جنيان طغيان گر را به اطراف واكناف و جزاير دريا ها راندند !
در اين جنگ عده اي زيادي از شرورهاي جني كشته ميشوند و عده اي هم به وسيله فرشتگان به اسيري گرفته ميشوند بعضي از اين اسير ها كودكان جني بودند يكي از اين كودكان ابليس (عزازيل ) نام داشت و بتدريج به دست فرشتگان پرورش يافت و مقامش در عبادت خداوند به حدي رسيد كه از ان پس مقام فرشته به او دادند!
اما عبادت ابليس خالصانه نبود و به همين خاطر بعد از افرينش انسان طغيان كرد(بدي و شرارت از خود او بود نه از القاي ديگران و نه نعوذ بالله از ظلم خداوند به او!!!!!!!!!!! )!
و جالب اينجاست كه انسان و ابليس هر دو از دستور پروردگار سرپيچي كردند !اما ابليس بعد از افرينش انسان بعد از نافرماني در دستور خداوند مبني بر سجده بر ادم باز هم طغيان كرد و خدا را مقصر دانست ادعا كرد كه پروردگار او را گمراه ساخته (نعوذ بالله)واز خدا خواست تا روز معيني به او مهلت دهد تا نسل انسان را گمراه كند !بنا بر مشييت الهي خواسته او اجابت شد وبعدها به صورتي مرموز(شايد به شكل ماري به پاهاي طاووس)وارد مكاني كه ادم و حوا در ان سكني داشتند شد و ان دو را به بهانه اين كه اگر از ميوه فلان درخت (شايد سيب)كه خدا انها را منع كرده بود بخورند خود به مقام خدايي خواهند رسيد فريفت!انسان نيز گمراه شد و از فرمان خدا سرپيچي نمود اما فرق انسان با شيطان در اين بود كه انسانها(ادم و حوا) بعد از گمراهي به سجده افتادند واز خدا تقاضاي عفو كردند!(سجده در برابرخدا مانند خواري است در چشم شيطانو شايد به همين دليل باشد كه خداي رحمان در توبه را براي گمراهان باز گذاشت و براي(مغضوبين) شياطين بست!)اما شيطان و شياطين بعد از نافرماني طغيان كردند !
در تفكرات الحادي و شيطان پرستي و ماسوني نيز به اين نكته اشاره ميشود كه شيطان انقدرها هم بد نيست شيطان (نعوذ باالله)مورد ظلم قرار گرفته و در اخر هم سعي داردكه بشر را نجات بدهد(به دليل اينكه انسانها او را بد مي خوانند احساس كرد كه بايد شرور باشد !)!!!!!!!!!درحاليكه همه پيروان اديان اسماني ميدانيم كه شيطان و وشياطين دشمن اشكار انسان ها هستند !به نظر بنده داستان اين كارتون دقيقا باوري است كه پيروان شيطان در ذهن خود دارند و اين يك دروغ و فريب بزرگ است كه ان را به كودكان بي گناه و معصوم در تمام دنيا مي خواهند القا كنند تا در زمان دلخواهشان به راحتي بتوانند مردم و همان كودكاني كه مانند اين كارتون و فيلم ها را ديده اند(تاثير بر ناخود اگاه ) كاملا منحرف كنند!
ببينيد كه با ذهن كودكانمان چگونه بازي ميكنند !كاش ما پدر ها و مادها بيش از اين به تربيت فرزندانمان اهمييت بدهيم و نگذاريم با غفلتمان حقايق جهان هستي را به دروغ در اذهان ناخود اگاه كودكانمان جا نمايي كنند!
يا علي
۳/خرداد/۹۰, ۳:۰۱
بچه ها من وقتی حرفای شما رو می خونم دلم می خواد سرمو بزنم تو دیوار آخه تا چقدر آدم باید مشکوک باشه به همه چیز آخه شما چطوری زندگی می کننین شما همه دچار بیماری توهم طوطئه شدید ....................
مگامایند خوب بود آما به اون توجه نشد و بد شد توجه مستقیم به نژاد پرستی و دلیل این که یک زمانی سیا ها شورش کردن یا سرخ پوستا بی توجهی ما بود نه اونا واقعا بدن.............
رنگ آبی از نظر روانشناسی آرامش بخشه و در تمام فیلم این مسئله مطرح میشه که یک شخصیت بد چطور نشان دهنده آرامشه پس اون ذاتا بد نیست....................
مگامن عاشق یک انسان میشه تا بگه که حقیقت این که ما همه برابریم و قادریم در یکجا با هم زندگی کنیمو مطرح کنه.......................
میترمن روی آب راه میره و تمام کارای سوپر منو تقلید میکنه فقط برای ایجاد طنز و برقراری رابطه بین این دو شخصیت............
هر دو با اسمایی مطرح شدن که آدم یاد سوپر من بندازن................
نشان دادن یک چشم باعث جذب لحظه ای حواس میشه حتی زنا برای این که زیبایشونو دو چندتن کنن اکثرا با موهاشون یکی از چشماشونو می پوشونن .........
موسیقی این فیلم یکی از نقاط قوتشه و با شخصیت هماهنگه نه چیز دیگه.........
با این وجود شما که قبول بکن نیستید اما چه کنم که عادت کردم به این سایت چند روزی که نبودم دلم حسابی برای سروکله زدن باهاتون تنگ شد منو شما تا بی نهایت باید بر سر این توهم گرایی شما سرکله بزنیم که شما همه چیزو فراماسیونی میبینین ............................... خواهش می کنم یکم سینمای هالیودو بهتر بشناسین ..............
مگامایند خوب بود آما به اون توجه نشد و بد شد توجه مستقیم به نژاد پرستی و دلیل این که یک زمانی سیا ها شورش کردن یا سرخ پوستا بی توجهی ما بود نه اونا واقعا بدن.............
رنگ آبی از نظر روانشناسی آرامش بخشه و در تمام فیلم این مسئله مطرح میشه که یک شخصیت بد چطور نشان دهنده آرامشه پس اون ذاتا بد نیست....................
مگامن عاشق یک انسان میشه تا بگه که حقیقت این که ما همه برابریم و قادریم در یکجا با هم زندگی کنیمو مطرح کنه.......................
میترمن روی آب راه میره و تمام کارای سوپر منو تقلید میکنه فقط برای ایجاد طنز و برقراری رابطه بین این دو شخصیت............
نشان دادن یک چشم باعث جذب لحظه ای حواس میشه حتی زنا برای این که زیبایشونو دو چندتن کنن اکثرا با موهاشون یکی از چشماشونو می پوشونن .........
با این وجود شما که قبول بکن نیستید اما چه کنم که عادت کردم به این سایت چند روزی که نبودم دلم حسابی برای سروکله زدن باهاتون تنگ شد منو شما تا بی نهایت باید بر سر این توهم گرایی شما سرکله بزنیم که شما همه چیزو فراماسیونی میبینین ............................... خواهش می کنم یکم سینمای هالیودو بهتر بشناسین ..............
۳/خرداد/۹۰, ۱۱:۰۴
نقل قول:بچه ها من وقتی حرفای شما رو می خونم دلم می خواد سرمو بزنم تو دیوار آخه تا چقدر آدم باید مشکوک باشه به همه چیز آخه شما چطوری زندگی می کننین شما همه دچار بیماری توهم طوطئه شدید ....................تحلیل جالبی بود . جدی می گم .
اما یه مشکلی هست . چرا باید برای تمام این چیزایی که گفتید یه نفر از خارج کره زمین که البته انسان هم نیست انتخاب بشه . خب می تونستن یه انسان سیاه پوست یا سرخ پوست رو انتخاب کنن . اما در کل با حرفاتون موافقم . به نظر من اگر انسان بتونه با عقل خودش یه برداشت خوب از چیزی که با هدف بد ساخته شده بکنه خیلی خوبه . در واقع خوشبین باشه .
اما با توجه به این که مخاطب انیمیشن ها اغلب بچه هایی هستن که به خاطر سنشون قدرت این جور تحلیل کردن رو ندارن در نتیجه با دیدن این انیمیشن ها به افکارشون جهت داده می شه . و این دقیقا همون چیزی هست که سازندگان فیلم می خوان .
برای مثال یه بچه با دیدن این انیمیشن این طوری بهش تلقین می شه که ناجی انسان ها نمی تونه یه انسان باشه . حتی اگر هم قدرت های خاصی داشته باشه مثل شخصیت مترومن . اما در عوض یه موجود غیر انسانی که هوش بیشتری هم نسبت به انسان داره بهتره پس می تونه ناجی باشه . با دیدن این مدل فیلم ها کم کم این باور درشون به وجود میاد که باید این طور بشه .
۴/خرداد/۹۰, ۱۴:۳۶
(۳/خرداد/۹۰ ۳:۰۱)mehrdadx8 نوشته است: [ -> ]بچه ها من وقتی حرفای شما رو می خونم دلم می خواد سرمو بزنم تو دیوار آخه تا چقدر آدم باید مشکوک باشه به همه چیز آخه شما چطوری زندگی می کننین شما همه دچار بیماری توهم طوطئه شدید ....................
با تشكر از شما به خاطر تحليلي كه ارائه داديد اما شما به اين نكته توجه نداريد كه اولا نظريه توهم توطئه توسط خود اونها مطرح شده و دليلش هم اين بوده كه افراد رو از فكر كردن باز دارند و كساني كه در مورد عمق قضايا فكر كنند در جامعه مورد تمسخر قرار گيرند ومنزوي شوند در نتيجه ابعاد گوناگون قضايا سربسته باقي مي ماند و همه اونهايي كه ميترسند برچسب بخورند يك بعد سطحي رو دنبال ميكنند و سعي ميكنند به روزمرگي خوبگيرند !!!!!!(غفلت)
ببينيد اين تحليل شما دقيقا همون فكري كه به واسطه ي اون افكار منحرف رو درون كارتون پنهان ميكنند !بهترين راه براي كنترل ذهن استفاده از ناخود اگاه شماست !در بچه ها اين ناخود اگاه ميتونه چندين برابر تاثير پذير باشه !
شما داريد همون اشتباهي رو ميكنيد كه اونها مي خوا ن!
بهتر نيست به جاي اينكه فقط يك بعد قضيه رو ببينيم به تمام زوايا توجه كنيم مطمائنا نگاه از بالا و ديدن همه ي ابعاد نتيجه گيري بهتري رو داره !و در ضمن بايد اشاره كنم كه اين ماسونها هستند كه دوست دارند با ديوانگي خاصي علائم ونمادهاشون رو در همه جا پخش كنند و اين نشان دهنده توهم ما نيست بلكه نشانه وسواس رفتاري خاص انهاست ! ببينيد هدف غرق شدن در اين مسائل نيست هدف شناخت هر چه بيشتر مكر هاي انها و در پي ان اصلاح الگوي رفتاري ماست !خوشبيني و بد بيني محض اشتباه ديگريست !بايد با ميانه روي و تعقل راه را پيدا كنيم !
اميدوارم كه همه ما با بهترين و بازترين افكار زندگي كنيم و يادمان باشد كه زندگي با چشمان باز به هيچ وجه سخت نيست. اگر توكل داشته باشيم و اعمال صالح انجام دهيم ميتوانيم روز به روز پايه هاي ايمان و تقوايمان را محكمتر كنيم
يا علي
۱۶/خرداد/۹۰, ۸:۴۸
دوستان من پیشنهاد میدم برای تحلیل این انیمیشن کتاب "شیطان در کمینگاه" رو دانلود کنن بخونن !!!