تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار مربوط به احتمال حمله اسرائیل به ایران را از اینجا دنبال کنید.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
من هم با detector موافقم.
اگه اينا ميخواستن حمله كنن تا الان حمله ميكردن. اگرم الان ميخوان حمله كنن كه ما منتطريم! اگرم فكر كردن ميتونن ايرانو بگيرن زهي خبال باطل![تصویر: biggrin.gif]
با سلام
نظرات جالبی بود واقعا خوشم امد به جز افرادی که از جنگ ترس دارند
ولی دوستان این را هم در نظر بگیرید که امریکا بلافاصله بعد از پایان حمله عراق به ایران جنگی مخوف تر و پیچیده تر و بسیار بسیار خطر ناک تر را شروع کرد به نام جنگ نرم ما نباید جنگ را فقط در جنگ با صلاح تعریف کنیم جنگ نرم بد تر از هزار جنگ سخت است نمونه بارزش کشور اسپانیا ( اگر اشتباه نکنم دقیق در ذهنم نیست) است همین افراد با سیاست جنگ نرم اسپانیا را که کشوری مسلمان بود به کشوری که اثری از اسلام در آن نیست تبدیل کرد ما در هشت سال دفاع مقدس جوانانی داشتیم انقلابی جوانانی که امام ره در سال 42 در باره آنها گفت سربازان من هنوز در گهواره ها هستند ولی اگر بخواهیم واقع بینانه امروز را با دیروزمان مقایسه کنیم باید از خود بپرسیم آیا در طول این مدت جنگ نرم چقدر موفق بوده ایم یا بهتر بوگییم چقدر شکست خورده ایم؟ دوستان آمریکان در انتظار یک فرصت مناسب برای حمله فیزیکی است ولی آن زمان نمیرسد اگر ما خودمان شروع به آگاهی دادن به جامعه کنیم. ولی اگر کوتاهی کنیم ...
با تشکر یک بنده بسیار کوچک خدا
اسرائیل طلایه دار حمله به ایران

رییس سابق دستگاه امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) تاکید کرد که در صورت تصمیم هر کشوری برای حمله به ایران، این رژیم طلایه دار این حمله خواهد شد.

العام نوشت: رییس سابق دستگاه امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) تاکید کرد که در صورت تصمیم هر کشوری برای حمله به ایران، این رژیم طلایه دار این حمله خواهد شد.

"آوی دیختر" در همایشی در بئر السبع اظهار داشت: "در صورت حمله هر کشوری برای نابودی تأسیسات هسته ای ایران، اسرائیل طلایه دار این حمله خواهد شد".

این عضو کنیست رژیم صهیونیستی مدعی شد: "ایرانی ها می دانند که موشکهای آنها وجود اسرائیل را تهدید نمی کند.. بحث و جدل ها درباره پرونده ایران کاملا مشروع است، زیرا تهران خطری برای موجودیت اسرائیل است".

وی با این ادعا که دستگاه های اطلاعاتی جهان درباره تلاش تهران برای دستیابی به سلاح هسته ای بایکدیگر اختلافی ندارند، گفت: "تنها سئوالی که اکنون مطرح است، زمان دستیابی تهران به این هدف می باشد".

منبع: خبرآنلاین
هر حمله‌ای را با سیلی‌های محکم و مشت‌های پولادین پاسخ خواهیم گفت

الله اکبر

[تصویر: emamkh.jpg]
وای که اگه حمله کنید
اولین کسی که نابود خواهد شد
اسراییل نا مشروع است.
لبیک یا خامنه ای
اگه یه دفعه دیگه از این غلطا بکنه می گیم حاج قاسم! یه عطسه کنه تا جاشونو خیس کنن!
دوستان من تو رو خدا اینقدر تند نرید و فقط دشنام ندید
کمی به حرف های من دقت کنید
شما همین عکس هرمان کاین رو که در سایت هست با نقش رئیس جمهور امریکا در فیلم 2012 مقایسه کنید
مشاهده میکنید که چه شباهتی دارند!
در چند وقت اخیر اخبار اول سایت های امریکایی چه بود؟
اقدام ایران برای ترور سفیر عربستان در امریکا
عزیزان من اینها دارند فضایی درست میکنند برای نشان دادن ایران به عنوان کشوری تروریستی!
زمستان امسال اغاز ساله 2012 هست
ایا پروژه 2012 رو فراموش کردید؟
شما همگی مگه نمیگید ظهور بسیار نزدیک است؟
اسرائیل الان داره چکار میکنه؟ایا تمامی وقایع در حال اتفاق شما رو یاد جنگ نمی اندازند؟
جنگ علیه ایران مقر اصلی شیعیان جهان!
به خدا اینا فقط حرف نیست همش برنامه ریزی شده!
جنگی که در اخرالزمان وعده داده شده بسیار نزدیک است!!!اماده باشد
به امید ظهور
من تا حدودی نظر ابولفضل پیروز را قبول دارم.توی یک تاپیک دیگه هم گفتم.به نظر بنده خارج شدن نظامیان آمریکایی از عراق یه مقدار مشکوکه.به عقیده من دارن خودشونو برای یک حرکت وسیعتر آماده میکنند.حالا دیگه نمیدونم میخوان به ایران حمله کنن یا خیر.ممکنه سیاست دیگه ای داشته باشند.واولین حرکتشون حمله به ایران نباشه.ازاین اما و اگرها زیاده ولی حقیقت رو فقط زمان مشخص میکنه.

با تشکر از نظرات ابوالفضل پیروز و anti gods
بی دلیل نبوده که امام خمینی (رحمة الله علیه) آمریکا را شیطان بزرگ خطاب کردند و فرمودند:
اینان (آمریکاییان) برای 100 سال بعد خود برنامه ریزی می کنند.
دوستان عزیز ، ساده نباشید ، هر حرکت این شیطان صفتان طبق برنامه ریزی شوم و شیطانی صورت می گیرد و به قول ابوالفضل پیروز ، کمی جدی تر به ماجرا بنگرید.
(۲۰/آبان/۹۰ ۵:۲۵)mohammmad نوشته است: [ -> ]
با تشکر از نظرات ابوالفضل پیروز و anti gods
بی دلیل نبوده که امام خمینی (رحمة الله علیه) آمریکا را شیطان بزرگ خطاب کردند و فرمودند:
اینان (آمریکاییان) برای 100 سال بعد خود برنامه ریزی می کنند.
دوستان عزیز ، ساده نباشید ، هر حرکت این شیطان صفتان طبق برنامه ریزی شوم و شیطانی صورت می گیرد و به قول ابوالفضل پیروز ، کمی جدی تر به ماجرا بنگرید.
بله به نظر من هم ممکنه اولین حرکت مهره آمریکا توی این صفحه شطرنج حمله به ایران نباشه.به هر حال اونا شرایط سیاسی دنیا رو هم در نظر میگیرند.وقطعا میخوان با متشنج کردن فضا مردم دنیا رو در مقابل ایران قرار بدند تا کسی به حملات وجنگهایی که شروع میکنند اعتراض نکنه.مثل همون کاری که با صدام کردند.در واقع میخوان پیش زمینه هایی برای حمله به ایران ایجاد کنند.ودیدیم که قصد همین کار رو هم دارند.مثل تهمتی که زدند وگفتند ایران قصد ترور سفیر عربستان رو داره.یا گزارش جدید آژانس انرژی اتمی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
آدرس های مرجع