|
مراسم شیطانی اختتامیه المپیک لندن + عکس
|
|
۱۳:۳۲, ۲۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۱ ۱۴:۰۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
در عکس بالا کلمه freedom در زیز شبه هرمها جای تامل بسیاری دارد. متاسفانه خیلی از عکسها را هم به علت مسایل شرعی نگذاشتم ولی واقعا با دیدن آنها یاد قوم لوط و سرخوشیهای آنها و سرانجامشان افتادم امیدوارم ما جزو نجات یافتگان عذاب نزدیک الهی باشیم. آمین یا رب العالمین |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۱ ۲۰:۴۱)Rman نوشته است: اقا ببخشید بنده هنوز درک نکردم!!!!!! یه جور انرژی منفیه دیگه. میگن یکی یه پَر تو اون سر دنیا بلند کنه تو این سر دنیا تاثیر میذاره اونا با این تبلیغات میخوان تو روح و جان دیگران رسوخ کنن شاید به نظر بعضی ها مسخره به نظر برسه ولی با همین فرهنگ سازیهاشون میتونن کارهای بزرگی بکنن و خیلی ها رو گمراه کنن و تنها راه مقابله با اونا آگاهی و بصیرته و شناخت اهداف پلیدشون |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
با اجازه بزرگترای تالار منم نظرم رو بگم : اصلا اون نماد مهم نیست . تفکر و اندیشه ای که اون نماد رو هدایت میکنه مهمه . ما میگم که مثلا شکل هرم نماد ماسونی هاست و وقتی این نماد رو بررسی میکنیم میبینیم که افراد ماسونی و شیطان پرست با استفاده از این نوع شکل با یه سری عبادت های خاص انرژی منفی دریافت میکنن. و اینکه عقاید این گروه هست که قصد تسلط بر ماها رو دارند و ما اونها رو با ردی که از خودشون بجا میذارن بشناسیم .درمورد انرژی هم میگم که ما مسلمون ها هم داریم ،مثلا خود کعبه یا گنبد مساجد و ... که به واسطه عبادات انرژی مثبت دریافت میشود. یه توصیه بهت میکنم و اینکه همینطور که دکتر رائفی پور گفتند بحث فراماسونی رو بزاریم کنار . با تشکر از شما دوستان منتظر نظراتتون هستم . یا علی |
|||
|
|
۳:۱۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:دکتر رائفی پور گفتند بحث فراماسونی رو بزاریم کناردکتر شدن ایشون؟؟ |
|||
|
|
۴:۳۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
جالبه تو این سایت خیلی از حرفهام که توی تایپیک مشابهی زده بودم به راحتی حذف شد. ترس مدیران از بخطر افتادن اسلام بود یا خودشان؟ اینجا دست صدا و سیما رو از لحاظ سانسور عقاید از پشت بسته. بهتره اسم سایتتون رو عوض کنید چون من شک میکنم که اندیشه شماها (نه همه ) بیدار باشه.
|
|||
|
|
۷:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۵)Anti gods نوشته است: کجای این عکسا به جز پروژکتورها شیطانیه؟ یکی به من بگه کجای شاختمون استادیوم شیطانیه بقیه پیش کش! |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یکی از تاثیرات شیطانی همین المپیک این بود که مردم ما به جای سوگواری و توبه در شبهای احیا و شهادت حضرت علی (علیه السلام) به کف زدن و سوت زدن و پایکوبی و روزه خواری مشغول بودند و عذاب را در ماه مبارک رمضان بلافاصله بعد از شبهای احیاء به چشم خود دیدند و به جای توبه بیشتر بر کفر خود افزودند. چشمتون رو باز کنید و تعصبات روشنفکرانه را کنار بگذارید حقیقت را میبینید. |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۳:۴۴ توسط A L I.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۰)عدالت نوشته است: به نام خدانمیدونم دیگه چی بگم...آخه چه ربطی داره... خدا که گناه کس دیگه ی رو پای کس دیگه نمینویسه... این حرفها چیه؟؟بسه بابا!!! زلزله دلیل دیگه ی داره! چرا در کشور کفر چین و ژاپن همچین تلفاتی نمیده؟؟چرا تا 5 ریشتر میاد نصف مردم اون شهر توی ایران میمیرن؟؟ چرا در سرزمین استکبار آمریکا و اسرائیل این بلاها نازل نیمشه؟؟شاید ایمان بیارند؟؟!! چرا در ایران سرزمین توحید و شیعه سرزمین امام زمان این اتفاق میفته؟؟ جوابش خیلی ساده اس... ساختمانهای ایران در برابر زلزله مقاوم نیستن!! زلزله هم مثل بارون و خیلی چیزهای دیگه یک روی طبیعت هست!! بر اثر جابه جا شدن لایه های زیر زمین در سطح زمین لرزش ایجاد میشه هر چه هم سطح این جابه جابه به زمین نزدیکتر باشه شدت زلزله بیشتر هست...در زلزله اخیر در عمق 10 کیلومتری بوده! در ضمن خدارو شکر کنید مثل بم در ساعات اولیه صبح نبوده که مردم همه در خانه خواب باشن و تلفات هزاران نفر باشه!! حالا شما برید بر روی منطقه زلزله خیز و گسل خونه گلی بسازید بعد بشینید دست دعا بردارید که خدا خانه من رو خراب نکن... شرمنده شب احیا نشستیم المپیک نگاه کردیم در کشور کفر!! |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۰)عدالت نوشته است: به نام خداازتون خواهش میکنم خودتونو جای خدا نزارید.خدا عین ما انسانها نیست که سریع در صدد تلافی کردن بر بیاد.مشکل ما اینه که خدارو هم فکر میکنیم مثل خودمونه.در ضمن هیچ ربطی بین المپیک وعزاداری کردن واحیا کردن نیست.خود من هم المپیکو دیدم وهم به احیا کردن پرداختم.هیچ منافاتی هم باهم نداره.اونیکه به خاطر المپیک مسائل دینیشو فراموش کنه مشکل از خودشه. در ضمن توهین به طرز فکر هیچکس نکنید اگه یه نفر با شما مخالفه دلیل نمیشه بگید طرف تعصب داره.طرز فکرش با شما متفاوته. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است:(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۰)عدالت نوشته است: به نام خدا به نام خدا چرا در همان کشور ژاپن که انقدر مغرور به ساخت خانه های ضد زلزله بودند که دیدید چطور سونامی همان خانه ها را ویران کرد و بلایی به سر ژاپن اومد که بعد از بمباران اتمی بدترین بلای نازل شده بر سر ژاپنیها بود. چین و روسیه هم که همین دو هفته پیش اون سیل وحشتناک اومد که صدها نفر کشته شدند آمریکا هم که طوفانی که نئواورلئان را با خاک یکسان کرد و هزاران نفر کشته شدند در مورد اسرائیل هم انشاالله با ظهور مولایمان به کل نابود خواهد شد و اثری ازش باقی نمیماند. بحث من این است که چرا این زلزله در ماه مبارک رمضان و بلافاصله بعد از شبهای احیا اتفاق میافتد و چرا مردم مسلمان ما بخاطر المپیک در شبهای قدر و شهادت به دست و پایکوبی و جشن پرداختند، کدام مهمتر است؟ شبهای قدر یا مدال طلای المپیک آن هم در کشوری شیطانی و خبیث مثل انگلیس. (۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۳۹)Anti gods نوشته است:(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۰)عدالت نوشته است: به نام خدا به نام خدا من با دیدن المپیک مخالفتی نکردم با سوت و کف و شادی در شبهای قدر و شهادت مخالفم و همیشه هم مخالف خواهم بود و در ضمن صبر و تحمل خدا هم حدی دارد چقدر روزه خواری چقدر کشتار مسلمانان چقدر کفر چقدر گمراه کردن چقدر ریاکاری پس ما برای چه منتظر ظهور سرورمان هستیم به خاطر زنده کردن اسلام و عدالت و در ضمن مسائل دینی مسایلی اجتماعی در کشور اسلامی هستند و کسی خلاف قوانین اسلامی نباید عمل کند در کشور اسلامی فردی هم که به خاطر المپیک دینشو فراموش میکنه باید امر به معروف بشه شاید متوجه شود که اشتباه کرده در ضمن همه ما نسبت به رفتار یکدیگر مسئولیم پس فریضه امر به معروف و نهی از منکر برای چیست پس فلسفه مبعوث شدن پیغمبران برای چیست؟ هر شخصی در حد خود باید روشنگری کند و مردم را به راه راست هدایت کند و از کارهای زشت برحذر دارد آیا شما وقتی ببینی شخصی در حال مرگ بر اثر تصادف میباشد اورا نجات میدهی یا اورا به حال خود رها میکنی؟؟؟؟؟؟ همانطور که انسانها در بعد مادی احتیاج شدید به کمک یکدیگر دارند در بعد معنوی نیاز بسیار بسیار بیشتری به کمک دارند تا راه راست را از راه گمراهی تشخیص دهند. |
|||
|
۱۷:۰۱, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۰)عدالت نوشته است:خداشاهده نمیخوام به نظرتون بی احترامی کنم.ولی متاسفانه هیچ ربطی به نظری که من دادم وشما نقل قول کردین نداشت.چرا همه چیزو به هم وصل میکنید برادر من؟(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است: نمیدونم دیگه چی بگم...آخه چه ربطی داره... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا در لندن هم لاشخور سياسي هست؟! | 313s.w.o | 25 | 6,375 |
۲۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۵۷ آخرین ارسال: Bidel.s |