|
انتقادات و پیشنهادات جنگ نرم
|
|
۱۳:۲۸, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
.اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارید که بتواند به اهداف ما کمک کند . در این تاپیک قرار دهید با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۳, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۹:۳۳ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان .به عقیده من باید مدیران تالار یه قسمت رو اختصاص بدن به نقد فیلم یا یه قسمت رو به نقد کارتون یا تحلیل فلان بانک یا شرکت و ... و تو صفحه اصلی تالار قسمتی جدا داشته باشه . مدیران که تجربه بیشتری دارن بخونن اگر مناسب دیدن به قسمت خودش انتقال بدن و کسی هم توی اون قسمت نتونه نظر بده ( به دلیل اضافه شدن حجم)( البته قسمتی هم برای نظرات در نظر گرفته بشه ) وقتی کسی برای تحقیق یا تحلیل یه فیلم یا داستان و یا هر چیز دیگه ای مراجعه میکنه با خوندن نظرات وقتش گرفته نشه و مستقیم به مقصود برسه . ببینم توی یاهو نسبت به پیش شماره هر شهر رومها تقسیم شدن . کل رومها تقریبا خدا رو شکر دست ایرانه !!! نمیشه یه متخصص یه روم هم واسه بچه های بیداری اندیشه باز کنه تا اگر کسی وارد شد یه روم درست و حسابی با بحثهای مذهبی یا حد اقل متفاوت ببینه ؟ الان هر کی کامپیوتر میخره اولین کاری که میکنه میره برای چت کردن فکر میکنه چه خبره ! خوب اگه از همونجا بتونیم بکشیمش به تالار خودمون خیلی علی میشه تا یکی دیگه یه آدرس دیگه بهش بده . عین این کار رو تو فیس بوک یا فیس نما که ایران ساخته نمیشه کرد ؟ فقط کافیه بکشونیمشون به این تالار . این تالار انقدر متنوع هست که بخواد هر قشری رو جلب کنه . پاینده باشید . |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خب همه این پیشنهاد ها مربوط به اینترنت بود اگه بحث مذهبی هم راه بندازیم فقط اونی میاد دنبالش که اهلش باشه بقیه مردم یا میرن تو چت روم و سایتهای مورد علاقه خودشون یا اصلا کاری به کامپیوتر ندارن و زندگیشونو میکنن و دشمنامون هم همیشه همین قشرو اولین گزینه قرار میدن چون عوام هستن تی وی پرشیا وان من و تو 1و2 فارسی 1 و... در اولین پخشش بین این افراد مخاطبشو پیدا میکنه بعد از طریق این قشر که عمدتا پدرومادر ها ی میان سال وجوانان که کمتر دنبال علم وتحصیل بودند (خیلی از دانش جو های امروز) به سایر اقشار معرفی میشن. خب اینا که زیاد با اینترنت سروکار ندارن و اگرم داشته باشن در حد رفع نیاز ه و دیگه مثل من و شما به همه جای این دنیای مجازی سرک نمیکشن حالا باز اگرم بکشن بیشتر دنبال دانلود موسیقی و .... هستن. واسه این مسئله چه کنیم این یک بخش مهمی از جنگ نرمه. اگه یه مادر 23.24 ساله بدونه باربی که واسه دخترش میخره از کجا و واسه چی اومده خب قطعا دیگه این هزینه رو در راه بهتری خرج میکنه این مادر هم که دیگه سالهاست دستی به کامپیوتر نزده وبا تعداد زیادی از آدما در ارتباطه که مثل خودشن واسه اینا چه کنیم باید هدف اصلی رو بذاریم عوام تا به نتیجه برسیم چرا که از عوام دانشجو و محقق و دکتر و معلم و طلبه و نماینده و... بوجود میاد.
|
|||
|
|
۱:۴۳, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۴)mahdiyar نوشته است: سلام دوستان با سلام من قبلا درباره گفتگو تو روم های یاهو نظراتی داده بودم اما انجام اینکار یکم دردسر داره. 1-هر روم یاهو تقریبا یک ناظر داره که همه چیز رو چک میکنه. 2-آدمای خیلی کثیف توی یاهو پیدا میشه که نمیتونیم کاریشون بکنیم. 3-ممکنه پارازیت توی روم ها ایجاد بشه مثل آی دی کشی یه نفر. البته میشه برای گفتگو از نرم افزار ریدکال هم استفاده کرد اما ریدکال هم ناظر داره ولی میشه برای روم های خصوصی رمز عبور گذاشت.اما احتمال هک شدن هم فراوانه. ولی در هر حال ریدکال مناسبتر از یاهو هست. البته میشه از کنفرانس های خصوصی یاهو استفاده کرد اما اون هم مشکلات خودش رو داره. |
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۰:۳۹ توسط salar.exe.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان یه پیشنهاد دارم
یه راه واسه جذب آزادگان جهان وکسانی که دنبال حقیقتن تو یکی دوجا استاد رائفی در مورد کلمات جستجو شده توی گوگل صحبت کرد که گفتن در مورد کلمه why iranians که توهینی به غیرت ایرانی بود ما در مقابل این کار کلمه کلیدی مثل why do iranians Burning down obelisk را در روز چندین بار سرچ کنیم تا به اولین سرچهای گوگل تبدیل شود وچندین مقاله به زبان انگلیسی قرار دهیم تابا ورود جستجو کننده به این صفحات و درک دلیل سوزاندن ابلیسک ونماد شیطان راهی هرچند کوچک در جهت ظهور آقا امام زمان عجل الله فرج الشریف علیه و ابائه تحیت والسلام انجام داده باشیم |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۵:۰۳)محمود نوشته است: این پیشنهادی که میدم حداقل به نظر خودم خیلی مهمه این بخش بهتره که داری دو تا زیر مجموعه با عناوین امربه معروف و نهی از منکر و مضامین اجتماعی داشته باشد. در مورد مضامین اجتماعی ممکنه وارد سیاست بشیم منتها نه سیاست حزبی این سیاست اجتماعی لازمه جنگ نرمه یعنی شناخت وضعیت کنونی کشور و افکار عمومی هم وطنان ما حالا بازم تصممیم نهایی با شماست. (۲۰/آذر/۹۰ ۱۱:۲۰)mohammad790 نوشته است: برادر ببینیم چه میشود ایجاد زیر بخش و انتقال این همه موضوع یکمی باید روش فکر بشه... ببینیم چی میشه. همچنان در حال فکر کردن به موضوع می باشید؟ |
|||
|
۰:۴۳, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۵:۰۳)محمود نوشته است: این پیشنهادی که میدم حداقل به نظر خودم خیلی مهمه این بخش بهتره که داری دو تا زیر مجموعه با عناوین امربه معروف و نهی از منکر و مضامین اجتماعی داشته باشد. در مورد مضامین اجتماعی ممکنه وارد سیاست بشیم منتها نه سیاست حزبی این سیاست اجتماعی لازمه جنگ نرمه یعنی شناخت وضعیت کنونی کشور و افکار عمومی هم وطنان ما حالا بازم تصممیم نهایی با شماست. سلام خدمت شما می بخشید . لطف می کنید برای بنده بفرمایید منظور شما برای بخش "امربه معروف و نهی از منکر و مضامین اجتماعی" چه مطالبی را شامل بشود ، بغیر از موضوعاتی که در زیر بخش حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف ، می گنجد ؟ اگر بتوانید برای مضامین اجتماعی یک مثال بزنید . و اینکه سیاست تالار بر این هست که مطالبش غیر سیاسی باشند و بخشهای جنگ نرم یا اخبار جهان اسلام به نظر کافی می آیند . اگر به عنوان خبری باشد که می شود در قسمت اخبار گذاشت . اگر نه که قابلیت استناد نخواهد داشت و بعد به نظر شما بحث شخصی نمی شود؟ لطفا کمی بیشتر راجع به بخش مد نظرتان و قابلیتهای بحث در آن توضیح بدهید . تشکر از شما |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۳ توسط محمود.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۳)فاطمه خانم نوشته است:(۲۷/آبان/۹۰ ۱۵:۰۳)محمود نوشته است: این پیشنهادی که میدم حداقل به نظر خودم خیلی مهمه این بخش بهتره که داری دو تا زیر مجموعه با عناوین امربه معروف و نهی از منکر و مضامین اجتماعی داشته باشد. در مورد مضامین اجتماعی ممکنه وارد سیاست بشیم منتها نه سیاست حزبی این سیاست اجتماعی لازمه جنگ نرمه یعنی شناخت وضعیت کنونی کشور و افکار عمومی هم وطنان ما حالا بازم تصممیم نهایی با شماست. یاخدا این همه رو من باید جواب بدم! ببخشید از نظر شما امربه معروف و نهی از منکر یعنی حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف ؟ مضامین اجتماعی : مانند معضلات فرهنگی اقتصادی و مشکلات جوانان نحوه برخورد با جوانان در جامعه و.... که میشه در موردشون بحث کرد. نقل قول:و اینکه سیاست تالار بر این هست که مطالبش غیر سیاسی باشند و بخشهای جنگ نرم یا اخبار جهان اسلام به نظر کافی می آیند . اگر به عنوان خبری باشد که می شود در قسمت اخبار گذاشت . اگر نه که قابلیت استناد نخواهد داشت و اولا قرار نیست به گونه ای شما فکر میکنید حرف سیاسی زده بشه بعدشم میشه سیاست تالار را کمی تغییر داد!!!!!!!!!!! ![]() دوما قرار نیست اخبار بزاریم اگرم قرار شد خبر بزاریم فقط اخبار اجتماعی سوما ببخشید ما داریم در یک تالار گفتگو با همدیگر مباحثه می کنیم و نظرات شخصی جزیی از گفتگو هست اگرم مورد خاصی بود که ماشاالله مدیران هستن دیگه! میخوام در این بخش قسمتی مشکلات اجتماعی و جوانان را از زبون خودشون بشنویم نه از زبان کارشناسان!!!!! البته نه اینکه نظرات کارشناسان اهمیت نداشته باشه بلکه اول ببینیم کارشناسان در مورد معضلات و مشکلات جوانان درست فکر می کنن یا نه؟ |
|||
|
۱۰:۳۵, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۱)محمود نوشته است: یاخدا این همه رو من باید جواب بدم! بله دیگه خوب پیشنهاد از شما بوده ، باید ببینیم ریز مسله ای که از طرف شما پیشنهاد شده به چه صورت هست . نقل قول:ببخشید از نظر شما امربه معروف و نهی از منکر یعنی حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف ؟ امر به معروف به صورت کلی خیر ! ولی بسیاری از مباحث قابل طرح در تالار در این محدوده ، جنگ نرم و اخبار غرب و سایر اخبار می گنجد ! اگر نه که سلیقه ای هست و ... نقل قول: : مانند معضلات فرهنگی اقتصادی و مشکلات جوانان نحوه برخورد با جوانان در جامعه و.... که میشه در موردشون بحث کرد. معضلات فرهنگی و اقتصادی به صورت گفتگویی باشد ، آخرش دوباره سیاسی می شود! و سیاست تالار هم همچنان نسبت به مسائل سیاسی ، واضح و شفاف است . و تغییری هم نکرده نقل قول: محدوده قابل بررسی این مسائل ، همان بخش جنگ نرم هست . اتفاقا باید بررسی ها کارشناسانه باشد وگرنه سلیقه ای می شود ! ببینیم کارشناسان درست فکر می کنند یا نه؟! ![]() عجب!!!! اگر هنوز نظری دارید نسبت به ایجاد بخش جدید ، لطفا به صورت پیام خصوصی بفرمایید ، نتیجه اگر بر ایجاد بخش جدید بود ، به اطلاع مدیریت و کاربران خواهد رسید. تشکر از شما |
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینیم کارشناسان درست فکر می کنند یا نه؟!چیش عجیبه اگر کارشناسای ما میتونستن مشکلات اصلی رو به گونه ای که هست تشخیص بدن الان وضع این نبود برای مثال اگر یه جوون بخواد ازدواج کنه باید حداقل 10 تومن برای عروسی بزاره کنار 30 تومن برای اجاره خونه 7 برای لباسا و حلقه و ساعت و ارکست مراسم و ..... بعد کار خوب با درامد مناسب الان راحت میشه ازدواج کرد! نه از شما میپرسم میشه به این اسونیا ازدواج کرد؟ این یه مثال بود. نقل قول:اگر هنوز نظری دارید نسبت به ایجاد بخش جدید ، لطفا به صورت پیام خصوصی بفرمایید ، نتیجه اگر بر ایجاد بخش جدید بود ، به اطلاع مدیریت و کاربران خواهد رسید. خیر نظر دیگه ندارم بهر حال که زوری نمیتونم مجبورتون کنم صلاح مملکت خویش خسروان دانند! یاحق |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان بنده از شما تقاضا دارم تاپیکی که قصد دارید ایجاد کنید اول ببینید اصلا جایش در بخشی که هدف گرفته اید هست یانه؟ خیلی از تاپیک ها یی که اخیرا در جنگ نرم ایجاد شده بود اصلا ربطی به این بخش نداشتند و انتقال پیدا کردند. خواهش میکنم قبل از ایجاد تاپیک ببینید موضوع تاپیک با موضوع بخش همخوانی داشته باشد. بخش سایر موضوعات را هم برای همین گذاشته اند دیگه.... ممنون یا الله |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
عجب!!!!