|
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
|
|
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53 الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۹, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
دوستان به احتمال بسیار زیاد این آزمایش موشک جدید بالستیک روسیه بوده، که در اون نوری که دیده شد قسمت عقب موشک ازش جدا شده و بعد مدتی به دور خودش چرخیده و قسمت جلویی بعد از سوزوندن سوخت بعدی و به جا گذاشتن دود زیاد به حرکتش ادامه داده.
تو عکسها محل عبور موشک از میان دودش معلومه. http://www.khabaronline.ir/detail/219101.../astronomy |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۵)seyed نوشته است: به جان هر کی که دوست داری من دیدمش به همراه خانواده .میخوای از پدر و مادر و برادر و دایی و اونایی که تو باغ پیشمون بودن یه مصاحبه تصویری بگیرم و اپلود کنم تو سایت تا باورتون بشه.دروغم چیه مگه من مریضم/ من هم دیدم و جالب اینکه ما هم تو جنگل بودیم و هوا تاریک بود و کامل دیدم ولی اگه میدونستم چیز مهمیه بیشتر دقت میکردم اما شما که میگی واسه پپسی بود من میگمقبول اما قرار بود آرم پپسی باشه نه شکل بطری نوشابه که اصلا هم شبیه بطری نوشابه نیست اما بازم اگه قراره چیزی رو قبول کنم باز حرف شما رو بهتر قبول میکنم تا غیر عامل پدافند چی چی میگن از این چرت و پرتا بین ساعت 10 تا 11 بود و تهران دیدمش اما بیشتر فکر میکردم فاصله زیادی با زمین نداره |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۲۹)عباس محمدی نوشته است: دوستان در مورد حادثه عظیم آسمان که امشب رخ داد به نظرم میتوان اینطور گفت که قطعا بااراده الهی رخ داده . با سلام مجدد خدمت همه عزیزان از شب گذشته تاکنون شاهد موضعگیریهای متفاوت و گاها متناقضی هستیم که نشان دهنده سردرگمی و عدم دستیابی به علت واقعی این پدیده نجومی میباشد . آمریکا علت را نزدیک شدن ماهواره خود به زمین معرفی میکند . ایران رزمایش پدافند غیر عامل را علت بوجود آمدن این پدیده میداند . وروسیه شلیک موشک بالستیک خود را عامل این موضوع میداند . در مورد ادعای آمریکاییها که دوستان پاسخ دادند و از نظر علمی و تصاویر موجود کاملا مردود است . اما در مورد ادعای روسیه فقط کافیست فیلم و عکسهای مربوط به سقوط شاتل فضایی چلنجر را ببینید و عدم انطباق تصاویر دیشب را با عبور موشک و یا حتی انفجار آن را مقایسه فرمایید تا دروغ بودن این ادعا ثابت شود . http://www.khabaronline.ir/detail/200127/ ![]() هشتم دیماه 1364، چرا همچون حادثه چلنجر قطعات این موشک پیدا نشده ؟ و تصاویر شلیک و... منتشر نشده و دهها سوال دیگر . موضوع دیگر این است که چرا اصولا برای یک موضوع روایتهای مختلف بیان میشود ؟ اگر سقوط موشک بالستیک روسیه بوده که باید منابع آمریکایی با خوشحالی آن را منتشر میکردند ؟ چرا سعی میکنند حادثه را به خوشان منتسب کنند ؟ نباید شک کنیم که چرا این قدرتهای بزرگ علمی و تکنولوژی سعی دارند خود را موجب بوجود آمدن این واقعه نجومی معرفی کنند ؟ در مورد اطلاعیه پدافند غیر عامل هم هنوز نمیتوان نظر قطعی داد . چون هنوز سپاه و ستادکل نیروهای مسلح موضعی اعلام نکرده اند . |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۸ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بچه ها این خیلی روشنه !
نمیتونه ماهواره بوده باشه چون آمریکا گفته الان تو مدارشه ولی این یکی ترکیده !! نمیتونه موشک باشه چون مگه عقلشون کمه خودشون موشک بندازن هوا بعد خودشونم با یه موشک دیگه بزننش (مگه این که جنگ روسیه و آمریکا رو در حال شکل گیری بدونیم که هنوز وضعیت این دو کشور اونقدر وخیم نشده که با هم جنگ کنن) نمیتونه آرم پپسی باشه چون وقتی رفتم تو آپارات و اون آرم پپسی رو دیدم زمین تا آسمون با این چیزی که دیشب اتفاق افتاده فرق میکنه نمیونه پدیده ی فراجوی باشه چون نور هیچ وقت با یه سرعت خیلی کم(نسبت به نور) تو هوا پرواز نمیکنه و با برخورد یک شی بهش نمیترکه حالا باید دید این پدیده چیه ؟!! شب گذشته با هدف ارزیابی واحدهای پدافندی کشور رزمایش سراسری پدافند غیرعامل کشور با موفقیت اجرا شد خبرگزاری فارس: رزمایش سراسری پدافند غیرعامل به منظور ارزیابی واحدهای پدافندی کشور شب گذشته با موفقیت کامل به اجرا درآمد. ![]() به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور ، شب گذشته با هدف ارزیابی آمادگی واحدهای پدافندی کشور رزمایشی سراسری با عنوان طلوع فجر برگزار و با موفقیت کامل انجام شد. بنا بر این گزارش، رزمایش مذکور که بدون اطلاع قبلی واحدهای پدافندی انجام شد ، با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید. /انتهای پیام/ |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
دوستان این کلیپ جدید رو از این پدیده ببنیند.این یه جورایی تایید میکنه که ماله روسیه بوده...و منشا نور رو نشون میده..
http://www.khabaronline.ir/detail/219097.../astronomy |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بابا چه پدافندی یعنی میگین اون پدیده رو ایران به وجود اورده.عمرا نمیتونه تا 1000 سال دیگه.چرا به پدافند و این جور چیزا ربطش میدین اگه این طور بود تو اخبار امروز میگفت.
|
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
ناهید از مقابل خورشید گذشت
نقل قول:از آن جایی که در برخی احادیث سیاره ی زهره را محل زندگی عده ای از شیاطین و جنیان ذکر شده !!!! احتمال داده شده بود با عبور زهره از روبروی خورشید دوازه ای برای حضور اینان بر روی زمین باز شود...... |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بلاخره معلوم نشد چی شد؟؟؟
این فیلمی که گذاشته بودین تا حدودی شبیهش بود اما دمش رو نداشت واینکه این عمودی بود من افقیش رو دیدم
|
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۰)MohammadFC نوشته است: دوستان این کلیپ جدید رو از این پدیده ببنیند.این یه جورایی تایید میکنه که ماله روسیه بوده...و منشا نور رو نشون میده.. الکی نمی خوام بحث رو پیچیده کنم اینکه کار روسیه یا آمریکا یا حتی ایران باشه خوب یک احتماله...... ولی موشک خود به خود چنین نوری نمی دهد. موشکهای زیادی درشب شلیک میشن.اما هیچوقت کسی اونها رو نمی بینه(نهایت در همون محدوده پرتاب که نیاز به فرار از جاذبه شدید زمین دارن، نور زیادی تولید میکنن) اینکه آیا موشک روسی بوده و توسط سپر دفاع ضد موشکی آمریکا مورد اصابت قرار گرفته باشه، یک اتفاق عظیم نظامیه و انقدر راحت از کنارش نمی گذرن به هر حال اکثر حوادثی که منطقه وسیعی رو در بر گرفته و در پهنه هزاران کیلومتری دیده شده، کار بشر نبوده شهاب سنگها...شفق های قطبی...خورشید گرفتگی و ماه گرفتی اما اگر کار دیشب بشری بوده باشه باید خیلی مشکوک شد که چرا روی خاورمیانه آزمایش شده؟ این همه اقیانوس و سرزمین لم یزرع وجود داره در دنیا و مخصوصا در روسیه چنین نمایش عظیمی روی حساس ترین بخش دنیا، حتما دارای پیام بوده شاید هم اصلا کار بشری نیست
|
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
عزيزاني كه فيلم اين پديده رو نديدند من براشون ميگذارم.
البته اگه كسي نديده باشتشون. اين فيلم توي روسيه گرفته شده. دانلود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: doa.gif]](http://u313.ir/components/com_jcomments/images/smiles/doa.gif)
![[تصویر: bp20.jpg]](http://www.khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/images/position1/2011/1/bp20.jpg)
![[تصویر: 13900830150750_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/30/13900830150750_PhotoA.jpg)
واینکه این عمودی بود من افقیش رو دیدم