تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۵۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]اما
خاک بر سر من که امام زمانم در این تالار هم مهجور است

والله اینقدر که به آقای خامنه ای می پردازند عده ای از محبین ایشان اگر به امام زمان میپرداختند اوضاع ما الآن خیلی بهتر بود
من در بسیج و جامعه اسلامی دانشگاه بودم و با خیلی از به اصطلاح حزب اللهی ها هم حشر و نشر داشتم
یه مقداری بعضی از تناسبات برهم خورده و در بین این دوستان در پرداختن به قرآن و صحیفه و نهج البلاغه و شنیدن سخنان ایشان تناسبات به هم خورده
بعضی از دوستان یک جمله از سخنان ایشان را از دست نمیدهند اما روزها میگذره سراغ قرآن نمیرند
البته انشاالله که دوستان اینگونه نیستند
اما این یه آسیب انکار نشدنی در جامعه ی حزب اللهی ماست
در 22 بهمن آرزو به دلم ماند یه بار شعار بشه
یا حجت بن الحسن عجل علی ظهورک
این باید شعار اصلی 22 بهمن باشه
اما با همه چیز سیاسی برخورد میشه
بد بختی بزرگی که گریبان غریب به اتفاقات جریانات فعال رو گرفته این هست که:
غالباً ما اسلام را برای نظام میخواهیم نه نظام را برای اسلام
....

دوست عزیز من با عقاید و نظراتتون آشنا هستم و دغدغه های شما رو می شناسم.
اگر اجازه بدید ماجرا رو از منظر دیگه ای مورد بررسی قرار بدیم.
حرف شما خیلی شبیه هست به این سوال که وقتی مشهد می‌ریم بگیم «یا الله» یا «یا امام رضا»؟!
اگر من می‌گم یا امام رضا، منظورم این نیست که نعوذ بالله امام رضا ع مستقل از خدا عمل می‌کنه و قدرتی موازی با خدا داره. بلکه قدرت امام رو در طول قدرت و اراده‌ی خدا می‌دونم. امام رو به عنوان «باب الله الذی منه یوتی» می‌شناسم. امام رو واسطه‌ی فیض و خزانه دار رحمت الهی می‌دونم. واسطه‌ای که خود خدا برای رسیدن به خودش تعیین کرده و براش دلیل قرآنی و روایی دارم. حدیث ثقلین و غدیر رو دارم. آیه‌ی تطهیر و آیه‌ی ولایت رو دارم. خود خدا توی کتابش منو امر کرده به مودت ذی القربی. خود خدا گفته برای رسیدن بهش به وسایط متوسل بشم: «وابتغوا الیه الوسیله»
درست مثل دکتری که برای خودش منشی انتخاب کرده (مثال ناقصیه ولی در مثال مناقشه نیست) مراجعه به منشی به معنی نفی دکتر نیست؛ بلکه عین مراجعه به دکتره. احترام به دکتره چون من با مراجعه به منشی به خط مشی ای که دکتر برای ملاقات با خودش ترتیب داده احترام گذاشته‌ام.
پس پشت این «یا امام رضا» گفتن من کلی دلیل عقلی و نقلی وجود داره.
در مورد ولایت فقیه هم همینطوره. ما اگر امام خامنه‌ای رو دوست داریم، اگر گوش به فرامینش می‌دیم و اگر خودمون رو سرباز ایشون می‌دونیم به دلیل شخص ایشون نیست. ما که با کسی حب و بغض شخصی نداریم. ما یتیم‌های زمان غیبت که در ظلمات آخرالزمان گیر افتادیم بدون امام چه کار کنیم؟؟ خود امام معصوم اینطور جواب میده:
"وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِيهَا إِلَى رُوَاةِ حَدِيثِنَا فَإِنَّهُمْ حُجَّتِي عَلَيْكُمْ وَ أَنَا حُجَّه اللَّهِ عَلَيْهِم"
و حوادثى كه براى شما پيش مى‏آيد، (براى دانستن حكم آنها) رجوع كنيد براويان حديث ما، زيرا آنها حجّت من بر شما هستند، و من حجّت خدا بر آنها ميباشم.
بحار الأنوار، ج‏53، ص50

راوی حدیث کیه؟ خود معصوم جواب میده:
"فَأَمَّا مَنْ كَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ حَافِظاً لِدِينِهِ مُخَالِفاً عَلَى هَوَاهُ مُطِيعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِّ أَنْ يُقَلِّدُوهُ "
حضرت امام صادق (عليه السّلام) فرمود: كسى كه از فقهاء و دانشمندان احكام شرعيّه نگاه دارنده شخص خود و حفظ كننده دين و آئين خويش و مخالف و ناسازگار هوا و خواهش نفس و مطيع و فرمانبر امر مولاى خود بوده بر عوام و توده مردم آنست كه از او تقليد و پيروى نمايند.
بحار الأنوار، ج‏2، ص81
ما بر این اساس خواستیم حکومت شیعی به وجود بیاریم تا تحت حاکمیت طاغوت نباشیم و زمینه سازی کنیم برای ظهور و اسم امام زمان ع رو به گوش جهانیان برسونیم.
خب ما می‌تونیم عینیت عملی معارف مهدوی رو در جبهه‌های جنگ 8 ساله ببینیم و از زبان شهیدی بشنویم که می‌گفت: با عشق خمینی ره به عشق مهدی فاطمه عج رسیدم.
اکثر شهیدای ما اصلا امام خمینی ره رو یک بار هم ندیده بودند ولی از عشقش می‌سوختند؟ چرا؟ چون ولی فقیه پیراهن یوسف در زمان غیبت است. ما پیراهن رو به دلیل انتسابی که به یوسف داره می بوئیم و بهش عشق داریم. نه به صرف پیراهن بودن. ولایت فقیه پیراهن یوسف و عنایتی الهی به ماست تا با بوئیدنش «بینا» بشیم و چشم‌هامون آماده بشه برای دیدن خود یوسف.
ولایت فقیه مسلم امام زمانه برای امتحان شیعیان که آیا وقت آمدن رسیده یا نه. رفتار ما با مسلم تعیین کننده تاخیر یا تعجیل در ظهوره
پس وقتی من می‌گم: «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست.» یعنی خدا من آماده هستم خونم رو برای مسلم بدم. حسینت رو زودتر بفرست.
من فکر نمی‌کنم دعای عجل لولیک الفرج در بین ما کمرنگ شده. ما عملا این دعا رو می‌خونیم.
اینقدر از بچه حزب الله ای ها ناامید نباشید بینشون افرادی وجود داره که بصیرتشون آدم رو حیرت زده می‌کنه. به لطف پیراهن یوسف دارن بینا می‌شن و درد و دغدغه‌ی دین دارند.
ماباید قبل از اینکه با امام زمان (علیه السلام) آشنا بشیم باید امام زمانمون رو بشناسیم

-----------------------------------------------------------------------

نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو
امّا گِله بی‌شمار داریم از تو
ما منتظر تو نیستیم آقاجان
تنها همه «انتظار» داریم از تو...!
-------------------------------------------------------------

شد بسته در هر دو جهان، از بس که...
خشکید زمین و آسمان، از بس که...
بد نیست اگر کمی خجالت بکشیم
خون شد دل صاحب‌الزّمان، از بس که...؟!
[تصویر: 85422953969880005382.jpg]
سید علی خامنه‌ای
شناسنامه
نام کامل سید علی حسینی خامنه
زادروز ۲۴ تیر ۱۳۱۸ (سن: ۷۱ سال)
زادگاه مشهد، ایران
همسر بانو خجسته[۱]
فرزندان مجتبی، بشری، هدی، مصطفی، مسعود و میثم
والدین پدر: سید جواد خامنه‌ای
خویشاوندان سرشناس برادران: محمد، هادی خواهر: بدری
دین اسلام، شیعه
اطلاعات سیاسی
تاریخ ریاست ۱۳۶۰ – ۱۳۶۸
۱۳۶۸ - کنون
ترتیب سومین رئیس‌جمهور ایران
دومین رهبر جمهوری اسلامی
پیش از علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی
پس از محمدعلی رجایی
جناح سیاسی حزب جمهوری اسلامی
وبگاه رسمی khamenei.ir
ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!!
آیت الله خامنه ای دوست من.آیت الله بیشتر به ایشون میاد.یام مقام معظم رهبری

از بیوگرافیتون تشکر میکنم.ممنون
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۴)Grace Dies نوشته است: [ -> ]ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!!
آیت الله خامنه ای دوست من.آیت الله بیشتر به ایشون میاد.

دوست من اگه می بینی امروز توی جامعه به امام خامنه ای
می گن آیت الله خامنه ای به خاطر کاری هستش که آمریکا
موفق شد انجام بده این طوری بهت بگم کلی تلاش کردند
تا جانشین امام خمینی (رحمة الله علیه) رو امام معرفی نکنیم الان هم
به امام خمینی (رحمة الله علیه) برخی در داخل هم میگن آیت الله خمینی
و حتی آقای خمینی!! ایت کاری هستش که غرب در حال انجام دادن
اون هستش چون می دونه از کجا خورده!!!

در ضمن مقام معظم رهبری یعنی خود مقام ارزش داره
خود شخصیت بی تاثیر هستش واقعاً دقت کنید
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۴)Grace Dies نوشته است: [ -> ]ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!!
آیت الله خامنه ای دوست من.آیت الله بیشتر به ایشون میاد.یام مقام معظم رهبری

از بیوگرافیتون تشکر میکنم.ممنون
عزیز من نمی دونم برداشت شما از امام چیه ولی در مکتب ما امام به پیشوا ومقتدا می گویند.و امام خامنه ای رهبر وقائد ماست وسلام
ببخشيد دوستان.من تازه واردم تو اين سايت.برا همين يه سوالي داشتم.ميشه ماجراي امام شدن امام خميني(رحمة الله علیه) رو يكي درست حسابي و شسته رفته تعريف كنه؟من از اينور اونور يه چيزايي شنيدم ولي نه درست حسابي.ممنون ميشم.
مقاله ای کوتاه برای کسانی که دوست دارند بدانند این امام و .. از کجا آمده.
خواندن آن را به شما توصیه میکنم.

چرا امام خامنه ای؟
ساده زیستی مقام معظم رهبری:
آیت الله سیدمحمودهاشمی شاهرودی:
زندگی شخصی آقا از سادگی و سلامت خاصی برخوردار است. این سادگی به زندگی نزدیکان ایشان نیز سرایت کرده است. آقا و فرزندانش اهل تجملات نیستند. همین اعتقاد آنان را از سوء استفاده از مقام و موقعیت بازداشته است. من این سادگی را در منزل ایشان به تماشا نشستم. روزی معظم لَه مرا به کتابخانه خود دعوت کردند، من درآن جا یک میز ساده و قدیمی دیدم. در کنار میز نیز یک صندلی کهنه بود. آن میز وصندلی مربوط به قبل از انقلاب بود. مقام معظم رهبری در کتابخانه ی ساده ی خود هنوز از همان میز و صندلی استفاده می کنند.

عظمت مقام معظم رهبری از دید سید حسن نصرالله

[تصویر: wallpaper03.jpg?1275929056]

اولین جلسه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه ، روز سه شنبه 4/2/1380 ، با بیانات مهم رهبر معظم انقلاب ، آیت الله خامنه ای افتتاح شد .

بعد از سخنرانی ، هنگامی که ایشان در حال عبور از سالن کنفرانس بودند ، آقای سید حسن نصرالله - دبیر کل حزب الله لبنان - از جای برخاست و خود را به رهبر انقلاب رساند و دست ایشان را بوسید ...

به دنبال سید حسن نصرالله ، دکتر رمضان عبدالله – دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین – نیز چنین کرد و سپس خالد مشعل – رئیس دفتر سیاسی حماس – و افراد دیگری از حضار به آنها پیوستند و هر یک به نحوی ، به رهبر انقلاب ابراز ارادت کردند و از ایشان قدردانی نمودند .

دو روز بعد ، به دیدار سید حسن نصرالله رفتم و با او به گفتگو نشستم . او درباره اینکه چه چیز باعث شد در آن اجلاس رسمی ، در برابر رهبر انقلاب خم شود و دست ایشان را ببوسد ، گفت : من این کار را عمدا و البته با کمال اخلاص انجام دادم . علت این بود که امسال ، رسانه های جهانی مرا « مرد سال » نامیده و در کشورهای عربی نیز عنوان « موفق ترین رهبر جهان عرب » را به من اختصاص داده اند . من از این القاب و عناوین خشنود نشده ام ؛ ولی در این جلسه مهم که جمعی از سران نهضت های اسلامی و شخصیت های سیاسی کشورهای اسلامی حضور داشتند و صحنه ها مستقیما توسط تلویزیون ، در جهان پخش می شد ، این کار را انجام دادم ؛ تا به همه کسانی که مرا می شناسند ، بگویم : من سرباز رهبر انقلاب اسلامی ایران هستم .

« حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری »
منبع ‌: پرتوی از خورشید ، علی شیرازی ، چاپ نوزدهم
سلام
از اینجا می تونید دانلود کنید.
یا حق.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع