|
نظر حضرت امام در مورد موسیقی ( خواهشا بخون!)
|
|
۱۵:۲۳, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نظر حضرت امام در مورد موسیقی امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی می فرمایند : «موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد . دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند. فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.» مطلب خودم![/b] ![]() [b] مبحث موسیقی یکی از چالش برانگیزترین مباحثی است که در فقه شیعی مطرح بوده است. لذا فکر نمی کنم بنده و دوستان دیگر در سطحی باشیم که بخواهیم در این مورد اظهار نظر کنیم. اما دو نکته مهم اینجا مطرح و مورد نظر ماست: 1- باید افتراق گذاشت میان "مخالف موسیقی نبودن" و "موافق ترویج آن بودن". همچنین نظر فقهی و عرفانی امام متفاوت است با نظرات ایشان به عنوان حاکم جامعه اسلامی. اینها نکات ریزی است که باید رعایت شود. 2- نظرات حضرت امام را باید به این دید نگاه کرد که اینها نظرات یک فقیه عالیقدر، یک عارف والامقام و یک اندیشمند متعهد است. لذا به نظر نمی رسد درست و منطقی باشد که صرف اینکه مخالف تفکر و نظرات ماست، به راحتی در مقام برابری برآمده و این سخنان را زیر سوال ببریم. 3-نظرات حضرت امام بنا به مصالح جامعه و موقعیت زمانی و مکانی و مخاطب و غیره، ممکن است شامل جنبه های مختلفی از یک موضوع باشد. بهمین دلیل صبور باشید و منتظر مطالب تکمیلی من و دوستان درباره نظرات امام و رهبری در مورد موسیقی باشید. ![]() به امید ظهورش... |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۱۹:۲۹ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
نقل قول:امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی می فرمایند : ببخشید ولی فکر نمی کنم حرف ایشون جامع باشه اتفاقا یکی از تاثیر گذار ترین عناصر زندگی من که به شکل گیری شخصیت ـم کمک کرده همین موسیقی بوده. ببینید مشکل این حرف از اونجا نشات می گیره که موسیقی هم شکلی از هنر ـه. داستان، نقاشی، فیلم و... درسته خیلی فیلم هایی که امروزه رایج شدن صرفا ظاهر سازی با خشونت و شهوت بارگی ـه. درسته بعضی رمان هایی که اصلا توسط همین افراد ایرانی نوشته میشه نوشته های بی ارزش عاشقانه ای باشه که آدم از خوندنش بالا میاره ولی در عوض رمان های شخصیت سازی هم هست. فیلم های فاخری هم هست که کم لطفی شده بهشون. موسیقی هم به همین ترتیب. اگه حرف ایشون در مورد سبک هایی نظیر پاپ، دنس، آر ان بی و...(رپ و هیپ هاپ رو سبک موسیقی به حساب نمیارم) بوده که حرفشون کاملا منطقی و ارزشمند ـه. اما این نظر درمورد کل موسیقی صادق نیست. ایشون شهوت رو کنار موسیقی آورده، مطمئنا منظورشون همین بوده. همه موسیقی سرگرمی و چشم و ابروی یار و من بدون تو میمیرم نیست.ببخشید اگه اشکالی بوده. ممنون. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید ولی فکر نمی کنم حرف ایشون جامع باشه قبلا عاشقeminem و linkinparkو... بودم. دوست من بنده با ترك موسيقي لهو ولعب ومحدود كردن شديد اصوات مورد شنيداريم، زندگي ام دگرگون و بهشتي شد. نميتونم توصيف كنم حال روحيم چقدر بهتره. شما هم چون وابسته شدي به موسيقي فكر ميكني اينقدر خوبه. باور كن صداهاي خيلي دلنواز تر و مست كننده تري هم وجود داره كه تا گوشها تو پاك از گناه نكني و گوش دلتو بيدار نكني هرگز تجربشون نميكني. مطمئن باش شخصيتي كه برات شكل گرفته خود واقعيت نيس. ![]() ولي موسيقي شرعي و اخلاقي درجايگاه هنر قابل بحثه. اما به نظرم موسيقي چاشني لحظات فراغته و نه بخشي از زندگي آدم. به عبارتي حتي بدون يك نت موسيقي هم ميشه درك هنري در زندگي داشت و سالهاي سال زندگي شاد و رضايت بخشو تجربه كرد. ريتم موسيقيايي طبيعي همه جاي زندگي وجود داره بنظرم نيازي نيست موسيقي رو تو آلبوم هاي معروف و كنسرت ها و سايتاي دانلود جست و جو كنيد.احساس مي كنم امام واقعا گُل گفته حالا حالا ها طول ميكشه تا حرفشو خوب بفهميم...
|
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۴:۳۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: عزیز شما یک ساله در این تالار و مخصوصا در این بخش فعالیت میکنید اما یکبار نشده که فکر کنید شاید مسئله را باید طوری دیگه نگاه کرد ؟ پیشنهاد من اینه جای مچ گیری و حرف های بی ارزش توی تالار دنبال یه راه حل برای نجات باشی ، البته من درباره شما قضاوت نمیکنم و و همانطور که گفتم صرفا یه پیشنهاد بود همین ...
نقل قول:صلاح مملکت خویش خسروان دانند |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز اول به نظرم بهتره به جای اینکه بگیم موسیقی چرا حرامه و چرا حلاله ؟ بگیم موسیقی چیست ؟
موسیقی جزئی از هنرهای هفتگانه است . 1. نقاشی 2. مجسمه سازی 3. شعر 4. موسیقی 5. نویسندگی 6. تئاتر 7. سینما اگه توی ایات و روایات دقت کرده باشین اسلام با همه ی این هنر ها مشکل داره اما ایا این دلیلی میشه که اینها بد هستند ؟ و یا واقعا اسلام هنر ستیزه ؟ در مورد حرام بودن موسیقی و احادیثی که هست اورد موسیقی که امه ی ما اونو حرام تلقی میکردند همون موسیقی بوده که برای مجالس شادی و ... استفاده میشده . فضای اون روز جامعه رو تصور کنید : --ایا نوازنده ها و اوازخان ها برای خدا میخوندن؟یا برای اینکه جلب توجه کنن یه پولی گیر بیارن ؟ موسیقی که اون دوره اجرا میشده عین همین موسیقی های عروسی های ماست طوری موسیقی نواخته میشده که مردم به قولی حال کنن بیان به شخص مقابل پول بدن ( باز هم اشاره میکنم به عروسی ها) خب پی ما باید الان چی کار کنیم ؟ پاسخ قران و مراجع تقلید ما در حال حاضر چیه ؟ همون طور که گفتم موسیقی قبل از اینکه الات لهو و لعب باشه یک هنره و خدای مهربان در قران پاسخ خودشون نسبت به هنر در سوره ی شعرا بیان میکنه: (مهم ترین هنر در دوران اعراب زمان پیامبر شعر بوده ) و شاعران را مردم جاهل و گمراه پیروی کنند * ایا ننگری که انها خود به هر وادی حیرت سرگشته اند * و انها بسیار سخن میگویند و یکی را عمل نمیکنن * خب با این وضعیت حافظ(رض) و امام خمینی (رحمة الله علیه)و خیلی از علمای دینی ما هم که دفتر شعر دارند ؟ یعنی ما باید قید این افراد رو هم بزنیم ؟ اما قران پاسخی تکان دهنده میده : مگر ان شاعران که اهل ایمان و نیکوکار بوده و یاد خدا بسیار کرده اند و برای انتقام از هجو و ستمی که در حق انها شده یاری خواستند و انان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که چه کیفرگاه و دوزخی بازگشت میکنند. خب پس دیدگاه قران کاملا در مقابل هنر مشخصه برای اینکه شرایط رو با هر هنر دیگه ای وفق بدید به جای شاعران بذارید مثلا موسیقیدان ها یا مثلا سینما گرها یا مثلا نمایش نامه نویس ها (حالا اگر کسی مدعی است که قران فقط منظورش شاعرها بوده و نمیشه چیزه دیگه ای به جاش گذاشت من ازشون سوال میکنم مگه نمیگید قران برنامه ی زندگی ما در تمام اعصاره و ما همه ی نیاز هامون رو بر طرف میکنه ؟ اگر امروز شعر جاشو به موسیقی و سینما داده پس یعنی این ایه ی قران دیگه رو هوا نازل شده ؟ )پس ما میتوانیم موسیقی دان و خواننده داشته باشیم ولی به شرطی که : 1. اهل ایمان باشند 2. عمل صالح انجام بدهند 3. اهل یاد خدا باشند 4. در مقابل ظلم بایستند این چهار ویژگی رو قران برجسته کرده در صفت شاعرانی که شعرشون مورد تائید خداست (حافظ و امام خمینی و ...) 1. حالا دوستان مدعی که میگن گوش دادن موسیقی اشکالی نداره به غیر مجالش عروسی و .... ازشون میپرسم کدوم یکی از این هنرمندان عصر حاضر ویژگی هایی که قران بر تافته رو تو خودشون دارند ؟ اگر ندارند به تعبیر قران این افرادی که از این هنرمندها حمایت میکنند جاهل هستند ( لفظ قرانی به کار میبرم لطفا ناراحت نشید) 2. اما اون دسته که میگن موسیقی به کل حرامه چه موضعی در مقابل این دارید که خود قران به صورت شعر تنزیل یافته و حالت موسیقی داره ؟ 3. اون دوستانی که موسیقی بی کلام و کلاسیک گوش میدن و شعر و ضرب اهنگ رو مورد تاکید دارند چه دیدگاهی در مقابل این ایه قران دارن ؟ ایا باخ و بتهوون و ریچارد کلایدرمن این خصوصیات قرانی رو دارند ؟ اما چرا این همه مدت علمای دینی ما با موسیقی مخالف بودن و نمیگفتن اقا برید موسیقی بزنید در راه خدا ؟ من اینجا دوستان رو ارجاع میدم به سخنان ایت الله العظمی جوادی املی رضوان الله تعالی علیه که راجع به محدودیت هایی که علما قائل میشدند به خاطر چی بوده : يهوديت و مسيحيت در جريان فيلمسازي پيشرفت كردند، اما ما در اسلام به خودمان اجازه نميداديم كه مسائلمان به زبان سينما درآيد. اين پرهيز يا بهخاطر ابتذال سينما بود يا بهخاطر اينكه ما هنرمندي نداشتيم كه بتواند مفاهيم وحي را از مرحله شهود به عقل دربياورد، عقل را به مرحله خيال درآورد، خيال را حسي كند تا بشود سينما. قالب سينما از خيال به حس ميآيد. توجه داشته باشيد كه در فرهنگ قرآن به خيالباف ميگويند مختال. اما اختيال از باب افتعال است، تخيل از باب تفعل. خداوند، خيالباف و خيالساز را دوست ندارد: «لايحب كل مختال فخور». اما اگر انسان عاقل باشد و آن عقل را به خيال منتقل كند، و از خيال به حس بياورد، اين مايه علمي دارد. اما اگر از خيال نشئت گرفته و به حس تبديل شده، اين ميشود مختال. در سينما، فيلمها غالباً مختالانه است. يعني خيال است و بعد به حس تبديل ميشود. يك هنرمند سينمايي بايد وحي را خوب بشناسد، آن مشهود را از دالاني صحيح به معقول تبديل كند، بعد معقول را متخيل كند و متخيل را محسوس كند تا قابل عرضه باشد. وگرنه علمي نيست. و اين معنا چون نبوده كسي دركش نكرده است. ایشون در کلامی ساده فرمودند که : محدودیت ها به خاطر این بود که هنرمندان ما نمیتوانستند در قالب خدایی بحث کنن اما حالا که سطح اگاهی پیشرفت کرده ما نباید عقب بمونیم و هنر خدایی رو به جای هنر ابتذالی به میدان بیاریم (بعد میگن اندیشه ی دینی متحجر ...خدا وکیلی باید قدر مراجع تقلید رو دونست )پس حالا که مراجع تقلید بعد از انقلاب اسلامی اجازه ی شرعی حضور در هنر رو میدن ما باید به فرمایشات اونها توجه کنیم و وارد هنر اسلامی بشیم . خب حالا برید بگردید ببینید چند در صد از موسیقی دنیا الان در قالبی که ایت الله جوادی املی فرموندن هست ؟ امار موثق که میگه : شاید در سال 50 تا اهنگ تولید شه که اونم نصفشو سامی و یوسف و بقیه مسلمانان عرب درست میکنن توی ایران گاهی اوقات یه کارهایی انجام میشه ولی خیلی کمه و سریع خودشو گم میکنه ...مثلا البوم 8 که واسه امام رضا(علیه السلام) خونده شده درسته مضمونی اسلامی داره ولی فقط اهنگ رضا صادقی توی اون البوم اهنگه اسلامی داره بقیه شون همون گروه تواشیح هستن که روی صداشون اهنگ گذاشتن و میخونن راجع به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم هر از چند گاهی یه دو سه تا اهنگ میاد بیرون ولی خیلی سطحی و ضعیفه چون همشون میگن : وایسادیم جمعه بیای خب این اساسا با کل حکمت ظهور مغایرت داره ![/font][font=B Nazanin] لازم هم نیست همش از فلسطین و امام زمان بخونیم اما خب خواننده ها ی ما بیشتر روی این قضیه تمرکز کردن که میشه با اگاه کردنشون سطح کار رو گسترده تر کرد در زمینه ی موسیقی رپ که هر کی میخواد خرابش کنه میگه : اینها همشون شیطان پرستن ![]() انصافا موسیقی امام زمانی توی رپ هم هست مثلا همون کاری که یاس واسه کار خونده به اسم درکم کن یا راجع به دخترای خیابونی به اسم پیاده میشم ...این اهنگ ها بدون تعارف امام زمانی هستن چون دارن راجع به ظلم توی جامعه صحبت میکنن یا اون اهنگ معروف ش که میگه : سی دی رو بشکن !!! متاسفانه توی مملکت ایران واسه اینکه بگن اسلام دینه خوبیه و با موسیقی زیاد مشکل نداره هم به 6*8 مجوز میدن هم به چرندیات پاپ و ... . تاکید میکنم 99 درصد موسیقی تولید شده در داخل کشور هیچ فرقی با اهنگ های خارج از کشور نداره !!! این تفکر التقاتیست و به تعبیر امام راحل : التقاتی فکر کردن خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمین است . مولفه های هنر اسلامی هم از منظر قران و هم از منظر مراجع تقلید کاملا تبیین شده و میشه به سمت موسیقی اسلامی رفت و سینمای اسلامی !!! متاسفانه چون چیزی کمتر از 0/0001 موسیقی های دنیا دارای مولفه های اسلامی هستند پس گوش دادن به موسیقی جایز نیست ولی میتوان با معیارهای اسلامی موسیقی ساخت! این مطلب رو یکی از دوستان به درخواست بنده نوشته بودند ، البته اینجا با دخل و تصرف قرار دادم... |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول: هیچ امیدی به سینما نیست ، وقتی طرف میمیره ببینید توی مراسم عذاش دارن سوت و کف میزنند بعد انتظار داریم برامون بیاد انقلابی کار کنه ... نقل قول: |
|||
|
|
۴:۲۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
براحتی میشه موسیقی اسلامی و حتی رپ اسلامی ساخت . کمی جرات بریزین تو دیگ همش بزنید میشه اسلامی ماها جراتشو نداریم میترسیم اونم نه از خدا از حرف مردم
مگه نمیگن رپ سبک اعتراضیه؟ مگه ما بچه بسیجیا به این وضع فساد اعتراض نداریم؟ مگه به سینما اعتراض نداریم ؟ مگه ... والا صدا هم نمیخاد هرچی صدا خشن تر موزیک بهتر حالا میایم یکمی سبک آهنگاشو میاریم تو حال و هوای بسیجی تر کوبنده ترش میکنیم ... خیلی کارا میشه کرد نا سلامتی ماها بچه مسلمونیم دیگه . ولی میدونی ؟ محجور و عقب مونده موندیم حق دارن بهمون بگن امل همش عقب وا میسیم نگاه میکنیم میگیم این بده اون بده تو موسیقی هم که هممون مخالف 100 درصدیمو هیچکدوممونم بلد نیستیم 2تا آهنگ بسازیم یا با 4 تا نت آشنا نیستیم یا اگرم هستیم صداشو در نمیاریم که بگیم آره ما هم پیشونیمون از فرط سجده پینه بسته ![]() یعنی چی بابا جمعش کنید ، وقتی ما به خودمون اعتماد نکنیم و اعتبار ندیم از اون بچه قرتی ها انتظار احترام داریم ؟ جنگ امروز جنگ نرمه هنرمند میخواد. تو جنگ 8 ساله سلاح بسیجی کلاشینکف بود و نارنجک و... بعد جنگ همچین که کمی اوضا آروم شد سلاح بسیجی شد قلمش و فکرش ولی الان با این حجم رسانه با این جنگ نرم بینهایت مشکلی که جلو رومونه سلاحمون چیه ؟ الان باید بشینیم گوشه سنگر تیر بارونمون کنن بعد بگیم وااااااااااااای اوا خواهر تهاجم فرهنگی شدیم به فرهنگمون تجاوز شده ؟ نه برادر من الان سلاحمون بوم و قلمو و دوربین و میکروفونه ! سلاحمون ایناست برادر من اینا نجس نیستن دشمنمون نجسه ، فک نکنیم هر سلاحی دشمن استفاده کرد نجسه ، چی شده اون خونای پدرانمون ؟ کجاست رگای باد کرده گردنامون ؟ دخترمونو بردن زنمونو بردن من بیغیرت نشستم دارم در و دیوارو نگاه میکنم ![]() بابا با چه زبونی سید علی بگه بجنگید افسران جنگ نرم ؟ کی میخواد سردار سپاه آقام بشه ؟ منی که کنج خونه نشستم و دارن جلو چشام ناموسمو میبرن ؟ مگه اسلام جز عشقو احساسه؟ خوب هنر هم تجلی احساسه دیگه چرا استفاده نمیکنیم ؟ سخن آخر : دردم از این میاد که بعضیا هنوز نفهمیدن اون دختری که با اون وضع اسف بار میاد بیرون از خونه غریبه نیست خواهر خودمونه با اون نباید برخورد کنیم اونو نباس شکنجه کرد اونو باید بهش فهموند . باید براش کار فرهنگی بکنیم نه اینکه بزنیم تو سرش ، دشمنون که نیس خواهر خودمونه پاره تنمونه باید مثل یه کودک بهش آموزش بدیم نه چکشی برخورد کنیم ! هرکی از آبروش نمیترسه و پایه حرکت جهادیه یا علی ولی وای بحال کسایی که قدرت حرکت تو این زمینه رو دارن ولی صدای یا علیشون به گوش نمیرسه اونا اون دنیا مستقیم با خود آقا طرفن . تو جنگ سخت باید از جونت بگذری برای اسلام ولی تو جنگ نرم باید از همه چیزت بگذری حتی آبرو و آیندت. |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۲:۲۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۲۶/تیر/۹۱ ۲۱:۳۵)Prestige نوشته است: سلام با تمام صحبت های این دوستتون موافقم به جز همین پاراگرافی که نقل قول کردم برادر من کجای این آهنگایی که اسم بردی رپ اسلامیه؟؟؟؟ نمی دونم یا تا به حال گوش ندادیشون یا اینکه فکر کردی ما گوش نکردیم! توی آهنگ درکم کن که یک قسمتش کاملا سعی در تلقین این موضوع داره که اداره های دولتی رو قشر مذهبی اشغال کرده و جایی برای دیگران نیست (عصبانیم یه زلزله ده ریشتره توم چرا اون باید با یقه بسته و ته ریش بره تو؟ ) در حالی که دقیقا برعکسه... برین ببینین تو ادارات چه خبره ..از وزارت فرهنگ و ارشاد گرفته (!!!) تا بقیه جاها...و این آدم داره به طور واضحی این تصور اشتباه رو به وجود میاره... توی آهنگ پیاده میشم هم که داره زنای بد رو تبرئه می کنه..همه عالم مقصرن به جز اونا من نمی دونم تو اوج بدبختی هم روش گدایی رو از آدم نگرفتن که بخواد بره دنبال این موضوع اصلا این آهنگای جناب یاس تفکر اسلامی نداره.نمی دونم چرا جوونا هرچی رو که با خشم و داد و فریاد ارتباط مستقیم داشته باشه چشم بسته قبول میکنن! در کل رپ موسیقی مشکل داریه ..برای اثباتش هم کافیه به عقلمون رجوع کنیم!بحث مذهبیش و اینکه اگه الان امام زمان اینجا بود این آهنگا رو گوش میداد یا خیر رو هم بذاریم کنار ! به نظرتون وقتی یه آدم 10 دقیقه با حالت داد و فریاد باهامون صحبت می کنه چه بلایی سر اعصاب و روانمون میاد؟ اگه این داد و فریاد رو چند بار پشت سر هم گوش کنیم ، مثلا 3 بار پشت سر هم گوش کنیم، یعنی نیم ساعت یکی داره تو گوشمون داد و بیداد می کنه خلاصه واسه درک سودمند یا مضر بودن رپ فقط یکم باید به عقل رجوع بشه ! و در ضمن یه جمله معروف هم هست که میگه هدف، وسیله رو توجیه نمی کنه حالا شاید بعضیا باشن که به خاطر اینکه بهشون نگن امل ، خودشون رو به هر رنگی که دشمن بخواد در بیارن ولی این روشی نیست که اسلام ازمون انتظار داره بلکه این روش رو کاملا رد می کنه . یا علی (علیه السلام) مدد در پناه حق بسم الله الرّحمن الرّحیم این هم نظر دین در مورد رپ !!! ببینید برای پی بردن به حقانیت یا ضد حق بودن هرچیزی باید به تاریخ و هویت اون چیز نگاه کرد تا ببینیم اساس پیدایشش به چه دلیل بوده این متن رو از تاپیک قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره کپی کردم که سخنان یکی از به روز ترین علمای عصر حاضر(جناب معمار منتظرین) هست: [quote]یکی دیگر از آموزه های رسولان، اینست که انسان جهان هستی را بازیچه و بیهوده تصور نکند.همچنین وجود خودش در جهان هستی را هدفمند بداند. (یک نکته جالبی که اینجا مطرح کردند در مورد این بود که دنیای امروز این موضوع رو کمرنگ کرده...یعنی نظام آفرینش و قوانین اون رو بازیچه ای بیش نمی دونه و این تفکری بسیار خطرناکه که در نهایت به پوچ انگاری می رسه. مثالی هم فرمودند که بیانش خالی از لطف نیست : جالب اینجاست که در شناسنامه گروهک های اخلاقی مثل rap یا مثل heavy metal اگر در مبانی اینها (و نه در مصادیق و رفتارهای ظاهریشون) تحقیق بکنید ، می بینید ایدئولوژی حاکم بر هوی متال و رپ ، القای بازیچه بودن نظام آفرینش است! این موضوع در صنعت فیلم سازی هم وجود دارد.{ اگر نگوییم همه، بیشتر فیلم هایی که می بینیم چنین تفکری را القا می کنند.} اما چرا؟ دلیلش اینست که القای پوچ بودن نظام آفرینش باعث بارآوردن نسل و مردمی مصرف کننده می شود. (اتفاقی که الان افتاده!)) uote] |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۱ ۲:۲۰)zohur12.ir نوشته است:نقل قول: با سلام ظهور 12 عزیز بنده در ابتدا عرض کنم که موافق کلی با فرموده امام راحل دارم که موسیقی نه اینکه بد است اما بیهوده است و اما دررابطه با کف و دست زدن ماجرا اینگونه بوده که مجری اعلام میکند که تصور شود که استاد در حال اجرای تئاتر گالیله-آخرین وصیت استاد- هستند حالا استاد رو با دست و کف بدرقه کنید. حاضرین هم با کف و دست در حالی که اشک میریختند ایشون رو بدرقه کردند. فاز مجازی ایجاد کرده اند دوستان هنری! هنر و این کارای عجیب! |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۱ ۴:۲۴)Mosi34 نوشته است: براحتی میشه موسیقی اسلامی و حتی رپ اسلامی ساخت . کمی جرات بریزین تو دیگ همش بزنید میشه اسلامی ماها جراتشو نداریم میترسیم اونم نه از خدا از حرف مردم راه های دیگه هم برای ابراز وجود هست. نیازی به آهنگ خوندن نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی آقای رائفی پور در مورد آثار موسیقی | Elia | 16 | 10,840 |
۱۱/تیر/۹۲ ۳:۳۶ آخرین ارسال: elfdante |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,765 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

نیست.
اتفاقا یکی از تاثیر گذار ترین عناصر زندگی من که به شکل گیری شخصیت ـم کمک کرده همین موسیقی بوده

ريتم موسيقيايي طبيعي همه جاي زندگي وجود داره بنظرم نيازي نيست موسيقي رو تو آلبوم هاي معروف و كنسرت ها و سايتاي دانلود جست و جو كنيد.
حالا حالا ها طول ميكشه تا حرفشو خوب بفهميم...
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)

![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: 9samadarian_13.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_13.jpg)
![[تصویر: 9samadarian_16.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_16.jpg)
![[تصویر: 9samadarian_17.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_17.jpg)
![[تصویر: 9samadarian_18.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_18.jpg)
![[تصویر: 9samadarian_20.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_20.jpg)
![[تصویر: 9samadarian_32.jpg]](http://www.mehrpress.com/images/1391/4/23/9/9samadarian_32.jpg)