شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
1 - حمله ور شدن به سمت مخالفین بلاخص بی دین ها (پاسخ به این اشخاص معلوم الحال به عهده ناظران میباشد)
2 - حذف زود هنگام مطالب کاربران جدید که مطلبشان با قوانین مغایرت دارد (میرن دیگه نمیان)
3 - عدم هشدار به کاربران متخلف قبل از حذف پست (اگر هشدار داده بشه خودشون ویرایش میکنند و دلخور نیشوند)
4 - حذف تاپیک ها به هر دلیلی بدون اطلاع به کاربر ایجاد کننده تاپیک (توهین به کاربران)
5 - عدم امکان آپلود تصاویر (چند وقت بعد اکثر تصاویر دیده نخواهد شد چون آدرس ها تغییرخواهند کرد)
6 - قابل نمایش بودن تمام مطالب برای میهمانان و البته تازه وارد ها
7 - سرعت پایین لود صفحات
8 - عدم وجود بحث های آخر الزمانی مرتبط با مسائل سیاسی (مثلا جریان انحرافی)
9 - خفقان (کمی تا نیمه ابری همراه با غبار محلی!)
ادامه دارد ...
سلام خدمت همه
من چون خیلی وقت نیست اومدم تو انجمن، نمیتونم اینجوری تخصصی نظر بدم ولی چیزی که بیشتر از همه اینجا منو اذیت کرده دو چیزه:
1. بعضی از دوستان خیلی تعصبی برخود میکنن و حال آدمو میگیرن(مخصوصا درباره مسائل خاص یا افراد خاص) اینجوری انگیزه آدم برای مطرح کردن مباحث خیلی کم میشه
هرکسی یه پستی میده اگه بحث تا 4 - 5 صفحه هم ادامه پیدا کنه، باز حرف خودشو میزنه تا طرف مقابل بیخیال شه!
وقتی یه دور همه پست ها رو نگاه کنی، میبینی هرکسی تو آخرین پستش همون چیزی رو گفته که تو اولین پست گفته!!!
من به عنوان برادر کوچیک همه ازتون خواهش میکنم تو مباحث تعصب رو بذارین کنار و توی مباحث شرکت کنید و نظرتون بگید
2. که فکر میکنم تقریبا همه ی اعضا حداقل یک بار اون رو تجربه کردن مشکل فرستادن مطالب هست، میشینی دوساعت کلــــــــــی چیز میز مینویسی بعد که میزنی ارسال شه یهو میبینی ارسال نشد! (ضد حال از این بدتر نمیشه) و کمتر کسی پیدا میشه که با وجود این همه نوشتن دوباره بشینه و همه رو بنویسه
من که خودم همیشه بیخیال میشم!
یا حق
با اکثر سخنان جناب
zaeim
موافق هستم !
متشکر
این محدودیت کاراکتر در ارسال پست من رو کشته فقط.
سلام
مشکل اساسی که بنده دارم کثرت ارسالهای دوستان هست منظورم اینه که ای کاش هر کسی از کاربرها در هفته دو سه مطلب مجاز باشند ارسال کنند این طوری فرصت میشه همه مطالب رو خوند خیلی وقتها حتی فرصت نمیشه عناوین مطالب رو هم بخونیم
باتشکر
یه سوالاتی می پرسید اما بهش عمل نمی کنید که ؟؟
الان مشکلات سایت رو می گیم اما کو گوش شنوا ؟؟؟؟
1- یکی از مشکلات فروم که می تونیم بهش اشاره کنیم چند دستگی شدن بعضی از دوستان که واقعا در بیشتر پست ها قابل مشاهده است.
2- من نمی دونم چرا هر کی اعتبارش می رسه بالای 100 تا از اون به بعد تو هفته حداقل کم کمش 30 تا اعتبار رو میاره این قضیه ؟؟ برنامه ای که هر کی اعتبارش بالای 100 تا بشه ......
3- در رابطه با مورد دو مورد بالا این که هر کی اعتبار بیشتری داره ازش بیشتر تشکر می شه ؟؟؟؟؟؟ (( این رو خودم دیدم و دارم می گم ها طرف قبلا اعتبارش زیر 100 بوده کمتر ازش تشکر می شد اما همین که اعتبارش رفته بالای 100 تا همش ازش تشکر می شه ؟؟؟؟ )) و در نحوی دادن تشکر هم که دیگه جای هیچ حرفی نیست هر کی چند تا گروه تشکیل داده و فقط از اعضای اون گروه تشکر می کنن اگه می خواید گروه بندی کنید یه قسمت تو فروم بزارید که حداقل بفهمیم اسم گروهمون چیه؟؟؟؟
4- بعضی از دوستان در کمال بی حرمتی به عقاید هم دیگه احترام نمی زارن انگار خودشون علامه ی دهر هستن این واقعا رسم ...... نیست ها ؟؟؟؟
5- هر کی اعتبارش هم می ره بالا یه غروری بهش دست می ده من این رو تو نحوی پست دادن های بچه ها خوب فهمیدم ؟؟؟
پ.ن :
هر چند این حرف هایی که زدم رو هیچ کی گوش نمی کنه اما باید گفته می شد
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۱:۵۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]یه سوالاتی می پرسید اما بهش عمل نمی کنید که ؟؟
1- یکی از مشکلات فروم که می تونیم بهش اشاره کنیم چند دستگی شدن بعضی از دوستان که واقعا در بیشتر پست ها قابل مشاهده است.
2- من نمی دونم چرا هر کی اعتبارش می رسه بالای 100 تا از اون به بعد تو هفته حداقل کم کمش 30 تا اعتبار رو میاره این قضیه ؟؟ برنامه ای که هر کی اعتبارش بالای 100 تا بشه ......
3- در رابطه با مورد دو مورد بالا این که هر کی اعتبار بیشتری داره ازش بیشتر تشکر می شه ؟؟؟؟؟؟ (( این رو خودم دیدم و دارم می گم ها طرف قبلا اعتبارش زیر 100 بوده کمتر ازش تشکر می شد اما همین که اعتبارش رفته بالای 100 تا همش ازش تشکر می شه ؟؟؟؟ )) و در نحوی دادن تشکر هم که دیگه جای هیچ حرفی نیست هر کی چند تا گروه تشکیل داده و فقط از اعضای اون گروه تشکر می کنن اگه می خواید گروه بندی کنید یه قسمت تو فروم بزارید که حداقل بفهمیم اسم گروهمون چیه؟؟؟؟
4- بعضی از دوستان در کمال بی حرمتی به عقاید هم دیگه احترام نمی زارن انگار خودشون علامه ی دهر هستن این واقعا رسم ...... نیست ها ؟؟؟؟
5- هر کی اعتبارش هم می ره بالا یه غروری بهش دست می ده من این رو تو نحوی پست دادن های بچه ها خوب فهمیدم ؟؟؟
پ.ن :
دقيقن اين اخلاق بد كاربرامون(البته عده محدودي شما به خودتون نگريرد كاربرايه عزيز) !!!!!!! خيليم بده !بضيا واقعن بي احترامي مي كنن شديد!!!!!! واقعن افتضاس!!!اره درمورد اعتبارم بايد يه قوانيني باشه ! كه متاسفانه نيس!!!!!درمورد كاربراهم عرض كنم كه فقط مي خوان با هم كل بندازن مگه اينجا ميدون جنگه؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا تو بضي پستا تو پاكت توهينشون ُ مي زارن بت مي دن!!!!!! خيلي بده !اين مشكل از سايت نيس اين مشكل از بضي از كاربراس !تاكيد مي كنم بضي از كاربرا
ممنونم بزرگوار
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۱:۵۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]یه سوالاتی می پرسید اما بهش عمل نمی کنید که ؟؟
پ.ن :
ممنون گریفن جان من به نوعی حرف های شما رو قبول دارم و قبلا هم مطرح کردم ولی مورد مواخذه قرار گرقفتم که ... و ...
حالا بماند چه ها که نشنیدنم.
شما میگی غروری به آدم دست میده که باعث تشکر و ... میشه متاسفانه آفت این تالار همین تشکر و اعتبار و کاربر فعال و ...
شدنه.
من حالا شخصا حاظرم اعتبار و تشکرم و ... را حذف کنند. قبلا هم با مدیران مطرح کرده ام ولی قبول نکردند.
به نظر من اگه اعتبار های کل افراد حذف بشه یا هدفمند تر بشه وضع تالار خیلی بهتر خواهد بود.
یا حق
جناب Gryffen با بعضی از حرف های شما موافق و با بعضی مخالفم.
ببینید بنده مدت هاست که اعتبارم داره داخل100میچرخه.این طور هم نیست که هر هفته 30 تا بیشتر بشه.اتفاقا هرچی اعتبار بالا میره دوستان در اعطای اعتبار سخت گیر تر میشن.
اما در مورد تشکر بیشتر بنده تا حدودی موافقم و تاپیکی هم نزدیک به این حرف داشتم.میتونید سر بزنید.
در مورد غرور هم با اینکه تا حدودی موافقم اما همه رو نباید به یک چشم نگاه کرد.
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان
من با بیشتر نظرات detectorوzaeim عزیزو قبول دارم.متاسفانه بعضی از دوستان هنوز تا یه مسئله ای روشن نشده که به ضررمونه یا به سودمون میان تو بحث وبهش لقب میدن ونفرین میکنن.باید روی مسائل بحث بشه ببینیم که چه هدفی پشتش بوده.
یه مقدار هم باید تحمل شنیدن نظرات مخالف نظرمونو داشته باشیم وبا شنیدن نظرات مخالف از کوره در نریم.
یه مقدار هم بعضی از ناظران با مسائل شخصی برخورد میکنن.مثلا اگه نظر کاربر مخالف نظر شخص ناظر باشه اون نظر حذف میشه.
ما هنگامیکه میخوایم در تالار ثبت نام کنیم نوشته: گروه «بیداری اندیشه» هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد، متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.(به نظر من هممون حتی مدیران محترم هم این جملرو فراموش کردن)
متاسفانه اون قسمت هایلایت شده خیلی زیاده.وتو ذوق میزنه.وبعضییا هم حاضر نیستند که از عقیده غلطشون پا پس بکشن.
مسئله آخر که میخواستم عنوان کنم این بود نباید ناظران توی نظراتیکه هیچ مشکل اخلاقی نداره دست برده بشه وویرایش بشه .به نظر من این خیلی حرکت بدیه.یکی از ناظران عزیز هم که عنوان میکنند که اینجا همه جور نظری حتی به افراطیترین شکل ممکن پاک نمیشه ولی تا من یا سایر دوستان میخوایم مخالف اون نظر صحبت کنیم یا تاپیک قفل میشه یا نظرای ما حذف میشه.خوب وقتی یک ناظر اینجوری برخورد کنه دیگه چه انتظاری داریم که تالار به سمت هدفش درست حرکت کنه.
دقت کنید که همه ما انسانیم ویه تحملی داریم.سه چهار مرتبه این چیزارو تحمل میکنیم اگه ببینیم همینجوری ادامه پیدا میکنه خوب تالارو ترک میکنیم.که البته خیلیا ترک کردن(متاسفانه افرادی تالار رو ترک کردن که مطمئنن دانسته ها ونظراتشون میتونست خیلی به ما کمک کنه).من نمیخوام هیچ منتی بزارم که ما حتما باید در این تالار حضور داشته باشیم ولی باید رفتارا منصفانه تر باشه.التماس دعا.