۱/آبان/۹۰, ۲:۲۱
۱/آبان/۹۰, ۱۵:۰۹
باسمه تعالی
خنده حلال که چه عرض کنم؛این قبیل اخبار در خنده واجب هم قرار گیرند کم است
خنده حلال که چه عرض کنم؛این قبیل اخبار در خنده واجب هم قرار گیرند کم است

۱/آبان/۹۰, ۱۵:۵۱
بزرگانی همچون حسین فهمیده و امثالش کاری کردند که این ملعون ها دیگه طرف جنگ نظامی با ایران نیان! البته اگه بازهم احمق شدن و اینکار رو کردن،من همینحا قول میدم که ان شاء الله این سری خودم نارنجک ببندم به کمرم و برم زیر تانک

۱/آبان/۹۰, ۱۵:۵۲
باز معلوم نیست چه نقشه ای دارن.
اینها که همش تو سخنرانیهاشون میگن دیگه نمیشه به ایران حمله نظامی کرد.
تکلیف ما رو معلم کنن دیگه.

اینها که همش تو سخنرانیهاشون میگن دیگه نمیشه به ایران حمله نظامی کرد.

تکلیف ما رو معلم کنن دیگه.

۱/آبان/۹۰, ۱۶:۱۶
به نظرتون چرا به ایران حمله نمیشه ؟
اولا که خدا با ماست.
دوم که فکر نکنم کشوری اندازه ی ایران ، جوون باغیرت داشته باشه.
سوما میدونن حمله به ایران = نابودی کامل اسراییله.
ممکنه از لحاظ نظامی ایران خیلی عقب تر از امریکا یا اسرائیل باشه ، ولی اینطوری که من میدونم با این موشک های قاره پیمایی که ایران ساخته و جنوب انگلیس رو میشه زد ، توی نیم ساعت میشه اسرائیل رو مثل لندن جنگ جهانی ، تخت کرد
اولا که خدا با ماست.
دوم که فکر نکنم کشوری اندازه ی ایران ، جوون باغیرت داشته باشه.
سوما میدونن حمله به ایران = نابودی کامل اسراییله.
ممکنه از لحاظ نظامی ایران خیلی عقب تر از امریکا یا اسرائیل باشه ، ولی اینطوری که من میدونم با این موشک های قاره پیمایی که ایران ساخته و جنوب انگلیس رو میشه زد ، توی نیم ساعت میشه اسرائیل رو مثل لندن جنگ جهانی ، تخت کرد
۱/آبان/۹۰, ۱۶:۲۵
اين جك سال بود ديگه ؟اينطور نيس؟؟؟؟؟
۱/آبان/۹۰, ۱۷:۰۱
(۱/آبان/۹۰ ۲:۱۵)alitalebi نوشته است: [ -> ]خبره مسخره ای بود حتی فکر کردن به این موضوع خنده داره چه برسه به بررسیش.
بلف سیاسی
بلف خاکستری
۶/آبان/۹۰, ۱۲:۱۳
به قول فکر کنم یکی از فرماندهان ارتش بود که میگفت "اینا نمیدونند شهادت یعنی چی؟ ولی باید اینو خوب بدونند اگه پای هرکدومشون تو اینجا باز بشه ایران رو قبرستونشون میکنیم."
البته من میگم همون اسرائیل رو قبرستونشون میکنیم.
البته من میگم همون اسرائیل رو قبرستونشون میکنیم.
۶/آبان/۹۰, ۱۲:۲۹
نمیدونم کجا شنیدم که یکی گفته بود :
شیعه چون کبوتری است که یک بالش شهادت و بال دیگرش انتظار است.
اینا مثل ... میترسن
امثال شهید عبدالحسی برونسی(به قول خودشون بروسلی) و شهید همت و فهمیده و چمران و بزرگان دیگری که اگر بخوام اسم همشون رو بگم تو کل تالار نمیگنجه، کاری با این ... کردن که با تمام تکنولوژیشون باز هم جرات وارد جنگشدن هم ندارند
در پناه حق باشید
یا علی مدد
شیعه چون کبوتری است که یک بالش شهادت و بال دیگرش انتظار است.
اینا مثل ... میترسن
امثال شهید عبدالحسی برونسی(به قول خودشون بروسلی) و شهید همت و فهمیده و چمران و بزرگان دیگری که اگر بخوام اسم همشون رو بگم تو کل تالار نمیگنجه، کاری با این ... کردن که با تمام تکنولوژیشون باز هم جرات وارد جنگشدن هم ندارند
در پناه حق باشید
یا علی مدد
۷/آبان/۹۰, ۳:۵۸
میدونن اگر بخوان حمله کنند باید با سوریه و لبنان هم بجنگن واین یعنی سه جبهه جنگیدن درسته که آمریکا دور تا دور ایران رو گرفته اما میدونن اگر ایران موشکهاشو بفرسته بصورت خوش بینانه نصف شونو بتونند روی هوابزنند و اگر حتی 1 دونه از موشکها رو خاک فلسطین اشغالی زمین بیاد وحشتی که مردم رژیم صهیونیستی رو فرا میگیره باعث میشه همه از این کشور فرار کنند یادتون باشه اونها به پیامبر خودشونهم پشت کردن پس براشون مهم نیست که مسئولین این رژیم چه خدماتی براشون فراهم کردند زود فرار میکنند از این کشور