کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تا ازدواج نکنید خیلی سخت میتونید خدایی شوید!!!
۲۲:۱۴, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم

همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره
من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند

اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند
به چه دلیل؟

چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:
هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند

تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره
این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست

اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند
حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم

ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه
آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی

میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم
به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره

یا مهدی ادرکنی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، تفکر ، ilidin ، fereydun ، Havbb 110 ، azade ، Mohammad Trust ، .Ali. ، navid-313 ، ario65 ، freewish ، nasimesaba ، حقیر ، taleb ، fazel ، ODYSSEY ، یوسف خان ، am_po ، یاران مهدی ، دل خسته ، 11-66(یا الله) ، sarallah ، نسیم ، فانوس *7* ، باهتول ، SARV ، Amirsaeed ، A L I ، mhvvhm ، black ، m.hossein ، Tolou ، Reza2035 ، عبدالرحمن ، Hadiss313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
خیلی سخت است :
از طرفی می ترسی دینتو از دست بدی
از طرفی می ترسی زندگیتو
مشکل ازدواج نکردن جوان ها خیلی مسئله ی ریشه ای هست !
در واقع یه جورایی همه مقصر اند در حق جوانان ستم شده است اما خودشان هم چنان بی تقصیر نیستند چون مقاومت نکردن
ببینید مثلا پسری را در نظر بگیرید 18 ساله 4 سال دانشگاه 2 سال سربازی 1 سال از آب و گل در آمدن = 25 سالگی موقعی که بحران اصلی را پشت سر گذاشته و فشارها را تحمل کرده شرایط ازدواج دارد
لطفا نجومی فکر نکنید
نگویید در دوران سربازی ازدواج کند شما دختر خوب حاضری انتظاره پسری را بکشی که نمیدانی خوب است یا بد
نگویید دانشگاه نرود چه کند ؟ تنها امید کاری اش را در این وضع اقتصادی از دست بدهد !
حالا دختره میترسد از اینکه با این پسر ازدواج کند اعتمادش کم شده از همه از بس دیده و شنیده نمی خواهد همه ی زندگیش رو با یک اشتباه از دست بدهد می گوید بگذار مهریه ی بالا بدهم تا حداقل اگر شکست خوردم چیزی داشته باشم چرا؟ چون اعتماد ها کم است
دختر است با هزار آرزو چرا با کسی که نمیداند خوب است یا بد ازدواج کند حداقل شرایط خوب را باید در او ببیند مثل پول که اکثر پسرا......
مشکل اقتصادی مملکت
مشکل فرهنگیه مملکت
مشکل سیسیه مملکت همه دست در دست هم دادند تا ....
حالا اشکال جوانان ! سر مشق گرفتن از فرهنگ اروپایی است واقع بین نبودن و پر توقع بودن امید به آینده نداشتن می خواهند همه چیز را از اول داشته باشند

در دین ما اگر کسی توانایی ازدواج ندارد باید تقوا پیشه کند تا دینش حفظ شود یعنی همان عنوان تایپیک!
راهکار !!!!!!!
اول از خودمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، sarallah ، fereydun ، sadegh-a ، یاران مهدی ، taleb ، sogiii ، mhvvhm ، ANTI satan ، Reza2035
۱۸:۴۲, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
این تقوا که میگی رو بعضیا از جمله خودم تا پیشه کنیم ، پیر شدیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، taleb ، Havbb 110 ، mhvvhm ، مهسا110
۱۹:۰۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۴۲)Mohammad Trust نوشته است:  این تقوا که میگی رو بعضیا از جمله خودم تا پیشه کنیم ، پیر شدیم .
قاعدتا این توانایی در انسان بوده که خداوند اون رو از انسان خواسته
هر چند سخت است اما به دست آوردن چیز های با ارزش همیشه سخت است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، taleb ، ANTI satan
۱۹:۴۳, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸ توسط black.)
شماره ارسال: #24
آواتار
الان ازدواج در این جملات ختم میشه:
برو درس بخون- دانشگاه برو - سربازی برو - کار پیدا کن - خونه بخر - ماشین بخر - بعد در حالت خوشبینانه یه زن شاغل بگیر و مثل دو تا ماشین زندگی کنین.
و در حالت بد یه زن افاده ای خانه دار بگیر که هرچی درمیاری رو صرف چشم به هم چشمی کنه آخرش هم
اگه راه نیومدین مهریه رو بزاره اجرا و ........
در یک کلام همه چیز رو مهیا کن تا دیگران استفاده کنند.
ولی به خدا اینطور نیست:
پدران و مادران ما با هم زندگی رو ساختن و برای هم زندگی کردن.
مفهموم زندگی یعنی آرامش روح .
مفهوم زندگی یعنی با هم ساختن.
ولی خاک بر سر .......... بعضیا
در نتیجه برای آرامش باید پناه آورد به امضای من:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاران مهدی ، fereydun ، Unname28 ، taleb ، mhvvhm ، Reza2035
۲۰:۳۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵)یاران مهدی نوشته است:  
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۱)فانوس *7* نوشته است:  ببینید اینکه پسری سوء استفاده کنه یعنی اون پسر قابل تایید نبوده و شما دقت کافی نداشتید
اما بدونید که هیچ وقت مردی بهتر نیست البته چرا ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن است اما خداوند همیشه حجت را بر مردم تمام میکنه و دلیل و بهانه ای نمیذاره بمونه!

دوست عزیز گفتم تجربه نشون داده نه یکی دونفر ویه اتفاق مسخره!فعلا که ما مرد ندیدیم شما دیدید به ماهم نشون بدید!
تا حالا که همش خانم ها مقصر بودن وآقایون بهترینا!
ببینید من مطلقا اعتقاد ندارم که خانم ها مقصراند بله خیلی جاها در حقه خانم ها اجحاف شده اما همون مقداری که دخترای جامعه خراب شدن پسرا هم خراب شدن
دخترای جامعه کم ضربه نخوردن از پسر های مریض
پسرای جامعه کم ضربه نخوردن از دخترانه بیمار
من میگم هرچند که پیدا کردن مرد به قوله شما سخت شده اما اما غیر ممکن نشده ها
با این حرفه شما که یه طرفه با قاضی رفتنه زن هم نیست دیدی به ما هم نشون بده ها!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، black ، یاران مهدی ، Mitsonary ، Havbb 110 ، mhvvhm
۲۰:۴۲, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
بابا چرا دعوا میکنید.
حق با هر دوی شماست.
میدونید چیه اصلا: پسرا قدرت نه شنیدن ندارن.
این همه دختر خوب،اگه دختر خودش شعور داشته باشه (توهین نباشه همه دخترا شعور دارن یه نفرو در نظر میگیریم که شعورش بیشتر از این دخترایی باشه که به خیابون ریختن)اونوقت معیاراشو پول و سربازی و .... در نظر نمیگیره و اگر هم بگیره تو اولویتهای بعدی و اولویت های اول و اصلی رو پاکی و ایمان و باطن وسیرت طرف در نظر میگیره و به مرور پول و سربازی بعد ازدواج حل میشه و چیزی که میمونه صفای دل و ایمان واعتقادای محکم و ... میمونه.
این همه بد بین نباشین هم به خانما میگم و هم به اقایون .همه چیز به خودتون بستگی داره. این ما هستیم که باید یا فرهنگو تغیر بدیم یا یه فرهنگ جدید بنا کنیم که اینهمه جوونا اذیت نشن. اما چطوری؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، black ، fereydun ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، parisan ، Havbb 110 ، ANTI satan ، Reza2035
۲۰:۴۷, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
به نظر من ایستادگی در مقابل هر کسی که مخالف ازدواج زود هنگامه.
مشکل اینجاست الان اکثر معلمای مدرسه دارن فرهنگ غربی تدریس میکنن. اون یکی اومده میگه درس بخونین برین خارج تو ایران هیچی نمیشین. یا میاد میگه ازدواج زود نکنین. وقتی ذهن بچه از بچگی شست و شو داده میشه اونم از طرف کسی که شغل انبیا رو داره نمیشه کار زیادی کرد.
مرحله اول: اصلاح اموزش پرورش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، یاران مهدی ، Mohammad Trust ، fereydun ، Havbb 110 ، ANTI satan ، Reza2035
۲۰:۴۷, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
منم نمیدونم چطوری ! ولی حداقلش اینه که تو عروسی های خودمون اسراف نکنیم و مرد عمل باشیم و نگیم یه شب که هزار شب نمیشه.
که البته در این مورد جنجالهای بسیار بزرگی بین خانواده عروس و داماد میفته و باید تحمل کرد وسر حرف خود ماند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، ANTI satan
۲۰:۵۹, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
کار !

به نظر من تمام مشل از دولته که کار نداریم.

ادم بی کار دنبال همه چیزی میره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی
۲۱:۰۴, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است:  کار !

به نظر من تمام مشل از دولته که کار نداریم.

ادم بی کار دنبال همه چیزی میره.

اگه مشکل ما کار هست پس افغانی ها تو ایران چیکار دارن میکنند؟
نه داداش من کار هست ولی مشکل اینه ما سومین مردم تنبل دنیا هستیم. همش دنبال پشت میز نشینی هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، باهتول ، Havbb 110 ، ANTI satan ، Reza2035
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]