(۱۴/مهر/۹۰ ۶:۴۵)معمار آزاد نوشته است: [ -> ]آخه دوستان عزیز!!!
شاید ساخت این بازی مربوط به آدم های مستقل باشه!
اما اسرائیلی ها دارن ازش بهره برداری میکنن!!
پرندگان انتحاری که تخم مرغ هاشون دزدیده شده با خوک ها که برای خودشون خونه هایی هم ساختن(!!) دارن میجنگن!!
بعدش رفتن یه کلیپ درست کردن که با میانجی گری سازمان ملل بین خوک ها و پرنده ها صلح برقرار میشه!
درست همون کاری که ابومازن خائن میخواد انجام بده!صلح با اسرادیل و مشروعیت دادن به اسرائیل!!
الان دقیقا و بطور واضح برای من مشخص بکن که این "بهتره برداری" چجوری انجام شده؟چه سودی میبرن اسرائیلیها از این که خوک ها و پرندگان با هم صلح بکنن؟
این تفکرات پارانوئیدیه،این به شعور مخاطب توهین کردنه،این ازدواج شقایق با گودرزه!!!
تابحال stand-up comedy دیدی؟ (برنامه های کمدی) اگه دیده بودی میفهمیدی که "شوخی با وقایع روز دنیا" دیگه به عنوان یک سنت جاش رو توی دل کمدین ها باز کرده.
حتی اگر هم منظوری بوده باشه (که نیست!) چه سودی برای اسرائیلیا داره؟چه ضرری برای فلسطینیا داره؟
ضرر یک فحش که هیچ کس معناشو نمیفهمه چیه؟!!
من دلم میخواد اینطور از این قضیه برداشت بکنم.
واقعا مطرح کردن چینی چیزی ، خیلی خنده داره. خداییش دیگه تا چه حد، الان من نزدیک 1 ساله اینو بعضی وقتا بازی میکنم، شاید هفته ای یه ساعت، شدم طرف دار اسرائیل

عزیز دل برادر زشتههههههه.
والا نمیدونم ادم بره تو خیابون بیوفته دنبال ناموس مردم بهتره یا بشینه خونه گیم بازی کنه.
به خدا دیگه دارید افراط و تفریط میکنید.
یکم دقت کنید.
عنوان تاپيك اشتباست،
با اين تفسير هايي كه انجام ميدين ( كه البته من يه ذره هم قبولشون ندارم ) ، بايد عنوان تاپيك را مي ذاشتين:
پرنده هاي خشمگين فلسطيني و خوك هاي له شده اسراييلي
نمي دونم واقعا شما اين بازي را انجام داديد يا نه ؟ ولي تو اين بازي هميشه آخر بازي پرنده ها مي زنن خوك ها رو له مي كنن، اون خوك ها هم به نظرم نيومدن جاي پرنده ها رو گرفتن بلكه تخم هاشون را دزديدن كه با اين نماد شناسي! كه شما انجام دادين اين تخم مرغ ها تبديل شدن به سرزمين پرنده ها !!! ( از اين پس تخم مرغ نماد سرزمين است !!!)
واقعا هر جوري كه دارم نگاه مي كنم شباهتي نيست بين اين بازي و اين داستاني كه شما تعريف كردين.!
البته دوستان این داستانی رو که تعریف کردند جور دیگه هم میتونستند بیان کنن.
چون رنگ سبز مربوط میشه به مهدویت نه به اسراییل
خب که چی هدفت از این تاپیک چی بوده؟بیشتر بازی رو معرفی کردی من که نفهمیدم آخرش میخواستی به چی برسی؟
این بازی خداییش تقریبا اشکالی نداره و جزو بازی های خیلی جذاب هست البته بعضی افراد به رنگ سبز خوک ها هم اشاره میکنند اما در angri birds rio شما باید با میمون های سیاه بجنگید که این فرض م که رنگ سبز نشونه ی مسلموناست از بین میره در ضمن حالا همه ی بازی ها که به سیاست مربوط نیست که هی میخواین این بازیو به یه جریانی تشبیه کنین مثل دعوای لبنان و فلسطین با عراق
این بازی به نظرم یک بازی هست که فقط برای سرگرمی ساخت هشده و هدف دیگه ای نداره حالا نمیدونم چرا بعضی دوستان انقدر علاقه دارن بازی رو به یه چیزی ربط بدن
بچه ها زیاد سخت نگیرید تو رو خدا

{به دلیل توهین به اعضا حذف شد}
!!!اسرائیل؟؟؟این فقط یه بازیه باور کن!!!!یه بازی برای سرگرمی ما نوجوون ها و جوون ها!!!
با شرکت های سازنده ی بازی مشکل داری؟؟؟برو به خودشون بگو!!!جایی تایپک نزن که طرفدار داره!!!

وای... اصلا من هنگ کردم!!! چی میگی شما؟ حتما باید پرنده ها ریش داشته باشن

؟ تازه اگه داشته باشن هم میگید دارن ما رو میبرن زیر سوال. خب دیگه بیشتر از این اهمیت دادن به این حرفا اتلاف وقته...
با تشکر.
لرد جهنمی

(۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۰۴)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]وای... اصلا من هنگ کردم!!! چی میگی شما؟ حتما باید پرنده ها ریش داشته باشن
؟ تازه اگه داشته باشن هم میگید دارن ما رو میبرن زیر سوال. خب دیگه بیشتر از این اهمیت دادن به این حرفا اتلاف وقته...
با تشکر.
لرد جهنمی
اااا!!!لرد تو که همسایه ی خودمونی!!طبقه چندم جهنمی؟

واقعا حرفت به جا بود...دمت داغ!
(۱۳/مهر/۹۰ ۲۰:۱۷)amin7 نوشته است: [ -> ]مي دونيد چه مشكلي اينجا داره بيداد مي كنه ؟؟
هر چيزي كه موفق باشه، حتي با بي ربط ترين حالت، مي خواهيد يه جوري به فراماسونري و صهيونيسم و ... مي خوايد ربط بديد.
چون که درست و از قبل برنامه ریزی نشده کار نمیکنیم. اونا هم از داشته های ما سو استفاده میکنند.