کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست همکاری برای تبلیغ ضد فراماسونری در باز ی های انلاین
۲۱:۵۴, ۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۵ توسط Am.M.)
شماره ارسال: #1

سلام
من فکر کردم برای این که بتونیم مردم رو از خطرات فراماسونری اگاه کنیم باید گام بلند تری برداریم تا بتونیم صدامون رو بلند تر برسونیم.
سایت های زیادی از بازی های استراتژیک انلاین هست که فارسی هم داره و اعضای زیادی دارن. مثل تراوین که حدوداً صد هزار عضو داره
از این بازی ها زیاد هست اگر بچه های انجمن کمک کنن میتونیم تو این بازی ها عضو بشیم و طبق یک برنامه ی منظم از طریق فروم اتحاد ها و پیام شخصی مردم رو به تحقیق درباره ی فراماسونری تبلیغ کنیم. میتونیم برای این کار تو یه نامه چند تا از مدارک انکار ناپذیر رو بنویسیم و سوالات رو مطرح کنیم بعد بگیم که چه طور باید جواب سوالاشون رو بگیرن. اینجوری میتونیم خیلیا رو اگاه کنیم و از لجنزار سکولاریسم و ماتریالسم بیرون بکشیم.
اگه اعضا استقبال کنن باید یه برنامه بریزیم تا عملکردمون منظم بشه بعد یه متن هم تنظیم کنیم.
هر کی موافقه بسم الله یه پست بزنه و اعلام امادگی کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تفکر ، yektasepas ، sarallah ، حقیر ، یاران مهدی ، Detector ، Havbb 110 ، نگار
۸:۴۹, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
ایده ی خوبیه
من دیدم که بعضی ها پیغام صلواتو اینجور چیزا میدند ولی این خیلی جالبه
بالاخره هر کاری با ید هدفمند بشه دیگه ...Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، نگار
۱۶:۳۰, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
پیشنهاد خیلی عالیه هست به خصوص در مورد تراویان.
ولی خوب از عمل کار براید به سخنرانی نیست.
اگه واقعا تصمیم قطعی گرفتید روی من حساب کنید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، نگار
۱۸:۵۵, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4

راستش من میتونم برنامشو بریزم ولی تا امتحان ترم دارم بدم وقت ندارم فعلاً بچه ها اعلام امادگی کنن من بعد از امتحانای ترم سعی میکنم یه برنامه خوب بریزم.
۱۱:۰۵, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۵)Am.M نوشته است:  راستش من میتونم برنامشو بریزم ولی تا امتحان ترم دارم بدم وقت ندارم فعلاً بچه ها اعلام امادگی کنن من بعد از امتحانای ترم سعی میکنم یه برنامه خوب بریزم.

Big GrinBig GrinBig Grin خدارو شکر که توی این تالار همه فقط گفت و گو میکنند و خبری از عمل نیستBig GrinBig GrinBig Grin
فکر کنم شاعر این قطعه رو مخصوص بچه های بیداری اندیشه سروده اند
از عمل کار براید به سخنرانی نیستSmileSmileSmile
۱۶:۳۷, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6

(۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۵)sarallahe73 نوشته است:  
(۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۵)Am.M نوشته است:  راستش من میتونم برنامشو بریزم ولی تا امتحان ترم دارم بدم وقت ندارم فعلاً بچه ها اعلام امادگی کنن من بعد از امتحانای ترم سعی میکنم یه برنامه خوب بریزم.

Big GrinBig GrinBig Grin خدارو شکر که توی این تالار همه فقط گفت و گو میکنند و خبری از عمل نیستBig GrinBig GrinBig Grin
فکر کنم شاعر این قطعه رو مخصوص بچه های بیداری اندیشه سروده اند
از عمل کار براید به سخنرانی نیستSmileSmileSmile
الان همون بازیکن های تراوین هم رفتن درسشون رو بخونن!!!

فکر خیلی خوبیه ولی به نظر بنده کسایی که تو همچین جاهایی مثل تراوین بازی میکنن واکنش خاصی به اون مطلبی که ما میخوایم بهشون بگیم نمیدنConfused
اصلا شاید هم نتیجه کار برعکس باشه و فرد یه جورایی زده شه، چون اون کسی که میره بازی اصلا دلش نمیخواد من و شما فکرش رو به خاطر این چیز ها خراب کنیم
مخصوصا تراوین که اصلا بازی هیچ سر و تهی نداره، 1سال شبانه روز میشینی پای اکانت آخرش چی؟؟؟ حداقل یه جایزه میذاشتن یه چیزی، شما رتبه یک سرور شو، چه فایده؟

درسته که همه بازی ها در نهایت هیچ فایده ای ندارن ولی باز یکم مغز آدم رو راه میندازن و کمتر از 1 سال!!! وقت آدم رو تلف میکنن

شاید تنها فایده تراوین زمانی باشه که بخوای ازش پول در بیاری ولی به نظر من برای تبلیغ همچین چیز هایی اصلا جای مناسبی نیست
این نظر من بودWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، جبریل
۰:۵۸, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7

یادتون نره که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با پای پیاده به طائف رفت و فقط تونست یه نفر رو هدایت کنه. حالا کار ما که خیلی راحت تره.
بالاخره یه نفر که سربه راه میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، نگار
۸:۴۱, ۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۱ ۸:۴۲ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان عزیز
آگاهی از مسائل فراماسونری یک مرحله ای بود که جامعه به شناخت اون رسید .(جامعه تحصیلکرده)
شما باید مطالاعات خودتونو وقف جامعه مهدوی کنید .
فرضا بازی تراوین از چند دیگاه قابل بررسی هست .

1-از دیدگاه دجال گونه

چرا دجال ؟ همون بحث های آخرالزمان و سرگرمی های مربوطه دجال ( در مورد دجال اطلاعی دارید ؟؟)

2-وقت مردم چگونه ساعت ها پای این بازی بیهوده به هدر میره

آیا جایگزینی دارید برای سرگرمی دارید ؟

3-درامد این بازی ها به جیب کی ریخته میشه ؟

در گناهان کبیره شهید دستغیب داریم که کمک به ظالم از گناهان کبیره هست . کمک به ظالم به چه صورت ؟ همین که کاربران ایرانی اقدام به خرید اکانت می کنند . خوب شاید بگید که سرور ایرانی بازی تهیه شده و همش وطنی هست . خوب من سوال میپرسم طرح این بازی کی داده ؟ شما از سیاست های بازی های استراتژیک خبردارید ؟ به نظر شما پیام این بازی چیست ؟ اصلا براتون اهمیت داره ؟؟

حالا شما بیاید فراماسونری را رمزگشایی کنید . . . ؟ صرف رمزگشایی چه سودی داره ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، Detector ، نگار
۱۳:۰۶, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9

(۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۸)Am.M نوشته است:  یادتون نره که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با پای پیاده به طائف رفت و فقط تونست یه نفر رو هدایت کنه. حالا کار ما که خیلی راحت تره.
بالاخره یه نفر که سربه راه میشه.
بنده شخصا فکر میکنم اگر بخوایم از طریق تراوین این کار رو انجام بدیم، شاید یه نفر بالاخره سربه راه شه ولی فکر میکنم به ازای همون یه نفر دو سه نفری برعکس اون چیزی که میخوایم از این بحث زده بشن
۱۴:۴۷, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10

درسته اما همون طور که میدونید احتمالاً در دوره ی اباما یا رییس جمهور بعدی ( یعنی زمان زیادی نمونده) اونها میخوان اقتصاد رو فرو بپاشونن و مردم رو به برده خودشون تبدیل کنن در سال های بعدی قطعاً اتفاقات مهمی میفته که ما میتونیم زود تر پیشبینی کنیم. اونوقت وقتی مردم ببینن که پیشگویی ما درست از اب در اومد بالاخره مشکوک میشن که نکنه کاسه اس زیر نیم کاسه است و حرف ما راسته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا