تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رهنمودهای مربوط به مقام معظم رهبری را این جا دنبال کنید.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]البته منظور حضرت آقا این نبوده که مانند تصویری که قرار دادید رفتار کنیم. همین تصویر نشون می ده که بعضی نمازخونا کارای مذهبی رو به صورت غیر اخلاقی و غیر قانونی انجام می دن.
نمازخوندن در محل رفت و آمد مسافران کار قانونی و اخلاقی و درستی نیست و خدا راضی نیست.
لذا اگر اشتباهی هم صورت بگیره و تبلیغات ناصحیح دینی انجام می شه، خودمون منتشر کننده ی اون نباشیم تا بهانه ای بدیم که دشمن بگه مسلمونا جلوی پای همدیگه در محل رفت و آمد نماز می خونن. به جای این کار، تصویری از نمازخانه هایی که در ایستگاه های مترو هست بذارید تا نشون بدید مسلمونا در همه محل ها و همه سفرهاشون، به نمازخونه شون اهمیت می دن.
بعید میدونم نماز خوندن اول وقت در مکانی که توی اون ساعت خلوت که هیچگونه مزاحمتی برای رفت و آمد افراد نداره خلاف قانون باشه ! Huh صحبتهای رهبری رو یکبار دیگه با دقت بخونید ، قبول دارم منظور آقا از " فلان جا " هر مکانی نیست ولی نماز خوندن این جوان توی اون ساعت که هیچ رفت و آمدی نیست و مزاحمتی واسه کسی پیش نیومده خلاف قانون نیست ! به عقیده من تصویر برخلاف نظر شما بسیار الگوساز میتونه باشه !
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۴۳)™SAViOR نوشته است: [ -> ]
بعید میدونم نماز خوندن اول وقت در مکانی که توی اون ساعت خلوت که هیچگونه مزاحمتی برای رفت و آمد افراد نداره خلاف قانون باشه ! Huh صحبتهای رهبری رو یکبار دیگه با دقت بخونید ، قبول دارم منظور آقا از " فلان جا " هر مکانی نیست ولی نماز خوندن این جوان توی اون ساعت که هیچ رفت و آمدی نیست و مزاحمتی واسه کسی پیش نیومده خلاف قانون نیست ! به عقیده من تصویر برخلاف نظر شما بسیار الگوساز میتونه باشه !

2 حالت در گرفتن این عکس وجود داره؛
اولیش اینه که یه تصویر تبلیغاتی برای این حرکت گرفتن. از در حال حرکت بودن قطار می شه متوجه شد که چه برنامه ای داشتن اون جا.
دومیش اینه که این جوون با نمازخوندن در محل نادرست، جلوی رفت و آمدو گرفته و با رفتار نادرستش، تصویر خوبی از نمازخونا نشون نداده.
این که در هنگان اذان، هر جا در هر حالتی بودی، جانماز پهن کنی و نماز بخونی درست نیست. نمازو باید جاش بخونی که به خودت و خدا و بنده های خدا احترام گذاشته باشی و شان نمازو حفظ کرده باشی.
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۵۵)soheyl_ir89 نوشته است: [ -> ]2 حالت در گرفتن این عکس وجود داره؛
اولیش اینه که یه تصویر تبلیغاتی برای این حرکت گرفتن. از در حال حرکت بودن قطار می شه متوجه شد که چه برنامه ای داشتن اون جا.
دومیش اینه که این جوون با نمازخوندن در محل نادرست، جلوی رفت و آمدو گرفته و با رفتار نادرستش، تصویر خوبی از نمازخونا نشون نداده.
این که در هنگان اذان، هر جا در هر حالتی بودی، جانماز پهن کنی و نماز بخونی درست نیست. نمازو باید جاش بخونی که به خودت و خدا و بنده های خدا احترام گذاشته باشی و شان نمازو حفظ کرده باشی.
اون دو حالت شما کمی تا قسمتی از بدبینی سرچشمه میگیره Big Grin ( با عرض معذرت )
حالت سوم اینه که انشاءالله اون جوان واسه رضای خدا و اینکه نمازشو به خاطر اینکه مبادا قضا بشه اونجا بجا آورده !
من هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای نماز خوندن این شخص بی احترامی به شان نماز و بندگان خداست ؟!!!! Huh
بگذریم ...
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۴:۰۶)™SAViOR نوشته است: [ -> ]اون دو حالت شما کمی تا قسمتی از بدبینی سرچشمه میگیره Big Grin ( با عرض معذرت )
حالت سوم اینه که انشاءالله اون جوان واسه رضای خدا و اینکه نمازشو به خاطر اینکه مبادا قضا بشه اونجا بجا آورده !
من هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای نماز خوندن این شخص بی احترامی به شان نماز و بندگان خداست ؟!!!! Huh
بگذریم ...
وقتی امام در پاریس بودن، اطرافیانشون همون جا گوسفندی قربانی کردن. امام وقتی فهمیدن این کار خلاف قوانین اون جاست، از اون گوشت نخوردند.
مطمئن باش امام در ایستگاه مترو که محل رفت و آمده و ایجاد هرگونه سد معبر، خلاف قوانینه، نماز نمی خوندن. فرض کن 5 نفر بخوان تو اون ایستگاه نماز بخونن. یکم منطقی باشیم. کسایی که این عکس تبلیغاتی رو تهیه کردن و پخش می کنن کار درستی نمی کنن. همین عکس دست دشمن بیفته خیلی راحت ازش استفاده می کنه. خودکرده را تدبیر نیست.
کار خوبو باید جاش انجام داد تا تبلیغ تخریب کننده براش انجام نداده باشیم.








شماره مطلب : ۴۲۳۸۱

زمان انتشار : ۹۲/۴/۳۰ - ۱۸:۴۶



[تصویر: 13910503_2520531.jpg?itok=yKhHbp_g]
کلیپ صوتی

هشدار رهبر انقلاب درباره انحراف انقلاب ها اکنون که انقلاب مصر در شرایط حساسی قرار دارد، مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص هشدار نسبت به انحراف انقلاب های منطقه و بیداری اسلامی، لازم به نظر می رسد.
به گزارش فرهنگ نیوز، انقلاب مصر در وضعیت خاصی قرار گرفته است. شرایطی كه یادآور هشدارهای دو سال گذشته‌ی ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره بیداری اسلامی و انقلاب‌های منطقه است.
به همین مناسبت پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای KHAMENEI.IR كلیپ صوتی «بیدار باشید» را با استفاده از بیانات حضرت امام خمینی و رهبر انقلاب اسلامی تدوین و منتشر كرده است.
[/b]

[b]هشدار رهبر انقلاب درباره انحراف انقلاب های منطقه | دانلود فایل
[تصویر: 1392043036d3a87.jpg]
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این كلیپ صوتی مربوط به افتتاحیه‌ی اجلاس جهانی بیداری اسلامی در شهریورماه ۹۰ در تهران است.

عرصه دیپلماسی، عرصه لبخند و درخواست مذاکره و مذاکره است اما همه این رفتارها باید در چارچوب چالش اصلی فهم و درک شود.



رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان و پرسنل سپاه پاسداران(۱۳۹۲/۰۶/۲۶ - ۱۱:۰۳)

...ایشان با اشاره به پیچیدگی های دنیای دیپلماسی افزودند: عرصه دیپلماسی، عرصه لبخند و درخواست مذاکره و مذاکره است اما همه این رفتارها باید در چارچوب چالش اصلی فهم و درک شود.
رهبر انقلاب ضمن موافقت با حرکت های صحیح و منطقی در سیاستهای خارجی و داخلی افزودند: با مسئله ای که سالهای پیش نرمش قهرمانانه خواندم موافقم چرا که این حرکت در مواقعی بسیار خوب و لازم است اما با پایبندی به یک شرط اصلی.
ایشان درک ماهیت طرف مقابل و فهم صحیح هدفگذاری او را، شرط اصلی استفاده از تاکتیک نرمش قهرمانانه اعلام کردند و افزودند: یک کُشتی گیر فنی نیز برخی مواقع بدلیل فنی نرمش نشان میدهد اما فراموش نمیکند که حریفش کیست و هدف اصلی او چیست؟




رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری؛ (۱۳۹۲/۰۶/۱۴ - ۱۴:۱۸)


ایشان همچنین با اشاره به جبهه بندیهای شفاف منطقه ای و جهانی افزودند: نرمش و انعطاف هنرمندانه و قهرمانانه در همه عرصه های سیاسی، مطلوب و مورد قبول است اما این مانور هنرمندانه نباید به معنای عبور از خط قرمزها و بازگشتن از راهبردهای اساسی و توجه نکردن به آرمانها باشد.
11:66-7
0.0
رهبر معظم انقلاب در اون جلسه این رو هم فرمودن که :
0.0
"بنده معتقد به همان چيزى هستم كه سالها پيش (بیانات رهبری در سال 1375) اسم‌گذارى شد
«نرمش قهرمانانه»"
0.0
سیاست نرمش قهرمانه قبلا هم جزء رهنمود های ارائه شده قرار داشت و یک موضوع جدید یا تغییر موضع نیست
0.0
یا صاحب الزمان - عجل الله تعالی فرجه الشریف
فرمانده کل قوا در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش:
[تصویر: 33976_757.JPG]
از تحرک دیپلماسی دولت حمایت می کنیم/ برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد بجا نبود/ پاسخ به هرگونه شرارت دشمنان علیه ملت ایران جدی و سخت خواهد بود (۱۳۹۲/۰۷/۱۳ - ۱۳:۱۱)


...ما از تحرک دیپلماسی دولت از جمله سفر نیویورک حمایت می کنیم زیرا به دولت خدمتگزار اعتماد داریم و به آن خوشبین هستیم اما برخی از آنچه که در سفر نیویورک پیش آمد بجا نبود، چون ما دولت امریکا را غیرقابل اعتماد، خودبرتربین، غیرمنطقی و عهد شکن می دانیم.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ما به مسئولین خودمان اعتماد داریم و از آنها می خواهیم با دقت و با ملاحظه همه جوانب، گام ها را محکم بردارند و منافع ملی را به فراموشی نسپارند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر استحکام ساخت درونی نظام اسلامی، خاطرنشان کردند: عناصر اصلی که از روز اول پیروزی انقلاب اسلامی، حافظ این انقلاب و ملت ایران و مایه پیشرفت بودند، توجه به آرمان های والای نظام اسلامی و توجه به عزت ملی بوده است، بنابراین وظیفه همه مسئولان و آحاد ملت، دفاع از عزت و هویت ملی است.
ایشان با اشاره به بدبینی و بی اعتمادی نظام اسلامی به امریکا، دولت امریکا را دولتی در پنجه صهیونیستها خواندند و گفتند: دولت امریکا در واقع در جهت منافع صهیونیست ها حرکت می کند و از همه دنیا باج می گیرد و به رژیم صهیونیستی باج می دهد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملت ایران هیچگاه تهدید برای هیچ کشوری نیست اما استحکام نیروهای مسلح را مهمترین عامل برای حفظ امنیت نظام اسلامی می داند، افزودند: نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی باید حصار مستحکمی در مقابل توطئه های دشمنان باشند.
فرمانده کل قوا با اشاره به تهدیدهای مکرر و مشمئز کننده دشمنان ملت ایران تأکید کردند: همه کسانی که عادت به تهدید زبانی ایران کرده اند، بدانند، پاسخ ما به هرگونه شرارتی بر ضد ملت ایران، پاسخی جدی و سخت خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ملت ایران، هم، سرسختی خود را در راه دفاع از آرمان ها و منافع خود نشان داده و هم، میل و رغبت خود به سلامت و صلح و همزیستی را زیرا این دو، در کنار یکدیگر هستند....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع