شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۹/دی/۸۹ ۲۱:۵۹)احیاء نوشته است: [ -> ]بازتاب روانی و رفتاري در افراد صفراوي:
1- علاقمند به ادبیات و ریاضیات، 2- داراي استعداد خشونت و بدخلقی، 3- پائیز و زمستان را دوست دارند، 4- گاهی عاشق و گاهی فارغ، 5- گاهی با اراده، گاهی سست، 6- گاهی پرانرژي گاهی کم انرژي، 7- داراي استعداد معنوي به صورت مقطعی، 8- تند و تیز و بی قرار، 9- گاهی پر جرأت و گاهی آرام، 10 - پرخاشگر، 11 - ناآرام و دودل، 12- گاهاً باعث رنجش دیگران می شود. 13 - تیزبین و دقیق در برخی ابعاد، 14 - مقید به اصول، منظم و حساس، 15- آینده نگر و گاهاً خیالباف و دقیق در تصمیم گیري، 16 - حاضرجواب و باهوش، 17 - گاهاً سخاوتمند، 18 - میل بالاي جنسی و توان جنسی متغیر، 19 - سریع، چالاك و پرانرژي 20 - پرحرف.
سلام
من خیلی از این موارد رو دارم ، مخصوصا اولیش رو ، یعنی میشه گفت بیشتر این ها رو ، اما خداییش مزاجم گرم نیست ، چون مثلا 20 -30 تا خرما می خورم ککم هم نمی گزه.اما بجاش به سردی حساس هستم کمی.این چی میشه خوب نتیجش؟
(۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۰)احیاء نوشته است: [ -> ]با سلام
در سایت زیر، جدولی تحت عنوان "مزاج سنج"، ارائه شده است که می توانید با تعیین و تنظیم ویژگی های فردی ظاهری و شخصیتی خود، به مزاج خود پی ببرید. امتحان کنید:
http://touba.ir/far/Tabiat.aspx
ممنون خيلي خوب بود .
من كه متوجه شدم مزاجم چيه.
باسلام خدمت دوست عزیز دل خسته
امروزه کمتر کسی پیدا میشه که تنها یک مزاج غالب داشته باشه و اکثر افراد حداقل دو مزاجی هستند.
نکته ای که وجود داره این که هر فرد یک مزاج پایه داره که به دوران تولدش بر می گرده ولی با گذر زمان و طی دوره های سنی مختلف ممکن است مزاج پایه او تحت تاثیر قرار گرفته و کمتر خود را نشان دهد و یا اینکه اندامی خاص در بدن از ابتدا مزاج متفاوت داشته باشد و یا در طول زمان مزاجش تغییر کرده باشد.
به عنوان مثال اگر شما بیشتر خصوصیات ظاهری (پوست گرم، خشک،...) و اخلاقی گرم مزاجان را دارید ولی بسیار زود دچار سردی معده می شوید، ممکن است تنها معده شما سرد شده باشد. (پدر خود من همین طور هستند، مزاج پایه صفرا با معده سرد)
تو یه کتاب خوندم که نمک قبل و بعد از غذا موجب تعادل مزاج میشه (البته از درستی اون اطلاعی ندارم ولی حدیث در موردش زیاد شنیدم)
پیاده روی بعد از صبحانه و شام و استراحت بعد از ناهار را هم فراموش نکنید.
در مورد مزاج معتدل هم می نوشتین. خوردن یک عدد سیب ناشتا علاوه بر اینکه باعث تعادل مزاج در بدن میشه برای درمان بیماریها هم مفیده.
(۲۹/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۱)احیاء نوشته است: [ -> ]امروزه کمتر کسی پیدا میشه که تنها یک مزاج غالب داشته باشه و اکثر افراد حداقل دو مزاجی هستند.
سلام
می تونم منظور شما رو از به کار بردن لغت "امروزه" سوال کنم؟آیا دو مزاجه بودن به علت وجود شرایط کنونی (کثیفی هوا ، خوراک نا مناسب و ....)ایجاد شده و آیا در گذشته کمتر بوده؟
بله همین طور است، شرایط زندگی امروز، باعث غالب شدن همزمان چندین خلط در بدن و یا هر یک از اعضاء بدن شده و موجب می شود که درمان و اعتدال مزاج سخت تر صورت گیرد.
البته در گذشته هم امکان وجود دو خلط همزمان وجود داشته است ولی درمان راحت تر صورت می گرفته. زیرا عوامل ایجاد اختلال در اخلاط کمتر بوده است.
سلام
از همه دوستان که مطب ارسال کردند ممنون
یه درخواست داشتم که امیدوارم استقبال بشه. به نظر من بهتره در کنار این بحث روش های درمانی بعضی از بیماری ها را هم ذکر کنید
مثلا استاد خیراندیش در یجایی میگه: علت فراموشی و آلزایمر سردی مغز هست که با بو های گرم مثل بوی مشک و گلاب میتونید مغز را گرم کنید
فکر کنم اگه بتونیم نکات ریز را جمع آوری کنیم بهتره تا به کلیت موضوع بپردازیم
مزاج شناسی پایه و اساس در طب سنتی است و در ابتدا لازم است تا افراد کلیت و اصول را بشناسند تا بتوان وارد جزئیات شد.
در صورتی که پیشنهاد شما، ارائه راهکارهای درمانی برای بیماری های مختلف می باشد؛ نظر مدیران سایت در رابطه با این موضوع تحت عنوان : «
خواهش جهت عدم ارائه راهکارهای درمانی در فروم» ، ارائه شده است
و در صورتی که پیشنهاد شما بررسی علل و عوامل بروز یک بیماری و ارائه راهکار درمانی جهت برطرف نمودن آن عوامل است (مثل سردی یا رطوبت هر یک اعضا)... در صورتی که یک نسخه درمانی معتبر از یکی از بزرگان یا اساتید باشد و نسخه عمومیت داشته باشد...قابل ارائه است.
باتشکر
حق با شماست. منظور بنده نسخه پیچی نبود. فقط گفتم دوستان راه های درمانی که توسط اساتید حالا یا به صورت حضوری یا گفتاری و شنیداری بیان شده را اینجا مطرح کنند. همان طور که بنده در فایل های صوتی استاد خیراندیش مطب زیر را شنیدم و برای کمک به سایر دوستان اینجا نوشتم
استاد خیراندیش در یجایی میگه: علت فراموشی و آلزایمر سردی مغز هست که با بو های گرم مثل بوی مشک و گلاب میتونید مغز را گرم کنید