تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام
راستش من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه. اما اکثر مردم هم اطلاعاتشون مثل منه. بنابراین استفاده از کلماتی مثل امام و نایب امام، می تونه باعث بدفهمی هایی بشه.
ممنون
سلام

""""
شما فرمودید:
((اون به قول شما منظورم اين بود كه شعار آقاي خامنه اي هم همين است.اينكه ميگين يعني من قبول ندارم رو از جمله قبلش برداشت كنيد!

به خيلي مسائل ميشه شك كرد.مسائلي كه توشون نميتونيم به ثقلين چنگ بزنيم!(میشه مثال بزنید بنده تقریبا چیزی نمیبینم که نشه به کتاب الله و عترتی چنگ زد و از دستوراتشان پیروی کرد. چون اگه باشه خدا زیر سواله میره نعوذ بالله که دین کامل و برنامه کامل زندگی برای ما نفرستاده و حدیث ثقلین هم زیر سوال میره که می فرماید که اگر به آنها چنگ زنید هرگز گمراه نمیشوید.)
به جمله دقت كنيد!گفتم نميتونيم، نگفتم نميشه!در تمام امور ميشه به ثقلين چنگ زد.اما مهم تونستن ما هست و اينكه مستقيما بهره ببريم.مثال واضحش اينكه ما نميتونيم بطور مستقيم از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهره ببريم و بهره بردنمون مثل خورشيد پشت ابر هست.
اما از خيلي راهها ميشه مطمئن شد.بحث سياسي نميكنم ولي من در انتخابات اول به آقاي ا.ن راي دادم ولي پس از انتخابات دوم و باز شدن چشمم فهميدم چه اشتباه بزرگي كردم!اين يعني من قبلش بررسي نكرده بودم و در انتخابم اشتباه كردم.اما بعد از اون همه چيزو بررسي كردم.در اين دوره بايد شك كرد، و در برخي مواقع بايد در شك ماند.(به هیج وجه نیابد در شک ماند حتما باید به یک یقین رسید صحت یا عدم صحت موضوع چون اگر در شک بمانیم یعنی هیچ تلاشی برای رسیدن به حقیقت نمیکنیم یعنی در زمان و مکانی که باید نمیتوانیم تصمیم درست بگیریم که بارها در تاریخ اسلام همین در شک ماندن موجب گمراهی افرادی بنام شد. تجربه شخصی نشان داده در شک ماندن اکثرا موجب نتیجه گیری نا حق شده است چون شک محض حربه شیطان است.)
وقتي انسان عليرغم جست و جوي بسيار به نتيجه نرسه، در شك ميمونه.البته من نسبت به اشتباهم در انتخاب مطمئن شدم و در اون شك ندارم، الان در جاهاي ديگه اي شك دارم.
چون كسي كه حق رو از باطل جدا ميكنه هنوز نيومده!
( ولی راهش رو به ما یاد دادن مخصوصا در قرآن کریم و نهج البلاغه چون اگر یاد نداده بودند ما باز هم نعوذ بالله از خدا گله میکردیم که به ما جدا کردن حق از باطل را یاد ندادید.)
راهش رو ياد دادن، ولي كسي كه بايد اينها رو جدا كنه نيومده.در ضمن ياد گرفتن راه به تنهايي كافي نيست.تفكيك حق از باطل به جز وارسي هر كدام از آنها از نظر خودشان و سمت مخالفشان و استفاده از عقل و ثقلين ممكن نيست.
اگر شك و تعصب غيرالهي رو مقابل هم قرار بديم ميبينيم كه هميشه شك باعث پيشرفت بوده( البته شکی که به یک یقین منتج بشود.)
حتي شك هايي كه به يقين تبديل نشدن، مثل نظريه هاي مختلف افراد مختلف در مباحث مختلف مثل علمي، مذهبي و ... .مثلا نظريه نسبيت، نظريه داروين و ... با اينكه اثبات نشدن، ولي كمك زيادي به پيشرفت علم كردن.
و تعصب به چيزهاي غيرالهي، باعث ركود.مثلا كشف اينكه زمين گرده از يه شك بوجود اومده بوده و اينكه مقابلش وايسادن يه تعصب غيرالهي.( اینکه نظرش رو زیر سوال بردن کار اشتباهی نیست اما اینکه به روش های قهریه نظرش رو خاموش خواستند بکنند اینجای کار اشتباهه )
آيا اين حق رو براي مخالفين ايشون هم قائليد؟آيا ايشون هم اين حق رو براي مخالفينشون قائلند؟به نظر من خير.
يا اينكه خرافات مردم (قدما مثلا دست چپ ها رو تنبيه ميكردن و الان هم برخي به مدعيان دروغين مراد خود متعصب هستن) يه تعصب غيرالهي( ای کاش از این کلمه یک تعریف مشخص ارائه میدادید تا من دقیقا حدود و چهارچوب معنی این لفظ را در میافتم)
تعصبي كه تقدسش رو از قرآن و عصمت نگرفته باشه.
بوده و عدم توجه به اونا و مقابله باهاشون موجب پيشرفت.مثلا خود من كه الان چپ دست هستم از كلي چوب و فلك در رفتم!
[تصویر: biggrin.gif] ( منم همینطور Big Grin)Big Grin

امیدوارم قانع کننده باشه
در مورد لفظ امام در ادبیات عرب و هم در روایات اسلامی یک پیام خصوصی برایتان خواهم گذاشت.
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.

"""""""""""""""""
به نظر شما چرا بايد لفظي كه اينقدر به معصومين نزديكه استفاده بشه؟به قول يكي از دوستان مثل اينه كه به رابط ديپلماتيكمون بگيم پيامبر و بعد معنيش كنيم!اين همه لغت داريم ماشاا... .فكر كرديد چرا اين لغت بايد باشه؟چرا پيشوا نباشه؟چرا هادي نباشه؟يا هر چيز ديگه؟

((بنده این حرف رو به این دلیل تایید میکنم که اصولا مقام فرمانده رهبر پیشوا اگر تقدس نداشته باشد فرمانبری انجام نمیشود.چون فرمانبری از روی ترس دوام ندارد.حال اگر شخص رهبر فرمانده پیشوا خود دارای تقدس باشد قضیه حکومت بر قلبها پیش میاد.))

فرمانبري از روي ترس دوام ندارد، درست.اما دوام آن چند سال است؟قذافي كه سي سال بود.عربستان يك جور، مصر يك جور، جاي ديگر يك جور... .آنها هم تقدس داشتند كه اين همه دوام داشتند؟؟؟

یک بار به طور کلی به شما گفتم در یکی از پست های قبل.
ما(مای نوعی) به هر کس که پیشوا و رهبر ماست میتوانیم بگوییم امام
حال این موضوع مهم میشود که ما چه کسی را پیشوا و رهبر خود قرار میدهیم.( البته به این توجه داشته باشید که در غیاب امام معصوم هستیم لطفا بحث رو منحرف نکنیم با این جمله که رهبر ما حضرت حجة است . در مورد رهبر ظاهری داریم صحبت میکنبم. که با توجه با سخنی که در قبل راندم چه بخواهیم چه نخواهیم مقام نیابت پیدا میکنه))

بالا نظرم رو درباره لفظ امام گفتم.مقام نيابت آنقدر مقام مهمي هست كه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چند هزار نفر را براي آن باز خواندند.نيابت قايمكي چيز عجيبيه!!!!!

حمل بر مقايسه نشه ولي خليفه هاي مختلف هم بر جوامع اسلامي رهبري داشتند، آيا مقدس بودن؟اين دليل نميشه!

برای افرادی مقدس بودند و همین الان هم هستند. یعنی اگه بود ولایتش رو میپذیرفتند
اولا كه درصد بالايي در همين جوامع هستند كه اين ولايت رو نپذيرفتند.پس از نقض نتيجه، به نقض فرض ميرسيم.(ببخشيد زيادي رياضي گفتم!Big Grin)

سید احمد نوشته است: دلیل تقدس ولایت فقیه : ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است
بقیه از شماست :اين رو نعوذ با... تو قرآن نوشته يا معصومين گفتند؟
اين جمله هم يك تقدس بخشي هست كه فكر ميكنم در همين تاپيك دربارش بحث شد!
تطبيق ولايت غير معصوم بر ولايت خدا، مصداق شرك خفي است.( بله دقیقا در همین تاپیک بود من دلیل و مثال آوردم شما هیچ حرف بر عدم صحتش نزدید. حال اتهام شرک خفی دارید میزنید لطفا دلیل مصداق شرک خفی بودن را ذکر کنید حتما در ضمن مغالطه نفرمایید ولایت رسول خدا نه ولایت خدا که اصلا بحثش جداست که خود این تطبیق ولایت بشر به ولایت خداست.)
اولا كه اين جملات رو من گفتم.ثانيا من دليل و مثالي نديدم.يعني شما ميگين ولايت فقيه ولايت رسول خدا هست ولي ولايت رسول خدا ولايت خدا نيست؟يعني اون دوتاي اول از اين دوتاي دوم نزديك تر هستن؟؟؟
نعوذ با... من الشيطان الرجيم

بياييد فرض كنيم ولايت فقيه همان ولايت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است.پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم كه فرمودند "من كنت مولاه فهذا علي مولاه" و اين ولايت نهايتا به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رسيد.در صورتي كه فرض رو قبول داشته باشيم اين يعني دو ولايت همزمان وجود دارد كه يكي معصوم است و ديگري غير معصوم.پس حتما جنس آن ولايت با اين ولايت فرق خواهد داشت كه اين تناقض است!
پس فرض باطل است و ولايت فقيه همان ولايت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نيست!
این قسمت را جواب بدم فکر کنم کل پست جواب داده میشه.
فکر کنم در نوشتتون از جملاتی فاکتور گرفتید چون من نفهمیدم چگونه از دو خط اول به نتایخ خط سوم و چهارم رسیدید. و در آخر هم به نتیجه خط پنجم
در صورتی که من به طور واضح به شما گفتم چرا ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است.
حال مثال نمیزنم ولی داستان معروفی در قرآن را دلیل می آورم.
وقتی بنی اسرائیل در ظلم بی حد فرعون قرار گرفت اون ها به فقهاشون رجوع کردن و فقها به اونها گفتن برید مظطر باشید و دعا کنید که به ما بشارت یک منجی داده شده که همون حضرت موسی بود که 170 سال زودتر برای بنی اسرائیل فرستاده شد. این قضیه مثل قبل از انقلاب ماست نه خبری از پیامبر خدا بود و نه حکومت اسلامی بود که با راهنمایی فقها و عمل مردم حکومتی با هدف الهی تشکیل شد.

سریع بریم اونجای داستان که که پیامبر خدا یعنی موسی (علیه السلام) میخواد بره کوه طور و تورات را بگیره خوب در غیاب پیامبر خدا ولایت نبی اولعزم خدا چی میشه؟؟؟
اینجاست که هارون میشه ولی در غیاب نبی
خودتون میدونید در غیاب نبی خدا چه داستانی پیش اومد داستان سامری و...
آیا ولایت هارون همون ولایت موسی (علیه السلام) بود یانه؟؟؟؟
هارون هم هرچی یاد گرفته بود از حضرت موسی یاد گرفته بود وحی هم بهش نمیشد .
چون در زمان ولایت اون این اتفاقات افتاد نمیشه بهش خورده گرفت اون وظیفش رو بر اساس اون چیزی که آموخته بود انجام داد.هارون مقام پایینی نداره چون حتی حضرت رسول به حضرت علی (علیه السلام) میفرماید: منزلت تو نسبت به من مثل منزلت هارون است به موسی(علیه السلام))

متاسفانه شما رابطه موسي و هارون را با رابطه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آقاي خامنه اي مقايسه كرده ايد كه امري اشتباه است.
در ضمن غيبت موسي(علیه السلام)، عدم حضور وي بود، ولي امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حاضر و ناظر اعمال ما هستند و حتي ما را در كارهايي ياري ميكنند.در ضمن اينكه ميگين واضح گفتين رو من تو تاپيك پيدا نكردم.اگه ميشه يه بار ديگه بذاريد!

يا علي
(۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۷)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:پس آیا ما می تونیم بگیم : امام بشار اسد نایب بر حق امام زمان است؟

خیر.

اولا:شما شرایط ولی فقیه رو نمیدونید؟؟

دوما: اینکه ولایت فقیه،نائب امام زمان هستندیک لقب هست.وجایگاه دیگری ندارد.

یاحق

جواب شما را كه برادر عماد بايد بدهند، ولي من پاسخي بر سوالم نگرفتم كه آيا ما مجازيم بگوييم امام بشار اسد؟
در ضمن ايشون درباره نيابت صحبت كردن نه ولايت فقيه!

(۳/بهمن/۹۰ ۰:۳۹)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
راستش من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه. اما اکثر مردم هم اطلاعاتشون مثل منه. بنابراین استفاده از کلماتی مثل امام و نایب امام، می تونه باعث بدفهمی هایی بشه.
ممنون

اين حرف بسيار درست است.اكثر مردم اطلاعات كمي در اين مورد دارن و اين الفاظ موجب گمراهي ميشود.
بسم الله الرحمن الرحیم

t.kam67عزیز:

نقل قول:جواب شما را كه برادر عماد بايد بدهند، ولي من پاسخي بر سوالم نگرفتم كه آيا ما مجازيم بگوييم امام بشار اسد؟

بفرمایید استنباط و برداشت شما از کلمه امام چی هست؟؟

یاحق

سلام دوستای عزیز ارسال
bi neshaniعزیز کامل بود واسه همین ارسالمو ویرایش کردم.با تشکر از ایشون و همه دوستای گل تالار
HeartHeartHeartHeartHeart

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...l#pid74218

سلام
t.kam67عزیز:
این طور که مشخص است شما اصلا منظور من رو متوجه نشدید چون با وجود تسلطتون به علم ریاضیات که از علوم استفهامی و زیر مجموعه علوم عقلی می باشد ولی جواب های آبی رنگتون جواب من نبود یا عذر می خوام امیدوارم ناراحت نشید پرت بود البته نه همش یک تعدادیش.
یک لطفی بکنید منت میگذارید. در این تاپیک هر کجا دیدید bi neshani پست رو بخونید تا با تفکر بنده آشنایی بهتر پیدا کنید تا من نخوام دوباره از اول پله بچینم برسم تا اینجا تا یکی دوباره بیاد سوالات پله اول رو بپرسه.
بعد از این کار سوالاتی که جواب داده نشده دوباره مطرح بفرمایید. ممنون میشوم

کلا تالار گفتگو یکی از مشکلاتش اینه که هیچ کس نمیشینه از اول بخونه از جمله خودمBlush

راستی این منم همینطور برای در رفتن از چوب و فلک بود نه چپ دستیWink

آقا عماد ،ام:
سلام علیکم و رحمة الله:
شما لطف فرمودید یکهو اومدید وسط بحث با سوالات و نظراتی متفاوت و عملا بحث من و دوست عزیز بالایی را منحرف کردین یک ور دیگه
لطف بفرمایید شما بفرمایید چه چیز هایی رو در مورد این تاپیک قبول دارید تا از اونجا کس دیگه شروع کنه بحث با شما
این طور که مشخصه آقا t.kam67 آقای خامنه ای رو به رهبری قبول دارن با لفظ امام مشکل دارن
اما این طور که شما سخن راندید
((از اینجا به بعد حدس بنده است)) اصلا ایشون را به رهبری قبول ندارید این یک بحث دیگست. شما اصل رو قبول ندارید در مورد فرعش سوال میکنید؟؟؟

1366 عزیز

این ایاتی که فرمودید من در همین تاپیک قبلا قرار دادم با متن کامل

آیه 74 سوره فرقان رو همه دوستان لطف کنن دو باره بخونن البته از آیه 70 به بعد تا ببینید چه کسانی دارند این دعا رو میکنند.

البته آیه 74 سوره فرقان چیز دیگه ای میگه:
وَالَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّياتِنَا قُرَّةَ أَعْينٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا(الفرقان/74)
و کساني که مي‌گويند: «پروردگارا! از همسران و فرزندانمان مايه روشني چشم ما قرارده، و ما را براي پرهيزگاران پيشوا گردان!»

نه اونی که شما فرمودید.
میگم پست ها رو بخونید برای همینه حد اقل یک نظر اجمالی
این لینک اون پست است.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...l#pid74218
لطف کنید دو سه تا پست بعد از این پست من رو هم بخونید.

این رو به همه دوستان میگم.
به خدا برای تمام پست هایی که نوشتم انرژی زیادی صرف کردم شما بیایید دوباره همون سوالات رو مطرح کنید نمیشه که.

اگه آدم میخواد صحت یا عدم صحت حرفی رو بفهمه باید با انصاف به حرف دیگران گوش بده. مگه نه هیچ وقت بحث به نتیجه نمیرسه.

به عنوان برادر کوچکتر میگم همیشه میخواهیم وارد بحثی بشویم یه سوال اساسی رو از خودمون بپرسیم برای چی میخواهیم وارد بحث بشیم . میخواهیم به جواب برسیم؟؟
به جواب برسونیم؟؟؟!!!!؟؟؟؟
و یا.......!!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!(البته مسلما اینطور نخواهد بود.) منظور منیت است.

من معمولا قسم نمیخورم
به خدا تا قبل از ورود به این تاپیک خود من هم هیچ گاه نمیگفتم امام خامنه ای

این حقیر شما رو به انصاف توصیه میکنه.

امیدوارم در پست های بعدی دوستان بحث رو سرو سامان بدهند. حد اقل بفهمیم به کجا رسیدیم از اونجا ادامه بدیم.

در غیر این صورت به توصیه t.kam67 و تکیه کلام آقای فردوسی پور عمل کنم بهتره نه من قانع بشم نه شما.
چون بحث به نتیجه نمیرسه.
یا شایدم بهتره به توصیه مدیر تالار در تاپیک emadm عزیز که پایین صفحه لینکش هست در آخرین ارسال عمل کنیم.
البته
t.kam67عزیز: شما حتما یک بار دیگه از اولین پست من در این تاپیک را بخونید چون سوالات پست اخیرتون جواب داده شده. من بحث با شما رو بی ادبی نمیکنم ادامه ندهم.چون کاری بود که شروع کردم.
سلام آقای بی نشانی
می بخشید که بحث رو از وسط شروع کرده بودم، اما الآن یک مطالعه مختصری کردم.
به این نقل قول از صفحه اول تاپیک توجه کنید:
نقل قول:برای پرهیز از اطالۀ کلام، توجه خوانندگان گرامی را به مطالعۀ یادداشتها و مباحث ارزشمند کتاب «امامت و رهبری» از استاد شهید مرتضی مطهری جلب کرده و به ذکر این مطلب قناعت می شود که: اگر نویسندگان و تدوین کنندگان قانون اساسی که از بزرگان دین و سیاست در آغاز انقلاب اسلامی بودند، تفاوتی میان تعابیر «رهبر» و «امام» قائل نمی شدند، جدا از کلمۀ «رهبری» در چندین جای قانون اساسی، بر لفظ «امامت» تأکید نمی کردند. الحق که آن بزرگواران و در رأس همه خود حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) بر این امر واقف بودند که گاهی یک لغت به صورت مظهر یک اندیشه در آمده و چنان بار تبلیغی با خود به همراه دارد که به تنهایی قادر است در جهت حفظ وحدت و صیانت از ارزشها در مقابل انبوهی از توطئه های دشمنان ایستادگی کرده و خودش محور حق و ملاک تشخیص دوست از دشمن بشود.
بنابراین، این که ما بگیم منظور از کلمه "امام" در عبارت "امام خامنه ای" همان پیشواست و شباهت این کلمه با لقب امام که ما به معصومین اطلاق می کنیم از روی قصد نبوده، رد میشه.
سلام به عماد عزیز
بنده نگفتم نگاه شما اشکالی داره گفتم بحثی جدا از بحث من و اون دوست عزیز( آقا t.kam67-آقا یک اسم مستعار برای خودتون بگذارید اشاره به شما سخته) بود.
هر کسی در نظرش مختاره و در برابر او اختیار مسئول . شما میتوانید هر جور علاقه دارید نگاه کنید. این اختیار هم مسئولیتش در برابر من نیست . من کی باشم.

محض کنجکاوی نه بحث! کلمه ((حاکم عادی)) جالبه!

اگر با توجه بیشتری پست های این حقیر را مطالعه میکردید. متوجه میشدید من هم به این بار روانی کلمه امام اشاره کردم. مقصود من هم استفاده از همین بار روانی در برابر دشمنان جمهوری اسلامی ایران است.
شعار اسلامه ((اشداء علی الکفار رحماء بینهم))

سلام
t.kam67عزیز

:
این طور که مشخص است شما اصلا منظور من رو متوجه نشدید چون با وجود تسلطتون به علم ریاضیات که از علوم استفهامی و زیر مجموعه علوم عقلی می باشد ولی جواب های آبی رنگتون جواب من نبود یا عذر می خوام امیدوارم ناراحت نشید پرت بود البته نه همش یک تعدادیش

.
بنده تمامي جواب ها رو موقع نوشتن با دقت نوشتم و الان هم بازخواني كردم.موردي نديدم.اگر موردي ديدين بگين.منتظر جوابتون به پاسخ هام هم هستم (اميدوارم هدفتون از اطلاق پرت بودن به جواب، منحرف كردن بحث نباشه!)
یک لطفی بکنید منت میگذارید. در این تاپیک هر کجا دیدید

bi neshani پست رو بخونید تا با تفکر بنده آشنایی بهتر پیدا کنید تا من نخوام دوباره از اول پله بچینم برسم تا اینجا تا یکی دوباره بیاد سوالات پله اول رو بپرسه

.
بنده قبلا تمام تاپيكهاي قبلي رو خونده بودم.يك بار ديگه هم الان خوندم و چيز تازه اي نديدم كه جوابي بر حرفام باشه!لطفا اون قسمتي كه ميگيد جوابم داده شده بذاريد.شما با يه كپي پيست ساده يا لينك دادن به اون ارسال ميتونستين باعث نشين من همه ارسال هاي تاپيك رو از اول دوباره مطالعه كنم.
بعد از این کار سوالاتی که جواب داده نشده دوباره مطرح بفرمایید. ممنون میشوم

این طور که مشخصه آقا

t.kam67 آقای خامنه ای رو به رهبری قبول دارن با لفظ امام مشکل دارن
رهبري رو با يه درصد بالايي قبول دارم اما امام رو تقريبا صفر! جالبه كه اين همه بحث حتي نتونست شك من رو به صحت اين لغط بر انگيزه!
این رو به همه دوستان میگم

.
به خدا برای تمام پست هایی که نوشتم انرژی زیادی صرف کردم شما بیایید دوباره همون سوالات رو مطرح کنید نمیشه که

.
بنده هم بسيار براي نوشتن وقت صرف كردم.شايد حتي بيشتر از شما، براي كلمه به كلمه حرفام هم ارزش قائلم.اما شده توهيني به شما يا حرفتون بكنم؟تا حالا گفتم حرفاتون پرته؟يا چيز ديگه؟من با صبر ميشينم جواب ميدم بعد شما بدون اينكه به يه خطش هم جواب بدين ميگين پرته؟
اگه آدم میخواد صحت یا عدم صحت حرفی رو بفهمه باید با انصاف به حرف دیگران گوش بده. مگه نه هیچ وقت بحث به نتیجه نمیرسه

.
ببينيد، اينكه بايد به ايشون بگيم امام يك ادعا هست و شما ميخواين اثباتش كنيد.وقتي دلايلتون قانع كننده نيست، چجوري ميخواين اثبات كنين؟انصافا شما تا به حال به چند سوال از سوالات بنده به زعم خودتون (حتي نه من) جواب قانع كننده داديد؟انصافا بگيد ها!
به عنوان برادر کوچکتر میگم همیشه میخواهیم وارد بحثی بشویم یه سوال اساسی رو از خودمون بپرسیم برای چی میخواهیم وارد بحث بشیم . میخواهیم به جواب برسیم؟؟
به جواب برسونیم؟؟؟!!!!؟؟؟؟
از عنوان تاپيك مشخصه كه ايجاد كننده تاپيك به دنبال به جواب رسوندن هستند.چون نگفتن "آيا ميتوان گفت امام خامنه اي؟" و اون رو يه فرض اثبات شده دونستن و جهت آگاهي ما اثباتش رو از نظر خودشون گذاشتن!
البته t.kam67عزیز

: شما حتما یک بار دیگه از اولین پست من در این تاپیک را بخونید چون سوالات پست اخیرتون جواب داده شده. من بحث با شما رو بی ادبی نمیکنم ادامه ندهم.چون کاری بود که شروع کردم.
البته يه بدي بنده اينه كه توقع دارم همون قدر كه من صبر دارم طرف مقابل هم صبور باشه.
اهل سنت و جماعت به تمام پیشوایان دینی و عالمان فقهی خود لقب امام می دهد ، همچون امام بخاری یا امام شافعی و ...

اما شیعه ناب معتقد است این لغت فقط و ققط برای دوازده نفر کاربرد دارد و غیر از آن بدعت و کاری ناپسند است !

کما اینکه در کل تاریخ تشیع به هیچ کس لقب امام داده نشد مگر به آن دوازده نفر ! ولیکن در سی چهل سال گذشته

بدعتهایی صورت گرفت که عوام الناس را فریب دهند !
نقل قول:اهل سنت و جماعت به تمام پیشوایان دینی و عالمان فقهی خود لقب امام می دهد ، همچون امام بخاری یا امام شافعی و ...
سلام
به نظر من برای اونها مفهوم این کلمه به شکل دیگری جا افتاده و مشکلی ایجاد نمی کند. مثلا کسی نمی گوید که چون امام محمد غزالی، امام هست ما نباید از نظریاتش انتقاد کنیم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع