تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: angry birds -پرندگان خشمگین اسرائیلی!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
یه سوالی دارم بنده از آقای معمار آزاد
دقیقا به چه علت اسم شما معمار آزاده؟؟؟
(که در اصل برگردان فارسی کلمه freemason است)
یه چیزایی میگید که گاهی اوقات آدم شک میکنه اینجا بیداری اندیشه ست!!!
خب شما هر بازی ای رو بازی کنید،برای چند لحظه از همه چی غافل میشید.این ربطی به اسرائیلی بودنش نداره!
خب همین بچه های تبیان هم بازی مامور ویژه ساختن.یعنی چون رو هیچ کدوم از بیلبورد های خیابونافحرف از دین و ایمان نزده،پس این بازی اسرائیلیه؟؟؟!
بسه دیگه چرا همه چیزو باهم قاطی میکنید!!!اخه ادم که به هرچیزی انگ فراماسونری نمیزنه!
به نظر من اگه قرار باشه این بازی فراماسونی باشه قطعا باید خوک ها نقش فلسطنی ها را داشته باشن و پرنده ها نقش اسراییل !چون طرف سازنده چیزی می سازه که به نفع خودش باشه وقتی توی این بازی شکست خوک ها هدف هست پس نمی تونه منظور از خوک ها اسراییل باشه !می دونید که اسراییلی ها عقیده دارن که فلسطین سرزمین اون هاست و فلسطینی ها باید اون سرزمین را ترک کنن و هم اعتقاد دارن که الواح زیر بیت المقدس هست و دارن سعی می کنن بیت المقدس را خراب کنن تا به الواح برسن پس قاعدتا پرنده ها باید نقش اسراییل را داشته باشن!
منم احتمال زیاد میدم که این بازی هم فراماسونی باشه ولی با تحلیلی که بیان کردم!

من کوچیک تر از این هستم که به هم تالاری های عزیز تذکر بدم ولی خواهرانه خواهش میکنم که در ضمن بیان آزادانه از ادبیات بهتری استفاده کنین و به هم احترام بگذارید.بازم عذر می خوامSmile
تو چند پست قبل فهمیدیم که پرنده ها نماد فلسطین و خوک ها ایرائیل هستن.این درسته و دیگه جای بحث نداره!
تا اون جایی که من میدونم،گروه پرندگان خشمگین به نهادی وابسته نیستن!
هر چیز محبوب شد باید برچسب اسرائیل روش بخوره؟؟؟
در ضمن،ورژن جدید این بازی با نام angry birds space منتشر شد.داستانش از این قراره که پرنده ها تو جریان تعقیب خوک ها،به طور ناگهانی سر از فضا در آوردن و...
حتما دانلود کنید.چون هم حرفه ای تره و هم جذاب تر!
خدا جون معتاد این Angry bird هستم و دلیلی بر اینکه بازی اسرائیلی هست نمی بینمDodgyDodgyDodgy
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۵)Hatter نوشته است: [ -> ]خدا جون معتاد این Angry bird هستم و دلیلی بر اینکه بازی اسرائیلی هست نمی بینمDodgyDodgyDodgy

منم موندم به چه دلیلللللللللللللللللللللللل این بازی میخواد اسرائیلی !! باشه هست ؟!DodgyDodgyCool

منم معتاد این بازی بودم ترک کردم Big Grin
سلام دوستان
تو عکس زیر(angry bird:space) چی می بینید؟؟
[تصویر: logo1.jpg]
پرنده سرخ رنگ یه چشم داره با یه قرنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!! داره با بقیه یاراش وارد فاز ورود یا حمله به دنیا میشه!(دجال و افرادش)
آیا این اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نسخه سیزن هم به جز تفاوت ها در موزیک فصل های سال 2011 تا آخرین فصل 2011 که آهنگ ترسانیکی داره وفصد ایجاد دلهره برای سال شروع سال 2012 هست سال 2012 فقط یک سیزن(فصل) داره که آهنگ مرگ یا آهنگ قبرستون روشه!!!!!!!

درپایان فصل 2012 شاهد یک کدو با 3 ستاره(تو یه ردیف افقی داخل کدو) هستیم که نماد پرچم کشور سوریه و خروج سفیانی می باشد زیر این کدو سمت راست پایین یه خوک که یه چشمه راستش پشته کدو قایم هست

داره حسابی میخنده و در طرف چپ پایین نیز پرنده هایی که این همه مصمم برای نابودی خوک ها بودن از ترس دارن میمیرن!

بعد می گن این بازی چه ربطی به اسرائیل داره!

این یک بازی آخرالزمانی هست که سعی در القا و رسوندن اخبار و برنامه ها برای آنهایی که دستشون تو کاسه این ماسون ها و صهیونیست ها داره!

یا علی
اگه این بازی با این دلایل بی اساس شما فراماسونریه،پس کلمه "بیداری اندیشه" هم با حساب فضای خالی چون 13 حرف میشه پس فراماسونریه و اسرائیلی!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟Big GrinBig Grin
با این دلایلی که شما آوردید،جمله ی بالا هم اثبات میشه!
حالا فکر کنید که دلیل های خوبی آوردید یا نه!
AngryAngryAngry
بس کنید دیگه! شورش رو در آوردین! (ببخشید ولی اعصابم خورده!!!)
اصلا به چه دردی می خوره بدونیم چه فیلم و بازی ای اهداف منفی داشته وقتی همه استفاده می کنن؟ فردا پس فردا به خودتون هم شک می کنین می زنین خودتون رو به جرم صهیونیست بودن اعدام می کنید!
(باز هم ببخشید خواستم اعلام مخالفت کرده باشم. امیدوارم به کسی برنخوره ولی واقعا بهتره به جای این شکاکی های افراطی در جهت پیشرفت کشورمون قدم برداریم....)
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع