|
جادوگرهای مدرن
|
|
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد. بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!! 1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین 2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی(علیه السلام) ![]() 2-پرواز پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است. 3-اسم مستعار همین آقا اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است. 4-لوگوی این آقا آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون بر علیه دین و دینداری است بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند ![]() توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۷, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۸۹ ۱۶:۰۲)سلمان فارسی نوشته است: سوره بقره آیه ی 102 بسم الله الرحمن الرحیم سوره بقره آیه 102 : و (يهود) از آنچه شياطين در عصر سليمان بر مردم مىخواندند پيروى كردند. سليمان هرگز (دست به سحر نيالود و) كافر نشد ولى شياطين كفر ورزيدند و به مردم سحر آموختند. و (نيز يهود) از آنچه بر دو فرشته بابل «هاروت» و «ماروت»، نازل شد پيروى كردند. (آن دو، راه سحر كردن را، براى آشنايى با طرز ابطال آن، به مردم ياد مىدادند. و) به هيچ كس چيزى ياد نمىدادند، مگر اينكه از پيش به او مىگفتند: «ما وسيله آزمايشيم كافر نشو! (و از اين تعليمات، سوء استفاده نكن!)» ولى آنها از آن دو فرشته، مطالبى را مىآموختند كه بتوانند به وسيله آن، ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند ولى هيچ گاه نمىتوانند بدون اجازه خداوند، به انسانى زيان برسانند. آنها قسمتهايى را فرامىگرفتند كه به آنان زيان مىرسانيد و نفعى نمىداد. و مسلما مىدانستند هر كسى خريدار اين گونه متاع باشد، در آخرت بهرهاى نخواهد داشت. و چه زشت و ناپسند بود آنچه خود را به آن فروختند، اگر مىدانستند! دوست عزیز! این آیه هنگامی نازل می شود که یهود با کوله باری از تجربه های شیطانی از مصر تبعید می شود به بابل! و در آنجا نیز تجربیاتش را تکمیل می کند!!! تا جایی که خداوند هاروت و ماروت را نازل می فرماید و به ایشان باطل السحر می آموزد و پیش از آن نیز بدانها می گوید که سوء استفاده از این تعالیم عاقبت خوشی ندارد ولی... از آن دو فرشته، مطالبى را مىآموختند كه بتوانند به وسيله آن، ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند ... ضمناً خواهش می کنم در این مورد تحقیقی در سوره دخان داشته باشید و حدیثی که شیخ صدوق در کمال الدین به نقل از رسول خدا صلوات الله علیه و آله و سلم بیان می کنند... آنوقت قضیه کاملا مشخص خواهد شد... عذاب دخان چیزی که امروز در سینمای هالیوود بی حد و اندازه وعده آن داده می شود! همانطور که خداوند در قرآن و سوره دخان به آن اشاره می فرمایند... و اینکه فراموش نکنیم که در نبرد امام زمان و جبهه باطل در مقابل حضرت، سپاهی از شیاطین جن و انس حضور دارند و باید اقرار کرد که در این زمانه، یارگیری اجنه بسیار شدت گرفته ... اگر عمری بود، مفصل تر بحث خواهیم کرد موفق باشید التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
alarm
alarm alarm alarm عزیزان یادشون نره از علایم ظهور همین زیاد شدن جادوگریست!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۳:۰۷, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۳:۱۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲/دی/۸۹ ۲:۴۸)ضد ماسون نوشته است: فکر کنم همش فریبی برای جذب مردم نادون هست که به کابالا بپیوندندقیقا همینطوره دوست من.من تو تاپیک های مختلفی گفتم که هیچ قدرتی در پشت پرده نیست فقط فراماسون با لو رفتن مثلا قدرتش میخواد به ارتش خودش اضافه کنه آدم نادون و دانا نداره وقتی ما فکر کنیم که قدرت برتر دست نیروهای شیطانه کم کم وسوسه میشیم.در ضمن این ماسون نیست که افراد رو با استعداد میکنه این افراد با استعداد هستن که ماسون رو به خودشون جذب می کنن. (۲۰/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۰)هاتف نوشته است: alarm آدم هر چقدر هم علائم و علامت ببینه باز هم ظهور دست خداست و بنظر شخص این طور حرفها که ظهور نزدیکه باعث ظهور کفر و اشخاص دروغگو میشه و اینکه اینطور حرف ها شرک بزرگیه و باعث میشه مردم مهدویت بزرگ رو کم کم فراموش کنند چون وعده ها به حقیقت تبدیل نمیشه و نا امیدی و یاس رو در جامعه برای ظهور حجت خدا به ارمغان میاره...نشان دادن علائم ظهور و اعلام نزدیکی اون نه تنها باعث ایمان بیشتر نمیشه بلکه در عکس اثرات منفی بی ایمانی و خیالی فرض کردن واقعه ی مهم ظهور و نه امیدی های پی در پی باعث شک و تردید در بین شیعیان خواهد شد پس دوستان سعی کنند بجای نزدیک نشان دادن ظهور روح و روان خود را پاک نگه دارند زیرا روح و روان پاک هرچقدر هم که بگذرد مرگ و نیستی در پی نخواهد داشت... در پناه حق |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام.
فقط به خاطر اینکه این جوابیه رو بنویسم عضو شدم!چه مزخرفه!!! هنوز از اینجا بازدیدینکردمولی اینکه به خاطر یک جواب باید عضو می شدم خوب نبود .به هر حال! عارف غفوری پسریه خیلی خیــــــــــلی باهوش .و از تمام موهبت ای الهی (مغزش .روحش . و .....)داره استفاده میکنه.چیز عجیبی نیست. قدرتهای ذهن فراتر از اون چیزیه می دونیم و البته ایشون به تنهایی اون کارهارو نمی کنن!العاقل فی الاشاره... |
|||
|
۰:۵۵, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
قدیما چون از کار حکیم ها سر در نمیاوردن بهشون میگفتن جادوگر.مردم همیشه از فکر کردن فرارین.حالا شما هم به عارف میگین جادوگر.من اصلا ادم خرافاتی نیستم.ولی یه موقعی فهمیدم که یه حسایی دارم که بقیه ندارن.خانوادم اوایل مسخرم میکردن.ناراحت نمیشدم چون خودم هم باور نداشتم ولی الان فرق کرده چون بهشون ثابت شده.بعضی وقتا عذاب اوره ولی این یه موهبت الهیه که باید ازش استفاده بشه.منطی نیست که عظمت خلقت انسان در 5حس خلاصه بشه
|
|||
|
۳:۱۵, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
میشه بگید چه حس هایی دارید که بقیه ندارند ؟
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
یعنی شما واقعا توی دنیای کوچک و شیشه ای خودتون که دروغین هستش زندگی می کنین نه؟
یک توصیه دارم.ذهن تون رو رام کنید و گسترش بدین .بذارین نفس بکشه همه چیزو بهش ید بدین خوب و بد.زشت و زیبا .خدایی و شیطانی.ضعیف و قوی اون وقته که می تونین با هوشیاری انتخاب کنین.این پوس چرکین و دروغین رو بدرین.خدا اینقدر کوچک نیست!!! این فقط شیطانه که می تونه این قدرتها رو به انسانها بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متاسفم. ما انسانیم ,انســـــــــــــان !احسن الخالقین! آیا مفهومش رو می تونین درک کنین؟ شیطان دیگه .... کی باشه که بخواد اینها رو به ما یاد بده. شما با این افکارتون خودتون رو هم نقض می کنین |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
۱:۳۵, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
۱۲:۲۷, ۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۱۲:۲۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
خوب شما خیلی کلی گویی کردید.
یه خورده قضیه رو بازش کنید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]](http://img.funcloob.net/images/lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg)
![[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]](http://www.worldcorrespondents.com/wp-content/uploads/2010/08/Cris-Angel-Magician.jpg)