(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۵۱)مسافر نوشته است: [ -> ] (۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]ضمنا این دستبندها فقط تلقینه و نوعی کلاه برداری...
وحیدجان دلیلی برای این حرف دارید؟ البته من با صحبت آن دوستمان که گفته بود این هم، مانند دعا و توسل ماست ولی به جای دیگر، قبول ندارم. دعا و توسل وقتی اثربخش است که ایمانی در پشتش باشد. اما این دست بند به نظر صرفنظر از ایمان و باور داشتن به آن، اثر گذار است.
خلاصه اگر دلیل خاصی بر کلاه برداری بودن آن دارید، خوشحال می شوم ارائه کنید تا خیالمان راحت باشد.
سلام
حقیر فقط 2 تا مطلب رو قبول میکنم اول ایات و روایات رسیده از 14 معصوم (علیه السلام)
دوم مطالب ثابت شده در ازمایشگاه .
وقتی مطلبی از این 2 حیطه خارج شد عقلا پذیرفتنی نیست
در پزشکی و روانپزشکی میگویند 70% بیماری ها تلقینیه و گاهی دکتر ها با قرص های بیخاصیت مثل قرص برنج بیماران رو در مان میکنند.
مثل ادامس جویدن . مثل بستن هر چیزی روی دست .
این یک نوع اطمینان گیری در روانشناسی است . اگر به این چشم نگاه کنیم موثر است . وگر نه تاثیر این ها در طب اثبات نشده .
فرق این مطلب با دعا و توسل اینست که با توسل معجزه هم صورت میگیرد و انچه از حیطه اختیار ما خارج است اتفاق می افتد . و یک عامل بیرونی و فرا مادی موثر واقع میشود .
در تلقین و .. عامل درونی است ...
در توسل شما خود را به منبع واقعی فیض وصل میکنید .... البته کسی متوجه این صحبت میشود که اندکی را چشیده باشد .
به قول مولوی پای استدلالیون چوبین بود و در این مسایل استدلال فقط باعث فهم میشود و درک با عمل حاصل اید
نکته مهم اینست که شما به دید مادی گرایانه به مطلب نگاه کنید یا الهی و عرفانی؟!
فرد موحد اصلا برای کسب نتیجه و ارامش عبادت نمیکند .. این یکی از خواص ظاهری و کوچک ان است
بحث در این مورد مفصل است اما حقیر در تمام این مکاتب و عرفانها و .... ریش سفید کرده ام . یوگا فقط یک ورزش سبک است . که اگر با رژیم غذایی خاص خود باشد بد نیست! اما بنده اثر خاصی از ان ندیده ام .
در مورد ارامش . وقتی ارامش واقعی است . که مشکلات عظیم را برای شما شیرین کند(نه قابل تحمل و نه فراموشی)
مثلا حضرت ایوب...حضرت زینت (سلام الله علیها) که بعد از مصیبتی که بر اهل اسمان و زمین سنگین بود فرمودند لا رایت الا جمیلا
مثل امام خمینی که وقتی گفتند پسرت مرد خم به ابرو نیاورد و ....
این الا بذکر الله کجا....ارامش یوگا کجا
بنده خودم مربی این ورزشها بوده ام . پس با ان کاملا اشنا هستم . فکر میکنید بعد از 4 سال چی کنگ کار کردن و یوگا چه چیزی نصیب میشود؟!!
البته یوگا به عنوان یک ورزش نتایج خاص خود را دارد . اصولا ورزش به دلیل ترشح اندر فین و ... ارامش بخش است
بگذریم
نه بنده ان را عبادت شیوا میدانم .(مگر اینکه واقعا قصد این باشد) و نه انقدر ها موثر. یک پیاده روی در محیط دلچسب هم همان اثر را دارد ...
البته یک مقدار بحث دستبند و یوگا قاطی شد . یوگا ورزش بدی نیست . فقط در حد همین ورزش .
در پناه خدا باشید
نقل قول:در جن گیری و علوم غریبه برای تسخیر جن استفاده میشه مثلث.(هرزا)یعنی جن که میاد بیرون نمیتونه بره.
میتوانید این صحبت را اثبات کنید!! بنده تا حالا هیج جادورگر و جنگیری ندیده ام کلاه هرمی بر سر بگذارد !!!!! علوم غریبه هم مطلقا همچین چیزی ندارد!!
در واقع بین 1700 شرطی که مخصوص این مسایل است و در عملی چند نمونه استفاده میشود هیچ گاه کلاه هرمی ندیدهام . حتی سفارش به اینکه در مکان هرمی احضار انجام شود .!!!
در کتب جادوگری هندی و یهودی و کابالا و .... چنین چیزی ندیدم و نه شنیدم . حالا اگر شما مدرکی (منبع موثق و نه نقل قول) دارید خوشحال میشم بفرمایید بنده هم چیزی یاد بگیرم!!
نقل قول:من اولین حدسی که زدم این بود که شاید طلسمی مانند اونچه که توی دلار هست توی این باشه (البته روی ما که میدونیم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست فکر نکنم کار بده) و دلیل ارزون قیمت بودنش هم همینه.
شما با طلسم نوشتن اشنا هستید؟!! مگه طلسمی هم داریم که تولید انبوه داشته باشه!
نقل قول:برای عمومی کردن این دستبند از تعداد نسبتا زیادی از شخصیت های مشهور استفاده ی تبلیغاتی کردند که خوب من شخصا ندیدم که این همه شخصیت مشهور رو بیان بذارن برای تبلیغ یه دستبند!!!! برای کالاهای مهمتر از اون اینطوری تبلیغ نمیکنن!
اخوی این رو با فتوشاپ چسبوندن روی دست این بندگان خدا
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۱:۰۷)aminmostafavi65 نوشته است: [ -> ]سلام . این همون دعای که ماها میبندیم. منتها توسل به یه جای دیگست .
ما چند نوع چیز رو میبندیم
یا طلسم هست یا دعا و ...
این هیچ ربطی به اون نداره . برای توضیح بیشتر باید با نوع کارکرد و نوع عمل کرد این مسایل اشنا بشید