۲۵/فروردین/۹۰, ۱۴:۱۵
(۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۵۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]اما
خاک بر سر من که امام زمانم در این تالار هم مهجور است
والله اینقدر که به آقای خامنه ای می پردازند عده ای از محبین ایشان اگر به امام زمان میپرداختند اوضاع ما الآن خیلی بهتر بود
من در بسیج و جامعه اسلامی دانشگاه بودم و با خیلی از به اصطلاح حزب اللهی ها هم حشر و نشر داشتم
یه مقداری بعضی از تناسبات برهم خورده و در بین این دوستان در پرداختن به قرآن و صحیفه و نهج البلاغه و شنیدن سخنان ایشان تناسبات به هم خورده
بعضی از دوستان یک جمله از سخنان ایشان را از دست نمیدهند اما روزها میگذره سراغ قرآن نمیرند
البته انشاالله که دوستان اینگونه نیستند
اما این یه آسیب انکار نشدنی در جامعه ی حزب اللهی ماست
در 22 بهمن آرزو به دلم ماند یه بار شعار بشه
یا حجت بن الحسن عجل علی ظهورک
این باید شعار اصلی 22 بهمن باشه
اما با همه چیز سیاسی برخورد میشه
بد بختی بزرگی که گریبان غریب به اتفاقات جریانات فعال رو گرفته این هست که:
غالباً ما اسلام را برای نظام میخواهیم نه نظام را برای اسلام
....
دوست عزیز من با عقاید و نظراتتون آشنا هستم و دغدغه های شما رو می شناسم.
اگر اجازه بدید ماجرا رو از منظر دیگه ای مورد بررسی قرار بدیم.
حرف شما خیلی شبیه هست به این سوال که وقتی مشهد میریم بگیم «یا الله» یا «یا امام رضا»؟!
اگر من میگم یا امام رضا، منظورم این نیست که نعوذ بالله امام رضا ع مستقل از خدا عمل میکنه و قدرتی موازی با خدا داره. بلکه قدرت امام رو در طول قدرت و ارادهی خدا میدونم. امام رو به عنوان «باب الله الذی منه یوتی» میشناسم. امام رو واسطهی فیض و خزانه دار رحمت الهی میدونم. واسطهای که خود خدا برای رسیدن به خودش تعیین کرده و براش دلیل قرآنی و روایی دارم. حدیث ثقلین و غدیر رو دارم. آیهی تطهیر و آیهی ولایت رو دارم. خود خدا توی کتابش منو امر کرده به مودت ذی القربی. خود خدا گفته برای رسیدن بهش به وسایط متوسل بشم: «وابتغوا الیه الوسیله»
درست مثل دکتری که برای خودش منشی انتخاب کرده (مثال ناقصیه ولی در مثال مناقشه نیست) مراجعه به منشی به معنی نفی دکتر نیست؛ بلکه عین مراجعه به دکتره. احترام به دکتره چون من با مراجعه به منشی به خط مشی ای که دکتر برای ملاقات با خودش ترتیب داده احترام گذاشتهام.
پس پشت این «یا امام رضا» گفتن من کلی دلیل عقلی و نقلی وجود داره.
در مورد ولایت فقیه هم همینطوره. ما اگر امام خامنهای رو دوست داریم، اگر گوش به فرامینش میدیم و اگر خودمون رو سرباز ایشون میدونیم به دلیل شخص ایشون نیست. ما که با کسی حب و بغض شخصی نداریم. ما یتیمهای زمان غیبت که در ظلمات آخرالزمان گیر افتادیم بدون امام چه کار کنیم؟؟ خود امام معصوم اینطور جواب میده:
"وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِيهَا إِلَى رُوَاةِ حَدِيثِنَا فَإِنَّهُمْ حُجَّتِي عَلَيْكُمْ وَ أَنَا حُجَّه اللَّهِ عَلَيْهِم"
و حوادثى كه براى شما پيش مىآيد، (براى دانستن حكم آنها) رجوع كنيد براويان حديث ما، زيرا آنها حجّت من بر شما هستند، و من حجّت خدا بر آنها ميباشم.
بحار الأنوار، ج53، ص50
راوی حدیث کیه؟ خود معصوم جواب میده:
"فَأَمَّا مَنْ كَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ حَافِظاً لِدِينِهِ مُخَالِفاً عَلَى هَوَاهُ مُطِيعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِّ أَنْ يُقَلِّدُوهُ "
حضرت امام صادق (عليه السّلام) فرمود: كسى كه از فقهاء و دانشمندان احكام شرعيّه نگاه دارنده شخص خود و حفظ كننده دين و آئين خويش و مخالف و ناسازگار هوا و خواهش نفس و مطيع و فرمانبر امر مولاى خود بوده بر عوام و توده مردم آنست كه از او تقليد و پيروى نمايند.
بحار الأنوار، ج2، ص81
ما بر این اساس خواستیم حکومت شیعی به وجود بیاریم تا تحت حاکمیت طاغوت نباشیم و زمینه سازی کنیم برای ظهور و اسم امام زمان ع رو به گوش جهانیان برسونیم.
خب ما میتونیم عینیت عملی معارف مهدوی رو در جبهههای جنگ 8 ساله ببینیم و از زبان شهیدی بشنویم که میگفت: با عشق خمینی ره به عشق مهدی فاطمه عج رسیدم.
اکثر شهیدای ما اصلا امام خمینی ره رو یک بار هم ندیده بودند ولی از عشقش میسوختند؟ چرا؟ چون ولی فقیه پیراهن یوسف در زمان غیبت است. ما پیراهن رو به دلیل انتسابی که به یوسف داره می بوئیم و بهش عشق داریم. نه به صرف پیراهن بودن. ولایت فقیه پیراهن یوسف و عنایتی الهی به ماست تا با بوئیدنش «بینا» بشیم و چشمهامون آماده بشه برای دیدن خود یوسف.
ولایت فقیه مسلم امام زمانه برای امتحان شیعیان که آیا وقت آمدن رسیده یا نه. رفتار ما با مسلم تعیین کننده تاخیر یا تعجیل در ظهوره
پس وقتی من میگم: «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست.» یعنی خدا من آماده هستم خونم رو برای مسلم بدم. حسینت رو زودتر بفرست.
من فکر نمیکنم دعای عجل لولیک الفرج در بین ما کمرنگ شده. ما عملا این دعا رو میخونیم.
اینقدر از بچه حزب الله ای ها ناامید نباشید بینشون افرادی وجود داره که بصیرتشون آدم رو حیرت زده میکنه. به لطف پیراهن یوسف دارن بینا میشن و درد و دغدغهی دین دارند.
![[تصویر: 85422953969880005382.jpg]](http://img4up.com/up2/85422953969880005382.jpg)
![[تصویر: wallpaper03.jpg?1275929056]](http://azar-sharghi.beest.ir/sites/azar-sharghi.beest.ir/files/downloads/images/wallpaper03.jpg?1275929056)