بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان عزيز :
از اينكه توي اين بحث شركت كرديد خيلي خيلي ممنونم . بنده به شخصه بزرگترين ضعف سايت و تالار بيداري انديشه رو در حذف بي دليل بعضي موضوعات ، ويرايش بي مورد بعضي از مباحث و عكسها ، تعصبات كوركورانه در بحثها ، حذف پست هاي با ادبيات تند و چند مورد ديگه كه جزئي هستن و قابل چشم پوشي ان .
مديريت محترم تالار :
تا اونجايي كه امكان داره بذارين مباحث با ارزش باز بمونه تا بيشتر راجع بهش بحث بشه . بنده با توهين و بي ادبي به اشخاص به شدت مخالفم . اما بعضي جاها طرف عصبانيه و فقط داره با ادبيات تندش مي نويسه . تقاضا دارم اين پست ها رو به هيچ وجهه حذف نكنين . حتي اگه اين پست نسبت به رهبر معظم انقلاب و يا رئيس جمهور محترم باشه . چون اينجا خيلي ها هستن كه مي تونن با كمال آرامش طرف رو متقاعد كنن كه آقاجون كار و تفكرت اشتباهه . دوستان عزيز اين گفته رو با فحش و توهين و بي ادبي اشتباه نگيرين . گفتم ادبيات تند . در ضمن توقع نداشته باشين هر كي اينجا مياد مسلمون و امام زماني باشه . اينجا همه جور آدم با هر طرز تفكري مياد . بهتره كه با صبر و شكيبايي با اين افراد برخورد بشه تا طرف جذب تالار بشه ؛ نه اينكه از تالار زده بشه .
اين موردي كه مي خوام بگم به همه دوستان مربوط ميشه . از مديريت تالار گرفته تا افراد امثال من .
دوستان عزيز :
توي اين تالار از هر جبهه و جناحي ثبت نام كردن و عضو هستن . خواهشا ، خواهشا توي بحثها هيچكدوم از دو طرف به هم توهين نكنين . توي همه دوره ها كم و كاستي بوده و هستش و خواهد بود . پس بيخودي تو سر هم نزنين !!! يه چيز ديگه هم هست كه مسافري ميرسه ... اِ ... ببخشيد ... اصلا يه چيز ديگه . هر كدوم از جناحها كه به قدرت برسن ، بنده همون دانشجو هستم ، فلاني مسافركـــش مي مونه ؛ مغازه دار ، مغازه دار مي مونه و هزاران شغل مثل اين . تنها كسائيكه براشون مهمه اونايي هستن كه پست هاي كلان مديريتي دارن . تازه اگه طرف خوب هم باشه چه بسا توي طرف مقابل جناح سياسي هم ازش استفاده بشه . پس بيخودي خودتون رو خسته نكنين . حمايت بكنين و يا نقد بكنين ، اما به كسي توهين و بي احترامي نكنين . چون هر چقدر هم بد باشن بالاخره برادر ديني هم هستيم . بنده خودم به شخصه عضو هيچ جناح سياسي هم نيستم . به دو دليل :
1) سنم كفاف نمي ده !!!
2) سياست پدر و مادر نداره .
فكر ميكنم اصل كاري ها رو گفتم . ديگه بقيه با خودتون . مختاريد هر كاري ميخواين انجام بدين . بنده فقط پيشنهاد كردم و نظر خودم رو گفتم .
در پناه الله موفق و پيروز باشيد .
يا مهدي مدد
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۴:۲۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم
مديريت محترم تالار :
تا اونجايي كه امكان داره بذارين مباحث با ارزش باز بمونه تا بيشتر راجع بهش بحث بشه . بنده با توهين و بي ادبي به اشخاص به شدت مخالفم . اما بعضي جاها طرف عصبانيه و فقط داره با ادبيات تندش مي نويسه . تقاضا دارم اين پست ها رو به هيچ وجهه حذف نكنين . حتي اگه اين پست نسبت به رهبر معظم انقلاب و يا رئيس جمهور محترم باشه . چون اينجا خيلي ها هستن كه مي تونن با كمال آرامش طرف رو متقاعد كنن كه آقاجون كار و تفكرت اشتباهه . دوستان عزيز اين گفته رو با فحش و توهين و بي ادبي اشتباه نگيرين . گفتم ادبيات تند . در ضمن توقع نداشته باشين هر كي اينجا مياد مسلمون و امام زماني باشه . اينجا همه جور آدم با هر طرز تفكري مياد . بهتره كه با صبر و شكيبايي با اين افراد برخورد بشه تا طرف جذب تالار بشه ؛ نه اينكه از تالار زده بشه .
کاملا درسته.اتفاقا اینجوری عقاید کسانی که نسبت به دین خود ویا رهبر خود شک دارند محکمتر میشه.وشکشون برطرف میشه.چون با دلایل محکم جلوی انحرافات گرفته میشه.دکتر شریعتی یه جمله دارند که میگه:برای کوبیدن حقیقت خوب به آن حمله نکن,بد از آن دفاع کن.بیشتر کسانیکه به تالار میان وقصدشون خواسته ویا ناخاسته تخریب باورای ما است.در حقیقت باعث محکم شدن عقاید ما میشن.چون فقط حمله میکنن.و اینجور نظرات رو میشه با یکی دو استدلال عقلی ودینی رد کرد.وجلوی انحرافات بعدیو گرفت.
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۴:۲۹)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]چون اينجا خيلي ها هستن كه مي تونن با كمال آرامش طرف رو متقاعد كنن كه آقاجون كار و تفكرت اشتباهه . دوستان عزيز اين گفته رو با فحش و توهين و بي ادبي اشتباه نگيرين . گفتم ادبيات تند . در ضمن توقع نداشته باشين هر كي اينجا مياد مسلمون و امام زماني باشه . اينجا همه جور آدم با هر طرز تفكري مياد . بهتره كه با صبر و شكيبايي با اين افراد برخورد بشه تا طرف جذب تالار بشه ؛ نه اينكه از تالار زده بشه .
البته نظراتی هم وجود داشته کاملا عکس نظرات شما
افرادی هم به شدت اصرار داشتن که باید به قوانین سایت اضافه بشه که هر کسی وارد این سایت میشه باید شیعه 12 امامی باشه و بحث فقط در این چارچوب قابل قبوله
کاری ندارم که حالا هر کسی با چه هدفی این پیشنهادات رو داده و شما با چه هدفی
ما سعی کردیم تا حدی آزادی باشه که بشه کنترلش کرد.اگر از حدی گذشت، دیگه در توان ما نیست.هر تصمیمی هم بگیریم حتما یک عده ناراضی خواهیم داشت و این همیشه خواهد بود
اما همیشه سعی می کنیم بهترین پیشنهادات کاربران رو در موردش بحث کنیم و اغلب نظر جمعی مورد اجرا قرار بگیره
با سلام
1-به نظر من گستردگی مطالب بسیار زیاد است بهتره که مطالب خاصی در این سایت به بحث گذاشته شود.
2- بهتر است در مورد موضوع فراماسونی دست از این که بخواهیم مرتب دنبال نمادهای فراماسونی در فیلم ها و موسیقی بگردیم برداریم و بیشتر در مورد وظایف خودمان در برابر آنها بپردازیم چون تقریبا همه افراد این سایت این نمادها را شناخته اند و خودشان می توانند آنها را نشخیص بدهند.
3- برخورد متعصبانه بعضی افراد با موضوعات مورد بحث
4- مشکل در فرستادن مطالب که در توضیح یکی دیگر از دوستان نیز آمده بود.
به نظر من اگه دوستانی که قواعد مباحثه رو بلدن یک بحث آموزشی بذارن و اون بشه مرجعی که بشه بهش مراجعه کرد خیلی خوبه و کلی از مشکلاتی که تو روال بحث ها پیش میاد رو میشه به مرور از بین برد ... مثلا روش های تشخیص سفسطه و مغالطه از استدلال صحیح هم گذاشته بشه خیلی بدرد میخوره ...
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۱:۵۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]یه سوالاتی می پرسید اما بهش عمل نمی کنید که ؟؟
الان مشکلات سایت رو می گیم اما کو گوش شنوا ؟؟؟؟
1- یکی از مشکلات فروم که می تونیم بهش اشاره کنیم چند دستگی شدن بعضی از دوستان که واقعا در بیشتر پست ها قابل مشاهده است.
2- من نمی دونم چرا هر کی اعتبارش می رسه بالای 100 تا از اون به بعد تو هفته حداقل کم کمش 30 تا اعتبار رو میاره این قضیه ؟؟ برنامه ای که هر کی اعتبارش بالای 100 تا بشه ......
3- در رابطه با مورد دو مورد بالا این که هر کی اعتبار بیشتری داره ازش بیشتر تشکر می شه ؟؟؟؟؟؟ (( این رو خودم دیدم و دارم می گم ها طرف قبلا اعتبارش زیر 100 بوده کمتر ازش تشکر می شد اما همین که اعتبارش رفته بالای 100 تا همش ازش تشکر می شه ؟؟؟؟ )) و در نحوی دادن تشکر هم که دیگه جای هیچ حرفی نیست هر کی چند تا گروه تشکیل داده و فقط از اعضای اون گروه تشکر می کنن اگه می خواید گروه بندی کنید یه قسمت تو فروم بزارید که حداقل بفهمیم اسم گروهمون چیه؟؟؟؟
4- بعضی از دوستان در کمال بی حرمتی به عقاید هم دیگه احترام نمی زارن انگار خودشون علامه ی دهر هستن این واقعا رسم ...... نیست ها ؟؟؟؟
5- هر کی اعتبارش هم می ره بالا یه غروری بهش دست می ده من این رو تو نحوی پست دادن های بچه ها خوب فهمیدم ؟؟؟
پ.ن :
هر چند این حرف هایی که زدم رو هیچ کی گوش نمی کنه اما باید گفته می شد
خداپرست و عاشق خدا اعتبار و تشکر مخلوقات دیگه براش مهم نیست.
خداپرست باید متواضعانه و خاشعانه عمل کنه.
حرفات درست ولی نمیشه به همه مهر مغروری و خود پرستی زد اینکه خلاف قانون خداپرستیه.
البته میتونی بفهمی کی خدا براش مهمه و کی نیست.
یاحق