شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اگر خواهان دانستن مزاج خود هستيد
مي توانيد به صورت خيلي آسان با گذاشتن پارامتر ها و خصوصيات كنار يكديگر مانند پازل مزاج خود را بدست آوريد
سلام
محسن موذنی هستم محقق طب سنتی و طب اسلامی
چند خط مزاج شناسی را بدون کپی کردن مثل دیگران، از خودم و با زبان ساده می نویسم:
اولین ملاک برای تشخیص مزاج پایه، هیکل است.
افراد چاق و هیکلی دارای مزاج مرطوب هستند و لاغرها دارای مزاج خشک
اگه در کنار رطوبت، گرما هم بود، فرد هیکلی گوشتی و عضلانی دارد
اگه سرما همراه با رطوبت بود، فرد هیکلش پر از چربی بوده و بخاطر وجود چربی چاق است.
فرد با مزاج گرم و خشک دارای بدنی لاغر ولی عضلانی و جوندار هستند.
و فرد با مزاج سرد و خشک دارای بدنی استخوانی و لاغر مردنی و کوچک تر از گرم و خشک هاست.
به همین راحتی و سادگی
نقش گروه خونی در مزاج شناسیخب مزاج شناسی از بهترین و کاربردی ترین و جذاب ترین قسمت های طب سنتی اسلامی هست که خیلی ها دنبالش هستند.شناسایی مزاج طبق نظر حکما و اطبا دارای ۱۰ ملاک هست:ملمس(لمس)
گوشت وچربی
رنگ پوست بدن
مو
هیئت وشکل اعضاء
سرعت انفعال اعضاء
خواب و بیداری
کلیه افعال بدن(دلائل افعال)
کیفیت دفع فضولات بدن
انفعالات نفسانیبا آموزش های سایت ایران مزاج میتونی مزاج شناسی رو به راحت ترین شکل ممکن و ساده تر از هرجایی یاد بگیری گروه های خونی بحثش جداست و متاسفانه افرادی با پرسیدن نوع گروه خونی، فرد رو مزاج شناسی میکنند.اگه تعدادی آدم رو بررسی کنیم و اگه علم مزاج شناسی رو درست یاد گرفته باشیم به راحتی متوجه میشیم که گروه خونی هیچ نقشی در مزاج ندارهمگه نمیگن که فلان گروه خونی مزاجشون بلغمیه؟ پس چرا من مخالفش رو میبینم؟من با فردی دوست هستم که طبق گروه خونی بهش گفته بودند مزاجش سرد و تر یا اصطلاحابلغمی هست ولی کاملا مشخص بود گرم و خشک هست.اگه گروه خونی موثره پس چرا مطابقت نداره؟ من با چند سال فعالیت در طب سنتی و طب اسلامی اعلام میکنم گروه خونی هیچ نقشی درشناسایی مزاج نداره. و هیچ تاثیری هم نداره
(۲۰/اسفند/۹۵ ۱۳:۳۸)mkrstr نوشته است: [ -> ]من با چند سال فعالیت در طب سنتی و طب اسلامی اعلام میکنم گروه خونی هیچ نقشی درشناسایی مزاج نداره. و هیچ تاثیری هم نداره
به نظرم در این مورد باید بیشتر مطالعه بشه .
انتظار منطقی اینه که تفاوت گروه خون یه جایی خودش رو به یه شکل نشون بده ، حالا کجا نمیدونم !
باز خوبه شما مطالعه میکنید و استنتاج دارید و مثل این دکتر شیمیایی ها نیستید که اسم خودشون رو گذاشتن پزشک تجربی ! اما اجازه ی استنتاج به خودشون نمیدن .
`من خودم خیلی تست های مزاج شناسی

شرکت کردم ولی
تست مزاج شناسی سایت گزینه ها خیلی خوب بود ولی نمیدونم اصلا تایید شده هست این گونه
آزمون های آنلاین از نظر طب سنتی یا نه؟؟

تست مزاج شناسی گزینه ها به نظر معتبر نیست.
می توانست سوالات بسیار بهتری طراحی شود.
به عنوان مثال یکی از سوالات آن مربوط به اذیت شدن پا در کفش است که اصلا همچین سوالی آنهم بدون توضیحات اشتباه است. شاید پای من از کناره ها اذیت شود و یا نوک انگشتان ولی هنگام جواب دادن ذکر نشده و می توانست بهتر طراحی شود.