|
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟
|
|
۲۳:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون
سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش یاعلی............. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۶)saeedG نوشته است: سلام سبک بازیهای siberiaو paradise من سايبريا و Machinariun رو تموم كردم.خوبي بازي هاي فكري اينه كه فكرو ورزيده ميكنه ولي متاسفانه بازي فكر مناسب براي ايرانيها كمه، چون بازيهاي خارجي اولا كه زبانشون متفاوته ثانيا فرهنگشون متفاوته ثالثا طرز فكرشون متفاوته.مثلا شما شايد تو بازي فكري بري با يه ديلم درو باز كني، خارجيه ممكنه بزنه تو سر يكي ديگه، در حالي كه مد نظر سازنده بازي همون تو سر زدن بوده. بازياي فكري ايراني هم كه ديدم تعريفي نداشته! |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
گزینه darksiders هم بود خوب میشد
|
|||
|
۱۹:۴۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
باسلام
ساده ترين باحال ترينو بهترين بازي به نظر من Neighbors from Hell هستش به خصوص نسخه ي اول ودومش فقط ضعفش كم بودنه مراحله |
|||
|
۲۱:۲۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۷)mohsen-321 نوشته است: دوستان از حضور همه شما توی این بحث ممنونم مدت 15 روز دیگه تا پایان این نظر سنجی مونده بلافاصله بعد از پایان نظرسنجی می ریم سراغ بحثی که قولشو دادم سلام با توجه به گذشت 1 ماه از آغاز این تاپیک و 53 پست و نظرسنجی با تعداد 74 عدد به اطلاع دست اندرکاران تاپیک می رسانم، شروع به بحث مورد نظر نموده با تشکر |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز ای کاش نظرسنجی تون رو با انتخاب چندتایی میگذاشتید.
چون من میخواستم چندتاشو بزنم که واقعا دقیق تر میشد. این جوری طرف مجبوره فقط یکیشو انتخاب کنه. ممنون از توجه تون |
|||
|
۲۳:۴۶, ۱۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۰:۱۰ توسط rezaa-ba.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
نتیجه نظرسنجی چی شد؟
بهترین سری بازیها از نظر من: Resident Evil Sonic the Hedgehog Call of Duty و محجور ترین سری های بازی در ایران: Shenmue و The Legend of Zelda |
|||
|
۲۳:۵۴, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من چون با gta 3 خاطرات خوبی دارم همیشه دوسش دارم.
یه بازی جامع و کامل با اختیارات زیاد نسخه های جدیدش سیستم بالایی میخواد من ندارمنسخه سه و پنج رو تا آخر بردم
|
|||
|
|
۲:۴۷, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
عاشق ماشین بازی های جدید و با آخرین کیفیتم.مثل Need For Speed THE RUN full version
(البته اون موقعی که من بازی میکردم جدید بود.) چیزی که در ایران به هیچ وجه وجود نداره! جای sniper elite خالبه.جدید ترین بازی جنگی.در جریان جنگ جهانی.فوق العادست! مطمئنا بازی های جنگی ایرانی،به گرد پای کیفیت این هم نمیرسند! angry birds و fruit ninga که جای خود داره! تو ایران بازی های سرگرم کننده وجود نداره فکر کنم pes،انتخاب مشترک همه باشه! مخصوصا 11 و اورجینال 12 ! fifa هم طرفداران خاص خودشو داره! چیزی که ایران هیچوقت بهش نمیرسه.و البته فکر نکنم نیازی هم داشته باشه که برسه! |
|||
|
۱۲:۴۸, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سری Stronghold و TotalWar و RedAlert رو هم بیفزایید! انصافا جاشون خالیه.
|
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۱۵:۱۰ توسط persia.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
مشخصه که دو بازی اساسینز کرید و گاد آو ور هم بازی های بسیار موفقی در زمینه خودشون بودند.و هم ایرانی ها بیشتر میپسندند مخصوصا اساسینز کرید رو که از نظر سیستم طراحی گیم پلی و... با سلیقه گیمر های ایرانی جور درمیاد!
ببینید دوستان شما دقت کنید که در طول این مدت چه بازیهای ایرانی وارد عرصه شدند که به هر حال نامی از اونها هست گرشاسپ:قهرمان ایرانی که اسکلت بز بر سینه دارد مانند یک انسان وحشی مقل کرکتر اصلی خدایش جنگ یعنی کریتوس! مبارزه در خلیج عدن:فاقد هیچکونه روند داستانی جذاب شما هم اضافه کنید همچنین وقتی ما موتور رو خودمون نمیسازیم یا حتی پول نمیدیم که سورس موتوری مقل آنریل انچین 3 یا 4 رو خریداری کنیم و یک بازی با کیفیت بسازیم شرکتهای ایرانی رو نمیشه بازی ساز حساب کرد چون 70 درصد یک بازی به موتورشه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

نسخه های جدیدش سیستم بالایی میخواد من ندارم