کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53

الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم
یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش
از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد

اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، جویای حقیقت ، mhvvhm ، Ramin_Ghn ، مجید121 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، حلما ، yaali1247 ، حسن.س. ، نگار ، vahrakan ، Dragonborn ، فانوس *7* ، kohnavard ، جبریل ، ema1392 ، هادی بهمنی ، هدایت شده ، m.hossein ، mahdi14 ، انتخاب ، hesam110 ، MohammadMeraj ، ali0077

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #111
آواتار
باز هم تاکید میکنم هر عنوانی که بر این پدیده گذاشته میشه ، گشتاور ناشی از گازهای متصاعده از جسم با عث دوران جسم حول مرکز جرم خودش شده است.
[تصویر: e5d75028d920.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، حسن.س. ، جویای حقیقت
۱۹:۱۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #112
آواتار
شمارو نمیدونم ولی من یکی به هیچ عنوان تو کتم نمیره فقط یک موشک بوده باشه( حتی اگه خود روسها رسما همچین چیزی گفته باشن)....ببینید ورود و خروج موشک های بالستیک از جو زمین یک پدیده تازه و شگفت انگیز نیست به قول آقا مهدی بارها این آزمایشات انجام شده....من تا قبل از اعلام روسها سایت های مختلف نظامی اعم از ایرانی و خارجی را جستجو میکردم تقریبا تمامشون به طور یکپارچه احتمال موشک بالستیک را رد میکردند ولی با اعلام روسیه فعلا همشون در بهت به سر میبرندHuh

احتمالا نشستن چند ساعتی فکر کردند و باهم مشورت کردند که چه دروغ توجیه پذیری برای این پدیده جور کنند و آن را ارائه کنند.....اعلام این خبر از سوی روسیه قطعا بعد از مشورت با آمریکا صورت گرفته چون شلیک این موشک رویایی از سمت بلوک غرب غیر محتمل به نظر میرسید....حالا وقتی اینا رسما اعلام کردند کار ما بوده شما بیا ثابت کن که نبوده؟ ایا امکان پذیر خواهد بود؟ خیر

به تصویر زیر دقت کنید :

[تصویر: 23765179554459317961.jpg]

کدام بنی بشری میتواند چنین نقاشی دقیق و زیبایی در آسمان رسم کند آن هم با این گستره دید؟

موشک بالستیک؟؟؟؟ باشه مام باور کردیم و قضیه تمومه
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، جبریل
۱۹:۲۴, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #113
آواتار
آقای mohammad1369 این عکسی کهگذاشتید مال کجاست؟
چون همه عکسهایی که من دیدم زاویه حدود 70 درجه داشتن.این عکس به نظر میاد روی خط افق قرار گرفته
بین 40 تا 50 درجه Huh

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
۱۹:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #114
آواتار
من رسما اعلام می کنم و اینو تو سایت های خبر گزاری جمهوری اسلامی ایران هم بنویسید که بنده طی عملیات الکترونیک روی ماهواره امید درصدد بازگرداندن این ماهواره بودم که هنگام ورود به جو زمین سوخت و منفجر شد.

روسیه هم زر زیادی زده.حالا روسیه بیاد ثابت کنه که اینطور نبوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، جبریل
۱۹:۳۵, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۹ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #115
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۴)Mahdy2021 نوشته است:  آقای mohammad1369 این عکسی کهگذاشتید مال کجاست؟
چون همه عکسهایی که من دیدم زاویه حدود 70 درجه داشتن.این عکس به نظر میاد روی خط افق قرار گرفته
بین 40 تا 50 درجه Huh

یکی از کاربرا از سایت سنترال کلابز گذاشته بود مختصات عکس هم متاسفانه ننوشته کجاست....از روی سرچ عکس با عکس هم چیزی دستگیرم نشد
۱۹:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #116
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۱۵)seyed نوشته است:  واقعا از زمان حضرت آدم تا الان این خنده دارترین مسله ای هست که دارم میشنوم:

بابا ایول به این هماهنگی.په چرا همه دیروز یادشون افتاده رزمایش کنن و موشک بفرستن.

عجب حرف خنده داری میزنن.

روسیه داشته موشک ازمایش میکرده،ایران داشته پدافند و رزمایش اجرا میکرده،اجنه داشته دروازه های ناهید رو باز میکرده.حتما منم داشتم ماهواره امید رو از اسمون میکشیدم پایین که یهو از شانس من تو هوا ترکید..بابا جمع کنین این مسخره بازی ها رو.
چی میگی شما ؟
همه دارن بحث میکنن تا به یک نتیجه برسن
لابد شما هنوز هم اصرار بر این داری که طرح نوشابه پپسی بودهBig Grin
خدایش بین نظرات دوستان خنده دارترینش این هست که این کار پپسی باشه در حالی که خود شرکت پپسی هم ساکت هستش و هیچ ادعایی نکرده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید121 ، حسن.س. ، جبریل
۲۰:۰۲, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۴ توسط heaven.)
شماره ارسال: #117
آواتار
به هیچ وجه نمیشه 100% گفت که این از نشانه های ظهوره یا موشکه و ...
البته انشاء... از نشانه ای ظهور باشه اگه باشه هم که مطمئنا نشانه های دیگه ای هم در راهه
این قضیه شایعه پپسی که چند روز قبل از این اتفاق بود خیلی مشکوکه
خبر رزمایش پدافند غیر عامل هم جالبه که من یه جا خوندم اول پدافند غیر عامل اطلاعیه رزمایش داد بعد روسیه اعلام کرد که موشک بود
درسته که پدافند غیر عامل ربطی به جنگ افزار نداره ولی ادعای رزمایش اونم بعد از شی نورانی جالبه اگه هم خبر
تبلیغاتی بود که فکر کنم اونقدر حالیشون بشه که حداقل بگن پدافند عامل که مورد شک واقع نشه
به هرحال باید صبر کنیم ببینیم که تحلیلگرهای جهانی درباره شی نورانی و ادعای موشک روسیه چی میگن
و اینکه ایا مسئولان داخلی پدافند غیر عاملو تکذیب میکنن یا دلیلی واسش وجود داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، ema1392
۲۰:۴۳, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #118
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۵)seyed نوشته است:  من رسما اعلام می کنم و اینو تو سایت های خبر گزاری جمهوری اسلامی ایران هم بنویسید که بنده طی عملیات الکترونیک روی ماهواره امید درصدد بازگرداندن این ماهواره بودم که هنگام ورود به جو زمین سوخت و منفجر شد.

روسیه هم زر زیادی زده.حالا روسیه بیاد ثابت کنه که اینطور نبوده.
با سلام دوست عزيز ماهواره اميد اونطوري كه شما فكر ميكني نيست!لا اقل تا اندازه كه بنده آشنايي دارم اين ماهواره طوري طراحي نشده كه به زمين بر گردد .و طي چندين پروسه گردش به دور زمين انرژي خودش را از دست داده و سقوط مي كند در ضمن يك جسم نهايتا 27 كيلوگرمي چطور اين پديده وسيع را ايجاد ميكند. ابتدا بررسي كنيد كه شي اي كه شما قصد فرود آن را داريد توانمندي و يا زيرسيستم هدايت و كنترل فرود را دارد يا نه (حداقل در ماهواره كوچك اميد اين زير سيستم موجود نيست) كه احتمالا شما بجاي ماهواره اميد سفينه يكي از بيگانگان مفروض را نشانده و يا سقوطانده ايد.
اين خبر هنوز بروي سايتهاي رسمي مفروض شما نرفته رد مي شود. Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ema1392 ، seyed
۲۰:۵۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #119
آواتار
پدافند غیر عامل با پدافند عامل فرق داره. پدافند غیرعامل اسمش روی خودش هست. بیشتر تکنیک ها و استانداردهایی است که برای جنگ الکترونیک و جنگ های سایبری باید لحاظ بشه. سطح عادی اش بحث فایروال ها و آنتی ویروس هایی هستند که در مراکز نظامی و تاسیسات هسته ای استفاده می شند. در یک کلام پدافند غیرعامل اگر هم باعث نور و انفجار بشه، این به خاطر نفوذ به سیستم الکترونیکی اون وسیله یا موشک هست و ایجاد اختلال در اون و بروز خرابکاری در اون. بنابراین کاملا بعیده که در مانور پدافند غیرعامل بچه های خودمون، موشک بالستیکی رو که همون شب روسیه به فضا فرستاده رو دچار اختلال کنیم تا منفجر بشه!!! توی مانورها به جز اهداف از پیش تعیین شده و دشمن فرضی، حتی یک بشکه یا یک لاستیک رو هم از سایر کشورها نمیشه هدف قرار داد چه برسه به موشک. پس نه اثر مانور خودمون بوده و نه نتیجه موشک روس ها. حالا پیدا کن پرتغال فروش را Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen
۲۱:۱۰, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #120
آواتار
نقل قول:چی میگی شما ؟
همه دارن بحث میکنن تا به یک نتیجه برسن
لابد شما هنوز هم اصرار بر این داری که طرح نوشابه پپسی بوده[تصویر: biggrin.gif]
خدایش بین نظرات دوستان خنده دارترینش این هست که این کار پپسی باشه در حالی که خود شرکت پپسی هم ساکت هستش و هیچ ادعایی نکرده

اره منم گفتم که شما یکم بخندین.Big Grin
من چیزی رو که دیدم با وضوح بالا میگم.کل دنیا هر چی میخواد بگه ولی تو این یه مورد من کوتاه نمیام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا