|
فیلم به رنگ ارغوان
|
|
۲۲:۱۱, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
امشب داشتم فیلم به رنگ ارغوان را در تلویزیون نگاه می کردم که یه سری سوال بدون جواب برام پیش اومد خوشحال میشم دوستان کمک کنند جواب سوال هام رو بگیرم . فقط لطفا دوستانی که قصد جواب دادن را دارند از توهین وتهمت بپرهیزند و جوابهایشان هم لطفا با دلیل و منطق باشد نه حدس و گمان و از روی غرض و تعصب. پیشاپیش از دوستانی که جوابم رو میدهند تشکر می کنم. 1-آقای ستاری (حمید فرخ نژاد) کیست آیا یک نیروی اطلاعاتی ایرانی است؟(که احتمالا همین است) 2-حالا اگر اطلاعاتی است و مومن(نماز خوان) و تربیت شده چرا باید چنین شخصی عاشق ارغوان شود ؟ و چرا باید به خاطر او در لحظه ای تصمیم به خود کشی گیرد؟آیا این تخریب اطلاعات جمهوری اسلامی ایران نیست؟ 3-اگر ستاری اطلاعاتی ایرانی است پس پدر ارغوان کیست؟ چرا باید در ملا عام کشته شود ؟ چرا نباید دستگیر و در دادگاه محاکمه شود؟آیا کشتن اینگونه تخریب نیست؟ 4-دو نفر مهمان ارغوان چه کسانی بودند؟ 5- و در نهایت منظور از عکسبرداری لحظه به لحظه از ستاری و ارغوان در جنگل چیست؟ 6-و سوال آخر اینکه هدف از ساخت این فیلم و منظور این فیلم چیست؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۸ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
1- نیروی اطلاعاتی ایران 2-عاشق شد دیگه (مگه یه بچه نماز خون نمی تونه عاشق بشه)این قسمت فیلم احساسی شده بود(نشون می ده که نمی تونه بر احساسش غلبه کنه پس ترچیح می ده بمیره) پیام پنهان اینگونه فیلم اینه که حتی یه نیروی اطلاعاتی نمی تونه جلوی خودشو بگیره(زیبایی این تیپ دخترها می تواند همه را تسلیم خود کند حتی یه نیروی اطلاعاتی ) در کل می خواد جوانهای این تیپ قیافه رو بالا ببره 3-ضد انقلاب ستاری گفت یه عده دنبال گشتن شفق هستند ویه عده دیگه که خودش هم جزش بود دنبال دستگیری فکر کنم اخر فیلم دو گروه حمله کردند یکی برای دستگیری و دیگری برای کشتن 4-ضد انقلاب 5-نمی دانم (شاید می خواست بگه که بهم رسیدن) 6- این باید از کارگردان پرسید(حالا مگه کدوم فیلم هدف داره که این داشته باشه) فکر کنم این فیلم یه چند مدتی توقیف بود |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۱)توبه نوشته است: با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز بله حمید فرخ نژاد مامور اطلاعات بودن ببخشید این کار دل هست و خودتون هم دیدین که فرمانده او از این کار هوشنگ به شدت در تعجب بود. داداش من کار اطلاعاتی خیلی پیچیده تر از این جور حرف هاست و اطلاعات تو هیچ کشوری شوخی بردار نیست. ![]() من فیلم رو یک سال پیش دیدم دقیقا یادم نیست پدر ارغوان چکاره بود اما سکانس آخر رو خوب نگرفتی. درگیری بین نیرو های اطلاعات و کسایی بود که میخواستن شفق کشته بشه.در آخر هم شفق فکر کنم زخمی شد چون صورتش رو نپوشوندند. دو نفر مهمان هم میخواستن از طریق ارغوان به شفق برسند تا شفق رو بکشند. صحنه آخر و عکس برداری برای خود من هم مبهم موند ![]() در جواب سوال آخر هم این فیلم از ابراهیم حاتمی کیا بود و ایشون عاشق ساخت فیلم های سیاسی هستن که معروف ترین فیلم ایشون آژانس شیشه ای هست |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۹)brother نوشته است: [quote='توبه' pid='103273' dateline='1332524507'] اگر این طور بود که شما می فرمایید چرا خیلی بی سر و صدا تر (البته مشابه همین رو حدس میزنم) دستگیرس نگردند؟ ممنون |
|||
|
۲۲:۳۸, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۶)توبه نوشته است:(۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۹)brother نوشته است: [quote='توبه' pid='103273' dateline='1332524507'] داداش آدمای مسلح شفق رو زدند نه نیرو های اطلاعات. چطور باید بدون صدا دستگیرش میکردن وقتی از همه طرف بهش تیر اندازی میکردند؟ |
|||
|
۲۳:۲۸, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فیلم بسیار زیبا و هنرمندانه ای بود
مخصوصا بازی حمید فرخ نژاد این مسائل رو هم باید منتقدان نقد کنند |
|||
|
۲۳:۳۲, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: صحنه آخر و عکس برداری برای خود من هم مبهم موندهمین مامور اطلاعات احتمالا فرار کرده بود . حالا دنبالش بودن بگیرنش احتمال دوم هم دختره خیلی سیاسی شده بود زیر نظر گرفته بودنش!! یا حق |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فیلم بسیار زیباست این بار سومی بود که من دیدم.
دلیل توقیف فیلم همین بود که نشان داد مامور اطلاعات دچار مسائل احساسی میشه و وظیفه ی خودش رو انجام نمیده و خلاف دستور عمل میکنه و به شفق کمک میکنه به دخترش برسه. جدا فیلم زیبایی بود |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
این فیلم حدود 10 سالی توقیف بوده(البته کمتر از 10 سال)،به اعتقاد برخی به نوعی واکنش به برخی حواشی رخ داده در وزارت اطلاعات دوران اصلاحات بوده که همون زمان هم توسط دولت توقیف می شه تا اینکه یکی دو سال قبل مجوز اکران پیدا می کنه. فیلم مثل همه ساخته های حاتمی کیا به خوبی شخصیت پردازی در اون شکل گرفته و بسیار تاثیر گذار در کل فیلم جو و تفکر مختص به خودش رو داره |
|||
|
|
۱:۵۸, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اگه چند تا فیلم قشنگ دیده باشم ، بدون شک این یکی از اوناست.
بین عشق و وظیفه ، عشقی رو انتخاب میکنه که به انجام وظیفه ختم میشه. زیاد خلاف دستور عمل نکرد. یه تیکه از دستور رو تغیر داد. البته واسه یه نیروی اطلاعاتی چیز خیلی بدیه ، ولی دیگه عشق ، دستور مستور نمیشناسه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(مگه یه بچه نماز خون نمی تونه عاشق بشه)

![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)