شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ویژگیهای ولی فقیه در متون اسلامی و قانون اساسی
برای دستیابی به جامعه آرمانی و مقدسی که در اندیشه سیاسی اسلام ناب ترسیم شده، باید زمامداری شایسته، مدیر، مدبر و برخوردار از همه صفات و ویژگیهای لازم برای رهبری جامعه اسلامی، در راس حکومت اسلامی قرار گیرد.
حضرت علی علیه السلام در این باره فرمودهاند:
آگاه باش! برترین بندگان نزد خداوند پیشوای عادل و دادگستری است که خود هدایتیافته باشد و دیگران را هدایت کند.
مهمترین شرایط و ویژگیها عبارت است از:
1) اسلام وایمان;
2) فقاهت و اجتهاد;
3) عدالت;
4) تقوا;
5) خداترسی;
6)شجاعت و دلیری;
7)بینش سیاسی و اجتماعی;
8)بردباری و شکیبایی;
9)گذشت و اغماض;
10)شرح صدر و ظرفیت روحی;
11)مردم داری و فروتنی;
12) روحیه سازش ناپذیری در برابر دشمن;
13) قاطعیت در اجرای احکام و حدود الهی;
14) مقبولیت و محبوبیت مردمی;
15) قدرت اداره امور و تدبیر.
بسم الله الرحمن الرحيم
هرکه می خواهد کوفی نمیرد باید بداند” تا حسین(علیه السلام)
نرسیده است،ولی امر، مسلم است.”
خداوند هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه خودشان بخواهن.و یادمون نره که هر چیزی سر جایی خودش خوبه معجزه برای پیامبر علم و حکمت و دیگر صفتها برای امام و فقاهت و شجاعت برای رهبر .ما نباید برای توجیح رهبری دست به دامنه معجزه و کرامت بشیم .چون رهبر به انها نیاز ندارد.رهبری جزو ذاتیات دینه بخصوص شیعه در حدیثی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که اگر سه نفر باهم به سفر رفتید برای خود رهبر انتخاب کنید.برای توجیح رهبری باید عمکرد رو ملاک قرا داد .ببینن الان دور برم ما مسلمانان دارن همدیگر رو مکشن برای چی فقدان رهبری.
بعضی ها میگن رهبری دیکتاتوری ولی نمیبینن که تمامی این رئسجمهور های که مردم کشورهای همسایه با رای سر کار اورده اند دارند با خون خلع میکنند.
در خانه اگر کس هست یک حرف بس است
جانی که در تن ماست هدیه به رهبر ماست
اختلاف شيعه با ديگران در يك نكته است: شيعه ميگويد: فقط عقلِ متصل به ملكوت ميتواند جامعه را به سعادت برساند ولي ديگران ميگويند: عقل عادي كافي است.
شرط امام شدن عبور از نفس و فناء در ذات بينهايت خداوند است.
امام بايد بر تمام نيازها و احوال مردم احاطه داشته باشد.
بدون امام انسان در تخيلات خود محو و نابود ميشود.
خداوند در هر زماني امام قرار داده است بايد گشت و پيدا كرد.
شناخت امام به فهم حقائقي است كه در درون او ميگذرد.
ديدار امام را بايد براي رسيدن به لقاءالله خواست.
بشريت راهي جز پذيرش رهبري يك امام معصوم ندارد.
در مدينه فاضله همه براي ولايت اميرالمومنين عليهالسلام تلاش ميكنند.
آن تلخ وش كه صوفي ام الخبائث اش خواند
اشهي لنا و احلي من قبله العذارا
با تشکر از تمامی شما دوستان عزیز خدایش یه جورایی حرف دلمارو زدی امام خامنه ای بقول سید حسن نصر الله غریب مونده .نه تنها در جهان بلکه تو همین ایران خودمون.
یه خاطره براتون بگم .بعد از انتخابت دوره پیش که اون فتنه بوجود امد اقا اومدن و یه سخنرانی انجام دادن.یادم در مورد اقای رفسنجانی و ناطق نوری بود.
بعد از سخنرانی رفتم .نهج البلاغه خوندم .باورتون نمیشه سخنرانی رهبر با یکی از خطبه هایی نهج البلاغه مونمیزد .یعنی هرچی نصیحت امام علی علیه السلام به کارگزارش کرده بود امام خامنه ای تو سخنرانیش رعایت کرده بود .
ما باید قدر این رهبر بدونیم
اینم لینکه ناگفته هایی در مورد رهبری از زبان سید حسن نصر الله
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=12614
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۰۵)parisan نوشته است: [ -> ]مقاله ای کوتاه برای کسانی که دوست دارند بدانند این امام و .. از کجا آمده.
خواندن آن را به شما توصیه میکنم.
چرا امام خامنه ای؟
دوست عزیز.اگر مخاطبت من بودم, باید بگم سوال من در مورد چگونه امام شدن امام خمینی(رحمة الله علیه)بود,نه امام خامنه ای.دوستان اگر کسی می تونه درستو حسابی تعریف کنه خیلی خیلی ممنون می شم.
ببین دوست گرامی منظور از امام خمینی یا امام خامنه جزء12معصوم علیه اسلام نیست منظور ما اینجا رهبر وپیشوا (ولایت فقیه)
در زمان غیبت امام زمان علیه السلام است واین مختص به ما شیعیان نیست چنان که می بینیم اهل تسنن هم امامانی ازاین قبیل مثل امام محمد غزالی و..داشته اند.پس منظور از امام پیشوای مسلمانان(ولایت فقیه)در طول ولایت امام زمان علیه السلام درعصر غیبت می باشد. که تشریح ولایت فقیه خود بحث مفصلی است.
بیاین بمناسبت روز تولدش یه کارهایی بکنیم. چه توی تالار و چه بیرون از تالار. میدونم تو این کارها تنوع زیاده، اما دوستان نظراتشون رو بدند و ما از بینشون بهترین هارو انتخاب میکنیم. نکته دیگه اینکه اگه این کار بازتاب خوبی داشته باشه، میتونه چشم دشمن های داخلی و خارجی رو کور کنه. بیاین مظلومیت آقا رو یه کم کمتر کنیم.
بسم الله الرحمن الرحيم
نقل قول:بیاین بمناسبت روز تولدش یه کارهایی بکنیم. چه توی تالار و چه بیرون از تالار. میدونم تو این کارها تنوع زیاده، اما دوستان نظراتشون رو بدند و ما از بینشون بهترین هارو انتخاب میکنیم. نکته دیگه اینکه اگه این کار بازتاب خوبی داشته باشه، میتونه چشم دشمن های داخلی و خارجی رو کور کنه. بیاین مظلومیت آقا رو یه کم کمتر کنیم.
خودموني و بي مقدمه بگم :
دمت گرم.
ولي اين جوري نميشه يه زحمت بكش و يه تاپيك ايجاد كن كه خيلي بهتره.
منتظريم.