تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بزرگترين ضعف سايت بيداری انديشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با سلام
ماشاالله اینجا ضعف کم نداره اما ساده هاشا که حلشون کاری نداره را میگم.
1- عرض قالب خیلی کمه (اینا تو همون تنظیمات قالب می تونین درست کنین)
2 - عدم وجود افزونه Image resize (کوچک کننده تصاویر)
4- عدم وجود پیشنهادات مدیر (پیشنهادات مدیر همون ارسال پ.خ به صورت عمومی (یا گروهی) برای کاربران است که موضوعات مهم (از نظر مدیر) را برای مطالعه معرفی می کند)
5- عدم استفاده از قالب های Css محور (برای افزایش سرعت لود)
6- وجود محدودیت در ارسال روزانه
7- نبود پلاگین Profile Comments
8- پلاگین آمارگیر حرفه ای (ترجیحا Ajax ) این خیلی ضروریه
9- پلاگین دادن امتیاز + و - به پست ها و موضوعات (این باسه Mybb هستشا یه موقع نگی نیستا)

فقط همینا را یادم بود

با تشکر Smile
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام... یک گله ای دارم

از رفتار بعضی کاربران و بعضی مدیران

رفتاری که جدن آدم رو دلسرد می کنه از ادامه کار در تالار

متاسفانه فضای این تالار پر شده از بدبینی...پر شده از قضاوت

ما فقط نسبت به دشمنانمون بد بین نیستیم،،، نسبت به همه کس و همه چیز بدبین شدیم

متاسفانه بعضی مدیرا آدم رو از بالا نگاه می کنند و حس می کنند حق دارند در مورد شخصیت و طرز فکر و عقاید همه قضاوت و حتی دخالت کنند

برای اثبات حرفم برید پست های کاربران تازه وارد رو نگاه کنید...که هیچ کسی توجهی نمی کنه بهشون

بنده برای یک نفر پیغام مودبانه ای فرستادم و ایشون بدلیل بدبینی یا هر دلیل دیگه ای حتی جواب نداد.یک سوال فنی معمولی بود که کس دیگه رو پیدا نکرده بودم که در اون زمینه اطلاعاتی داشته باشه!!!ولی خوب لابد خدای ایشون اینطور میپسنده که جواب هیچ خانمی رو ندن...ماشاءالله... چه ایمان قوی ای!ادامه بدید به این روند زندگیتون تا ببینیم موفق میشید چند نفر رو از دین زده کنید......

بگذریم از این

یک تاپیک باز کردم اما ازونجایی که اعتماد تو این فروم موج میزنه به بنده شک کردند که از خودم درآورده باشم مطالبش رو...
وقتی روش برخورد با بنده که یک ساله دارم اینجا فعالیت مذهبی می کنم به این شکله ، واقعا دلم به حال کاربرای تازه واردی که تازه باید مسلمون بودن خودشونو اثبات کنند میسوزه!

مثالهاش زیاده ولی نه من وقت دارم و نه شما حوصله شنیدنش رو

رفتاری که مدیران این تالار با آدم دارند طوریه که انگاه هر لحظه ممکنه کاربران تغییر هویت بدن و تبدیل بشن به فردی با طرز تفکر come drink with me و همه رو فریب بدن و گمراه کنند..
امیدوارم ازین حرف بدتون نیاد ولی واقعا حال آدم بد میشه از فعالیت تو این فضای پر از بدبینی

بخدا هممون مسلمونیم، هممون خواهر برادریم.کسی نمی خواد دین و ایمانتون رو از بین ببره!

اون کسایی که مسلمون نیستند پستاشون کاملا مشخصه

ببخشید با این لحن تند صحبت کردم ان شاءالله ناراحت نشده باشید و هممون یک تجدید نظر تو رفتارامون داشته باشیم

یا علی(علیه السلام) مدد

پ.ن : لطفا امضای کاربر بالایی رو هم بخونید

واقعا درک می کنم چی میگه!
نقل قول: بنده برای یک نفر پیغام مودبانه ای فرستادم و ایشون بدلیل بدبینی یا هر دلیل دیگه ای حتی جواب نداد.یک سوال فنی معمولی بود که کس دیگه رو پیدا نکرده بودم که در اون زمینه اطلاعاتی داشته باشه!!!ولی خوب لابد خدای ایشون اینطور میپسنده که جواب هیچ خانمی رو ندن...ماشاءالله... چه ایمان قوی ای!ادامه بدید به این روند زندگیتون تا ببینیم موفق میشید چند نفر رو از دین زده کنید......
دوست گرامی خیلی مسائل ممکنه باشه ... شاید وقت نداشته ... شاید کلا غائب بوده ...
در هر صورت بهترین نفر برای شکایت از مدیران آقای بیداری اندیشه هستند
مطمئن باشید پیگیر هستند
...................................
در خیلی از مطالبی که مطرح کردید احتمالا تا حدودی درست می فرمایید ...
من خودم به احتمال زیاد خیلی وقت ها همین برخورد رو کرده ام ....
در این جمع هم کسی ادعایی برای برتری ندارد ... باید به هم دیگه تذکر بدیم تا بهتر بشیم ...
البته یک مطلب رو هم در نظر بگیرید ..
ناظران و مدیران تالار خیلی بیشتر از دیگران وظیفه خودشون میدونند از فضای تالار محافظت کنند ...
و این باعث میشه یک کمی احتیاط بیشتری کنند و احتمالا از بعضی از مرز ها خدای نکرده گاها رد بشوند و زیاده روی کنند ...
و مثلا خود من ... این اواخر تو خیلی از بحث ها چون وقتم کمه شرکت نمیکنم ولی وقتی انحراف ببینم میام ... این چند بدی داره ... اینکه کاربران همیشه من رو خدای نکرده با گارد بالا و غضبناک می بینند Wink
باید سعی کنیم این طور نباشه
موفق و پیروز باشید
با سلام
خیلی وقت بود که پستی نداده بودم و تصمیم هم داشتم که دیگه پست دیگه ای ندم. ولی دیدن این تاپیک باعث شد که شاید آخرین پستم رو بفرستم.
1- مرز بین توهم و واقعیت کاملا از بین رفته.
2- مسائل مهدوی فقط در مسائل محدودی خلاصه میشه. مثلا فقط بیشتر مسائل اعتقادی هست ولی میدونیم اکثر خطبه های نحج البلاغه سیاسی اعتقادی هستش.
3- موضوعات خوب واقعا نایاب شده. فقط خبر های کپی پیست شده و تاپیک های نماد فراماسونری در فلان فیلم و فلان سریال....
گذاشته میشه.
4- در تالار اصل همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیاده میشه. و اگه حرفی مخالف این اصل زده بشه مسئول محترم قفلش میکنه.
5- کاربرا دیگه اون صمیمیت لازم بین هم دیگر رو ندارن.
6- مرهم زخم همه مهدیون شده خنده حلال. ( واقعا در این مورد حق میدم)
وقتشه که تالار یه تکون حسابی به خودش بده. ساکن نباید باشد.
یا حق
هرکسی باید به نوبه ی خودش به بهبود وضعیت تالار،اگر به این حوزه ی فعالیت علاقمند هست کمک کنه..
خودمون نباید اخبار زرد و کم اهمیت قرار بدیم؛کسی از ناظرها یا مدیرها که نمیاد خبر کپی/پیست کنه...
خودمون نباید درگیر سطحیات فراماسونری و نمادگرائی بشیم..
بعد هم "اصل همه چیز آرومه" نیست! اصل "غر زدن ممنوع" شاید باشه!!!
هرجا دیدید کاربری به جای غر زدن،راهکار ارائه کرده بود و ما تاپیک رو بستیم،حتماً گزارش بدید به جناب بیداری اندیشه..Smile
به هرحال اگر قرار بود همه چیز آروم باشه و اوضاع بر وفق مراد باشه،چه نیازی به منجی بشریت بود؟؟

جدا از پاسخ به انتقاد شما،یک موضوعی رو کلی عرض می کنم؛
شما که بهتر از من می دونید؛اولین قدم برای تغییر مثبت در اطرافمون و به طور عام در دنیا،اینه که خودمون رو درست بسازیم..
(۱۰/مهر/۹۱ ۲۱:۵۸)Hadith نوشته است: [ -> ]هرکسی باید به نوبه ی خودش به بهبود وضعیت تالار،اگر به این حوزه ی فعالیت علاقمند هست کمک کنه..
خودمون نباید اخبار زرد و کم اهمیت قرار بدیم؛کسی از ناظرها یا مدیرها که نمیاد خبر کپی/پیست کنه...
خودمون نباید درگیر سطحیات فراماسونری و نمادگرائی بشیم..
بعد هم "اصل همه چیز آرومه" نیست! اصل "غر زدن ممنوع" شاید باشه!!!
هرجا دیدید کاربری به جای غر زدن،راهکار ارائه کرده بود و ما تاپیک رو بستیم،حتماً گزارش بدید به جناب بیداری اندیشه..Smile
به هرحال اگر قرار بود همه چیز آروم باشه و اوضاع بر وفق مراد باشه،چه نیازی به منجی بشریت بود؟؟

جدا از پاسخ به انتقاد شما،یک موضوعی رو کلی عرض می کنم؛
شما که بهتر از من می دونید؛اولین قدم برای تغییر مثبت در اطرافمون و به طور عام در دنیا،اینه که خودمون رو درست بسازیم..

تا اونجایی که من میدونم باید مشکلات بیان بشه تا بشه راه کار ارائه داد. نگید که مشکلات بیان شده میشه غر زدن.
ما ندیدیم که تاپیکی باز بمونه که بشه راه کاری ارائه داد.
بله هیچوقت هیچ چیزی آرام نخواهد بود. ولی این باعث نمیشه که چشمامون رو روی بعضی مسائل ببندیم و خودمون رو به خواب بزنیم.
موافقم. خودسازی شرط ساختن آینده هست.
یکی از بزرگ ترین تجربه های من تو این تالار درک واقعی از افراد ریاکار بود.
یعنی صورت مسئله اینقدر گنگه؟
می تونیم تاپیک داشته باشیم "راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی" یا "بررسی شرایط اقتصادی و ارائه راهکارهای مفید"؛
به جای این تاپیک ها "دلار امروز nتومان!!! آقای فلانی پاسخگو باشید !!!" یا "حجاب خانم بازیگر x در فیلم y!!"

من که گفتم هرجا دیدید تاپیکی ناعادلانه بسته شد گزارش بدید؛
باور کنید خود ناظرها و مدیران هم استقبال می کنند از اینکه مورد انتقاد منصفانه قرار بگیرند و بهشون کمک کنید با همین گزارشهاتون.

تجربه بزرگی بدست اوردید...ان شاءالله خدا همه ی ما رو از آفت ریاکاری به دور بداره..
(۱۰/مهر/۹۱ ۲۰:۳۵)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام... یک گله ای دارم

از رفتار بعضی کاربران و بعضی مدیران

رفتاری که جدن آدم رو دلسرد می کنه از ادامه کار در تالار

متاسفانه بعضی مدیرا آدم رو از بالا نگاه می کنند و حس می کنند حق دارند در مورد شخصیت و طرز فکر و عقاید همه قضاوت و حتی دخالت کنند

برای اثبات حرفم برید پست های کاربران تازه وارد رو نگاه کنید...که هیچ کسی توجهی نمی کنه بهشون

بنده برای یک نفر پیغام مودبانه ای فرستادم و ایشون بدلیل بدبینی یا هر دلیل دیگه ای حتی جواب نداد.یک سوال فنی معمولی بود که کس دیگه رو پیدا نکرده بودم که در اون زمینه اطلاعاتی داشته باشه!!!ولی خوب لابد خدای ایشون اینطور میپسنده که جواب هیچ خانمی رو ندن...ماشاءالله... چه ایمان قوی ای!ادامه بدید به این روند زندگیتون تا ببینیم موفق میشید چند نفر رو از دین زده کنید......

بگذریم از این

یک تاپیک باز کردم اما ازونجایی که اعتماد تو این فروم موج میزنه به بنده شک کردند که از خودم درآورده باشم مطالبش رو...
وقتی روش برخورد با بنده که یک ساله دارم اینجا فعالیت مذهبی می کنم به این شکله ، واقعا دلم به حال کاربرای تازه واردی که تازه باید مسلمون بودن خودشونو اثبات کنند میسوزه!

مثالهاش زیاده ولی نه من وقت دارم و نه شما حوصله شنیدنش رو

رفتاری که مدیران این تالار با آدم دارند...
امیدوارم ازین حرف بدتون نیاد ولی واقعا حال آدم بد میشه از فعالیت تو این فضای پر از بدبینی

بخدا هممون مسلمونیم، هممون خواهر برادریم.کسی نمی خواد دین و ایمانتون رو از بین ببره!

اون کسایی که مسلمون نیستند پستاشون کاملا مشخصه

ببخشید با این لحن تند صحبت کردم ان شاءالله ناراحت نشده باشید و هممون یک تجدید نظر تو رفتارامون داشته باشیم

یا علی(علیه السلام) مدد

پ.ن : لطفا امضای کاربر بالایی رو هم بخونید

واقعا درک می کنم چی میگه!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

خواهرم ،
تند بودن اشکالی ندارد که برخی مواقع لازم است ،اما منصف نبودن برای ما که مدعی سرسپردگی و ولایت مداری هستیم امری است ناپسند.
فضای مجازی همیشه این مشکلات را داشته و دارد که افراد را دچار سوءتفاهم میکند ، و جواب ندادن به یک پیغام و یا حتی بازدید نکردن از موضوع و پستی نباید دلسردی بوجود آورد . مطمئن باشید که تمامی گروه مدیران ،کلیه کاربران را با هرچند ستاره و عنوانی ،به یک چشم نگاه میکنند و در فضای مجازی موضوعات ،ارسالات و ادب و منش نوشتاری است که برخی را از بقیه جدا میکند .
موضوع قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره....شرح و تفسیر که توسط جنابعالی مطرح و نوشته شد شدیدا توسط مدیران مورد توجه قرار گرفت و در بیرون فضای مجازی و تالاری هم بازخورد خوبی داشت . پس بدانید که تمام موضوعات بدقت مورد بررسی و مطالعه قرار میگیرد .
کاربران جدید هم مثل کاربران قدیمند .موضوعاتی توسط کاربران قدیمی در تالار قرار گرفته که کم هم نیستند و بازدیدکننده کم داشته و این دلیل برخورد مدیران نیست . موضوعی توسط جناب علی110 در بخش بنده هست که کمتر از تعداد انگشتان یک دست بازدیدکننده داشته است ،با اینکه موضوع قویست .پس ایشان هم باید دلسرد شوند ؟
اکثر مدیران به لحاظ حجم وارد شده به بخش مورد نظارتشان درگیر هستند و صد البت به لحاظ کارهای دیگر چه در تالار و چه بیرون آن کمتر فرصت میکنند که حتی موضوع جدید بازکنند .
خواهر عزیز ،
اینکه ضعفها گفته شود بسیار امر پسندیده ایست ولی اینکه ضعفها را سمت و سو دهیم و خدای نکرده باعث دلسردی خود ودیگران شویم امری است ناپسند .
اگر خاطرتان باشد میخواستید بخاطر پاره مسائل بیرون تالاری ،از تالار بروید و عده ای از همین دوستانتان که حال مدیرند با ارسالاتشان شما را منصرف نمودند.
باور کنید ما هم از ابتدا رنگمان سبز نبود . رنگی شدن و بقول شما مدیریت هم برایمان اگر رنگ خدایی نداشته باشد ، پشیزی ارزش ندارد .

بیداری اندیشه ضعفهایی دارد ،اما قوتهایی هم دارد .پس دست بدست هم دهیم تا ضعفهامان که باعث ضعف در تالار گردیده را به قوت بنشانیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
برخوردهایی که بعضا در تالار اسم برده میشه ، حقیقت داره . ولی در بعضی از مواقع حق رو به ناظرین و مدیران میدم .
ببینین دوستان :
اگه می بینین که یه تاپیکی بسته میشه ، شاید خارج از قوانین تالار بوده . مهمترین مشکلی که می بینم اکثر دوستان باهاش کنار نمیان ، ممنوع بودن بحث سیاسی هستش . حقیر هم تا چند مدت پیش فکر میکردم که ای کاش مثلا هفته ای یه بار بحثهای سیاسی رو آزاد میذاشتن . اما بعدا متوجه شدم که 1 دقیقه باز موندن تاپیک سیاسی ، مشکلات بزرگی رو بوجود میاده . نمونه اش اینه که به همدیگه و به کسانیکه در مملکت مقام داشتن و کسانیکه مقام دارن توهین صورت میگیره . از طرفی اگه توهین ها رو نادیده بگیریم ، هیچ کدوم از طرفین ، به هیچ وجه کوتاه نمیان و بیشتر به هم بدوبیراه میگن . این برای یه تالار که اسمش بیداری اندیشه اس و تالاری اسلامیه ، واقعا زیاد جالب و زیبنده نیست . جالبه بگم که توی همین تالار ، پای بعضی از تاپیک ها صحبت های سیاسی هم شده و به هیچ وجه هم اون تاپیک بسته نشده . حقیر خودم تا حالا چند تا پست سیاسی ارسال کردم و هنوز هم اون تاپیک ها باز هست . اما صحبتهای سیاسی که دوستان ازش نام میبرن ، زیر سوال بردن شخصیت های بزرگ مملکت هستش . شخص رئیس جمهور در دوره خودش اشتباهات فراوانی داشته . چه از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی و . . . ! اینها واقعا انکارناپذیر هستش . اما این مشکلات در دوره های دیگه هم بوده . اما مصداق ها فرق کرده . اینها دلیل نمیشه که ماها به خودمون اجازه بدیم به هر شخصیتی توهین کنیم . چه دولت های قبل و چه دولت فعلی . این موضوعات ، بحث های بی انتهایی رو بوجود میاره که به جز کدورت ، مشکلی رو حل نمیکنه . این از مبحث سیاسی . . .
اما در مورد بحث برخورد بعضی از ناظرین ، حق رو به کاربران میدم . اما لازمه بگم هر چیز خوبی ، یه سری ضعف ها هم داره . این تالار با این همه محاسن ، یه همچین عیبی هم داره که قابل چشم پوشی هستش . با اینکه خودم هم یه زمانی حالت دوستان عزیزمون black و یا ثارالله رو داشتم ، اما پیشنهاد میکنم عجله نکنین و یه کم صبور باشین . به نفع تون هستش که بمونین . چون هیچ جایی رو بهتر از اینجا پیدا نمی کنین . از هر لحاظ . . .
یه موضوع دیگه هم هست که دوست عزیزمون جناب black فرمودن که موضوعات خوب کمیاب شدن . بایستی بگم که برای اینکه موضوعات خوب رو توی تالار پیدا کنیم ، حتما لازم نیست که یکی دیگه این موضوعات رو پیدا کنه و توی تالار قرار بده . خودمون هم میتونیم پیش قدم باشیم . تمامی مواردی که شمردین ، اول باید از خودمون شروع کنیم .
یه چیز دیگه که داشت یادم میرفت . اینکه میگین تاپیک ها بسته میشه و بعضی از سوالات بی پاسخ میمونه ، بایستی بگم که چند بار پیش اومده که یه تاپیکی رو ناظرین بستن و حقیر با پیام خصوصی از ناظر اون قسمت درخواست کردم که تاپیک رو باز کنن تا بتونم سوالات پیش اومده رو جواب بدم . دوستان هم محبت کردن تاپیک رو باز کردن و جالبه اون تاپیک ها تا همین الان هم بازه !!! البته بوده یه مورد هم که ناظر اون بخش گفتن که انشاءالله توی یه مبحث دیگه از صحبتهای شما استفاده کنیم . حقیر هم ناراحت نشدم . گفتم حتما به صلاح نبوده .
اینها تجربه ی حقیر توی این یه سالی هستش که اینجا دارم فعالیت میکنم . صبور باشین و اگه هم به قول Hadith عزیز قراره نقدی صورت بگیره ، منصفانه باشه و راهکار هم ارائه بشه . . .
سوالی باشه ، حقیر در حد توانم به عنوان یه کاربر معمولی ، پاسخگو خواهد بود .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۱۰/مهر/۹۱ ۲۳:۰۳)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

خواهرم ،
تند بودن اشکالی ندارد که برخی مواقع لازم است ،اما منصف نبودن برای ما که مدعی سرسپردگی و ولایت مداری هستیم امری است ناپسند.
فضای مجازی همیشه این مشکلات را داشته و دارد که افراد را دچار سوءتفاهم میکند ، و جواب ندادن به یک پیغام و یا حتی بازدید نکردن از موضوع و پستی نباید دلسردی بوجود آورد . مطمئن باشید که تمامی گروه مدیران ،کلیه کاربران را با هرچند ستاره و عنوانی ،به یک چشم نگاه میکنند و در فضای مجازی موضوعات ،ارسالات و ادب و منش نوشتاری است که برخی را از بقیه جدا میکند .
موضوع قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره....شرح و تفسیر که توسط جنابعالی مطرح و نوشته شد شدیدا توسط مدیران مورد توجه قرار گرفت و در بیرون فضای مجازی و تالاری هم بازخورد خوبی داشت . پس بدانید که تمام موضوعات بدقت مورد بررسی و مطالعه قرار میگیرد .
کاربران جدید هم مثل کاربران قدیمند .موضوعاتی توسط کاربران قدیمی در تالار قرار گرفته که کم هم نیستند و بازدیدکننده کم داشته و این دلیل برخورد مدیران نیست . موضوعی توسط جناب علی110 در بخش بنده هست که کمتر از تعداد انگشتان یک دست بازدیدکننده داشته است ،با اینکه موضوع قویست .پس ایشان هم باید دلسرد شوند ؟
اکثر مدیران به لحاظ حجم وارد شده به بخش مورد نظارتشان درگیر هستند و صد البت به لحاظ کارهای دیگر چه در تالار و چه بیرون آن کمتر فرصت میکنند که حتی موضوع جدید بازکنند .
خواهر عزیز ،
اینکه ضعفها گفته شود بسیار امر پسندیده ایست ولی اینکه ضعفها را سمت و سو دهیم و خدای نکرده باعث دلسردی خود ودیگران شویم امری است ناپسند .
اگر خاطرتان باشد میخواستید بخاطر پاره مسائل بیرون تالاری ،از تالار بروید و عده ای از همین دوستانتان که حال مدیرند با ارسالاتشان شما را منصرف نمودند.
باور کنید ما هم از ابتدا رنگمان سبز نبود . رنگی شدن و بقول شما مدیریت هم برایمان اگر رنگ خدایی نداشته باشد ، پشیزی ارزش ندارد .

بیداری اندیشه ضعفهایی دارد ،اما قوتهایی هم دارد .پس دست بدست هم دهیم تا ضعفهامان که باعث ضعف در تالار گردیده را به قوت بنشانیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

سلام برادر ... پاسخ شما بیشتر حول موضوع ندیده گرفته شدن پست ها میچرخه که بخش کوجکی از انتقاد بنده در مورد توجه نکردن به کاربران تازه وارد رو پوشش میده
اما نکته اصلی که فکر کنم بد توضیح دادم توهین کردن به اعتقادات ، پست ها ، شخصیت و ... هست که توسط بعضی مدیرها صورت میگیره

دوست ندارم کسی رو خراب کنم وگرنه به قول جناب النور همون اول بجای اینکه اینجا حرفم رو بزنم موضوع رو با پیام خصوصی به جناب بیداری اندیشه مطرح می کردم

بحث سر دیده نشدن نیست،، سر بدبینیه.

یک پیشنهاد هم میدم برای عوض شدن این جو به وجود اومده...اینکه بجای اینکه فکر کنیم همه دشمنند و مدام در صدد باشیم که اشتباهی از پست ها یا اخلاقشون در بیاریم، همه افراد و کاربرای تالار رو به صورت یک مسلمون و مومن واقعی ببینیم ...مگه اینکه پستی مثل پستای الحادی بده. البته این روش رو قبلا در کار مدیرایی مثل "فاطمه خانوم" و "وحید110" و "بیداری اندیشه" دیدم..اما به نظرم اگه همه گیر بشه جو تالار ازین بی اعتمادی خارج میشه...

بهرحال من با این روش هم مخالفم و فکر میکنم تنها کسی که میتونه رو آدم ها قضاوت کنه خداونده و ما حق قضاوت نداریم،، این پیشنهاد هم برای بعضی مدیرانی دادم که واقعا علاقه دارند به قضاوت کردن روی شخصیت افراد

ان شاءالله کسی ناراحت نشه از صحبت های حقیر
در پناه حق
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع