تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار مربوط به احتمال حمله اسرائیل به ایران را از اینجا دنبال کنید.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
(۱/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۱)سپهسالار نوشته است: [ -> ]
(۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۵)Unname28 نوشته است: [ -> ]از جنگ دوباره
من نگفتم دوست شویم گفتم در صلح باشیم

نگران نباشید؛اگر آنهایی که امروز توانسته اند با توپ و تشر دولتهایی را به سمت خود میل دهند جرات حمله به ایران را میداشتند مطمئن باشید لحظه ای درنگ نمیکردند!
در یک کلام حمله به ایران یعنی 10 ثانیه از با خاک یکسان شدت سرزمینهای اشغالی گذشتهSmile

شما خیلی خوش بین هستید! شما مگر آمار نظامی آمریکا و اسرائیل رو دارید؟ این که حمله نمی شود قطعا یکی از سیاست های کثیف آن کشور هاست که معلوم نیست چه نقشه ای در سر خود دارند
(۱/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۷)Unname28 نوشته است: [ -> ][quote='سپهسالار' pid='34681' dateline='1311417088']
[quote='Unname28' pid='34679' dateline='1311416750']

شما خیلی خوش بین هستید! شما مگر آمار نظامی آمریکا و اسرائیل رو دارید؟ این که حمله نمی شود قطعا یکی از سیاست های کثیف آن کشور هاست که معلوم نیست چه نقشه ای در سر خود دارند

دوست عزیز خیلی از کسانیکه عمریست در قلب ارتش هستند از بسیاری از مطالب محرمانه خودمان بیخبر هستند؛در پایان مجددا به شما اطمینان میدهم نگران حرفهای رییس جمهور احتمالی آینده امریکا نباشید:-)
دوستان هیچ کشوری جرات حمله
به ایران اسلامی عزیز را ندارد و اگر
هم بخواهد حمله کند نمی تواند!!
چرا فکر می کنید می تونند به ایران حمله کنن
نمیخوام بحث به سیاست بکشه اما اغتشاشات سال 88 و این جریان انحرافی برای اینه که نمی تونند با گزینه نظامی جلوی ایران بایستن
مگه ما در اغاز جنگ تحمیلی چی داشتیم
چقدر امادگی داشتیم
ولی در مقابل تهاجم نظام سلطه ایستادیم
مهم بمب و موشک نیست
مهم هدف و ایمان به راهیرکه داری می ری
وقتی که شیعه اسوه ای همچون امام حسین(علیه السلام) رو داره دیگه برای چی نگران باشیم.
امام حسین در روز عاشورا فرمودند:
ای کوفیان بدانید
اگر در این نبرد نابرابر پیروز شویم که چیز عجیبی نیست و سابقه داشته واگر پیکرامان زیر سم اسبان برود باز ما پیروزیم چرا که بدنهایمان زیر سم اسبان است ولی اراده ما و هدف ما هرگز دچار تزلزل نخواهد شد.

اری جهانیان می بینند که این اراده امام ماست که بر سر زبان هاست نه نبرد یزیدیان بخاطر جاه و مقام

پس خواهش می کنم نگران نباشید
یاعلی
جوری میگویید که هرکی نداند فکر می کند ایران بعد 5 - 6 دقیقه پیروز شد و کشته ای هم ندادSmile

نمی خواهم بحث رو کش بدم مگه یکی از قوانین تالار این نیست که بحث سیاسی نشه؟
اگه کمی بهتر نگاه کنن عبرت های زیادی ازجنگ 8 ساله میگیرن اونوقت اینهمه لاف نمیزنن
مگه ما ایران رو آسون بدست آوردیم که اونا زبونشون لال حمله کنن مام وایسیم دارو ندارمونو ، خاک پاک که ما یه ثانیشه مقدّسمونو این عوضیا چرک کنن؟
ایرونی غیرت داره همین واسش بسه
در داخل متن اخرین خبر که چند ساعت پیش دیدم چیز جالبی بر خوردم

*حادثه ويتنام در ايران تكرار خواهد شد؟

البته به ميان آمدن چنين طرحي به هيچ عنوان در قاموس سياست خارجي آمريكا بي‌سابقه نيست. حمله دروغين به ناوشكن‌هاي آمريكايي در خليج تونكن كه سبب آغاز جنگ ويتنام شد، يكي از ده‌ها موردي است كه هم‌اكنون افشا شده است.
به نظر مي‌رسد در مورد ايران هم طرح‌هاي مشابهي در جريان بوده است. سيمور هرش روزنامه‌نگار مطرح آمريكايي در سخناني گفت:
ديك چيني معاون قدرتمند بوش، در ماه‌هاي آخر دوران رياست جمهوري بوش، حدود 12 طرح شروع جنگ با ايران را بررسي كرده بود، كه به نظر وي بهترين آنها ملبس كردن كماندوهاي نيروي دريايي (خوك‌هاي دريايي) امريكا به قايق و يونيفورم سپاه پاسداران و سپس حمله آنها به ناوهاي آمريكايي بود. اين طرح كپي برداري از رويدادي مشابه در جريان آغاز جنگ ويتنام و بمباران گسترده اين كشور بود.

کل تحلیل

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005011281
بنظر میاد جنگ با ما (از نوع نظامی)پنجاه پنجاه است.ما باید برای جنگ اماده باشیم.البته بقول اقا جنگ نظامی که خیلی راحتر از جنگ فرهنگی یا نرمه اوجا جبهه دشمن معلوم و راحتر.این حرفا برای ما کد که ای جون امام زمانی اماده باشید.خودم میگم شاید الان برای جنگ با امریکا و صهیونیسها لح لح میزنم.ولی روز موعود جبهه رو خالی کنم.پس دوستان بجای عصبانی شدن و فحش دادن و از الان جا زدن.خودتون اماده کنید.البته باید بگم خودم اماده کنم از لحاظ عقیده و ایمان برتری ما همینه ایمان و عقیده.یه نکته بقول امام خمینی(رحمة الله علیه)وظیفه ما عمل به تکلیفه پیروزی ملاک نیست.
حیدر صفد ر ساقی کوثر
می رویم تا کربلا با حمله دیگر
یاعلی یاری نما ما را دراین میدان
درخط سرخ تومابرکف نهادیم جان
بسته ایم با رهبر خود از وفا پیمان
کاردشمن راکنیم درجبهه ها یکسر
حیدر صفدر ساقی کوثر
کعبه عشق مردان خد ا اینجاست
بهتر از قربانگه کوی منا اینجاست
عاشقان کربلا کرببلا اینجاست
کربلای عاشقان حق بود سنگر
ای دلیران وطن ای یاوران دین
حق دراین گل خانه می خواهدگل پرپر
یا امام العصر ای فرمانده اعظم
ریشه دشمن بزن یکباره در عالم
دشمن به همون چیزی که می خواسته رسیده
همه داریم روحیه ی سلحشوریمون رو از دست می دیم!!!
مراقب باشی سلحشوری خیلی مهمه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
آدرس های مرجع