|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۹, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه دیرتر از وقت مقرر این پست دیدم با این حال گفتم شاید با تبصره بنده رو هم لایق همکاری بدونید انشاالله هفته ای 2ساعت می تونم در خدمت باشم اگرم بنده رو نپذیرفتید امیدوارم دوستانی که همکاری می کنند به مدد الهی موفق باشند یا حق |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۰ ۱۲:۰۹)صریا نوشته است: سلام سقف زماني وجود ندارد!
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
ما هنوز داريم صبر مي كنيما(تهديد بود
)
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۱۶:۳۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
با سلام حقیر تازه متوجه این فراخوان شدم.هرچند فرموده بودید که سقف زمانی وجود ندارد ولی باید زودتر از اینها خودم رو به قافله شما می رسوندم. مثل بقیه دوستان از روند کار نمی پرسم و عجله هم ندارم چون به سربازان آقا اعتماد دارم و دیگر هیچ. یا علی (علیه السلام) مدد است. من هم تا آخر ایستاده ام... |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
روزی نیم ساعت به غیر از جمعه اعلام آمادگی می کنم...منتظر هستیم...
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
با سلام فعلا به خاطر شلوغی بیش از حد سرمان (!) هفته ای ۲ ساعت و نیم میتونم وقت بزارم.
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
با سلام
من اميدوارم بتونم هفته اي يك ساعت وقت بزارم چون واقعا سرم شلوغه اما اقدام عملي عليه وهابيت رو نميشه از دست داد. يا مهدي ، ادركني ، عجل علي ظهورك |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۱۹ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
البته با عرض پوزش به خاطر تاخير در اعلام آمادگي
|
|||
|
|
۱:۳۶, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام.....
به نظرم این کار فایده ای نداره.....پایگاه اصلی وهابیت عربستانه و ایران داره به طرق سیاسی اونو تحت فشار میزاره......... اما کار شما اگر قراره فارسی باشه بدرد نمیخوره چون پیر تا جوون ایرانیها انقلابی و ضد انقلابی وهابیت رو به حساب نمیارن و اصلا قبول ندارن..... اگه کاری به زبان عربی تولید کنید و در سایتهای عرب زبان اونو قرار بدید نتیجه بهتری میگیرید.....اما در کل راه حل سیاسی و تحت فشار قرار دادن عربستان و انقلاب مردمی راه راحت تریه.....شرمنده از شرکت نکردنم..... یاعلی |
|||
|
|
۵:۳۰, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
جناب دانیال گویا از تبلیغات شدید وهابیت در ایران خبر ندارید . دیگه کارشون از تبلیغ در مناطق سنی نشین گذشته ....
در مورد پیشنهادتون هم برنامه داریم التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,393 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,985 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|

سقف زماني وجود ندارد!