|
آیا خدا مهربان است ؟!P#
|
|
۱۷:۳۷, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا موجودی که باعث و بانی اینگونه مجازات های سادیستی شود میتواند مهربان و اخلاقمدار باشد؟
سوره نساء آیه 56 إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِآيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُواْ الْعَذَابَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا آنان را که به آيات ما کافر شدند به آتش خواهيم افکند هر گاه پوست تنشان بپزد پوستی ديگرشان دهيم ، تا عذاب خدا را بچشند خدا پيروزمند وحکيم است سوره کهف آیه 29 وَقُلِ الْحَقُّ مِن رَّبِّكُمْ فَمَن شَاء فَلْيُؤْمِن وَمَن شَاء فَلْيَكْفُرْ إِنَّا أَعْتَدْنَا لِلظَّالِمِينَ نَارًا أَحَاطَ بِهِمْ سُرَادِقُهَا وَإِن يَسْتَغِيثُوا يُغَاثُوا بِمَاء كَالْمُهْلِ يَشْوِي الْوُجُوهَ بِئْسَ الشَّرَابُ وَسَاءتْ مُرْتَفَقًا. بگو : اين سخن حق از جانب پروردگار شماست هر که بخواهد ايمان بياوردو، هر که بخواهد کافر شود ما برای کافران آتشی که دود آن همه را در برمی گيرد ، آماده کرده ايم و چون به استغاثه آب خواهند از آبی چون مس گداخته که از حرارتش چهره ها کباب می شود بخورانندشان ، چه آب بدی و چه آرامگاهی بد سوره غافر آیه 71، 72، 73 إذ الْأَغْلَالُ فِي أَعْنَاقِهِمْ وَالسَّلَاسِلُ يُسْحَبُونَ ؛ فِي الْحَمِيمِ ثُمَّ فِي النَّارِ يُسْجَرُونَ ؛ثُمَّ قِيلَ لَهُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ تُشْرِكُون. آنگاه که غلها را به گردنشان اندازند و با زنجيرها بکشندشان ؛ در آب جوشان ، سپس در آتش ، افروخته شوند ؛ آنگاه به آنها گفته شود : آن شريکان که برای خدا می پنداشتيد کجا هستند؟ سوره اعراف آیه 179 وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ برای جهنم بسياری از جن و انس را بيافريديم ايشان را دلهايی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهايی است که بدان نمی بينند و گوشهايی است که بدان نمی شنوند اينان همانند چارپايانند حتی گمراه تر از آنهايند اينان خود غافلانند سوره النبأ آیات 21 تا 25 إِنَّ جَهَنَّمَ كَانَتْ مِرْصَادًا لِلْطَّاغِينَ مَآبًا لَابِثِينَ فِيهَا أَحْقَابًا لَّا يَذُوقُونَ فِيهَا بَرْدًا وَلَا شَرَابًا إِلَّا حَمِيمًا وَغَسَّاقًا جَزَاء وِفَاقًا إِنَّهُمْ كَانُوا لَا يَرْجُونَ حِسَابًا جهنم در انتظار باشد؛طاغيان ، را منزلگاهی است ؛ زمانی دراز در آنجا درنگ کنند ؛ نه خنکی چشند و نه آب، جز آب جوشان و خون و چرک ؛ اين کيفری است برابر کردار زيرا آنان به روز حساب اميد نداشتند. سوره بقره آیه 24 فَإِن لَّمْ تَفْعَلُواْ وَلَن تَفْعَلُواْ فَاتَّقُواْ النَّارَ الَّتِي وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ و هر گاه چنين نکنيد که هرگز نتوانيد کرد پس بترسيد از آتشی که برای کافران مهيا شده و هيزم آن مردمان و سنگها هستند سوره آل عمران آیه 10 إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَن تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلا أَوْلاَدُهُم مِّنَ اللّهِ شَيْئًا وَأُولَـئِكَ هُمْ وَقُودُ النَّارِ کافران را داراييها و فرزندانشان هرگز از عذاب خدا نرهاند آنها خود، هيزم آتش جهنمند |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببخشیدا ولی محبت دلیل بر .......... نیست تا هرکس هر غلطی دلش خواست بکنه
اگه قرار بود نه بهشتی باشه نه جهنمی و ظالم و مظلوم یکی باشن اونوقت اصل دینی به عدل زیر سوال میرفت و بدانید یکی از صفات خدا جبار است یعنی پدر ادم ظالم رو درمیاره به خاطر مهربون بودنش و علاقه شدیدی که به بنده مظلومش داره پس بدونید تمام این ایات دلیلیست بر محبت خدا به بندگانش بماند که برخی معتقد هستند عذابهای جهنم برای پاک کردن بندگان است و خدا اکثر جهنمیان را پس از تطهیر راهی بهشت میکند |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عزیزم، پاسخ به شبه راهیه که میشه اعتقاد رو محکمتر کرد
من کلی جواب دارم واسه ی این قضیه، ولی میخوام 2نفر بیان حرف حساب بزنن ... که البته انتظار نا به جایی دارم ... |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خب مگه من اعتراض کردم به شبهه مطرح کردن شما؟؟؟؟؟؟؟
جواب دادم دیگه اگه جواب من حرف حساب نبود شرمندت چون تریپ من اینجوریه که ایمان قلبی خودمو مینویسم وگرنه با یه سرچ تو اینترنت 100تا مقاله 10 صفحه ای میومد که میذاشتم حال میکردید |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۴ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ای بابا !
چرا به خودت میگیری ؟!! من اینارو میگم که کسایی که میبینن، ولی حرفی نمیزنن یه مقدار قلقلکشون بشه، شاید صداشون در بیاد ... شما خیالت راحت، اگه حرف نا حساب میزدی خودم یقت رو ول نمیکردم ![]() من فقط میخوام مشارکت بره بالا 2نفر بیان نظر بدن از دین دفاع کنن از قرآن از شیعه و امامانش ... ولی ... نمیدونم اگه کار مهمتری هست بگید ما هم بدونیم ... |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چندین پاسخ میتوان به این سوال داد
پاسخ اول این که : خداوند انسان را موجودی مختار آفریده که با اعمال آگاهانه و از روی اختیار خود سعادت یا شقاوت خود را تحصیل کند دوزخ نتیجه ی خود اعمال و نیتهای انسانها مختار است که به رغم نعمات و رحمتهای متعدد پروردگار نسبت به انسان او خودش بر رفتن به دوزخ اصرار دارد سوال شما مانند این است که کسی به شما پول بدهد تا با آن بتوانی به خوبی زندگی کنی و شما تمام آن را مصرف کنی در استفاده از مواد مخدر و لذت های مقطعی و بر اساس اصراف بی رویه در استفاده از مواد مخدر یا خوردن مواد صرفاً خوشمزه که برای بدن هم ضرر داره مانند نوشابه به رغم اینکه شخصی که پول در اختیار شما قرار داده است قبلاً کلی هم در مضرات اینها برای شما توضیح داده بگی عجب این آدمی که به من پول داده موجود بی رحمی هست! این البته یکی از ساده ترین پاسخ ها بود به این سوال جهت یاد آوری فکر میکنم شما موقع ثبتنام مانند تمام کاربران مفاد قوانین تالار را قبول کرده اید: (۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۱)در قوانین تالار نوشته است: 6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید. |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۱)blue.blood نوشته است: فکر نمیکنم که موقع گفتگو قرار باشه یقه گیری کنیم مخصوصاً شما هم که خودتون به عنوان یک پیشاهنگ به دیگران ادب گفتگو رو سعی میکنید یاد آور بشید (۲۸/اسفند/۹۰ ۱۵:۳۱)blue.blood نوشته است: این که حرفت درست و با دلیل باشه حق نداری زبونت رو دراز کنی و هرچقدر دلت خواست به مردم حرف بزنی |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
داد درویشــــــی از سرتمــــهــیــــد سر قلیــــان خویش را به مــــریـــــد گفت کز دوزخ ای نـــــکـــو کـــــــردار قـــــدری آتــــش به روی آن بگــــذار بگــــرفت و بـــبـــــرد و بـــــــــاز آورد عقـــــــــد گوهـــــــــر ز درج راز آورد گــــــــفت در دوزخ هــرچـه گـــردیدم درکـــات جحیـــــــــــم را دیــــــــــدم آتـــش و هیــــــزم و ذغــــال نبــــــود اخگـری بهــــــر اشتــعـــــال نبــــــود هیــــچ کس آتشــــــی نمی افروخت ز آتش خویش هر کسی می سوخت [/font] [font=Tahoma] |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷)blue.blood نوشته است: آیا موجودی که باعث و بانی اینگونه مجازات های سادیستی شود میتواند مهربان و اخلاقمدار باشد؟ اساساً سوال شما مشکلات متعدد دارد یکی از آنها را که جناب در جستجوی سختی مطرح کردند: (۲۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۰)در جستجوی سختی نوشته است:(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷)blue.blood نوشته است: آیا موجودی که باعث و بانی اینگونه مجازات های سادیستی شود میتواند مهربان و اخلاقمدار باشد؟ یکی دیگر هم بنده مطرح کنم! اساس پرسش شما بر یک فرض غلط بنا نهاده شده با دقت پرسش خود را مطالعه کنید: (۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷)blue.blood نوشته است: آیا موجودی که باعث و بانی اینگونه مجازات های سادیستی شود میتواند مهربان و اخلاقمدار باشد؟باعث و بانی اینگونه مجازات ها خداوند رحیم نیست اعمال خود انسان است: شما که زحمت کشیده اید و از قرآن دلیل آورده اید برای سادیستی بودن خدای ترسیم شده در قرآن، خوب نمیدانم چرا به این آیه دقت نکرده اید که: وَمَا أَصَابَكُم مِّن مُّصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَن كَثِيرٍ ﴿۳۰-شوری﴾ و هر [گونه] مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خود شماست و [خداوند] از بسيارى درمىگذرد (۳۰) إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا...﴿۷- اسراء﴾ اگر نيكى كنيد به خود نيكى كردهايد و اگر بدى كنيد به خود [بد نمودهايد] ...(۷) يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُوْلَئِكَ يَقْرَؤُونَ كِتَابَهُمْ وَلاَ يُظْلَمُونَ فَتِيلًا ﴿۷۱-اسراء﴾ [ياد كن] روزى را كه هر گروهى را با پيشوايشان فرا مىخوانيم پس هر كس كارنامهاش را به دست راستش دهند آنان كارنامه خود را مىخوانند و به قدر نخك هسته خرمايى به آنها ستم نمىشود (۷۱) تازه با این همه بشارت و هشدار و اینگونه محاسبه ی اعمال: خداوند متعال می فرماید: کارهای نیک و حسنات را ده برابر پاداش می دهم یا بیشتر و سیئات (گناهان) را تنها یک برابر کیفر می دهم یا می بخشم. وای به حال آن کسی که آحادش بر عشراتش پیشی گیرد یعنی گناهانش از حسناتش بیشتر باشد. (مجمع البیان ج4 ص602) و تازه هر کار نیک را که شخص نیتش را انجام دهد برایش ثواب عمل به آن را مینویسند ولی گناه را تا عملاً انجام ندهد در نامه ی عملش نمینویسند و بعد تازه تا 7 ساعت هم مهلت برای توبه دارد از گناهش و بعد تازه تا قبل از مرگ فرصت برای توبه دارد از تمام گناهانش و از همه بالاتر توجه به این آیه ی شریفه: قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳-زمر﴾ بگو اى بندگان من كه بر خويشتن (در انجام گناهان) زيادهروى روا داشتهايد از رحمتخدا نوميد مشويد که همانا خداوند همه گناهان را مىآمرزد كه او خود بسیار آمرزنده مهربان است (۵۳) بهشت نتیجه ی فضل خداست و بسیاری موارد دیگر که میتوان به این موارد اضافه کرد ولی دوزخ نتیجه ی اعمال از روی انتخاب و آگاهی خود فرد است!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی که اینقدر نادان است که تمام دارایی خود را صرف مصرف مواد مخدر کند و سلامت روح و روان خود را به قیمت لذت لحظه ای نابود کند یا تمام دارایی خود را برای ظلم کردن و از بین بردن حق دیگران صرف کند و مواجه شود با باطن همان ظلمها به خودش مانند قانون عمل و عکس العمل آیا میتواند ادعا کند که کسی که به او پول داده و هشدارد داده و راهنمایی کرده که چگونه از این پول به درستی استفاده کند شخصی ظالم است؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: angel.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.gif)