تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مساجد مسلمانان در کشور های مختلف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
مسجدی شناور در ونیز
[تصویر: 21560_750.jpg]
[تصویر: 21562_536.jpg]
[تصویر: 21563_839.jpg]
[تصویر: 21564_240.jpg]
منتظر نظرات شما دوستان هستم
منبع
عکس های جالبی اند. حالا چرا این مسجد رو با توپ ساختن؟
(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۰:۵۶)mahdi12 نوشته است: [ -> ]عکس های جالبی اند. حالا چرا این مسجد رو با توپ ساختن؟
نظر من اینه که می خوان بی اهمیت جلوه بدنش.تصور کنید مسجدی از توپ پلاستیکی رو در مقابل ساختمانهایی از سنگ های گران قیمت
فکر نمی کنم نیت خیری پشتش باشه
چرا مثلا از کلیسا استفاده نکردن ؟! ( توی عکس دوم یه کلیسا تو ساحل هست )
تو کشورهایی که برای جلوگیری از پیشرفت اسلام هزار و یک کار انجام میدن و کلی هم حرکت منفی بر ضد اسلام ، نمیشه انتظار داشت که این کار برای دوستی بین ادیان باشه !!!
در ضمن مسلمونا هم این کار رو نمی کنن چون توی مسجدی که شناوره و متحرک هست نماز نمیشه خوند !
من هم با نظر دوستان موافقم.
مسجد محل عبادت و از اون مهمتر، خانه خداست و ذاتا قداست خاصی داره.
ساختن مسجد به این شکل، به نظر من نوعی به تمسخر گرفتن مسجد هست.
البته بازهم ما از نیت اصلی سازندگان آن خبر نداریم.
دوستان اگه یکم خوشبینانه نگاه کنیم
این امر ممکن است معنی خوبی بدهد
فرض کنید شهر ونیز زیر آب برود آن وقت خود این مسجد عجیب می تواند جان پناهی برای مردم باشد
مثل کشتی نجات Smile
(۲۱/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۳)s-eyvazi-sa نوشته است: [ -> ]دوستان اگه یکم خوشبینانه نگاه کنیم
این امر ممکن است معنی خوبی بدهد
فرض کنید شهر ونیز زیر آب برود آن وقت خود این مسجد عجیب می تواند جان پناهی برای مردم باشد
مثل کشتی نجات Smile

آره قشنگ گفتی ولی مگه نماز خوندن نباید در حالت سکون باشه و با حرکت این مسجد ممکنه جهت قبله هم تغیر کنه و معلومه که سازندگان هیچ آشنایی به مسائل اسلامی نداشتن
و من هم اعتقاد دارم تا وقتی ما به فکر ساخت مسجد های زیاد و پر زرقو برق باشیم هیچ پیشرفت معنوی نخواهیم کرد و این هم از فتنه ها میتونه باشه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
واقعا از خواندن نظرات شما دلم گرفت میدانید چرا ؟
پاسخ: ما ها با دیدن سریال پر نقص ظهور نتوانستیم تعادل را در خودمان برقرار کنیم بد بینی شدیدی در ما رخنه کرده است. بنده رشته عمران خوندم سازه های ابی بدین شکل حتما پایه هایی در عمق اب دارند . مخصوصا اگر در اطراف شهر باشند و بندر با کمی فکر میتوان دریافت که با حرکات اب جابه جایی سازه صدماتی به خود سازه و محیط اطراف وارد خواهد اورد این در مورد حرکت و تغییر قبله که به کل رد میشود.
یک نکته را از یاد نبرید ما تعداد زیادی مسلمان در اروپا داریم مسجد کوردوبا در اسپانیا یکی از زیباترین مساجد است! بعضی از مردم اسپانیا هنوز عربی صحبت میکنند ایتالیا هم متاثر از این امر است ما نباید اسلام را تنها برای خودمان بدانیم که بلافاصله اگر مسلمان بیداری در اروپا خواست کاری برای اسلام بکند اورا دارای منظور و معاند بدانیم در اینده طبق پیش بینی خود اروپایی ها 40 سال (به نقل از اقای صفار هرندی) دین اول اروپا از نظر کثرت اسلام خواهد شد ! البته من این پیش بینی را کاملا غلط میدانم زمان خیلی کمتر از این حرفهاست اسلام دلرباست در مغز محدود ما و روابط ناقص ما نمی گنجد که پیش بینی کنیم.
بهرحال درخواست میکنم خواهش میکنم اینقدر بد بین نباشید نه به این معنا که سفیهی مطلقا خوشبین باشید نه فقط افراط نکنیم .
وقتی مکانی بعنوان مسجد انتخاب می شود باید صیغه مسجد در آن خانه شود.
به نظر شما یک روحانی مسلمان ایتالیایی در این مکان این کار را کرده؟؟!
سلام
به نظر من فک میکنم میخوان اسلام و دین اسلام رو بد جلوه بدن.
کلیسا توی ساحل با اون معماری های خودش پا برجا.
مسجد روی آب با ساخت توپ پلاستیکی همش در حرکت.
این چی رو میخواد بگه؟
به نظرم میخواد بگه دین اسلام پا برجا نیست.
حالا این نظر منه.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع