کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستبند مشکوک
۰:۴۵, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

سلام

همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود. حالا یه نگاه به این صفحه بندازید و طرز کار این دستبند رو کامل بخونید:
http://biafun.melimarket.com/product/1
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، mohamad ، أین المنتظر ، محمود ، hesam110 ، amirytr ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت ، AMINI ، minoo ، mhvvhm ، فدايي ولايت ، soora ، hamediran ، mahdy30na

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۲, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11

در کلاسی که بنده شرکت میکنم تا به حال تنها یک عکس رو به دیوارش چسبوندن که اون هم برای نشون دادن هفت نقطه انرژی بدن هست(مستند ظهور قسمت 46 انسان کامل) و تا به حال هیچ اسمی از شیوا در کلاس ها نشنیدم و در حین انجام حرکات هم نشنیدم کسی وردی رو زمزمه کنه!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۲۵, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
[b]
rman
[/u] جان:
ببینم یکی از حرکاتشون مگه این نیست:

[تصویر: plsxzlfke06hcebih3lm.jpg]

به نقل از استاد رائفی پور در یکی از سخنرانی ها:
توی معماری هر شکل هندسی نماد یه چیزی هست.
حالا من فقط مثلث رو میگم:نماد جذب انرژی و عدم انتشارش(اگه اشتباه نکنم)
در جن گیری و علوم غریبه برای تسخیر جن استفاده میشه مثلث.(هرزا)یعنی جن که میاد بیرون نمیتونه بره.
شما توی نماد ها هرم رو میبینین درسته؟
و همچنین آلیستر کروالی (پدر بزرگ بوش)جن گیر قدر وقتی میره توی هرم خئوپوس
روی سرش یه کلاه بود شبیه هرم،اگه این مدلی هم بشینه میشه خود خود هرم.
درسته؟
نتیجه؟
میسپارم به خودتون

یا علی
۱۷:۵۲, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۱۷:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #13

(۲۰/مهر/۹۰ ۱۶:۵۲)Rman نوشته است:  در کلاسی که بنده شرکت میکنم تا به حال تنها یک عکس رو به دیوارش چسبوندن که اون هم برای نشون دادن هفت نقطه انرژی بدن هست(مستند ظهور قسمت 46 انسان کامل) و تا به حال هیچ اسمی از شیوا در کلاس ها نشنیدم و در حین انجام حرکات هم نشنیدم کسی وردی رو زمزمه کنه!!!!

بله منم نگفتم که شما جن میپرستید توی این کلاسها. من گفتم شما برو ببین بزرگان یوگا چیکار میکنن یعنی آخر این خطی که داری میری چیه. شما اون لینک مقاله یوگا که توی پست قبلیم گذاشتم رو بخون همه چی رو توضیح داده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۸:۲۸, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۱۸:۴۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۵۱)مسافر نوشته است:  
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۲)وحید110 نوشته است:  ضمنا این دستبندها فقط تلقینه و نوعی کلاه برداری...

وحیدجان دلیلی برای این حرف دارید؟ البته من با صحبت آن دوستمان که گفته بود این هم، مانند دعا و توسل ماست ولی به جای دیگر، قبول ندارم. دعا و توسل وقتی اثربخش است که ایمانی در پشتش باشد. اما این دست بند به نظر صرفنظر از ایمان و باور داشتن به آن، اثر گذار است.
خلاصه اگر دلیل خاصی بر کلاه برداری بودن آن دارید، خوشحال می شوم ارائه کنید تا خیالمان راحت باشد.
سلام
حقیر فقط 2 تا مطلب رو قبول میکنم اول ایات و روایات رسیده از 14 معصوم (علیه السلام)
دوم مطالب ثابت شده در ازمایشگاه .
وقتی مطلبی از این 2 حیطه خارج شد عقلا پذیرفتنی نیست

در پزشکی و روانپزشکی میگویند 70% بیماری ها تلقینیه و گاهی دکتر ها با قرص های بیخاصیت مثل قرص برنج بیماران رو در مان میکنند.
مثل ادامس جویدن . مثل بستن هر چیزی روی دست .
این یک نوع اطمینان گیری در روانشناسی است . اگر به این چشم نگاه کنیم موثر است . وگر نه تاثیر این ها در طب اثبات نشده .

فرق این مطلب با دعا و توسل اینست که با توسل معجزه هم صورت میگیرد و انچه از حیطه اختیار ما خارج است اتفاق می افتد . و یک عامل بیرونی و فرا مادی موثر واقع میشود .
در تلقین و .. عامل درونی است ...

در توسل شما خود را به منبع واقعی فیض وصل میکنید .... البته کسی متوجه این صحبت میشود که اندکی را چشیده باشد .
به قول مولوی پای استدلالیون چوبین بود و در این مسایل استدلال فقط باعث فهم میشود و درک با عمل حاصل اید
نکته مهم اینست که شما به دید مادی گرایانه به مطلب نگاه کنید یا الهی و عرفانی؟!
فرد موحد اصلا برای کسب نتیجه و ارامش عبادت نمیکند .. این یکی از خواص ظاهری و کوچک ان است

بحث در این مورد مفصل است اما حقیر در تمام این مکاتب و عرفانها و .... ریش سفید کرده ام . یوگا فقط یک ورزش سبک است . که اگر با رژیم غذایی خاص خود باشد بد نیست! اما بنده اثر خاصی از ان ندیده ام .

در مورد ارامش . وقتی ارامش واقعی است . که مشکلات عظیم را برای شما شیرین کند(نه قابل تحمل و نه فراموشی)
مثلا حضرت ایوب...حضرت زینت (سلام الله علیها) که بعد از مصیبتی که بر اهل اسمان و زمین سنگین بود فرمودند لا رایت الا جمیلا
مثل امام خمینی که وقتی گفتند پسرت مرد خم به ابرو نیاورد و ....
این الا بذکر الله کجا....ارامش یوگا کجا
بنده خودم مربی این ورزشها بوده ام . پس با ان کاملا اشنا هستم . فکر میکنید بعد از 4 سال چی کنگ کار کردن و یوگا چه چیزی نصیب میشود؟!!
البته یوگا به عنوان یک ورزش نتایج خاص خود را دارد . اصولا ورزش به دلیل ترشح اندر فین و ... ارامش بخش است
بگذریم
نه بنده ان را عبادت شیوا میدانم .(مگر اینکه واقعا قصد این باشد) و نه انقدر ها موثر. یک پیاده روی در محیط دلچسب هم همان اثر را دارد ...
البته یک مقدار بحث دستبند و یوگا قاطی شد . یوگا ورزش بدی نیست . فقط در حد همین ورزش .
در پناه خدا باشید

نقل قول:در جن گیری و علوم غریبه برای تسخیر جن استفاده میشه مثلث.(هرزا)یعنی جن که میاد بیرون نمیتونه بره.

میتوانید این صحبت را اثبات کنید!! بنده تا حالا هیج جادورگر و جنگیری ندیده ام کلاه هرمی بر سر بگذارد !!!!! علوم غریبه هم مطلقا همچین چیزی ندارد!!
در واقع بین 1700 شرطی که مخصوص این مسایل است و در عملی چند نمونه استفاده میشود هیچ گاه کلاه هرمی ندیدهام . حتی سفارش به اینکه در مکان هرمی احضار انجام شود .!!!

در کتب جادوگری هندی و یهودی و کابالا و .... چنین چیزی ندیدم و نه شنیدم . حالا اگر شما مدرکی (منبع موثق و نه نقل قول) دارید خوشحال میشم بفرمایید بنده هم چیزی یاد بگیرم!!
نقل قول:من اولین حدسی که زدم این بود که شاید طلسمی مانند اونچه که توی دلار هست توی این باشه (البته روی ما که میدونیم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست فکر نکنم کار بده) و دلیل ارزون قیمت بودنش هم همینه.

شما با طلسم نوشتن اشنا هستید؟!! مگه طلسمی هم داریم که تولید انبوه داشته باشه!

نقل قول:برای عمومی کردن این دستبند از تعداد نسبتا زیادی از شخصیت های مشهور استفاده ی تبلیغاتی کردند که خوب من شخصا ندیدم که این همه شخصیت مشهور رو بیان بذارن برای تبلیغ یه دستبند!!!! برای کالاهای مهمتر از اون اینطوری تبلیغ نمیکنن!

اخوی این رو با فتوشاپ چسبوندن روی دست این بندگان خدا

(۲۰/مهر/۹۰ ۱۱:۰۷)aminmostafavi65 نوشته است:  سلام . این همون دعای که ماها میبندیم. منتها توسل به یه جای دیگست .
ما چند نوع چیز رو میبندیم
یا طلسم هست یا دعا و ...

این هیچ ربطی به اون نداره . برای توضیح بیشتر باید با نوع کارکرد و نوع عمل کرد این مسایل اشنا بشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، مسافر ، خادمة الزهرا ، مجید121
۱۹:۰۰, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام، بحث جالبیه...
من فقط در مورد انرژی درمانی میخوام نظر بدم
راستش من برنامهir-daroo رو رو گوشیم دارم(فکر کنم خیلیا داشته باشن)، که در مورد انواع داروهای ژنریک و گیاهی و شفا با اسما حسنی و همچنین خواص سنگ ها و...یچیزایی نوشته، یعنی نوشته هرکدوم از سنگها یجور انرژی و یه خواصی دارند که در درمان بیماری ها و بدست آوردن آرامش روحی و...مفید هستش...
میگم شاید این دستبنده از همین سنگ منگا توش باشه!!!
در مورد یوگا هم استاد رائفی پور تو بعضی سخنرانیاشون توضیحات جالبی دادن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر
۲۰:۱۴, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۰:۵۸ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۶:۴۹)Havbb نوشته است:  به نظر من اول بهتر بود حدس های خودمون رو بزنیم و هرکدوم از این حدس ها رو بررسی کنیم. این میشه دشمن شناسی.

دوست من، بنده اصلا این حرف را قبول ندارم. کجا و چه کسی گفته حدس زدن میشه دشمن شناسی. حدس هیچ چیز رو از حقیقت بی نیاز نمی کنه و این نص صریح قرآنه. گمان به هيچ وجه [آدمى را] از حقيقت بى‏نياز نمى‏گرداند 36 یونس
ما به عنوان یک انسان خدا باور از یک سو و به عنوان یک روشنفکر و صاحب عقل و خرد از سویی دیگر، از نتیجه گیری بر مبنای حدس برحذر شدیم.
ما دنبال بحثی معقول هستیم و تنها استدلال برای ما حجت است. حال یا این استدلال ره آورد اندیشه و عقلانیت است یا ثمره ایمان و خداباوری و لاغیر.

نقل قول:به نقل از استاد رائفی پور در یکی از سخنرانی ها:
توی معماری هر شکل هندسی نماد یه چیزی هست.
حالا من فقط مثلث رو میگم:نماد جذب انرژی و عدم انتشارش(اگه اشتباه نکنم)
در جن گیری و علوم غریبه برای تسخیر جن استفاده میشه مثلث.(هرزا)یعنی جن که میاد بیرون نمیتونه بره.
شما توی نماد ها هرم رو میبینین درسته؟
و همچنین آلیستر کروالی (پدر بزرگ بوش)جن گیر قدر وقتی میره توی هرم خئوپوس
روی سرش یه کلاه بود شبیه هرم،اگه این مدلی هم بشینه میشه خود خود هرم.

دوست من عینا اشکال عنوان شده بر مطلب شما هم وارد است. (یک مزاح بکنم: ادعای خفن بدون اثبات مثل نون و کره بدون مربا می باشد Big Grin)

اما می رسیم به آقا وحید Blush
داش وحید حرف هایت را قبول دارم. ولی در بعضی جاها کمی نظرم متفاوت است.
مثلا باندان شبیه یک حالت در پیت از حرکات فیزیکی است که ما در نماز انجام می دهیم.
یا مودرا حرکت دادن دست است جهت سریان انرژی است که ما حالت خفن ترش را هنگام دعا کردن و راز و نیاز کردن داریم.
یا مانترا، حالت ضایعی از راز و نیاز و ذکر ماست.
به قول استادی که در جواب سوال من در مورد مدیتشین، گفت پسر جان نیم ساعت بنشین و اینقدر شلوغ بازی درنیاور، آرام می شوی! اینکه هنری نیست.

خوب آن بیچاره هایی که وارد ساحت دین نشدند با همین پیش غذاهای گاها سمی (چون نیتش داغون است) احساس سیری می کنند.
اما آنکه زندگی دینی را چشیده است...
مشکل اینجاست که ما هیچ وقت، ننشستیم ببینیم خیلی از این چیزهایی که یوگا به انسان می دهد، خود انسان بدون نیاز به انجام آن کارها و گفتن آن ذکر ها می تواند برسد.
حتی در یک سطح من فکر می کنم، ذکر یا الله و یا دیوار اثر بخشی اش یکسان است!
در یوگا افراد شرطی می شوند که هرگاه خواستند آرام شود مثلا فلان ذکر را بگویند.
ولی هیچ وقت تجربه نکردند که با همین توجه به خود و برگرفتن مبدا توجه از محیط، آرامش حاصل می شود و اصلا ربطی به آن ذکر ندارد. حال در خلال این ذکر چه بلای دیگری سر انسان بیاید معلوم نیست.
ذکر الله در معرفت های سطوح بالاتر، بر انسان اثر می کند.
قرآن می گوید :
سپس دلهاى شما بعد از اين سخت گرديد همانند سنگ يا سخت‏تر از آن چرا كه از برخى سنگها جويهايى بيرون مى‏زند و پاره‏اى از آنها مى‏شكافد و آب از آن خارج مى‏شود و برخى از آنها(سنگها) از بيم خدا فرو مى‏ريزد و خدا از آنچه مى‏كنيد غافل نيست 74 بقره
یعنی ذکر الله در سنگ اثر می کند اما در انسان کتکله اصلا هیچ انگار نه انگار

خلاصه اینکه آرامش ناشی از امثال یوگا مثل آرامش ناشی از مخدر و معرفت ناشی از آن مثل معرفت ناشی از بنگ است.

خدمتت قبلا هم گفته بودم وحیدجان، که یوگا در سطح اول برای انسان آرامشی را ایجاد می کند اما در سطح بعدی او را در چنان وحشتی رها میکنند که راه برون شدی را نمی یابد

کلام آخر اینکه شاید این امور باعث سطحی از آرامش کاذب آن هم تنها برای عده ای شود، اما قطعا انسان بدون نیاز به آن ها صدها بلکه هزارها مرتبه بیشتر می تواند ترقی نماید اگر و فقط اگر آرامشش با یاد و ذکر "او" باشد و این همان ذکر الله اکبرست.
همان كسانى كه ايمان آورده‏اند و دلهايشان به ياد خدا آرام مى‏گيرد آگاه باش كه با ياد خدا دلها آرامش مى‏يابد 28 رعد

کلی حرف توی حرف آمد و ویژگی بحث هم همین است، عیب ندارد. اما اجالتا موضع گیری بنده، موافق نظر وحید 110 است و بنده هم فقط استدلال منطقی و عقلی و خردگرا را قبول می کنم و یا استدلال بر پایه نص صریح آیات قرآن و احادیث 14 معصوم (علیه السلام). هر کسی هم هر ادعایی دارد باید بتواند ثابتش کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمود ، میثاق ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، یاســین
۲۱:۲۷, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار

نقل قول:میتوانید این صحبت را اثبات کنید!! بنده تا حالا هیج جادورگر و جنگیری ندیده ام کلاه هرمی بر سر بگذارد !!!!! علوم غریبه هم مطلقا همچین چیزی ندارد!!
در واقع بین 1700 شرطی که مخصوص این مسایل است و در عملی چند نمونه استفاده میشود هیچ گاه کلاه هرمی ندیدهام . حتی سفارش به اینکه در مکان هرمی احضار انجام شود .!!!

در کتب جادوگری هندی و یهودی و کابالا و .... چنین چیزی ندیدم و نه شنیدم . حالا اگر شما مدرکی (منبع موثق و نه نقل قول) دارید خوشحال میشم بفرمایید بنده هم چیزی یاد بگیرم!!
این روش ارتباط با اجنه در کارهای آلیستر کراولی ملعون بارها دیده شده است
کلاه هرمی سرش می گذاشته و بزرگترین ارتباطی که برقرار کرده است در اهرام بوده
[تصویر: crowleypyrhat.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، میثاق ، خادمة الزهرا
۲۱:۳۱, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۲:۱۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #18
آواتار
من که چیز متفاوتی در صحبتهای شما ندیدم
به نظر من همه ورزشها به دلیل ترشح بعضی هرمونها و اندرفین و ... ارامش بخشند ... در کل درست میگید .

بنده یوگا را در مقایسه با ورزشهای دیگر گفتم
با دعا و ... که اصلا قابل مقایسه نیست
شاید بتوان در مورد عرفان هندی و یوگیسم صحبت کرد...

نقل قول:حتی در یک سطح من فکر می کنم، ذکر یا الله و یا دیوار اثر بخشی اش یکسان است!
اما بعضی از اصوات در عالم ماده اثر دارند .
ولی اثر خاص ان در نفس باید با توجه باشد
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، مسافر ، خادمة الزهرا
۲۲:۱۳, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۲:۱۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #19
آواتار
میگم آقا وحید این آلیستر کرولی رو دست کم نگیرید، از اون جن بازای حرفه ای بوده، کتاب شریعتشو بخونید کف می کنید
بیشرف کلا از این جن و شیاطین خط می گرفته...افاضاتی تو کتابشون فرمودن در حد تیم ملی!!
مطمئن باشید این عکسشون فقط تبلیغاتی نیست، حتما یه غلطایی با اون کلاه هرمیش می کرده!!وگرنه واسه عکس یادگاری که کلاه سرش نذاشته...
بعدم اینکه گفتید فقط به عنوان ورزش یوگا انجام می دادید و استادتونم متشرع بودن،خدائیش:
اگه اسمش ورزش نبود و استادتونم به قول خودتون متشرع نبود چندنفر از بچه های خوب و مومن حاضر بودن یوگا کار کنن؟
میخوام بگم این دشمنای پدرسوخته میدونن چجوری جوونای خوب مملکتو جذب کنن...
مطمئن باشید هدف و برنامه اونها آدمای نفله و الکی خوش که خیرشون به اسلام نمیرسه و اصلا نمیدونن دین و ایمان چیه نیست...
همه هدفشون اون جوونایی هست که چشم و گوششون بازه و چون نمیتونن از راه های دیگه روشون تاثیر بذارن میان ورزش یوگا!! درست می کنن و آدم متشرع هم میذارن استاد ورزشی که بچه مثبتا جذب بشن...
البته این نظر منه،این حرفارو با توجه به پدرسوخته بودن این پدرسوخته ها، که آدم دلش میخواد پدر پدر پدر پدرسوخته شونو دربیاره گفتم و قصد دیگه ای نداشتمSmile
(ببخشید که از اصطلاحات نسبتا یجوری!؟ استفاده کردم،دست خودم نیست اینقدر از این جوونورا بدم میاد که نگوAngry)
۲۲:۲۸, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۲:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول: چندنفر از بچه های خوب و مومن حاضر بودن یوگا کار کنن؟
اون جمعی که ما درش ورزش میکردیم و یوگا هم درش بود همه بچه مذهبی روحانی و .. بودند
استادمونم سالیانیه عرفان اسلامی کار میکنه . بنده شدیدا قبولش دارم .
بعضی قسمتهاش رو برای بهتر ورزش کردن استفاده میکرد.
ما نماز میخونیم به قصد قربت .
اگر یک نفر به قصد ورزش انجامش بده چه حاصلی براش داره ؟ به خدا نزدیک میشه؟ فقط دولا راست بشه چی میشه؟

یوگا هم چند قسمته حرکات ورزشی
عرفان و عقاید خاص خودش رزیم غذایی و ... عقاید خاصش به عنوان مذهب شما درست میفرمایید .
اصلا بهتره این مورد رو استفتا کنیم . بنده فردا برای اقای مکارم میفرستم ببینم چی جواب میده .
نقل قول:میگم آقا وحید این آلیستر کرولی رو دست کم نگیرید!! از اون جن بازای حرفه ای بوده!! کتاب شریعتشو بخونید کف می کنید
بیشرف کلا از این جن و شیاطین خط می گرفته...افاضاتی تو کتابشون فرمودن در حد تیم ملی!!
مطمئن باشید این عکسشون فقط تبلیغاتی نیست، حتما یه غلطایی با اون کلاه هرمیش می کرده!!وگرنه واسه عکس یادگاری که کلاه سرش نذاشته...
بنده حرفم سر کراولی نیست . بحث من اینه که اولا انرژی در اجسام از ایین فنگ شویی گرفته شده و در ثانی مراسم احضار اجنه و ... کاری به هرم نداره
در کل بنده با اطمینان میگم که هرم در علوم غریبه نقشی نداره ولی با یکی از اساتید فن تماس گرفتم میگفت که در جادو یک استفاده هایی داره .
ولی نه در قسمت احضارش وقتی هم گفتم نوشته اند برای اینکه جن که میاد فرار نکنه کلی خندید
البته جادوگر ها گاهی از کلاهی که در فیلم هری پاتر زمان جارو سواری سر میزاشتن و بعضی اساتیدشون استفاده میکنند
(علوم غریبه با جادو خیلی فرق داره )

بنده هم هر چه تحقیق کردم در کراهت هرم و استحباب گنبد حدیثی ندیدم
من باب نماد شناسی هم منظورم نیست
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مسافر ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]