|
گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای..
|
|
۲۱:۰۳, ۲۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۸۹ ۲۰:۲۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پوتین:مسیح را در ایران دیدم..
چند سال پیش پوتین رئیس جمهور وقت روسیه،برای نخستین بار در طول سی سال انقلاب به ایران سفر کرد. پوتین شخصیتی بسیار چهارچوب ند و منضبط بر اصول دیپلماسی است.اما با این حال چند بار پرسیده بود که دیدار با رهبر جمهوری اسلامی آیا انجام میشود یا نه؟دیدار انجام شد.در این دیدار رهبری به نکاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره میکنند که برای رئیس جمهور وقت روسیه جدید بوده است.،پس از دیدار مسئولین دستگاه دیپلماسی میگفتند رفتار وی تغییر کرده بود و شخصا و نه از طریق وزیر خارجه خود،به وزیر خارجه وقت کشورمان گفته بود شما حتما سفری به روسیه داشته باشید تا با هم گفتگو کنیم. در برگشت به کشور روسیه ،خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران میپرسد و وی در پاسخ میگوید((من مسیح را ندیده ام،امام تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده ام.من مسیح را در رهبری ایران دیدم)) به نقل از حجت الاسلام مروی کوفی عنان:با دیدنش همه را فراموش کردم. کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد بود.هنگام خروج از تهران و در پاویون فرودگاه گفته است:در دورا ن نوجوانی که بودم در مورد شخصیت های کاریزما مطالعه میکردم و همیشه این سوال برای من مطرح بود که اگر زمانی من روبروی یک شخصیت کاریزما قرار بگیرم،چه عکس العملی خواهم داشت.وی افزود:کسانی که مرا به سازمان ملل آوردند،شخصبت های برجسته دنیا بودند و من به آنها علاقه مند بودم و هر کدام مثل ژاک شیراک برای من امتیازاتی داشتند.من به شدت تحت تاثیر ژاک شیراک بودم.طوری که وقتی ایشان صحبت میکرد بدون مکث حرفهایی صریح میزد.((گورباچف))و ((هلموت کهل))هم همین طور بودند.اینها کسانی بودند که نیاز به مکث نداشتند.من اینها را دوست داشتم.در ملاقات با(حضرت آیت الله العظمی)خامنه ای احساس کردم که کسی مثل اورا ندیده ام.شخصیت معنوی ایشان چنان مرا گرفت که از خود پرسیدم چرا شخصیتی مثل من دبیر کل سازمان ملل باشد و از معنویات چیزی نداشته باشد.!با دیدن آقای خامنه ای هم شخصیت هایی که مرا جذب کرده بودند،فراموش کردم و تحت تاثیر شخصیت معنوی ایشان،قرار گرفتم.من شخصیت ها معنوی در دنیا زیاد دیده بودم،ولی هیچ یک از مسائل سیاسی اطلاع نداشتند. من تعجب میکنم ایران با چنین شخصیتی چرا در بعضی جاها میلنگد.بعید میدانم به سازمان ملل هم بروم شخصیت ایشان از ذهن من پاک شود. دکوئیار:شخصیتی به هوشمندی او ندیدم. خاویر پرز دکوئیار دبیر کل سازمان ملل در طول جنگ تحمیلی به ایران آمد،دیداری هم با رئیس جمهور(امام خامنه ای)داشت.دکوئیار پس از آن دیدار پرسید بود:رئیس جمهور شما از کدام دانشگاه سیاسی فارغ التحصیل شده است؟دکوئیار افزوده بود:من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی میکنم و چند سال است دبیر کل سازمان ملل هستم.در این مدت شخصیت های سیاسی و رئیس جمهور های بسیاری را دیده ام اما تا کنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیده ام. بنی صدر:اگر امام بود صدهابار به او احسنت میگفت. بنی صدر اولین رئیس جمهور ایران بود،که به حکم مجلس شورای اسلامی و تائید امام خمینی به دلیل خیانت های مکررش از مقام خود عزل شد در گفتگو با آبزرور گفت:اگر ایشان (امام خمینی)زنده بود،صدها بار به آقای خامنه ای احسنت میگفت .دلیل این تحسین این است که آقای خامنه ای به خوبی توانسته نظامی که آقای خمینی ایجاد کرد را حفظ کند.بنی صدر در حالی این اعتراف را انجام داده که پیش از آن نیز وابستگان آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بارها تاکید کرده اند که مدیریت آیت الله خامنه ای موجب شکست طرح های آنان شده است.. منبع:ماهنامه امتداد در عجبم که با این همه سند و مدرک و تعاریف موجود و همه آنچه که عیان است و ما میداینم چرا بعضی نسبت به رهبرمان بغض و کینه دارند و وی را قبول ندارند؟؟ گاهی انسان آنچنان گمراه میشود که چشمی برای دیدن حقایق ندارد.. خدا همه ما را از بی بصیرتی نجات دهد. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مثل رهبر عظیم الشان
شهید محراب ،عارف عامل،آیت الله دستغیب میفرمایند:چیزی که بنده نسبت به این شخص بزرگ فهمیده ام این است که فردی است خدایی،هواپرست نیست،مقام نمیخواهد،قدرت نمیخواهد به دست بگیرد،امتحان خویش را پیش از پیروزی و پس از پیروزی داده است.در هر پستی که بوده امتحان خودش را داده است.کسی که امام جمعه تهران باشد آنوقت به جبهه برود،در سنگرها از اسلام دفاع کند،این مرد بزرگ مقامی برای خودش قائل نیست.به عینه مثل رهبر عظیم الشان.امام فرموده:به من خدمتگذار بگویید بهتر است از اینکه رهبر بگویید.آقای علی خامنه ای هم این جوری است،مقام نمیخواهد.مقام بر روی او اثر نمیگذارد. رهبری تالی تلو معصوم(علیه السلام) علامه گرانقدر آیت الله مصباح یزدی میفرمایند:اگر امثال بنده شبانه روز تسبیح به دست بگیریم و فقط خدارا شکر کنیم که خدا چنین رهبری را به ماداده والله معتقدم که از عهده شکر این نعمت برنمی آییم.رهبر عزیز ما تالی تلو معصوم (علیه السلام) است. گوش شان به دهان حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)است. علامه عظیم الشان حضرت آیت الله حسن زاده آملی در برابر رهبردو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکند.حضرت آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این کار را نکنید.علامه حسن زاده میفرمایند:اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم. ایشان در جای دیگر فرموده اند:گوش تان به دهان رهبر باشد.چون ایشان گوششان به دهان حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)است.این جملات وقتی بیشتر معنا پیدا میکند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان،علامه عارف آیت الله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسن زاده فرموده اند:حسن زاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف). راهی را که حسن زاده در پیش دارد،خاک آن توتیای چشم طباطبایی.جناب علامه حسن زاده در مقدمه یکی از کتاب های خود خطاب به حضرت آقا مینویسد:با سلام و تحیت خالصانه و ارائه ارادت بی پیرایه و درود نوید جاوید به حضور آن قائد ولی وفی و رائد سائس حفی،مصداق بارز((نرفع درجات من نشاء))تقدیم میگردد و عرض میشود ((یا ایها العزیز جئنا ببضاعه مزجاه ))دادار عالم و آدم ،همواره سالار و سرورم را سالم و مسرور دارد. (التمسک بذیل الولایه،حسن حسن زاده آملی) آیت الله حسن زاده آملی میفرمایند:رهبر عظیم الشان تان را دوست بداری ،عالمی ،رهبری ،موحدی،سیاسی،دینداری،انسانی،ربانی،پاک منزه،کسی که دنیا شکارش نکرده،قدر این نعمت عظما را که خدا به شما عطا فرموده،قدر این رهبر ولی وفی را بدانید،مبادا این جمعیت مارا ،مبادا این کشور ما را،مبادا این کشور علوی را ،این نعمت ولایت را از دست شما بگیرند.خدایا به حق پیامبر و آل پیامبرسایه این بزرگمرد،این رهبر اصیل اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای عزیز را مستدام بدار. سرِما و فرمان شما سید شهیدان اهل قلم،شهید سید مرتضی آوینی مینویسد:بسیارند کسانی که میدانند شمشیر زدن در رکاب شما برای پیروزی حق،از همان ثواب در پیشگاه خدا برخوردارست،که شمیر زدن در رکاب حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نه تنها آماده،که مشتاق بَذل جان هستند.سرِما و فرمان شما. شهید آوینی بعد از رحلت امام خمینی،خطاب به حضرت آقا مینویسد:عزیز ما،ای وصی امام عشق،آنان که معنای ولایت را نمیدانند،در کار ماسخت در مانده اند.اما شما خوب میدانید که سرچشمه این تسلیم و اطاعت و محبت در کجاست؟خودتان خوب میدانید که چقدر شما را دوست میداریم و چقدر دلمان میخواست آن روز که به دیدار شما آمدیم ،سر در بغل شما پنهان کنیم و بگرییم.ما طلعت آن عنایت ازلی را در نگاه شما بازیافتیم.لبخند شما،شفقت شما را داشت و شب انزوای مارا شکست.سرِما و قدم تان که وصی امام عشق هستید و نایب امام زمان-عجل الله تعالی فرجه الشریف. منبع:ماهنامه امتداد |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۸۹ ۲۰:۲۷ توسط saleh_mgh.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
صحيح است
امام |
|||
|
۰:۲۲, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه فایل صوتیه خیلی باحاله!
http://www.4shared.com/audio/jF54Dfrq/_online.html |
|||
|
|
۱:۳۷, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۸۹ ۰:۲۲)M Rises Soon نوشته است: یه فایل صوتیه خیلی باحاله! من جملات زیادی از اقای ری شهری که درباره امام خامنه ای گفته است شنیده ام اما شما از صحت این اطمینان دارید که خود این صدا آقای ری شهری است (البته صدا بسیار شبیه است) |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این صدای اقای ری شهری نبود .خود ناقل گفت که با یک واسطه نقل می کنم .اما بسیار کوتاه بود .باید زمان بلندتری از فایل را اپلود می کردید .در ان صورت سند معتبر تری می بود. به امید ظهور سریعت ان دردانه عالم هستی .
|
|||
|
۲۲:۵۹, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
یک سوال رایج : چرا ولی فقیه با اینکه برخی اختیارات لازم را دارد جلوی بعضی ازمشکلات رانمیگیرد ؟ پاسخ جالب و منطقی از زبان آقای پناهیان ، کلیپ صوتی کوتاه (حدود یازده دقیقه) از سری سخنرانی های اسرار ولایت آقای پناهیان حجم : 1.93 مگابایت دانلـــود |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
رامین جان ممنون
به مساله مهمی اشاره کردی من خیلی سعی کردم یه تاپیک با همین مضمون ایجاد کنم ولی هر کاری کردم دیدم مبحث زیادی سیاسی میشه و مطمئینا به حاشیه کشیده میشه . چون بیان یه سری از مطالب فعلا غیر ممکنه!!! ای کاش روزی برسه که بشه این حقایق رو در اختیار بقیه گذاشت تا همه اوج درایت مقام معظم رهبری رو در عین مظلومیت ایشون رو بفهمن. |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
پیشبینی یک عارف درباره رهبر شدن "آقا"
گرچه امروزه، عظمت علمی و سیاسی و معنوی رهبر معظم انقلاب بر هر انسان حق طلبی آشکار است، اما کسانی که دید الهی داشتهاند، علاوه بر آنکه سالهای سال پیش از این، چنین مواردی را در ایشان میدیدند، با خبر دادن از مطالب آیندهٔ ایشان، تأییدی بر سیر الهی حضرت آیتالله خامنهای و انقلاب نیز عرضه کردهاند. استاد حمید سبزواری، در همین رابطه خاطرهای از یکی از دوستان مشترک خود و رهبر فرزانه انقلاب نقل کردهاند که خواندنی است: «صحبت در این مقال [فضایل اخلاقی آیت الله خامنهای] بود که دیدم قدسی چیزی میخواهد بگوید.... [قدسی] گفت: «ما که جوان بویم، من و آقای خامنهای و چند جوان هم سن و سال، عربی میخواندیم، درس طلبگی میخواندیم و در هفته هم یک روز پنج شش نفر بودیم دسته جمعی میرفتیم خانه یک پیرمردی؛ پیری بود که سالی از او گذشته بود. پیر، منظور اینکه بتواند هادی و راهنمای انسان شود، یک آدم دانشوری که آدم از او درس بگیرد. به این قصد ما هفتهای یک روز آنجا میرفتیم و شعری نیز که گفته بودیم میخواندیم و ایشان هم یک صحبتی میکردند.... یک روز آنجا رفتیم... موقع بیرون آمدن خداحافظی کردیم از پیر مرشدمان، ایشان گفتند: آقا سید علی آقا با شما کاری داشتم. آقا سید علی آقا آنجا ماند و بقیه آمدیم بیرون. [پس از آنکه آیت الله خامنهای هم بیرون آمد] آن موقع یک برافروختگی در سیمای آقای خامنهای مشاهده کردم. گفتم: سید، آقا چه فرمودند؟ گفتند که آقا مرا نصیحت کردند راجع به عمامهای که سرم است که این عمامه این جوری است. گفتم: خب اگر واقعاً همین بود ما هم بهره میبردیم، اینکه حرف محرمانهای نیست که آقا بگوید صبر کن فقط با تو کار دارم. گفت: آن چیزی است که حالا وقت گفتن آن نیست.... در خلوت ایشان را دیدم. گفتم این را باید بگویی. [آیت الله خامنهای] گفت: والله ایشان یک چیزی فرمودند که من در خودم یک چنین مسئلهای را نمیبینم [که اصلاً دنبال آنجور مسائل باشم]، ایشان به من فرمودند خودت را بساز، یادت باشد تو یک روزی در این مملکت باید حرف اول را بزنی و مضمونی به این قریب.» همین که این حرف را گفت، من [استاد سبزواری] به خاطرم گذشت مگر نه اینکه حرف اول را امام میزند، آقای خامنهای [که رئیس جمهور است] نمیزند! امام حضور داشتند، زنده بودند. ولی این گفتار در یاد و نظرم بود، تا شب ارتحال امام.... یک دفعه حرف قدسی به یادم افتاد. گفتم آیا آقای خامنهای [رهبر] خواهد شد؟... صبح رادیو را باز کردم دیدم قرآن میخواند. بعد اعلام کردند که هیئتی تشکیل شده و امر رهبری به آقای خامنهای تعلق گرفته است. آن وقت فهمیدم و پیش خودم گفتم خدایا تو چه بندگانی داری، ما چه غافل هستیم، اینها چه کسانی هستند و از ورای پردهها آینده را میبینند.» (حال اهل درد، خاطرات استاد حمید سبزواری، انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، صفحات ۱۹۷ تا ۲۰۰) |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۸۹ ۱۵:۱۲ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان یک خاطره می گویم لطفا خیلی خرده نگیرید به بنده. کار دل است دگر:
من ابتدا یک آدم غیر سیاسی بودم. نظرم 50-50 بود. با کسی کاری نداشتم. پارسال که آن اتفاقات بعد از انتخابات افتاد، بعضی از دوستان و آشنایان خیلی داشتند افراط می کردند. روزی توی یک جمع دوستانه نشسته بودیم حالت دید و بازدید. یک بزرگی هم در جمع بود. آدم عارفی بود. کم سواد بود اما باصفا. صحبت ها چرخید و چرخید تا بحث به مباحث سیاسی کشید. این رفقای دو آتشه هم حسابی آقای خامنه ای را کوبیدند. من ساکت بودم و چیزی نمی گفتم. آن بزرگ، آشفته شد و به شدت اعتراض کرد. اما زبان گفتاری اش به اصطلاح برای بستن دهان این جوان های امروزی به "ئیسم" ها و الفاظ قلبمه سلبمه مجهز نبود. جمع که خلوت شد من مانده بودم و ایشان. داشتم کم کم من هم می رفتم که ناگهان آن بزرگ مهر سکوت از لب برداشت. گفت: سید، از اینها انتظاری نیست. اما شما حواست جمع باشد! سرجایم خشکم زد. گفت: هر کاری می کنید به آقا جسارت نکنید. نور ایشان منشعب از نور خانم فاطمه زهراست. ولی خیلی چیزها را نمی شود گفت. نمی فهمند! چرا اینقدر مرددی؟ با خودت عهد کن و از خدا بخواه که حقیقت را بفهمی. از خدا بصیرت بخواه! من با اینکه سنی ازم گذشته است و بدنم قوت ندارد، نذر کرده ام که سرباز آقا باشم. ولو در این راه بمیرم. اینها را برای این به تو گفتم که بدانی، آخر سیدی و حیف است که این طور باشی... از آن به بعد تاکید مقام معظم رهبری را برای کسب بصیرت، بیشتر می فهمم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,070 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!! | Mitsonary | 33 | 23,223 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۲۰:۲۰ آخرین ارسال: غریب |
|
| ۱۲ توصیه امام خامنه اي برای استفاده بهتر از لیالی قدر | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,486 |
۲۶/تیر/۹۳ ۸:۱۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|