کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم...
۱۰:۵۹, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض شد
حدیثی با سند معتبر از معتبرترین کتاب شیعه اصول کافی
با چشمان باز و به دقت بخوانیم

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ هَارُونَ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ مَسْعَدَةَ بْنِ صَدَقَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام
قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلوات الله علیه:
مُدَارَاةُ النَّاسِ نِصْفُ الْإِيمَانِ وَ الرِّفْقُ بِهِمْ نِصْفُ الْعَيْشِ
ثُمَّ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام
خَالِطُوا الْأَبْرَارَ سِرّاً وَ خَالِطُوا الْفُجَّارَ جِهَاراً وَ لَا تَمِيلُوا عَلَيْهِمْ فَيَظْلِمُوكُمْ

فَإِنَّهُ
سَيَأْتِي عَلَيْكُمْ زَمَانٌ لَا يَنْجُو فِيهِ مِنْ ذَوِي الدِّينِ إِلَّا مَنْ ظَنُّوا أَنَّهُ أَبْلَهُ وَ صَبَّرَ نَفْسَهُ عَلَى أَنْ يُقَالَ [لَهُ‏] إِنَّهُ أَبْلَهُ لَا عَقْلَ لَهُ‏

[/b]

امام صادق عليه السّلام فرمود رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود:
سازگارى با مردم نصف ايمانست و نرمى با آنها نصف زندگى است.
سپس امام صادق عليه السّلام فرمود:
با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار، و بر آنها حمله نكنيد كه بر شما ستم كنند، زيرا بدون شک
زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

اصول كافى-ترجمه مصطفوى، ج‏3، ص: 180ح5-

یک دنیا حرف برای گفتن در مورد این حدیث دارم
یک دنیا حرف

روی سخنم هم با مردمی که دینداران را ابله میدانند نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

روی سخنم با خودمان است که خدایی نا کرده فکر میکنیم جزو دینداران هستیم!!!!!!!!!!!!!!

ارتباط مستقیمی دارد این حدیث با این دو تاپیک:

ما که گلوله ی آتشین حس نکردیم! شما چه طور؟

بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)

بگذارید کمی ملموس ترش کنم

به این دو حدیث کاملاً موثق از کتاب بسیار موثق منتهی الامال مرحوم ثقة المحدثین شیخ عباس قمی صاحب مفاتیح الجنان بسیار بیاندیشید!

وقـتى پیغمبر خدا صلى اللّه علیه وآله وسلّم به فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود چه چیز بـهـتر است از براى زن؟

فاطمه علیهاالسّلام گفت:

آنکه نبیند مردى را ونبیند مردى اورا؛ پـس حـضـرت نـور دیـده خـود را بـه سـیـنـه چـسـبـانـیـد وفـرمـود: (ذُرِّیَّهً بـَعـْضـُه ا مـِنـْ بَعْضٍ(۱۵)).(۱۶)

ونیز حضرت رسول صلى اللّه علیه وآله وسلم از اصحاب خود فرمود، در چه حالى زن به خدا نـزدیـکـتـر اسـت؟

اصـحـاب جـواب نـتوانستند،

چون فاطمه علیهاالسّلام این مطلب را شنید عـرض کرد که:

نزدیکترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد وبیرون از خانه نشود. حضرت فرمود: فاطمه پاره تن من است.(۲۰)

۱۵ـ سوره آل عمران (۳)، آیه ۳۴.
۱۶ـ (بحارالانوار) ۴۳/۸۴.
۲۰- (نوادر راوندى) ص ۱۹، حدیث ۱۲۶و۱۲۷

خود ما که فکر میکنیم تا حدی دینداریم"
فرسنگها در اعتقادات و اعمال با سنت و سیره ی اسلام ناب فاصله ی نجومی داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه بسیار چیزهایی که با دینداری قابل جمع نیست را با دینداری جمع کرده ایم
دلمان هم خوش است که دینداریم

این حدیث به این تاپیک هم بسیار مربوط است:

از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#

و ارتباط بسیار بسیار بسیار مستقیمی دارد با این عبارات:
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۴)علی 110 نوشته است:  من مرده شما زنده
این توصیه حضرت استاد به بنده است
بنده هم به شما میکنم
که صد البته توصیه اهل بیت است !

قبل از اینکه هر کاری بخواهید انجام بدهید از خود 3 سوال بپرسید:
1- این کار را به توصیه و دستور چه کسی انجام میدهید
2- این کار را برای چه کسی انجام میدهی؟
3- این کار را که انجام میدهید برای آن شخص برای چی آنجام می دهید؟

یکی از بچه های تالار در مورد موسقی و نواختن ساز از من پرسید
با همین معیار
1- به توصیه ی چه کسی و دستور چه کسی میخوای موسقی یادبگیری و بنوازی؟!
چه کسی بهت گفته برو موسقی یاد بگیر ؟
آیا خدا توصیه کرده؟
بر اساس کدام آیه و روایت؟

2- حالا که میخوای موسقی یاد بگیری و بنوازی و گوش بدی برای چه کسی میخوای این کار رو انجام بدی؟
برای خدا؟

3- برای چی میخوای برای خدا موسقی یاد بگیری و بنوازی و گوش بدی آیا برای رضای خدا میخوای اینکار رو انجام بدی؟

چند نفر از ما صادقانه قبل از انجام هر کاری این 3 سوال رو از خودمون میپرسیم
این توصیه را هم باید تازه مستند کنیم به یک آیه ی قرآن یا روایت از معصوم یا سیره معصومین!

و این حدیث ارتباط مستقیم هم دارد با این تاپیک:

اندر حکایت رژیم لاغری و دین داری ما!!!!(مقاله ویژه)#

قسمتی از تاپیک اندر حکایت رژیم لاغری:
(۲۶/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۹)علی 110 نوشته است:  ما نمیفهمیم که دین یه کلِّ به هم پیوسته و یه مجموعه ی هماهنگ هست و به قول خود خدا در قرآن
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا... (85) البقره

. آيا شما به پاره‏اى از كتاب ايمان مى‏آوريد، و به پاره‏اى كفر مى‏ورزيد؟ پس جزاى هر كس از شما كه چنين كند، جز خوارى در زندگى دنيا چيزى نخواهد بود...(85)

خود خدا میگه اگه به تمام دستورات قرآن و دین انجام ندین توی خود دنیا (حالا آخرت پیشکش) خوار میشید
حالا هی بیاید بگید که چرا ممالک اسلامی وضعشون اینجوری هست و ....
دین اسلام یه مجموعه مرکب و هماهنگ هست و برای نیل به هدفش یعنی رساندن انسان به کمال مطلوبش باید به کلِّش عمل کرد.
شما فرض کن میل لنگ رو از توی موتور حذف کنیم آیا دیگه موتور کار میکنه؟
به این مجموعه میشه گفت موتور؟!!!!!
آیا برای ما (زنا) بد تر هست یا غیبت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رسول خدا میگه در دین خدا، غیبت بدتر هست حالا خدا وکیلی قبح این عمل برای ما بیشتر هست یا اون بالایی؟؟؟
این یه نمونه بود و مخاطب این نوشتار در درجه اول خود من هستم
اما این یه واقعیت تلخ در زندگی ماست
ما در زندگیمون یادمون میره که به یه چیزایی خیلی باید اهمیت بدیم و از یه چیزهایی خیلی راحت باید رد بشیم
همه چی برعکس شده

دین داری بسیاریمون هم سلیقه ای هست ، میایم جلوی درختِ احکام دین، با یه سبد و میگیم این حکم خوبه عمل میکنیم ، این خیلی به نظرم مهم نیست ، بیخیال ، اینم که به نظر شخص شخیص بنده اصلاً حکم درستی نیست خلاصه شدیم مصداق عمل به پاره ای از کتاب و وانهادن پاره ای دیگه که طبق آیات قرآن نتیجه اش میشه خواری در دنیا و خسران در آخرت

در اصول دین تقلیدی در فروع دین هم که ماشالله هر کدام مجتهدی هستیم برای خود
دقیقاً عکس آن چیزی که باید باشیم!

میخواستم بیش از این بگویم
اما فکر میکنم کفایت میکنم

بار دیگر این حدیث را به دقت بخوانیم و تفکر کنیم:
زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

گام اول این است که بفهمیم کمیت دینداری ما حتی از نظر اعتقادی بسیار بسیار بسیار میلنگد
و آنچه را که دین و دینداری میپنداریم ای بسا فرسنگ ها با دینداری حقیقی فاصله دارد

منتظر خواندن نظرات شما هستم
خدا نگهدار و هادی همه ی ما
خدا به همه ی ما رحم کند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، saloomeh ، meshkat ، وحید110 ، Hadith ، MohammadSadra ، مسافر ، seven.attar ، Ahmad-A.R.M ، Havbb 110 ، یوسف خان ، یا ثارالله ، sarallah ، fazel ، Agha sayyed ، hesam110 ، ساقی ، yamin ، رهیافته ، حسام+ ، behzad-jn ، AFG Shia ، andishe ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، عباس محمدی ، محیصا ، درست پسند ، يك منتظر ، m.hossein ، ZaHrA110M ، fatemeh-55 ، مهدی2012 ، kashkol-ir ، آیلار ، عبدالرحمن ، امیرخان ، مهدی عباس زاده
۱۱:۲۵, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۹)علی 110 نوشته است:  

گام اول این است که بفهمیم کمیت دینداری ما حتی از نظر اعتقادی بسیار بسیار بسیار میلنگد
و آنچه را که دین و دینداری میپنداریم ای بسا فرسنگ ها با دینداری حقیقی فاصله دارد

فکر میکنم قریب به اتفاق همه ما میدانیم که دینداریمان خیلی خیلی میلنگد و لی نمیدانیم این برخورد سلیقه ای با دین و گزینشی عمل کردن از کجا آمده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این به تعریف ما از دین و مقوله دین داری بر می گردد . اینکه من آیا اساساً دین را عامل رشد میدانم یا مانع ؟؟؟؟؟؟؟

دستور العملهای دینی زندگی ام را مختل میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر آری چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگر نمیتوانم شاد باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر آزادیهایم محدود میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا چرا باید بشود ؟؟؟؟؟؟؟

زندگی چقدر برایم سخت می شود و چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به فرض دیندار بودن خانواده چقدر با آنها به مشکل میخورم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینها همه سوالهایی است که فکر میکنم جوابشان تا حدی روشن کننده این برخورد سلیقه ای با دین بشود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، علی 110 ، یوسف خان ، یا ثارالله ، fazel ، hesam110 ، ساقی ، AFG Shia ، مهدی2012 ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۱:۳۰, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله النور
با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار، و بر آنها حمله نكنيد كه بر شما ستم كنند، زيرا بدون شک

بیشتر احادیث خوندنش و فکر کردن بهش راحته و پای عمل که میرسه اونحا سخت میشه و کمیتمون میلنگه اما این حدیث حتی خوندنشم راحت نیست چه برسه به فکر کردن در موردش و...................عمل بهش.

وقتی فکر کردم دیدم خیلی جاها برام پیش اومده که تو یه جمعی که خیلی مذهبی نبودن قرار گرفتم و راجع به مساله ای نظرم رو بیان نکردم چون میدونستم این جواب رو خواهم شنید:
از تو که تحصیل کرده و روشن فکری بعیده این جمود فکری!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظرمو نگفتم چون باید شخصیتم به عنوان آدمی که خیلی ها رو روشنفکری و عاقلیش حساب میکردن حفظ میشد که مبادا بهم بگن ابله.

این حدیث خیلی ناب بود.
باید هم اینطور باشه.یک فرد اگه واقعا مومن باشه(نه مثل من اسمی و ظاهری) باید در نظر مغز های سکولاریزه شده ی آدمای امروزی ابله بیاد وگرنه مثل من یکی از هموناست اما خودش هنوز باورش نشده.
مدت هاست مقاله م راجع به زن امروزی و زن مورد نظر اسلام آماده است اما..............................
اما از ترس اینکه کسی محکوم به حماقتم نکنه نه تنها راجع بهش تو هیچ جمعی حرفی نزدم بلکه حتی تو تالار هم نذاشتمش و همه ش با خودم درگیرم که بالاخره چی کارش کنم مقاله ای رو که اگر قرار باشه بذارمش یا راجع بهش صحبت کنم خودم هم باید یه مقداری شبیهش بشم.شبیه زنی که از عرش تا فرش با من به اصطلاح مسلمان مومن فاصله داره .زنی که بوی فاطمه سلام الله علیها میده.
ممنونم.پستتون تلنگر خوبی بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، علی 110 ، یا ثارالله ، fazel ، Agha sayyed ، hesam110 ، ساقی ، عباس محمدی ، درست پسند ، مهدی2012 ، آیلار ، امیرخان ، مهدی عباس زاده
۱۲:۲۵, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۲ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #4

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض شد
علیک سلام Smile
نقل قول:وقـتى پیغمبر خدا صلى اللّه علیه وآله وسلّم به فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود چه چیز بـهـتر است از براى زن؟

فاطمه علیهاالسّلام گفت:

آنکه نبیند مردى را ونبیند مردى اورا؛ پـس حـضـرت نـور دیـده خـود را بـه سـیـنـه چـسـبـانـیـد وفـرمـود: (ذُرِّیَّهً بـَعـْضـُه ا مـِنـْ بَعْضٍ(۱۵)).(۱۶)

ونیز حضرت رسول صلى اللّه علیه وآله وسلم از اصحاب خود فرمود، در چه حالى زن به خدا نـزدیـکـتـر اسـت؟

نزدیکترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد وبیرون از خانه نشود. حضرت فرمود: فاطمه پاره تن من است.(۲۰)

باید با اب طلا نوشت (باید اینو بزرگ بنویسن بزنن چهار طرف برج میلاد که همه ببینن!)
پس چرا زنهای متدین جامعه جاهای کار و تحصیل میکنن که نیازی نیست؟یعنی مردها هم میتونن جای اونها باشن.
شغلهای هست که نیاز هست که زن باشه،مثل آرایشگاه خانمها!،فروشگاه هایی که مخصوصی خانمها هست و بعضی از رشته های پزشکی.
چرا هر چیزی توی جامعه باب شد اکثر بدون اینکه فکر کنن ایا درسته یا نه قبول میکنن؟
خیلیها مثل گلهای گوسفند میمونن که هر جا چوپان میخواد میبرتشون.حالا یعنی توی جامعه اسلامی زندگی میکنن،اگر توی کشورهای کفر بودن دیگه چی کار میکردن.
اگر زنها بشینن توی خونه و به جایی اومدن توی جامعه و فروم Smile وقتشون رو بزان برای خانه داری و اگر متاهل هستن شوهر داری کنن و بچه ها رو درست تربیت کنن چه قدر از مشکلات جامعه حل میشه.
مگه زمانهای قدیم که زنها شاغل نبودن و به تعداد معدودی شاغل بودن،اونهم شغلهایی که در بالا مثال زدم،آیا اتفاقی برای مردم میفتاد؟
چرا ما اینطور هستیم که هر چی توی غرب براشون عرف شد،ما هم از اونها تقلید میکنیم؟

یکی از مشکلات ما هم میدونی چیه همین حوزه ی علمیست،بعضی از سایتها رو که میرم میبینم جوابهایی که به افراد میدن کامل نیست،میان به صورت خلاصه و با یه سری اصطلاحات که برای مردم عادی قابل فهم نیست،بعضی وقتها اعصابم خورد میشه تو دلم میگم مگه داری فلسفه تدریس میکنی Big Grin انگار داره به زور جواب میده،اصلا ادم بدش میاد.
یا مثلا بعضی افراد توی فروم بیداری اندیشه که یه سواد توی دین دارن مثلا میان بخش اصول و عقاید شیعه،ول نمیکنن بخش رو،خب یه کمی هم به بخشهای دگه سر بزنید چار تا حدیثی، روایتی، چیزی اونجا به نسبت اون بحث یا موضوع ارسال کنید. متخصص اعتقادی و فقهی که هر کاری میکنی تو تالار پست ارسال نمیکه دو تا ارسال میکنه به زور اونهم.
بدبختیه ما اینه که اخوندامون حوزه رو ول نمیکن همون توی حوزه میمونن...چی بگم،هر چی میرن بالا پایین رو نگاه نمیکنن همونطور بالا؛همینطور برید بالا ببینم به کجا میرسین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Tohid_Prince ، در جستجوی سختی ، مهدی2012 ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۵:۱۰, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5

نقل قول:با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار

میشه یکم درباره ی این جمله توضیح بدید ، من هنگ کردم سر این جمله!!!! یعنی معصوم گفته در اشکار با بدکاران نشست و برخاست کنید!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel ، مهدی2012 ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۶:۳۰, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نه به عکسش دقیقاً
یعنی هیچ وقت در تنهایی با بدان نشست و برخواست نکنید
و اگر مجبور شدید تنها در آشکارا با بدان نشست و برخواست کنید
و به بهانه ی دینداری گوشه نشینی و عزلت پیشه نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما با آنها به هیچ وجه مأنوس نباشید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Havbb 110 ، fazel ، ساقی ، yamin ، در جستجوی سختی ، محیصا ، مهدی2012 ، آیلار ، امیرخان ، مهدی عباس زاده
۱۶:۴۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7

(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۰)علی 110 نوشته است:  نه به عکسش دقیقاً
یعنی هیچ وقت در تنهایی با بدان نشست و برخواست نکنید
و اگر مجبور شدید تنها در آشکارا با بدان نشست و برخواست کنید
و به بهانه ی دینداری گوشه نشینی و عزلت پیشه نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما با آنها به هیچ وجه مأنوس نباشید !

یعنی در مجموع سفارش به "تقیه" میکنند؟

=========
نقل قول:زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

این مصداق همون گاگول بودنه که قضیه ش رو خودتون برام گفتید!!

همیشه با خودم میگفتم مگه نمیگن هرکس به خدا نزدیک شد همه اون رو دوست دارن ، پس چطوریه که بعضی افراد مومن رو میبینیم که توسط افرادی مورد تمسخر قرار میگیرن ، مخصوصا به خاطر "اعتقادات" دینیشون!!!؟؟؟؟
تا این که این تاپیک رو خوندم و جوابم رو گرفتم....
ممنون!

یا علی (علیه السلام) Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، saloomeh ، ساقی ، علی 110 ، در جستجوی سختی ، مهدی2012 ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۷:۰۰, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۴ توسط marjan.)
شماره ارسال: #8

سلام

زنهای امروز برای این میرن سرکار که کمک خرج خانوادشون باشن..درسته که بعضی هاشون بیش از حد به سرو وضعشون میرسن...اما اگر از لحاظ مادی در خونه تامین باشن دیگه دیوانه که نیستن برن سرکار...با این اوضاع احوال مالی که رییس جمهورمون درست کرده دیگه بچه ها هم باید برن سرکار..اینقدر همه درگیر مشکلات مالی و قصد و وام وو...بدبختی هاشون هستن که حتی نمازشونم به زور می خونن چه برسه به تربیت بچه های مومن و .....
تمام مشکلات دینی و بدبختی های این مردم زیر سر همین بالا دستی هاست....Angry
در مورد مطلب اصلی هم باید در جواب بعضی دوستان بگم که: وقتی دین واقعی داری یا احساس میکنی که دینداریت اونقدر هست که بشینی راجعبه اون مقاله بنویسی...ترس از اعلام نظر در جمعی که معتقد نیستن معنا نداره...مگر اینکه اطلاعات کمی درمورد سئوال های احتمالیشون داشته باشی...در هر حال کافیه بدونی خدا پشتیبانته..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، meshkat ، در جستجوی سختی ، مهدی عباس زاده
۱۷:۳۲, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۰)marjan نوشته است:  سلام

زنهای امروز برای این میرن سرکار که کمک خرج خانوادشون باشن..

سبک زندگی غیر توحیدی با محورهای انگیزشی غیر توحیدی و سکولاریزه شده و اهداف جهانی سازی شده ی حیات و ساختار فکری مردم از مفهوم رفاه و هدف زندگی و نظم نوین جهانی که ساخته و پرداخته ی ابلیس و جاری و ساری در زندگی ماست و بسیاری چیزهای دیگه و نظام اقتصادی بر مبنای ربا و خیلی چیزهای دیگه و تکه پاره عمل کردن به احکام دین و اعتقادات چپه چوپه ی ما که باعث گم شدن هدف اصلی خلقت و نسبت آن با نوع فعالیت های ما در زندگی روز مره میشه و خیلی خیلی مباحث گسترده ی دیگه باعث میشه که یک خانوم برای کسب روزی و کمک خرج شدن خانواده بره سرکار
مسئله بسیار بسیار عمیق تر از این حرفهاست

و در ضمن در جواب این سخن این حدیث فوق ارزشمند از اصول کافی را تقدیم میکنم:
از امام باقر (علیه السلام) :
خدای عز و جل فرمود:
سوگند به عزت و جلال و بزرگى و شرف و موقعيت بلندم كه:
هيچ بنده خواست مرا بر خواست بر نگزيند در امور دنيا مگر اين كه بى‏نيازى او را در خوش قرار دهم و همتش را در آخرت او و آسمانها و زمين را كفيل روزى او سازم و من خود براى او از پس تجارت هر تاجرى باشم.
اصول كافى-ترجمه كمره‏اى، ج‏4، ص: 411ح2

اموال بی برکت شده
تأکید میکنم که این پست را به دقت مطالعه کنید
مقداری از مباحث اینجا شکافته شده است:
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)

در ضمن مهم نیست که خانمی به علت اظطرار مجبور شود که به اشتغال در خارج از خانه مشغول شود
بسیار مهم تر از آن این است
این خانم آیا حقیقتاً معتقد به این دو حدیث و حقانیت این دو حدیث در اعتقادات خودش هست؟ یا نه؟

(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۹)علی 110 نوشته است:  به این دو حدیث کاملاً موثق از کتاب بسیار موثق منتهی الامال مرحوم ثقة المحدثین شیخ عباس قمی صاحب مفاتیح الجنان بسیار بیاندیشید!

وقـتى پیغمبر خدا صلى اللّه علیه وآله وسلّم به فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود چه چیز بـهـتر است از براى زن؟

فاطمه علیهاالسّلام گفت:

۱۵ـ سوره آل عمران (۳)، آیه ۳۴.
۱۶ـ (بحارالانوار) ۴۳/۸۴.
۲۰- (نوادر راوندى) ص ۱۹، حدیث ۱۲۶و۱۲۷
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، saloomeh ، fazel ، یا ثارالله ، ساقی ، در جستجوی سختی ، محیصا ، مهدی2012 ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۹:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10

"زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است."

میشه توضیح بدید نظر من درست است؟ منظور از دینداران در این حدیث، افراد ظاهرا دین دار ولی ریا کار و بدون بینش هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی عباس زاده
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا