(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۴۳)™SAViOR نوشته است: [ -> ]بعید میدونم نماز خوندن اول وقت در مکانی که توی اون ساعت خلوت که هیچگونه مزاحمتی برای رفت و آمد افراد نداره خلاف قانون باشه !

صحبتهای رهبری رو یکبار دیگه با دقت بخونید ، قبول دارم منظور آقا از " فلان جا " هر مکانی نیست ولی نماز خوندن این جوان توی اون ساعت که هیچ رفت و آمدی نیست و مزاحمتی واسه کسی پیش نیومده خلاف قانون نیست ! به عقیده من تصویر برخلاف نظر شما بسیار الگوساز میتونه باشه !
2 حالت در گرفتن این عکس وجود داره؛
اولیش اینه که یه تصویر تبلیغاتی برای این حرکت گرفتن. از در حال حرکت بودن قطار می شه متوجه شد که چه برنامه ای داشتن اون جا.
دومیش اینه که این جوون با نمازخوندن در محل نادرست، جلوی رفت و آمدو گرفته و با رفتار نادرستش، تصویر خوبی از نمازخونا نشون نداده.
این که در هنگان اذان، هر جا در هر حالتی بودی، جانماز پهن کنی و نماز بخونی درست نیست. نمازو باید جاش بخونی که به خودت و خدا و بنده های خدا احترام گذاشته باشی و شان نمازو حفظ کرده باشی.
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۵۵)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]2 حالت در گرفتن این عکس وجود داره؛
اولیش اینه که یه تصویر تبلیغاتی برای این حرکت گرفتن. از در حال حرکت بودن قطار می شه متوجه شد که چه برنامه ای داشتن اون جا.
دومیش اینه که این جوون با نمازخوندن در محل نادرست، جلوی رفت و آمدو گرفته و با رفتار نادرستش، تصویر خوبی از نمازخونا نشون نداده.
این که در هنگان اذان، هر جا در هر حالتی بودی، جانماز پهن کنی و نماز بخونی درست نیست. نمازو باید جاش بخونی که به خودت و خدا و بنده های خدا احترام گذاشته باشی و شان نمازو حفظ کرده باشی.
اون دو حالت شما کمی تا قسمتی از بدبینی سرچشمه میگیره

( با عرض معذرت )
حالت سوم اینه که انشاءالله اون جوان واسه رضای خدا و اینکه نمازشو به خاطر اینکه مبادا قضا بشه اونجا بجا آورده !
من هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای نماز خوندن این شخص بی احترامی به شان نماز و بندگان خداست ؟!!!!

بگذریم ...
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۴:۰۶)™SAViOR نوشته است: [ -> ]اون دو حالت شما کمی تا قسمتی از بدبینی سرچشمه میگیره
( با عرض معذرت )
حالت سوم اینه که انشاءالله اون جوان واسه رضای خدا و اینکه نمازشو به خاطر اینکه مبادا قضا بشه اونجا بجا آورده !
من هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای نماز خوندن این شخص بی احترامی به شان نماز و بندگان خداست ؟!!!! 
بگذریم ...
وقتی امام در پاریس بودن، اطرافیانشون همون جا گوسفندی قربانی کردن. امام وقتی فهمیدن این کار خلاف قوانین اون جاست، از اون گوشت نخوردند.
مطمئن باش امام در ایستگاه مترو که محل رفت و آمده و ایجاد هرگونه سد معبر، خلاف قوانینه، نماز نمی خوندن. فرض کن 5 نفر بخوان تو اون ایستگاه نماز بخونن. یکم منطقی باشیم. کسایی که این عکس تبلیغاتی رو تهیه کردن و پخش می کنن کار درستی نمی کنن. همین عکس دست دشمن بیفته خیلی راحت ازش استفاده می کنه. خودکرده را تدبیر نیست.
کار خوبو باید جاش انجام داد تا تبلیغ تخریب کننده براش انجام نداده باشیم.
عرصه دیپلماسی، عرصه لبخند و درخواست مذاکره و مذاکره است اما همه این رفتارها باید در چارچوب چالش اصلی فهم و درک شود.
رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان و پرسنل سپاه پاسداران(۱۳۹۲/۰۶/۲۶ - ۱۱:۰۳)
.
..ایشان با اشاره به پیچیدگی های دنیای دیپلماسی افزودند: عرصه دیپلماسی، عرصه لبخند و درخواست مذاکره و مذاکره است اما همه این رفتارها باید در چارچوب چالش اصلی فهم و درک شود.
رهبر انقلاب ضمن موافقت با حرکت های صحیح و منطقی در سیاستهای خارجی و داخلی افزودند: با مسئله ای که سالهای پیش نرمش قهرمانانه خواندم موافقم چرا که این حرکت در مواقعی بسیار خوب و لازم است اما با پایبندی به یک شرط اصلی.
ایشان درک ماهیت طرف مقابل و فهم صحیح هدفگذاری او را، شرط اصلی استفاده از تاکتیک نرمش قهرمانانه اعلام کردند و افزودند: یک کُشتی گیر فنی نیز برخی مواقع بدلیل فنی نرمش نشان میدهد اما فراموش نمیکند که حریفش کیست و هدف اصلی او چیست؟
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری؛ (۱۳۹۲/۰۶/۱۴ - ۱۴:۱۸)
ایشان همچنین با اشاره به جبهه بندیهای شفاف منطقه ای و جهانی افزودند: نرمش و انعطاف هنرمندانه و قهرمانانه در همه عرصه های سیاسی، مطلوب و مورد قبول است اما این مانور هنرمندانه نباید به معنای عبور از خط قرمزها و بازگشتن از راهبردهای اساسی و توجه نکردن به آرمانها باشد.
11:66-7
0.0
رهبر معظم انقلاب در اون جلسه این رو هم فرمودن که :
0.0
0.0
سیاست نرمش قهرمانه قبلا هم جزء رهنمود های ارائه شده قرار داشت و یک موضوع جدید یا تغییر موضع نیست
0.0
یا صاحب الزمان - عجل الله تعالی فرجه الشریف