کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
ماسونی
ضد ماسونی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟
اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟
اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟
[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]
این نظر و برداشت شخصی منه.....
این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...)
[تصویر: arbab%201.jpg]
حلقه ی قدرت
حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ...
اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت

حرکت دوم :
سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند
باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد
حرکت سوم:
[تصویر: Aragorn.jpg]
با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود...
وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!!
با دقت نگاه کنید
[تصویر: aragorn.jpg]

یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه

چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟
به حلال بالای آن دقت کنید
[تصویر: mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg]
به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی
[تصویر: masonictracingboard.jpg]
به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!!
از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود.
بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین
خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین
خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید
این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!!
اینها همه برداشت شخصی من است .....
اگر خدا بخواهد ادامه دارد....
اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، SAViOR ، arnh ، K-1 ، یکدوست ، EMPERATOR ، Ali302 ، meysam_tammar ، shakiba ، behruzhsd ، bahar2006 ، bamzi64 ، sunrise59 ، فرهاد ، ایران ، سرود پیروزی ، وحید110 ، aybaniz ، آرین (الهه.ع) ، fereshteh ، mhklord ، hamed313 ، star ، zarati313 ، Humanoid ، arman mohseny ، islamnab ، Elia ، peimane ، shafagh_mah ، nooromahdi ، ztb ، mohammad reza ، V-E ، 59-11(یامهدی) ، gabriel40 ، alireza2030 ، طالب نور ، black ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، MOH3N-P ، fafa* ، منصور ، Justice Bringer ، ali0077 ، عبدالرحمن ، khorshidkhanom ، قلب ، melanie2222 ، CiViLBAX ، bi-ehsaas ، soora ، nader008 ، Memory-X ، سرباز ولایت ، armanj ، N2376DIR ، vahrakan ، sabrina

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۴, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار

"....این همان تاج و تخت من است که آن را از تدبیر خود ساخته ام و شما را تدبیر میکنم به آنچه که به آن میل دارید..."
[/quote]

سلام آسیر جان لطف میکنی این جمله بالا را کمی توضیح دهی
ایا برداشت من از این جمله درسته که شیطان قطعات پازلی را روبروی ما میریزه و از انجا که ما بدنبال حقیقتیم شروع به مشقت و سختی میکنیم و بعد از تلاش و زحمت بسیار و صرف وقت طولانی پازل را کامل میکنیم و به انچه که شیطان در پازل میگوید ایمان میاوریم و برای همه از نظم بین قطعات و اهداف میگوییم
آسیر جان چاره ی ما برای این گمراه نشدن در چیست چطور ما فرق حقیقت و حقیقت کاذب را تشخیص دهیم
ایا سایرون امده تا دشمنانش را متحد با دجال کند
ایا سایرون از هدف خود با اطلاع هست و به نوعی فدایی یا از جان گذشته در راه دجال است
و اما در مورد حلقه به عقیده من حلقه نماد حب دنیا و لذت های دنیایی است که بسیار ادم را به هوس می اندازد و هر کس ان را بدست کند عمری ابدی بدست میاورد
آسیر جان به نظر شما جای خدا و پیروان خدا در این داستان کجاست ایا این داستان سرزمینی است که خدایش شیطان است
[/quote]

فرهاد جان سلام
اول اینکه تلاش شما و اشتیاقتان برای یافتن حقیقت من را به یاد روزهای ابتدایی کوششم برای یافتن ردپای خدا می اندازد.توصیه برادر کوچکت را بپذیر :
هرگز در راهت خسته و ملول نشو،صبورباش،صبور.

اما در مورد جمله ای که نشان کردی.این جمله از زبان ابلیس است که چند نکته در آن است:
[b]اول میگوید این همان تاج و تخت من است یعنی قبلا نیز داشته و یا آن را نشان کرده است پس این همان تاج و تخت سلیمان (علیه السلام) است که یکبار نیز در دوره سلیمان (علیه السلام)،شیطان طمع آن را نمود.پس هدف و اراده شیطان بر تسخیر ارض موعود است و احیای ملک سلیمان(علیه السلام).این ارض موعود در فیلم همان خطه میانی است که داستانش روایت میشود نام دیگر ارض موعود،خاور میانه است.به نظرتان شبیه نیستند؟فکر نمیکنید که تصادفی باشد؟!!!:s
دومین نکته این است که میگوید آن را از تدبیر خود ساخته ام یعنی شیطان خودش شخصا اقدام به تدبیری میکند که بوسیله آن نظم را کامل میکند و در این راه خود را مدیون هیچ قدرتی نمیداند حتی دجال.با اینکه نمیخواستم الان پاسخ سوالم را بدهم ولی لازم است بگویم این فیلم قاصد است نه ناظر.این فیلم همه آنچه که شیطان درصدد انجام آن است و یا انجام داده بیان میکند.در حقیقت فیلم شیپور پیروزی است و آنقدر شیطان از پیروزی خود مطمئن است که پیروانش اینگونه آن را به تصویر میکشند.به گفته دوست گرانقدرم ذهن زیبا:"نیمه فانتین کامل شده است به زودی باید منتظر جهنمی از آتش باشیم زیرا شیطان قصد دارد خود را به تختش برساند."
سومین نکته این است که میگوید شما را تدبیر میکنم به آنچه که به آن میل دارید یعنی شیطان ما را بوسیله امیالمان برده خود میسازد و ما را تحت فرمان خود در میاورد.توجهتان را در فیلم به سواران سیاه جلب میکنم.کسانی که برای امیال خودشان تحت فرمان دجال هستند.
اما برداشت شما بیشتر شبیه گفته دراکولا در فیلم دراکولا است:"خدا در حال بازی با مورچه هایش در ساحل است در حالی که چشم من به مردی است که چشم به دریا دوخته است."اینجا و هر جای دیگری شما بارها خواهید شنید که خدا مرده است و یا اینکه اصلا خدایی نیست.با اینکه اصلا نمیخواستم اینگونه همه آنچه که قرار بود در چند پست بیان کنم و بسیار برایش زحمت کشیدم بیان کنم ولی باز هم حق با مشتری است.خطه میانی همه جهان ماست و به طور اخص ارض موعود است زیرا همینطور که فیلم بارها اشاره میکند همه جهان تسلیم شده یا اصلا مهم نیست تسلیم شود.الف ها نماینده فرشتگان هستند که اکنون با نبودن خدا همگی درصدد یافتن غنیمت خود و زندگی آرام خود در زمین هستند.نماینده الف ها در گروه لگوراس است این اسم به زبان تایی(زبان اعداد و کلمات به نحو منظم در غایت نا منظم...دایرالمعارف بریتانیکا حرف Tچاپ می 1962 منچستر،انگلستان.) به معنی فرشته پیامبر است و این اسم کسی نیست جز حضرت جبرئیل و بارها در فیلم میبینیم که جبرئیل به بودن گاندولف و رهبری او نیاز دارد.دجال در نهایت قدرتش نابود می شود زیرا دیگر شیطان به او و قدرتش نیازی ندارد زیرا نیمه نهایی فانتین باید بوسیله خودش کامل شود.شیطان به دنبال مدعی برای تاج و تخت خود نیست.Dodgy
سرزمین میناستریس و مردمانش نماد دنیای اسلام است که گرفتار حاکمان مریض و بی اراده اند که مدت مدیدی زیر سلطه سارامون نقش منفعلانه را ایفا کرده اند و در نیمه دوم فانتین به دعوت شیطان نیمه دوم فانتین را برای او کامل میکنند.دعوت گاندولف چه بود؟اینکه برای سرزمینتان بجنگید یعنی حداقل چیزی را که دارید سفت بچسبید و بیخیال اینکه چه بر سر بقیه میگذرد.
اما آراگورن....من بسیار دوست دارم تا یکی از شما سروران و دوستان به ظرافت نقش او را تحلیل کند و تمامی قطعات پازل را که تاکنون گفته ام کنار هم بچیند.نقش او چنان ظریف کار شده است که همگی به او لقب منجی دادید ولی راهنمایی اینکه او منجی نیست.مسیح نیست.مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست.یادتان باشد خدا از بین رفته و وجود ندارد،دنیا سراسر در ید قدرت شیطان و پیروانش است و فانتین در حال کامل شدن است تا بدین ترتیب تاج و تخت شیطان و امپراطوریش آغاز شود.بازهم راهنمایی میکنم نکته در اصل و نسبش و اینکه از مردمان شمال است که سالها است منقرض شده اند و در دلدادگی او به الف ها و شمشیر شکسته که جوش میخورد تا به او برسد و در جذب ارواح و در جذابیت او برای زن برتر میناستریس(زن نماد سرزمین است) و در نهایت در سرسپردگی اش به گاندولف است.
دوستان صمیمانه میخواهم با ظرافت این سوال را پاسخ دهید:
آراگورن کیست و نماد چیست؟

فرهاد عزیز در مورد فرق حقیقت و واقعیت و نبودن کلمه ای به نام حقیقت کاذب و راههای شناخت حقیقت در عرصه پژوهش و یا آنچه که از دنیا به ما عرضه میکند اینجا مجال بحث نیست و چنانچه شما و دیگر دوستان مایل بودند در مبحثی با نام حقیقت شناسی به این موضوع بپردازیم و اگر مایل نبودند بنده شخصا در خدمت شما هستم و هر راهنمایی بتوانم به شما خواهم نمود.عذر و بهانه ای هم ندارم زیرا همه همسنگریم و همه سرباز یک فرمانده.
[/b]

ذکر یک صلوات برای فرج یوسف زهرا(سلام الله علیها)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سلمان ، خاک ، فرهاد ، Amir ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، علی اکبر ، وحید110 ، mh92122 ، mhklord ، hamed313 ، zarati313 ، nadi007 ، islamnab ، ztb ، alireza2030 ، MOH3N-P ، fafa* ، mofa ، مجید املشی ، سدرة المنتهی
۱۰:۱۳, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #32

مسیح دروغین و مسیح اصلی . هر دو در مقابل شیطان هستند !

جناب Arnh - میشه در این مورد توضیح بدین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، فرهاد ، ztb
۱۶:۱۳, ۲۷/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۸۹ ۱۶:۱۸ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام دوستان
آسیر جان از راهنمایی هایت بسیار سپاسگذارم و اینکه میگذاری خودمان بیندیشیم و لذت بدست اوردن جوابها را بچشیم
اول من از حلقه شروع میکنم ایا حلقه ربطی به هالی گریل دارد یا همان هالی گریل معروف است

در مورد اراگون به عقیده من او پادشاه به حق برای شیطان هست او از نسل فرعون هست او از نسل سزار هست او از نسل پادشاهان انگلستان هست بله او نژادی خاص هست و شاید عصاره ی تمام این خادمین شیطان هست
ما برای درک اراگون باید قضیه کلئوپاترا و فرزندش را بدانیم و همچنین چینین مطلبی که در فیلم las legion مطرح میشود در واقع اراگون به عقیده من شاه ارتور یا از نسل ارتور هست و نقش مرلین همان نقش شیطانی گاندولف است و شمشیر هم همان اسکالیبو است
آسیر جان متاسفانه من در این موارد زیاد نمیدانم تا به ریز مطالب بپردازم

امیدوارم ایندفعه دیگر اشتباه نکرده باشم و شما ما را راهنمایی کنید و منابع و لینکهای مفیدی در این رابطه اگه دارید معرفی کنید یا لینک بدهید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، وحید110 ، ztb ، مجید املشی
۱۷:۵۵, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۰:۱۳)The Arrival نوشته است:  مسیح دروغین و مسیح اصلی . هر دو در مقابل شیطان هستند !

شیطان برای اینکه به قدرت برسه نیاز داره . تا از راه طبیعی به قدرت برسه .

شیطان . دجال رو درست میکنه . تا با هم دنیا رو کنترل کنن .

اما .

شیطان میخواهد حکم مهدی باشد .
و باز میخواهد دجال حکم مسیح باشد .

یعنی .
شیطان جای مهدی . باطن.
دجال جای مسیح .ظاهر.

اما ظاهر هرچه باشد . ( چه دجال . چه مسیح ) از حقیقت پیروی می کنند .
یعنی دجال باعث میشه تا سودهایی به جهان و .. برسه .

از این بابت . شیطان در سال 2012 برنامه دارد تا دجال را نابود کند. دقیقا این جریان از سال 1347 شمسی شروع شده .

خودش میاد جای دجال .. اجنه ظاهر میشوند .
تا در کنار مهدی باشد .. یعنی شیطان میخواهد در مرحله بعد نقش مسیح را برای مهدی بازی کند . تا جانشین او باشد .
اما در محله بعد مسیح است که شیطان را می کشد . و عالم جدید آغاز میشود .
شیطان تا موعدی وقت دارد که قیامت خوانده میشود . و با کشته شدن شیطان قیامت میشود.
و اما این قیامت ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، SAViOR ، ztb
۱۵:۵۳, ۲۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۱۵:۵۴ توسط asier.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۷:۵۵)arnh نوشته است:  
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۰:۱۳)The Arrival نوشته است:  مسیح دروغین و مسیح اصلی . هر دو در مقابل شیطان هستند !

شیطان برای اینکه به قدرت برسه نیاز داره . تا از راه طبیعی به قدرت برسه .

شیطان . دجال رو درست میکنه . تا با هم دنیا رو کنترل کنن .

اما .

شیطان میخواهد حکم مهدی باشد .
و باز میخواهد دجال حکم مسیح باشد .

یعنی .
شیطان جای مهدی . باطن.
دجال جای مسیح .ظاهر.

اما ظاهر هرچه باشد . ( چه دجال . چه مسیح ) از حقیقت پیروی می کنند .
یعنی دجال باعث میشه تا سودهایی به جهان و .. برسه .

از این بابت . شیطان در سال 2012 برنامه دارد تا دجال را نابود کند. دقیقا این جریان از سال 1347 شمسی شروع شده .

خودش میاد جای دجال .. اجنه ظاهر میشوند .
تا در کنار مهدی باشد .. یعنی شیطان میخواهد در مرحله بعد نقش مسیح را برای مهدی بازی کند . تا جانشین او باشد .
اما در محله بعد مسیح است که شیطان را می کشد . و عالم جدید آغاز میشود .
شیطان تا موعدی وقت دارد که قیامت خوانده میشود . و با کشته شدن شیطان قیامت میشود.
و اما این قیامت ...

دوست عزیزم
نمیدانم تحلیلتان مبتنی بر چه مستنداتی است منظورم از مستندات یعنی به کدامین تفکر دشمن اینگونه عمل میکند و به کدامین شواهد این عمل همان پیش بینی تحلیلی شما است.
اجازه میخواهم تا کمی در تحلیلتان دست ببرم و تا حدودی کمک کنم تا به فرضیات منطقی نزدیک شود.
دوست من اول اینکه شیطان مخلوق است و نه تنها به دجال بلکه به تمام ما نیاز دارد تا حکومت مورد نظر خود را پیاده کند.نه شیطان و نه دجال هرگز نمی خواهند جای کسی باشند توجهتان را جلب میکنم به آیه شریفه کلام الله مجید که مضمون آن چنین است:شیطان دشمن آشکار شماست.و اگر بخواهیم از دید خود شیطان به آن نگاه کنیم توجهتان را به قسمتی از ویلکلمون جلب میکنم:"...و شما می اندیشید که چگونه پایه های تخت مرا ساخته اید و من شما را آگاه میکنم به آنچه شما را به آن دعوت کرده ام..."
دوست من اطلاعات تحلیلی ما درباره آخر الزمان مبتنی بر نگرش هر دو طرف است یعنی هم طرف حق و هم طرف باطل.نکته مهم این است که تنها زمانی فرضیه مورد قبول است که تمام اصول هر دو طرف آن را تایید کند.پیشنهاد میکنم که مطالعات خود را در اصول جبهه باطل نیز گسترش دهید تا با اصول آنها نیز آشنا شوید و در نهایت تحلیلهایتان از پختگی بیشتری برخوردار خواهد شد. 

(۲۷/آبان/۸۹ ۱۶:۱۳)فرهاد نوشته است:  سلام دوستان
آسیر جان از راهنمایی هایت بسیار سپاسگذارم و اینکه میگذاری خودمان بیندیشیم و لذت بدست اوردن جوابها را بچشیم
اول من از حلقه شروع میکنم ایا حلقه ربطی به هالی گریل دارد یا همان هالی گریل معروف است

در مورد اراگون به عقیده من او پادشاه به حق برای شیطان هست او از نسل فرعون هست او از نسل سزار هست او از نسل پادشاهان انگلستان هست بله او نژادی خاص هست و شاید عصاره ی تمام این خادمین شیطان هست
ما برای درک اراگون باید قضیه کلئوپاترا و فرزندش را بدانیم و همچنین چینین مطلبی که در فیلم las legion مطرح میشود در واقع اراگون به عقیده من شاه ارتور یا از نسل ارتور هست و نقش مرلین همان نقش شیطانی گاندولف است و شمشیر هم همان اسکالیبو است
آسیر جان متاسفانه من در این موارد زیاد نمیدانم تا به ریز مطالب بپردازم

امیدوارم ایندفعه دیگر اشتباه نکرده باشم و شما ما را راهنمایی کنید و منابع و لینکهای مفیدی در این رابطه اگه دارید معرفی کنید یا لینک بدهید.

دوست عزیزم شما به طور پیگیر در پی یافتن حقیقت هستید و من این پیگیری شما را تحسین میکنم.
در پست قبلی کلید یافتن را دادم و اکنون بطور اجمالی به آن میپردازم و اگر جایی از آن نیاز به توضیح بیشتر داشت بفرمایید بازتر بیان میکنم.در فیلم بیان میشود که آراگورن انسان است و بازمانده انسانها و شمالی است و اینکه او برگزیده شده برای پادشاهی بر خطه میانی.
دوست من،در آیه شریفه سوره مبارکه بقره داریم که خداوند میفرماید من انسان را در روی زمین خلیفه قرار دادم.پس وعده خدا به انسان خلافت و پادشاهی زمین است هر عقل سلیمی میداند که شیطان نخواهد توانست انسان را به کمتر از آن بفریبد البته انسانی که قیمت خود را میداند.اما نکته بعدی این است که شیطان همواره بر خلاف نیکی عمل میکند و دعوت میکند،خدا میفرماید که رنگ و نژاد مایه برتری نیست ولی شیطان نژاد را مایه برتری میداند و در نژاد پرستی نژاد شمالی برترین نژاد است.پیام فیلم در مورد آراگورن این است:"همه انسانهای بیدار نابود میشوند چه بوسیله خودشان و چه بوسیله نظام دجال ولی تنها انسانی باقی میماند که با شرایط شیطان برگزیده او باشد و شیطان پس از رسیدن به نظم نهایی اش اورا به پادشاهی زمین میرساند ولی پادشاهی که گوش به فرمان شیطان دارد."پس آراگورن نماد انسانهایی است که آگاهند و شیطان بوسیله همین آگاهیشان آنها را میفریبد و به اصطلاح قیمت آنها را پرداخته و آنها را نیز به خود ملحق میکند.
دوست عزیزم در نهایت در مورد چیزهایی که گفتید توصیه میکنم شما را به یک جمله:
همواره برای فهمیدن قصد دشمن،خودتان را جای او بگذارید و مثل او فکر کنید،نه اینکه آنطور که دشمن میخواهد فکر کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، SAViOR ، وحید110 ، nemesis ، mhklord ، zarati313 ، islamnab ، ztb ، mofa ، سدرة المنتهی
۱۸:۳۶, ۲۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۱۸:۳۸ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام جناب آسیر از لطف شما متشکرم
منظور شما از نژاد شمالی که برترین نژاد از دیدگاه شیطان است همان نژاد انگلو ساکسن هست یا نژاد دیگری که شاید منقرض شده است

من فکر کنم نقد و کنکاش این فیلم به این طریق کار درستی نباشه چون این فیلم تنها قسمتی از کتابهای تالکین در مورد سرزمین میانه هست و جالب هالیوود قصد داره 2 قسمت دیگه از این داستانهای سرزمین میانه رو بسازه به نام هابیت که سال پخش قسمت اول رو هم خودتون میتونید حدس بزنید کی هست و حوالی چه ماهی در ان سال
نکته مهم در مورد ارباب حلقه ها هست همانطور که آسیر جان گفتن این فیلم قاصد و از طرح های اینده صحبت میکنه در حالی که هابیت قراره از گذشته صحبت کنه
نکته ای که در مورد تالکین جالبه او عضوی از گروه مسیحی غیر رسمی بوده که ناخوداگاه ادم را بیاد گروه های ماسونی می اندازه.

زندگی نامه

جان رونالد روئل تالکین ( 1892-1973 )

* قرن 18:

مهاجرت خانواده ی «تالکوهن» از «سکسونی» ( آلمان ) به انگلیس و تغییر نامشان به «تالکین».

* سال 1891:

«مابل سوفیلد» با «آرتور روئل تالکین» ازدواج می کند، آرتور مدیر بانک بود اما پس از ترک کارش در بیرمنگام انگلیس به آفریقای جنوبی رفت.

* سال 1892:

در سوم ژانویه ، «جان رونالد روئل تالکین» در «بلومفانتین، آفریقای جنوبی» متولد می شود .

* سال 1894:

تنها برادر جان، «هیلاری»، متولد می شود.

* سال 1896:

در 15 فوریه «آرتور تالکین» می میرد. «مابل تالکین»، «جان» و «هیلاری» به انگلیس باز میگردند. آنها در شهرکی روستایی در «بیرمنگام» بزرگ می شوند.

* سال 1900:

«مابل تالکین» یک «کاتولیک» می شود. کشیشی که معمولا به خانه ی آنها میامده «پدر فرانسیس مورگان»، نیمه اسپانیایی، نیمه ولزی بوده .

* سال 1904:

«مابل تالکین» مبتلا به دیابت می شود، که در آن زمان علاج ناپذیر بود. او در 15 اکتبر می میرد. پسرها توسط «خاله بئاتریس سوفیلد» و «پدر مورگان» نگهداری می شوند. اندکی بعد آنها به خانه ی «خانم فاکنر» می روند.

در این زمان تالکین از مدرسه «دستور زبان شاه ادوارد 4» دیدار می کند و علاقه اش به زبان شناسی بیشتر می شود. به همراه چند تن از دوستان «مدرسه شاه ادوارد» آنها گروه «تی.سی.بی.اس» را که تشکیل می دهد.

* سال 1908:

با ساکن شدن در منزل «خانم فاکنر»، «جان»، «ادیت برت» زن 19 ساله ای را ملاقات می کند. «پدر مورگان» داشتن هر روابطی را برای او تا سن 21 سالگی که بتواند از خودش مراقبت کند، ممنوع می کند.

* سال 1911:

«جی.آر.آر تالکین» به آکسفورد می رود و در آنجا «زبانهای انگلیسی کهن»، «زبانهای آلمانی»، «فنلاندی» و «ولزی» را می خواند.

* سال 1913:

در سن 21، «جان» دوباره با «ادیت» تماس برقرار می کند، اما آنها از هم دور شده بودند و «ادیت» نامزد فرد دیگری شده بود. «جان» او را متقاعد می کند تا نامزدیش را بهم بزند و با «جان» نامزد کند.

در این زمان او درجه ی بالایی در «لغت شناسی» می گیرد و به همین دلیل رشته اش را از «ادبیات کهن» به «ادبیات و زبان انگلیسی» تغییر می دهد .

او با شعر «crist of Cynewulf» تحت تاثیر قرار می گیرد.

* سال 1915:

«تالکین» در این سال «مدرک درجه یک در انگلیسی» از آکسفورد می گیرد و بعد از وقوع جنگ جهانی اول در 1914 به «تفنگداران لنکشایر» می پیوندد.

* سال 1916:

«تالکین» با «ادیت» ازدواج می کند و بعد از ازدواجش به فرانسه فرستاده می شود. او در «سام» می جنگد اما به علت بیماری معاف و به خانه فرستاده می شود. دو تن از سه تن دوستان صمیمیش در جنگ جهانی اول کشته می شوند.

* سال 1917:

در اوایل سال 1917 او شروع به کار روی داستانی کرد که قرار بود «سیلماریلیون» شود؛ شاهکار تالکین در اسطوره شناسی و زبان.

روزی او و «ادیت» برای راهپیمایی به جنگلی رفتند و آنجا در «بیشه های شوکران»، «ادیت» برای او رقصید و الهامی برای داستان «برن و لوتین» شد.

داستان «برن و لوتین» داستان مورد علاقه ی او بود و «ادیت»، «لوتین» او.

اولین پسرشان «جان فرانسیس روئل تالکین» در 16 نوامبر 1917 متولد شد.

* سالهای 1918 تا 1920:

در 1918 «تالکین» کاری در دانشگاه بدست آورد و به عنوان «دستیارلغت نویس» لغتنامه انگلیسی جدید آکسفورد انتخاب شد. او درخواست داد تا در «دانشگاه لیدز» به سمت استادیار منصوب شود و آنها او را پذیرفتند.

در این سالها او یکی از داستانهایش بنام «سقوط گوندولین» را خواند و مورد تشویق بی اندازه شنوندگانش قرار گرفت.

* سالهای 1920 تا 1925:

در «لیدز» علاوه بر تدریس به «ای.وی.گوردون» در چاپ «سر گاواین و شوالیه سبز» همکاری کرد. در این زمان او به نوشتن کتابهای «داستانهای گمشده» ادامه داد و «زبانهای الفی» را اختراع کرد.

هنگام تدریس در «لیدز» دو پسر دیگرش هم به دنیا آمدند: «مایکل هیلاری روئل» در اکتبر 1920 و «کریستوفر روئل» در 1924.

در 1925 «تالکین» به سمت «استادی آنگلوساکسون» دانشگاه آکسفورد رسید.

* سالهای 1925 تا 1935:

«تالکین» تحقیقات ادبیش را زیاد منتشر نمی کرد. هرچند تحقیقات منتشر شده اش عالمانه و نادر بودند و بسیار تاثیر گذار.

در آکسفورد «اینکلینگز» شکل گرفت. گروهی از نویسندگان مسیحی و محافظه کار آکسفورد که به طور غیررسمی و اکثرا در مهمانی ها همدیگر را ملاقات می کردند. در این گروه «نویل کوگهیل»، «هوگو دایسون»، «چارلز ویلیامز»، «اوون بارفیلد» و در راس آنها «سی.اس.لوئیس» قرار داشتند و لوئیس تبدیل به یکی از دوستان صمیمی تالکین شد. آنها برای گفتگو، نوشیدن و خواندن مطالب نیمه تمامشان گرد هم می امدند.

«ادیت» آخرین فرزند و تنها دخترشان «پرسکیلا» را در 1929 بدنیا آورد.

«تالکین» شروع به نوشتن نامه هایی درباره ی بچه ها کرد که به «سانتا کلوس» معروف است و مجموعه اینها که در سال 1976 منتشر شد «نامه های کریسمس پدر» نام دارد. در دوران بزرگسالی «جان» به دنبال کشیشی رفت، «مایکل» و «کریستوفر» به «نیروی هوایی پادشاهی» خدمت کردند. بعد از آن «مایکل» معلم مدرسه شد و «کریستوفر» دانشیار دانشگاه و «پرسکیلا» نیز کارمند اجتماعی . ضمنا «تالکین» اسطوره شناسی و زبانش را نیز تکمیل کرد .

* سالهای 1935 تا 1937:

یک روز هنگامی که «تالکین» در حال تصحیح ورقه های امتحانی بود ، مشاهده کرد یک نفر یک صفحه از پاسخنامه اش را خالی گذاشته و روی آن صفحه تالکین جمله ای نوشت که محرک ذهنی او شد: «در داخل سوراخی در زمین هابیتی زندگی می کرد»! او سپس احساس کرد باید بداند «هابیت» چیست، در چه نوع سوراخی زندگی می کند، و اصلا چرا در سوراخ زندگی می کند و غیره...

از این بازجویی داستانی ساخته شد که «تالکین» آن را برای بچه های کوچکش تعریف کرد. در سال 1936 نسخه ناکامل تایپ شده ای از این داستان بدست «سوزان داگنال»، کارمند «انتشارات جورج آلن و آنوین» رسید . او از «تالکین» خواست تا داستانش را کامل کند و نسخه کامل را به «استنلی آنوین» رئیس انتشارات ارائه داد و در 1937 داستان با نام «هابیت» منتشر شد.

* سالهای 1937 تا 1955:

در سال 1945 او استاد زبان و ادبیان انگلیسی شد و تا زمان بازنشستگی در 1959 این سمت را حفظ کرد.

«هابیت» به قدری موفق بود که «استنلی آنوین» از «تالکین» خواست تا اگر کاری مشابه برای انتشار دارد به او بدهد. «تالکین» در این زمان شروع به کار بروی افسانه ی بزرگش «سیلماریلیون» کرده بود . اما ناشر عقیده داشت که کتاب از نظر تجاری قابل انتشار نیست! و دوباره از «تالکین» خواست تا دنباله ای بر «هابیت» بنویسد .

این دنباله به زودی به چیزی فراتر از داستان بچگانه بدل شد: «ارباب حلقه ها»!

انتشارات این کتاب را در سه قسمت جداگانه در طول سال های 1954 تا 1955 منتشر کرد . بزودی مشخص شد که نویسنده و ناشران تعداد چاپهای کتاب را بسیار کم برآورد کردند ، زیرا کتاب با سرعتی نجومی به فروش می رفت .

* سالهای 1955 تا 1968:

«ارباب حلقه ها» نظریات مختلفی بدنبال داشت از نظریات پرشور و تشویق کننده ای چون «آئودن» و «لویس» تا منتقدانی چون «ویلسون» و «مویر»...

در سال 1968 «ارباب حلقه ها» براستی تبدیل به انجیل نیمی از جامعه آمریکا شده بود.

* سالهای 1969 تا 1972:

بعد از بازنشستگی در 1969 «ادیت» و «جان» به «بورنموت» رفتند.

در 22 نوامبر 1971 «ادیت» درگذشت و «جان» به آکسفورد و اتاقهایی که توسط «کالج مرتون» آماده شده بود بازگشت. «جان» در 2 سپتامبر 1973 درگذشت.

او و «ادیت» در یک قبر به خاک سپرده شدند؛ در قسمت کاتولیکی قبرستان «وولورکوت» ، شمال حومه «آکسفورد».

روی سنگ مزارشان ، نوشته های زیر به چشم می خورد:

ادیت مری تالکین، لوتین، 1889-1971

جان رونالد روئل تالکین، برن، 1892-1973

* سال 1973:

افسانه ی بزرگ «تالکین» که داستانهای مربوط به «دوران اول» و «دوران دوم» بود توسط «آلن و آنوین» منتشر شد . کوچکترین پسر «تالکین»، «کریستوفر» بار ویرایش، کامل کردن و انتشار بزرگترین کار زندگی «تالکین» را بر عهده گرفت. و بدین ترتیب «سیلماریلیون» در سال 1977، «داستانهای ناتمام» در سال 1980 و سری «تاریخ های سرزمین میانه» از 1984 تا 1997 و «فرزندان هورین» در سال 2007 منتشر شدند.

به علاوه داستانهای دیگر مانند «آقای بلیس»،« رووراندم» و «نامه های کریسمس پدر» نیز منتشر شدند.
تالکین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، asier ، oO DaViD Oo ، SAViOR ، وحید110 ، hamed313 ، ztb ، mofa
۱۹:۴۶, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۹/آبان/۸۹ ۱۸:۳۶)فرهاد نوشته است:  سلام جناب آسیر از لطف شما متشکرم
منظور شما از نژاد شمالی که برترین نژاد از دیدگاه شیطان است همان نژاد انگلو ساکسن هست یا نژاد دیگری که شاید منقرض شده است

من فکر کنم نقد و کنکاش این فیلم به این طریق کار درستی نباشه چون این فیلم تنها قسمتی از کتابهای تالکین در مورد سرزمین میانه هست و جالب هالیوود قصد داره 2 قسمت دیگه از این داستانهای سرزمین میانه رو بسازه به نام هابیت که سال پخش قسمت اول رو هم خودتون میتونید حدس بزنید کی هست و حوالی چه ماهی در ان سال
نکته مهم در مورد ارباب حلقه ها هست همانطور که آسیر جان گفتن این فیلم قاصد و از طرح های اینده صحبت میکنه در حالی که هابیت قراره از گذشته صحبت کنه
نکته ای که در مورد تالکین جالبه او عضوی از گروه مسیحی غیر رسمی بوده که ناخوداگاه ادم را بیاد گروه های ماسونی می اندازه.

فرهاد جان سلام
اگر نقد دقیقا با روند عادی جلو میرفت شما هرگز به ذهنتان خطور نمیکرد که این یک فیلم داستانی است یا یک فیلم استراتژیک است،من ابتدای بحثم 3 نکته گفتم که همه دنیا میگوید و بدرد ما میخورد.یکی از آنها هالیوودی بودن این فیلم است.دوست من حمایت لابی منحوس ایپک از این فیلم و اینکه کمپانی های سازنده این فیلم هیچ محدودیت مالی نداشتند تصادفی است؟نکند هالیوود دلش برای کمبود سرگرمی ما سوخته است؟دوست من شما ساختار هالیوود را میشناسید؟آیا تاکنون فیلمنامه نوشته اید؟آیا روشهای سینمایی را میشناسید؟این نقد نظر شخص من نبود بلکه ماحصل نظرات بسیاری از دوستان بیدارم در سراسر جهان و ساعتها مطالعه و تفحص من در کتب و منابع مختلف بود.من زمانی که عزم خودم را جزم کردم تا خفتگان را بیدار کنم نمیگویم گمراهان را هدایت کنم بلکه میگویم بیداری خفتگان زیرا من ایمان دارم که بسیاری از انسانها گمراه نیستند تنها خوش خیالند که دنیا زیباست و دشمنی وجود ندارد و این چیزی جز خواب غفلت نیست.دوست من،دشمن از هر چیزی استفاده میکند و من حاضرم قسم یاد کنم که هدف سازندگان این فیلم همین بوده است.رسانه به شکل سینما و سریال اکنون قادر است تا دنیا را تسخیر کند بدون هیچ ارتش و سپاهی و این کار شده است.من خیلی دلم میخواست دوستان و همسنگرانم جدی تر و تخصصی بحث کنند ولی هرگز چنین نشد در صورتی که هر کدام از ما در کاری و حرفه و دانشی متخصصیم و باید کمک کنیم تا دیگران نیز متخصص شوند.دوست من زمانی که من شروع به مطالعات استراتژیک در حوزه رسانه و جنگ نرم کردم بیش از 300 کتاب مطالعه کردم تا توانستم پاسخ این سوال را بدهم :"اتوپیای امروز کجاست؟"پس از پاسخ صحیح به این سوال تمام تلاش خودم را کردم تا بتوانم مانند دشمنم بیندیشم تا براحتی اهداف و مقاصد شیطان را برملا کنم.دوست من تالکین یک هدف ثانویه است تا شما از اصل ماجرا غافل شوید.پروتکلهای یهود را بخوانید یکی از آنها این است که توان تولید نرم افزار باید در انحصار ما باشد میدانید یعنی چه این همان حلقه در فیلم است،حلقه قدرت در فیلم همین توان برای تولید نرم افزار است و گاندولف یعنی شیطان تمام تلاش خود را میکند تا این حلقه در زادگاهش نابود شود تا دیگر کسی نتواند قدرت کسب کند.تعداد سواران سیاه یادتان هست؟و اینکه آنها چه نیرویی داشتند؟دوستان من حلقه میدانید چرا دلبسته میکند زیرا وقتی کسی صاحب قدرت تولید فکر شد سعی میکند این فکر را انتشار دهد.و این حلقه اکنون دست انسانهای رفاه طلب و سرخوشی است که گوش به فرمان شیطان دارند و اینکه آراگورن خود را با وعده پادشاهی از حلقه دور میکند.دوست من بصیرت اولین گام دشمن شناسی است.این فیلم قاصد همه آنچه که سر ما قرار است بیاید است،این یک شیپور پیروزی است.

دوست من،من خودم را سرباز میدانم و اکنون نیز خوشحالم تا این فیلم که محصولی از سینمای استراتژیک در حوزه رسانه است را با کمک شما همرزمان و دوستان تحلیل کردم.امیدوارم این گام اول برای طی راهی بزرگ تا رسوایی کامل شیطان در همه عرصه ها باشد.

از همه شما بخاطر صبر و همراهیتان سپاسگزارم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، سلمان ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، SAViOR ، hamed ، The Arrival ، وحید110 ، mhklord ، hamed313 ، zarati313 ، islamnab ، ztb ، fafa* ، سدرة المنتهی
۱۹:۵۹, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #38
آواتار
دوست خوبم آسیر من نقدهای شما رو دنبال کردم. نکات جالب و جدیدی مطرح کردین. ضمن تشکر بابت تلاش زیادی که برای اینکار کشیدین، خواستم پیشنهاد بدم هر موقع احساس کردین قطعات پازل یکی یکی مطرح شده تموم شده از جمله شخصیتها و حلقه و ... خیلی بهتره که مطالب کنار هم چیده بشه در قالب یک پست و منظم و با ترتیب. اینطوری به من و امثال من و دوستانی که در آینده میان کمک میکنه قطعات رو کنار هم ببینه و بهتر پشت پرده پیامهای این فیلم رو درک کنه.

ممنون از شما.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، asier ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، وحید110 ، mhklord ، star ، zarati313 ، islamnab ، ztb ، طالب نور ، سدرة المنتهی
۲۲:۱۰, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
آسیر جان متاسفانه حرفهای شما برای من خیلی سنگینه و فهمش سخت تر
منم قبول دارم که این فیلم یک قاصده یک شیپور پیروزی است ولی بالاخره این فیلم از یک داستانی امده که از گذشته شروع میشه و در اینده ختم میشه الف ها حلقه ها و جواهرات مقدسشان رو میسازن این یعنی چی ؟
(معبد سلیمان رو جنیان میسازن)
این تاریخ خطه میانی یک سری جنگ های تاریخی رو در ابتدا داره که همانند جنگهای سلیمان نبی(شاه سلیمان)است.

با گذشت زمان به اینده میره انها به عقیده من معتقدند جنگ اینده حاصل وسوسه شدن شاه سلیمانه
عجیبه ولی اگر اشتباه نکنم (اگه اشتباه میگم درستش کنید) یهود پیامبر خودشون رو شاه میدونند
دوست من این فیلم برداشتی ازاد از رمان است در رمان شخصی به نام تام بامبادیل وجود داره که حلقه بر او بی اثره چرا او نباید تو فیلم باشه حداقل من پیداش نکردم

شهر میناتریس شباهت زیادی به برج بابل داره برج بابل رو انسانها برای رسیدن به خدایان ساخته بودن و با فتنه خدایان تفرقه شد و برج نابود

گاندولف (شیطان ) سعی در نابودی حلقه داره
یعنی حالا هم شیطان سعی در نابودی جامعه جهانی و دهکده جهانی داره ایا میخواد از این اتش ققنوسی سر براورد با فرو ریختن نشان دجال( ابلیسکهای جهان) در سالهای اتی شیطان چه عایدی داره
آسیر جان اگه حلقه همون رسانه ها و نرم افزار و اینترنت یا به عبارتی دهکده جهانی باشه پس نظم نوین جهانی حقه ای بیش نیست برای سر کار گذاشتن من و شما نظم نوین جهانی بر پایه همین دهکده جهانی شکل گرفته اگه این دهکده نابود بشه ما به همون دولت شهر های سابق برمیگردیم.

هدف ابلیس چیه از این کارها مگر غیر از اینه که ابلیس امده تا موجودات مختار را گمراه کنه پس چه نیازی هست ابلیس در صف گمراهان بجنگه جای ابلیس در بین دینداران گمراه نشدست تا شاید انها را به گمراهی بکشد.
من زیاد اطلاعات دینیم خوب نیست ولی فکر نکنم هدف شیطان جنگیدن با انسانها باشه اصلا شیطان چنین اختیاری نداره بلکه هدف شیطان ایجاد فتنه و گمراهی هستش.

(در فیلم 2012 ابلیسکها در کاخ سفید و واتیکان بر سر مردم و بناها خراب میشود)
دوست من آسیر جان نمیدونم چرا یک حسی از درون بهم میگه ابلیسکها ساخته میشن تا فرو بریزن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، oO DaViD Oo ، arnh ، وحید110 ، zarati313 ، islamnab ، peimane ، ztb
۲:۴۷, ۳۰/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۸۹ ۲:۵۰ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #40
آواتار
راستش به دلیل کمبود وقتی که دارم وقتی دیدم نمی تونم بحثها رو دنبال کنم مطلبی نگفتم

اما asier عزیز به نظرم یکمی مطالبی که می گید با روح فیلم سازگار نیست
مثلا استدلالات شما در مورد گندالف خیلی با چیزی که ما در فیلم می بینیم همخوانی نداره و نوعی برداشت به مطلوب خود توش دیده میشه

احساس من اینه که اولین کسانی که بحث شیطان بودن گندالف رو مطرح کردن (حال آقای رائفی پور یا هر کس دیگه) به دنبال این بودن که به نحوی گندالف و کل فیلم رو محکوم کنن ولی استدلالاتشون قابل پیگیری نیست
حتی سایر مطالبی که در مورد سائرون هم گفته میشه باز من نمی تونم بین حرفهای شما و استدلالاتون با خود فیلم ارتباط برقرار کنم.شاید اشکال از منه Smile

فکر کنم به جای اینکه بیام تحلیهای شما از فیلم را نقد کنم با چند سوال اشکالات نقد شما را بیان می کنم:

1-بر فرض که گندالف داستان ما همان شیطان باشد.استدلالهای شما برای شیطان بودن او فقط یکسری مسائل ظاهری مثل باز بودن چشم یا نشستن روی گاری یا شبیه بودن به فلان داستان از شیطان است
پس چه وقتی دیگران را وسوسه می کند؟
چه وقتی باعث گمراهی و نابودی موجودات می شود؟

2-عملا مهمترین شخصصی که باعث اتحاد همه برای مقابله با آنتی کراست/دجال می شود گندالف است، این دیگر چیزی نیست که با یک داستان بشود آن را توجیه کرد.حتی اگر در آخر کار پیروزی با دجال بود باز هم حرفهای شما درست جلوه می کرد اما آیا شیطان باعث نابودی دجال دست پرورده خود خواهد شد؟

3-شخصیتی مثل آراگورن که نماد بی بدیل مسیح (علیه السلام) است را که اصلا نمی شود انکار کرد.وارث تاج تخت عظیم نومنور که احتمالا اشاره به این دارد که او از نسل پیامبران است
تاکید زیاد روی مادر او و اشاره نشدن به پدر او در فیلم
[تصویر: i508316_aragorn.jpg]
حتی دارا بودن شمشیری که باز بر می گرد به چند نسل قبل او و شمشیری که یکبار دجال را شکست داده
آیا آراگورن با این تفاسیر همراه شیطان می شود؟

4-وضعیت خود دجال/آنتی کراست هم در نوع خود جالب است.شاید مهمترین شخصیت در فیلم از نگاه روایات ما همین باشد.چون در اکثر فیلمها و داستانها آنتی کراست با دجال ما خیلی همخوانی ندارد
اما شما در صفحه قبل به یک توضیح کلی بسنده کردید و سریع رفتید سراغ سارومان که به نظر من او اصلا بحث و جایگاه خاص خود را دارد و نباید آن را یک شخص ساده زیر دست دجال دانست

خلاصه اینکه من در مورد نقدهای شما حرف زیاد دارم.بنده حداقل 4 مرتبه نسخه اکستندد را به طور ممتد دیدم و با خیلی از روایات و اسناد اصلی و مشخص آنها را محک زدم
شما هم بد نیست بگید که چند بار فیلم رو دیدید و چقدر در این مورد تحقیق داشتید
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: asier ، فرهاد ، The Arrival ، SAViOR ، وحید110 ، star ، zarati313 ، islamnab ، ztb ، ضحی رحمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]