کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی)
۱۳:۴۰, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۴ توسط SARV.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله .
سلام دوستان .
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!

به نظر شما مهمترین و زیباترین جمله ای که امام خامنه ای در سال 90 بیان کردند چی بوده ؟؟
منتظر نظرات همه دوستان ( از کاربر عادی گرفته تا بچه های بالا(مدیران ارشد!) ) هستیم!
توجه : برای شرکت در تاپیک لطفا آخرین پست رو مطالعه کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Mohammad Trust ، cernel ، فدک زهرا ، میلاد.م ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، aghah ، سجاد313 ، jkb ، SAViOR ، MESSENGER ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، zarati313 ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، yamin ، hesam110 ، Havbb 110 ، mahdy30na ، ایمانی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۶, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11

امروز موثرترین سلاح بین المللی علیه دشمنان و مخالفین، سلاح تبلیغات است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، SARV ، jkb ، SAViOR ، میلاد.م ، سجاد313 ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، zarati313 ، وحید110 ، ایمانی
۲۲:۰۶, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
این قسمت از سخنرانی امام خامنه ای واقعا زیبا و مهم است .
يك خطاب آخرى هم عرض كنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقيةاللَّه (ارواحنا فداه): اى سيد ما! اى مولاى ما! ما آنچه بايد بكنيم، انجام ميدهيم؛ آنچه بايد هم گفت، هم گفتيم و خواهيم گفت. من جان ناقابلى دارم، جسم ناقصى دارم، اندك آبروئى هم دارم كه اين را هم خود شما به ما داديد؛ همه‌ى اينها را من كف دست گرفتم، در راه اين انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم كرد؛ اينها هم نثار شما باشد. سيد ما، مولاى ما، دعا كن براى ما؛ صاحب ما توئى؛ صاحب اين كشور توئى؛ صاحب اين انقلاب توئى؛ پشتيبان ما شما هستيد؛ ما اين راه را ادامه خواهيم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهيم داد؛ در اين راه ما را با دعاى خود، با حمايت خود، با توجه خود، پشتيبانى بفرما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، jkb ، یا صاحب الزمان ، SAViOR ، میلاد.م ، سجاد313 ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، Admirer ، zarati313 ، فانوس *7* ، یوسف خان ، وحید110 ، sayed reza ، ایمانی ، hessam
۱۲:۴۵, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13

سيد ما، مولاى ما، دعا كن براى ما؛ صاحب ما توئى؛ صاحب اين كشور توئى؛ صاحب اين انقلاب توئى؛پشتيبان ما شما هستيد؛ ما اين راه را ادامه خواهيم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهيم داد؛ در اين راه ما را با دعاى خود، با حمايت خود، با توجه خود، پشتيبانى بفرما.[تصویر: nmaze_rahbar_20110806_1821183352.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، حسن عزتي ، وحید110 ، SARV ، zarati313 ، جبریل ، ایمانی
۱۸:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۶ توسط F_R.)
شماره ارسال: #14
آواتار
من هم با این جمله خیلی حال کردم احساس غرور کردم :

ما اگر در بحرین دخالت می کردیم اوضاع به شکل دیگری می بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tiyam ، yamin ، وحید110 ، SARV ، zarati313 ، ایمانی
۲۰:۰۰, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
من یه جمله ای برام جالب بود وهیچوقت یادم نمیره!
همین امسال تو جلسه نشست راهبردی درباره کار زن گفتن (نقل به مضمون):

زن خیلی خوبه کار کنه ولی اگر امروزه زن درخانه باشد وهمسرداری وبچه داری کند اجرش بسیار
بسیار بیشتر است!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، وحید110 ، SARV ، zarati313 ، جبریل ، ایمانی
۲۳:۴۶, ۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۱ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل به مضمون:
اینگونه میگویند که همه ی گزینه ها روی میز است، بدانید که ملت ایران از جهاد نمیترسد خیلی بزرگ تر از شما هم نتوانست کاری بکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، وحید110 ، SARV ، zarati313 ، ایمانی
۰:۲۱, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
"ما نه بمب هسته ای داریم و نه خواهیم ساخت ،اما این راهم بگیم که در مقابل هرگونه هجمه ای ،به همان شدت پاسخ خواهیم داد"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، حسن عزتي ، yamin ، وحید110 ، SARV ، zarati313 ، جبریل ، ایمانی
۱۵:۲۴, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18

سلام
منم یه حس بسیاااااار قشنگ و یه غرور ملی و دینی پیدا میکنم هر موقع سخنرانی رهبر رو در مورد اینکه
" ما اونجاییکه دخالت کنیم صریح میگیم، ما در قضایای ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم، نتیجه اش هم پیروزی جنگ 33 روزه و پیروزی جنگ 22 روزه بود. بعد از این هم هرجا، هر ملتی، هر گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه کنه، مقابله کنه ما پشت سرشیم و کمکش میکنیم و هیچ ابایی از گفتن این حرف نداریم"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادم الامام ، میلاد.م ، SARV ، F_R ، جبریل ، ایمانی
۱۵:۲۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
سيد ما، مولاى ما، دعا كن براى ما؛ صاحب ما توئى!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، میلاد.م ، zarati313 ، SARV ، ایمانی
۱۶:۳۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
تو چند تا سایت برای بهترین جمله اقا در سال 90 دیدم مسابقه گذاشتند که زیبا ترین جمله همان جمله که هر اسرائیل یک طرف مسئله باشد ما هم به طرف مقابل کمک می کنیم واز گفتن ان هیچ ابایی نداریم شناخته شد که دوستان به این جمله اشاره کردند فقط می خواستم خاطره ام تو انروز بگم
انروز متاسفانه برای نماز جمعه دیر راه افتادم وخطبه اول کامل تو مسیر داخل اتوبوس بودم که قبل از سوار شدن اتوبوس یه انسوری خریدم تا خطبه رو با موبا یل گوش کنم واتوبوس وقتی خطبهرو گوش می کردم دیدم همه مسافران هم یکی موبایل روی بلند گو گذاشته بقیه ام دارن گوش می کنند از این همه ذوق واشتیاق افراد برای گوش کردن رهبر واقعا خیلی خوشحال بودم وبا خوشحالی به خطبه گوش می کردم ولذت می بردم تا به همین جمله اقا که در بالا اشاره شد رسید که یکدفعه اتوبوس انگار منفجر شد که تمامی مسافران برای سلامتی رهبر صلواتی واقعا محمدی فرستادند بطوری که دیگر کسی تو پوست خود نمی گنجید بعد از چند دقیقه همه دوباره ساکت شدند تا ادامه خطبهرو گوش کنند ولی یه پیر مرد که تو باغ نبود بعد ان صلوات شروع کرد برای سلامتی و..... صلوات فرستادند که مسافران هیچکدام جواب نمی دادند همگی داشتند به بقیه خطبه گوش می کردند واین ماجرا واین همه دقت افراد بسیار برای من لذت بخش بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، SARV ، ایمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]