|
دجال یا سفیانی ...!
|
|
۱۲:۰۷, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۲:۱۳ توسط SAEED_KOSAR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صله علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم همه ما به نوعی از "خروج سفیانی " خبر داریم . وهمچنین تا حدود زیادی نیز از دجال خبر دارم. چند سوال دارم که از دوستان عزیز میخوام در جواب دادن به این سوالات همکاری کنند. 1_ آیا در روایات اهل سنی بیشتر از دجال صحبت شده یا در روایات اهل شیعه هم از دجال صحبت شده است؟ 2-منظور از فتنه گری در اخر اازمان ، دجال است یا سفیانی هم فتنه گری میکند ؟ 3_ ایا سفیانی با دجال امیخته شده و به نوعی سفیانی ( از نوادگان ابو سفیان ) در دل دجال قرار گرفته و فتنه گری میکند ؟ 4_ همه ما میدانیم که در اخرالزمان سفیانی خروج میکند ، ایا تحقیقاتی شده که نشان بدهد سفیانی الان در کدام مناطق هستند؟ از همه شما دوستان متشکرم یا مهدی |
|||
|
۱۳:۵۳, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
يکي از علايم بحث انگيز ظهور، قضيه ي دجّال است که پرسشهاي زيادي را ايجاد ميکند؛ بنا بر اين لازم است در اين قسمت نکاتي را در باره ي آن بيان کنيم. ليکن پيش از آن شايسته است در باب توصيف دجّال دو حديث نقل کنيم تا با اوصاف او از زبان روايات بيشتر آشنا شويم. با اين هدف، ترجمه يک روايت نبوي و يک حديث علوي را از حديقه الشيعه تأليفِ مولي احمدبن محمد معروف به مقدس اردبيلي (متوفاي 993ق) نقل ميکنيم: حديث نبوي: (عبداللَّه بن عمر از رسول خدا روايت ميکند که [1] . ... حق تعالي هيچ پيغمبري را به دنيا نفرستاد الاّ آن که انذار نمود قومش را از دجّال وليکن او را در اين امت ظاهر گردانيد و او - لعنه اللَّه - بيرون خواهد آمد بر خري سوار که عرض ميان هر دو گوش آن خر، يک ميل باشد و بهشت و دوزخي و کوهي از نان و نهري پر از آب، همراه او سِير خواهد نمود و اکثر تابعان او يهود و زنان و اعراب باشند و در جميع آفاق خواهد گشت به غير از مکّه و مدينه که قدمش به حرمين نخواهد رسيد (أنا ربّکم الأعلي) خواهد گفت، هرگاه امرِ او بر کسي مشتبه شود بايد بداند که خدا أعور(یک چشم) نيست و بر خر سوار نميشود). [2] . حديث علوي [3] : روزي اميرالمؤمنين خطبه ميخواند، بعد از فارغ شدن از خطبه فرمود: (سلوني ايها الناس قبل أن تفقدوني). صعصعة بن صوحان قد راست کرده، پرسيد که يا أمير المؤمنين کي دجّال بيرون آيد؟ آن حضرت فرمود: اين علمي است که از اسرار مخفيه است و شايد رخصت اظهار آن نباشد و امّا آن را نشانه ها و علامتهاست که همه به هم متصل است، فوت کردن و سهل دانستن نماز و برطرف شدن امانت و رواج يافتن و حلال دانستن دروغ و افترا و رشوه خوردن و...) سپس أصبغبن نباته برخاست و گفت: يا أميرالمؤمنين! دجّال کيست؟ فرمود: (دجّال کسي است که تصديق کننده ي او شقي است و تکذيب کننده ي او سعيد...، چشم راست ندارد و چشم چپش در پيشاني است مانند ستاره ي سرخ، لفظ کافر در زير آن نقش، بر خري سرخ رنگ سوار، طيّ ارض به سرعت نمايد، به هر چشمه که قدمش برسد آن چشمه بر زمين فرو رود و اکثر تابعان او از اولاد زنا باشند و اصحاب طيلسان و يهوديان. و آن ملعون با آن که طعام خورد و در بازارها گردد به آواز بلندي که همه جا رسد (أنا ربکم الأعلي) گويد. بقية الله در حوالي شام بر عقبهاي که آن را (فيق) خوانند در ساعت سيّم در روز جمعه او را به قتل آورد...) [5] . [2] حديقة الشيعه / ج / 3 ص 1000 و 1001. [3] اکمال الدين / ج / 4 ص _525الخرائج / ج / 3 صص _1137 - 1135نوادر الاخبار / صص 298 و 299. [5] حديقة الشيعه / ص 999 - 997. به جز این ذو مورد، در کتب دیگر شیعه مثل جلد مهدی موعودِ بحار الانوار و کمال الدین شیخ صدوق در باب دجال احادیثی وجود دارد که در اکثر اونها دو مورد مشترک است یکی این که أنا ربکم الاعلی، جمله ی معروف فرعون را می گوید و دیگر اینکه یک چشم است بعلاوه در کتاب ارزشمند سفینة الصادقین که شرح حال عالم ربانی آفای یعقوبی قائنی نوشته شده (ایشان در قید حیاتند و مقیم مشهد و از شاگردان آقای انصاری همدانی اند) که دجال ملعون در آخر الزمان خروج می کند و طبق برخی روایات مردگان را هم زنده می کند اما این مردگان در حقیقت اجنه ای هستند که خود را به شکل مردگانِ انسی ممثل کرده اند (همان طور که در مستند ظهور و فیلم ملک سلیمان اشاره شده و همچنین در برخی روایات آمده در آخر الزمان یک بار دیگر موجودات عالم دخان به دنیای ما وارد می شوند البته طبق معمول بر مؤمنین و موحدین واقعی کاری نمی توانند بکنند بلکه اثرشان در سست ایمان ها و بی ایمان هایی است که خودشان با رفتار و اعتقاد خودشان مقدمه اثر بخشی این موجودات بر خود را محیا کرده اند و خداوند یاری دهندگان دین خود را نصرت می دهد و خدای الرحم الراحمین حافظ بندگان خویش است) حقیر در پست برای کسانی که به مطالب عرفانی علاقه مندند گزیده ای از سخنان و نکته های ارزشمند معرفتی آقای یعقوبی را برای دوستان آورده ام که پیشنهاد می کنم دوستان با دقت مطالعه فرمایند. برای مشاهده می توانید اینجا هم کیلیک کنید عجالتاً از احادیث و روایات و سخنان بزرگان دین این چنین بر می آید که دجالی وجود دارد و آن ملعون در آخرالزمان بیرون خواهد آمد (البته موحدانی که خدا دارند نگران نباشند! که یدالله فوق ایدیهم و کفی بالله وکیلا و خدا ما را بس است) و این ملعون به دست آقا امام زمان کشته خواهد شد در موردسفیانی هم که خروجش از علایم حتمی قبل از ظهور است همانطور که خودتان هم فرمودید از نوادگان ابوسفیان است نامش در روایات عثمان ابن عنبسه است انشاءالله به زودی در حد وسعم مطالبی را در مورد این ملعون هم گرداوری کرده و تقدیم می کنم دوستان ورفقای گرامی برای ظهور آقا دعا بفرماید سه شنبه روز عرفه است البته بعد از دو روز که از قرار دادن پست گذشت باید است به بود تبدیل شود اما خواهشاً آقا را از ته دل دعا بفرماید و دعا کنید که خدای رحیم قلب های ما را پذیرای ظهورش قرار دهد اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۸:۴۴ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جالبه که بیشترین روایات در مورد مصداق های آخرزمان،مربوط به سفیانی ملعون هستش. دجال،سفیانی نیست ولی با هم در ارتباط هستند. یعنی فراماسونری (دجال زمان) بزرگترین پشتیبان و طراح برنامه های دجال هستش. در مورد سفیانی هم که بیشترین شباهت رو عبدا.. دوم (پادشاه اردن) داره،انشاالله مقاله جامع رو در تالار خواهم گذاشت. یا الله |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با توجه به منابع مختلفی که من مطالعه کردم جایگاه دجال شبیه امام زمان است و سفیانی شبیه شعیب بن صالح
1-دجال یا آنتی کراست فردی است که قرار است به عنوان مسیح خود را معرفی کند و یک دین شیطانی را به عنوان مسیحیت تبلیغ کند.اکثر حاکمان دنیا که فراماسونر هستند او را به عنوان مسیح قبول می کنند و دنیا این را بازگشت دوم مسیح(Second Coming of Christ) قلمداد خواهد کرد. ایشان فرماندهی جنگ فرهنگی و نرم را بر علیه اسلام و خدا بر عهده خواهد داشت چه فتنه ای از این بزرگتر که یک پیامبر دروغین چند میلیارد پیرو پیدا کند و پیروان راه حق در سخت ترین دوران قرار بگیرند؟ چه فتنه ای از این بزرگتر که در خانواده ها درگیری ایجاد شود سر این دین شیطانی جدید؟ والدین با فرزندان . همسران با هم و اقوام و گروههای مختلف سر این موضوع کارشان به جدال و جدایی می کشد نمونه بسیار کوچکش را در فتنه سال 88 مشاهده کردید 2-سفیانی فردی است از نژاد ابوسفیان .... دیگه خودتون تا آخرش رو باید بخونید نقل قول:اَللّهُمَّ الْعَنْ اَباسُفْيانَ وَ مُعاوِيَةَ وَ يَزيدَ بْنَ مُعاوِيَةَ عَلَيْهِمْ مِنْكَ اللَّعْنَةُ اَبَدَ الاْبِدينَالبته مستقیما اشاره نشده که سفیانی فرمانده سپاه دجال است ولی بر اساس شواهد میشه فهمید که در یک جبهه هستند. کار سفیانی بر خلاف دجال فرهنگی نیست و کاملا نظامی است.او یک فرمانده نظامی خواهد بود طبق روایات کشتار زیادی انجام می دهد مخصوصا در کوفه (یا کل عراق) اینکه کوفه هم باشه خیلی دور از انتظار نیست چون مرکز حکومت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در کوفه خواهد بود من هیچ جایی ندیدم که سفیانی و دجال رو یک شخص بدونن!!! پس با اطمینان میشه گفت این 2 نفر کاملا جدا هستند ولی ظاهرا که اهداف مشترکی دارند در مورد فتنه های آخرالزمان باید گفت کار به همین دو نفر ختم نخواهد شد.ورود سپاه روم به عراق.آشوب در مصر.قتل نفس زکیه.ویرانی مسجد الاقصی.ویرانی کعبه و .... اگر الان فرض را بزاریم بر نزدیکی ظهور ، سفیانی باید یکی از فرماندهان مهم و ارشد منطقه باشد.بهترین جا برای پیدا کردن چنین فردی در رژیم صهیونیستی، اردن و سوریه است البته همیشه فرضهای دیگر رو هم نباید ازش به راحتی گذشت |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببنید من هم مقالات مربوط به سفیانی بودن شاه اردن را خوندم
ولی از طرف دیگه از خودم از زبان یکی از رفقای صمیمی آقای بهجت یعنی آیت الله ناصری شنیدم که سفیانی الان از درجه داران ارتش سوریه است و جناب امام موسی صدر و بهلول شخصاً برای صحت سقم مطلب به سوریه رفته و آن ملعون را منتبق با نشانه ها یافته اند، صورتاً و سیرتاً پس بهتره بجای کلمه ی معلوم شده از احتمالاً یا به احتمال فراوان استفاده کنید و در کل در ذکر موارد اینچنینی همواره بهتره از احتمالاً استفاده بشه تا ما خدایی نکرده مدیون خلق الله نشیم یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۵۸)علی 110 نوشته است: ببنید من هم مقالات مربوط به سفیانی بودن شاه اردن را خوندم بله .من هم در پستم به 3 جا اشاره کردم.رژیم صهیونیستی،اردن و سوریه ترتیب احتمالش هم به نظرم همین است.چون اسرائیل الحمدلله جامع الافساد است.همه جور جونوری توش پیدا میشه حتی از نظر نژادی هم خیلی نباید نگران بود. رئیس قبلی این رژیم اسمش موشه کاتساو بود.موسی قصاب خودمون.یعنی اصلیت ایران داشت خیلی دور از انتظار نیست که «عثمان بن عَنبَسه» در این رژیم جا خوش کرده باشد در مورد پادشاه اردن با اینکه خیلی موارد مهمی دربارش گفته میشه ولی به نظرم کوچکتر از آن است که جرئت حمله نظامی گسترده داشته باشد.البته مسلما به عنوان یکی از گزینه های مهم باقی است در سوریه اگر چنین فرماندهی بود تا الان تصفیه شده و اعدام شده بود.ارتباطات نظامی ایران و سوریه خیلی نزدیکتر از چیزی است که فکرش را بکنید.اگر سوری ها هم نمی خواستند او را بکشند خودمون حسابش رو تا الان رسیده بودیم ![]() اما بالاخره هیچکس از آینده خبر ندارد و ممکن است یکدفعه اتفاقاتی بیفتد که به فکر ما هم نرسید پس سوریه هم جزو گزینه ها باقی می ماند |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۸۹ ۱۳:۴۶ توسط SAEED_KOSAR.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان عزیز منظورم این است که وقتی به نسب شناسی رجوع میکنیم میبینیم که ائمه (علیه السلام) به پیامبر متصل اند و امامان تنها وارثان بعد از رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستند که اخرین وارث حضرت مهدی(علیه السلام) است. یا بر اساس تحقیقات انجمن نسب شناسی در امریکا ( یا انگلیس ) معلوم شده ملکه الیزابت و جورج بوش و اوباما و فلان خواننده زن و فلان بازیگرو....... از یک اصل و نسب هستد . ایا درمورد سفیانی که همگی میدانیم از نوادگان ابو سفیان اند ، چنین تحقیقات و نسب شناسی شده تا بهتر حکومت سفیانی ( دشمن اصلی ) شناخته شود؟ یامهدی |
|||
|
۱۶:۰۰, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۸۹ ۱۶:۳۵)مهدی نوشته است:(۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۵۸)علی 110 نوشته است:در مورد پادشاه اردن با اینکه خیلی موارد مهمی دربارش گفته میشه ولی به نظرم کوچکتر از آن است که جرئت حمله نظامی گسترده داشته باشد.البته مسلما به عنوان یکی از گزینه های مهم باقی است اینطور نیست برادر. حداقل اینکه خیلی قدرت نظامی و جایگاهشو پیش کشورهایی مثل آمریکا که بوش در رسانه ها اعلام میکنه رهبری پروژه خاورمیانه جدید بدست اردن هست، و یا اسرائیل که با اردن رزمایش های مشترک انجام میدن و رابطه خوبی با هم دارن. و... دوستانی که مقاله پادشاه اردن،سفیانی عصر زمان رو نخوندن،حتما توصیه میکنم بخونن : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-211.html یا الله |
|||
|
|
۱:۳۰, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۱:۳۱ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بله برادر عزیز اما توجه داشته باشید که مصداق یابی نباید باعث بشه سایر گزینه ها از قلم بیفتن
اگر خیلی روی اون شخص زوم کنید و فردا روزی یکی دیگه راه افتاد و کارهای سفیانی رو کرد ، بعضی از افراد به دلیل داشتن ذهن ثابت و مرده توان تطبیق ندارن و میگن الا و لله سفیانی پادشاه اردن است این هم که من میگم عبدلله عددی نیست بر روی فرض یا نظر خودم نمیگم.طی این 11 سال حکومتش واقعا در منطقه نقش موثری نداشته.اونطورها هم که ادعا میشه ارتش قوی نداره شما اسرائیل رو با این ابهت و عظمت که ارتش چهارم یا پنجم دنیا از لحاظ تجهیزات و وحشی گری بود رو بیشتر روش باید مطالعه کنی. همین با اراده پولادین حزب الله 33 روز بیشتر نتونست مقاومت کنه تمام اطلاعاتی که از پادشاه اردن داریم از ارتشش گرفته تا حتی جنم و جرئت جنگ به ما در عالم نظامی یک شخصیت متوسط به پایین رو میده.این می خواد جلوی شعیب بایسته؟ گردن کلفت تر ... مگر اینکه بگیم داره تقیه میکنه
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۷/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۸۹ ۲۰:۳۳ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۸۹ ۱:۳۰)مهدی نوشته است: بله برادر عزیز اما توجه داشته باشید که مصداق یابی نباید باعث بشه سایر گزینه ها از قلم بیفتن [b]سلام دوست عزیز،من از تمامی اخبار نظامی و سیاسی اسرائیل،در خبرگزاری های معتبر،اطلاع دارم... قرار نیست هرکس اربده کشی کنه،زورش هم زیاد باشه! اسم ارتش چهارم پنجم،فقط یه لولو خورخوره فرضیه! همونطور که اردن با ارتش مجهز! کاری نمیتونه بکنه. حال من پیشنهاد میکنم مطالعه ای بیشتر در مورد قدرت نظامی و سیاسی اردن و ارتباط و برش اردن در بین عرب ها رو انجام بدید. یادمون نره که همه برنامه های مصداق های ملعون،با شکست مواجه خواهد شد و این اعتماد بنفس کاذب رو خودشون به خودشون دادن.چه اردن،چه افغانستان،چه آمریکا و چه همه ارتش دنیا،وعده الهی رو نمیتونن به تعویق بندازن یا بهم بزنن![/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال) | Imam12 | 16 | 15,820 |