|
آهای بچه مذهبی های پولدار و متوسط، یک حرف مهم!
|
|
۱۷:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۶:۲۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک سوال خیلی مهمی است که دهها سال است که آن را دارم ولی جواب در خوری برای آن ندیده ام ! دیروز ، به میوه فروشی رفته بودم که دیدم یک پیرزن نحیف و فرتوت ، آمد و در سطل زباله به دنبال آشغال سبزی ها و میوه ها گشت ! اینجا یک تناقض اخلاقی در رفتار اسلام-باوران مرفه و متوسط دیده می شود ، مثلا فلان حاجی آقای بازاری ( که البته هم با رانت ها ثروتمند شده ) که بسیار مقید و مقدس مآب است و یا فلان مداح اسلام-پیشه ،خرجهای بسیار بسیار کلان و لوکس می کند ، مثلا ماشین چندصد میلیونی سوار می شود ، آیا این شخص مقدس مآب نمی توانست یک ماشین ارزانتر بخرد و سوار شود و مابه التفاوت آن را به نیازمندان و محتاجان به نان شب بدهد ؟؟!! ( البته کار این شخص کاملا اسلامی است و هیچ گناهی مرتکب نشده است ولی من با انسانگراها و مسیحی ها و حتی ناباوران در این رابطه همفکری می کردیم ، این کار مقدس مآب های اسلامی را در کشوری چنین مفلوک ، بسیار بی وجدانی و غیرانسانی یافتیم) یا یک مثال ملموس تر بزنم در همین تالار ، بعضی از اعضا گوشی های موبایل یک میلون تومانی ( و حتی گرانتر ) خریده اند ، آبا این افرادی متعصب اسلامی، نمی توانسته اند یک موبایل 200 هزارتومانی بخرند و مابقی آن پول را صرف کاری انسان-وار بکنند( تازه 90 درصد امکانات این موبایلهای گران یا اسمارت فون ها ، در ایران به دلیل نبود 3G و یک سری تحریم ها ، عملا قابل استفاده نیست و این دسته موبایلها بیشتر در ایران حالت کلاس گذاشتن دارد ) اینجاست که تعارضی بین شریعت و وجدان بشری دیده می شود ، نظر توی بچه مذهبی چیست ؟ بدرود |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۲, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۹)poper نوشته است: سلام حرف شما درست است بنده یک حدیثی یک جا از امام صادق خواندم که بدجوری مرا به فکر فرو برد از ان موقع تا الان همیشه میترسم که اگر یک روز وضع مالی بنده خوب شده چه کار باید بکنم. اصلا حدیثش مثل پتکی بود که خورد توی سرم اگر پیدا کردم حتما میگذارم . خلاصه با ان حدیث امام صادق حرفتان کاملا درست است. حالا به هر نیتی این انتقاد را کردی برای بنده مهم نیست چون خودتمیدانی و خدای خودت ولی حرفت کاملا درست است. واقعا وقتی میوشد با یک پژو هم توی ترافیک معطل شد و کلی حرص خورد دیگر جرا باید سوار ماشینهای گران قیمت بشویم و حرص بخوریم. ماشینت سرعتش 160 باشید یا 300 چه فرقی دارد. کاملا حق با شماست. و من نمیدانم چرا برخی دوستان تعصبی سخن میگویند. البته کشور ما مفلوک نیست عزیزم. در ضمن بخشش مال و گرفتن دست ضعفا یک کار انسانی است و در فطرت انسان وجود دارد پس خیلی فرقی بین مذهبی و غیر مذهبی ندارد.فرقی بین مسلمان و غیر مسلمان نیست. تازه مگر هرکس ریش گذاشت و تسبیح دست گرفت و شام روضه را داد متدین حساب میشود؟ در ضمن شما از کجا میدانید که انها کمکی به ضعفا نمیکنند . شاید همان شخص چند خانواده یتیم را سرپرستی کند و خرجشان را میدهد شما که خبر ندارید. قرار نیست که جار بزند. |
|||
|
|
۶:۵۸, ۲۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۷:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان بنده کاری به جناب poper ندارم. این صحبتهای بنده واقعا تلنگوری جدی بود به هممون. حالا این جناب poper از یه حرف حق می خواد سوء برداشت کنه به ضد اسلام این دیگه نیاز به افشا نداره. الحمدلله بچه های این تالار اونقدر معرفت دینی دارن که بدونن اگر مشکلی هست به مسلمونها هست نه شریعت اسلام.
ما که قرار نیست با صحبتهای بی اساس اینچنینی از کوره در بریم. نه کسی با چنین حرفهای کاملا بچگانه و بی اساس منحرف میشه نه بدبین نسبت به دین. الان دیگه بیشتر از هر عصری زیبایی های دین ما و دستوراتش داره بر همگان آشکار میشه. همونطور که جناب دوست خدا فرمودن کشور ما به هیچ وجه مفلوک نیست الحمدلله و در آینده وضعمون بهتر هم میشه. وضعیت رفاهی جامعه نسبت به 20 سال پیش کلی بهتر شده. بچگی های خودمون به ندرت خانواده های متوسط می تونستن چلو گوشت بخورن اما الان. تازه با همه این گرونی ها ظاهرا مشتری های طلافروشی ها کم که نشده هیچ بیشتر هم شده. البته این بر می گرده به خود ما که ذهنمون چقدر دنبال منفی ها یا مثبت ها باشه وگرنه هر دوش در جامعه زیاد هست. هم کمکاری ها هست هم پشتکارها و اخلاص ها. هم بی دین داریم هم مومن، هم مسلمان نما داریم هم مسلمان واقعی. کلا در این موارد جای بحثی نیست. راستی بد نیست یه مورد دیگه رو هم اشاره کنم. حتما برای شما ایمیل هایی اومده که مدام هزینه هایی که مسلمونها برای رفتن به مکه و عتبات خرج می کنن رو ذکر کردن که میتونه چند خانواده فقیر رو از گرسنگی نجات بده و مسلمونی این نیست و .... (البته بحثشون کلا حج تمتع بود وگرنه در مورد عمره زیاد رفتنش یه جورایی درست نیست.... این خودش تاپیک دیگه ای میخواد) میخوام بگم این بی دین هایی که از بیرون فقط کارشون ایراد گرفتن هست اتفاقا خودشون در زمینه حل چنین مسائلی تقریبا همشون (به جز عده ای استثنائی) اصلا کاری به فقرا ندارن چون خود محور زندگی می کنن نه خدا محور و به دلیل بی اعتقادی به خدا و قیامت، دغدغه ای برای بهبود زندگی فقرا ندارن. حالا میان به هزینه حج تمتع مسلمونها گیر میدن و به زعم خودشون میخوان اسلام رو زیر سوال ببرن. نکته جالبش همینجاست که اگر الان در جامعه عده ای هوای فقرا رو دارن، اگر اسباب ازدواج آسان رو فراهم می کنن، اگر در کمیته امداد سرپرستی ایتام رو به عهده می گیرن، اگر دنبال کار آفرینی و به کار گیری جوانان هستن، همینهایی هستن که مکه و کربلا میرن و الا به بقیه چندان امیدی نیست. البته خیلی ها هم متاسفانه هم حج میرن و هم کربلا اما ..... اینهایی که ایراد می گیرن به هزینه حج مسلمونها چرا نمیان هزینه سفرهای اروپایی و ولخرجانه غیر مذهبی ها رو حساب نمی کنن که چند خانوار رو میتونه از فقر نجات بده. چرا هزینه خرید و نگهداری ماشین ها و لوازم لوکس بچه پولدارهای مرفه غیر مذهبی رو حساب نمی کنن. چرا نمیان هزینه های بودجه نظامی آمریکا رو حساب کنن که میتونه کل کشورهای فقیر آفریقایی رو یک قرن سیر و تامین کنه؟ چرا اینهمه تجملات در زندگی غیر مذهبی ها رو حساب نمی کنن؟ چطور اونها دوست دارن برن سواحل .... دنبال..... اما مسلمون نمی تونه در عمرش یکی دو بار هزینه کنه بره جاییکه خداوند اکیدا ازش خواسته بره؟ طرف دوست داره بره مکه و کربلا. با پول خودش. چرا ایراد بهش می گیرن در حالیکه قصد اینها تفریح و فساد نیست بلکه اصلاحه و همین مکه رفتن باعث میشه موقع برگشتن در جامعه هم اقدامات اصلاحی انجام بده بر عکس غیر مذهبی ها که برای خوشگذرونی صرف میرن. ( دوستان استثنائات رو دقت کنین. اینها رو بنده دیگه نمیگم خودتون حواستون باشه. فردا یه خانواده مذهبی پاشد رفت کشور خارجی برای تفریح و نه فساد نیایم تهمت بزنیم. حرفهای بنده کلی هست و کاری به استثنائات نداریم. به این دقت بشه. ) خوب بر گردیم به موضوع اصلی: [color=#000000][size=small]دوستان در دین ما تاکید شده که حب الدنیا رأس کل خطیئه. آیا ما به اون سطح از معرفت توحیدی رسیدیم که مرفه و تجملاتی زندگی کنیم اما دلبسته دنیا نشیم. چرا توی سیره معصومین و تمامی بزرگان دین این رفاه و تجملات دیده نمیشه؟ این نکته جای تامل نداره انصافا؟ حتما یه چیزی هست دیگه.... البته قرار نیست مومنین و مذهبی ها شل و ول و فقیرانه و با ظاهر نامناسب بگردن و .... اتفاقا بنده تاکید دارم به ظاهر آراسته و شیک مومنین و مذهبی ها اما این فرق داره با تجملات و مدرن بودن. حرف اصلی اینه که اسیر تجملات نشیم. اسیر بازارهای مصرف گرایی نشیم. اسیر مد گرایی نشیم. اسیر ظواهر زیبا با باطن های مضر نشیم... اما نکته اصلی اینجاست که: دین اسلام مراتب داره همه چیزش. ایمان مراتب داره، تقوی مراتب داره، زهد به معنی عدم تعلق به دنیا مراتب داره و ... یه وقت می بینی خداوند میگه شما نماز و روزه و خمس و زکاتت رو بده آخرش به خاطر گناهانی که داشتی به هر زحمت و فلاکتی هست پاکت میکنم و می برمت بهشت. حالا ما می تونیم هر طور می خوایم زندگی کنیم. ایرادی هم به مسلمانی ما وارد نیست. ماشین گرون بخریم و لوازم لوکس و به روز. اما آیا چنین کسی مسلمانه، سلمان و ابوذر و سید علی قاضی و آیت الله بهجت و امام خامنه ای هم مسلمان؟ اینها همه میرن یه جای بهشت و همشون قرب به خداشون یکیه؟ اما نه یه وقت کسانی هستن که دغدغه دارن به خاطر محبتی که به خدا و اهل بیت دارن تا حد امکان مسیر اونها رو دنبال کنن تا اون دنیا هم پیش همونها باشن. خوب اینجا دیگه قضیه فرق میکنه. اینجا دیگه نمیشه مرفه و خوش زندگی کرد و بیخیال. نمیشه بفهمی کسانی هستن شبها نون هم به زور گیرشون میاد اما تو سوار ماشین گرون بشی. نمیشه خانواده یتیم رو ببینی که عقد کردن اما گیر یک میلیون هستن برای شروع زندگی اما تو 1 میلیون بدی آلبوم ایتالیایی مجلس عروسیت و 2 میلیون بدی فیلمبرداری چند دوربینه و .... این دیگه به همت من مسلمان شیعه اهل بیت علیهم السلام بستگی داره که افق نگاهم کجا باشه وگرنه مسلمانهایی داریم همشون مسلمان اما این کجا و آن کجا. |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۱ ۶:۵۸)بیداری اندیشه نوشته است: 1-حتما برای شما ایمیل هایی اومده که مدام هزینه هایی که مسلمونها برای رفتن به مکه و عتبات خرج می کنن رو ذکر کردن که میتونه چند خانواده فقیر رو از گرسنگی نجات بده و مسلمونی این نیست و .... (البته بحثشون کلا حج تمتع بود وگرنه در مورد عمره زیاد رفتنش یه جورایی درست نیست.... این خودش تاپیک دیگه ای میخواد) 1- حضرت حلاج ، می فرماید:"هرگاه آدمي اراده حج كند و نتواند، شود كه بنايي مربع در گوشهاي از خانة خود بنا كند و هنگامي كه روزهاي حج فرا ميرسد، بدان طواف كند و مناسكي را كه در مكه برگزار ميكنند، برگزار كند و سپس سي يتيم را گرد كرده و تا آنجا كه ميتواند، بدانها طعام دهد و خود شخصاً خدمتشان كند و در پايان دستهايشان را بشويد و بر تنشان پيراهني كند و به هركدام سه درهم ببخشد، پس از اين مانند آن است كه حج گزارده است" منبع:ـ فريدغريب، ميشل، وضوي خون، ترجمه بهمن رازاني، مهر 1359، ص 42 2- آنها که ادعای تقدس و زهد و اسلام ندارند ، پس انتظاری هم از آنها نیست ، هرچند اکثر بشردوستان بزرگ همچون مادر ترزا ، آلبرت شوایتزر ، گاندی ، لینکن و ... بر اسلام نبوده اند. |
|||
|
۸:۴۷, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۹)poper نوشته است: سلام من این سوال رو از شما دارم شما خود چه کرده اید؟ در ضمن کسی که با وجود فلان ثروت به فکر قشر فقیر نیست مسلمان هم نیست حالا شما بگو مقدس مآب بحث اینه که مذهبی های واقعی جایی جار نمیزنند حاجی بازاری ها البته نه همشون کسانی هستند که در زمان جنگ خون مردم رو تو شیشه کردند الان هم همین طور |
|||
|
|
۸:۵۵, ۲۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۱ ۵:۲۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۱ ۸:۴۶)poper نوشته است:(۲۸/مرداد/۹۱ ۶:۵۸)بیداری اندیشه نوشته است: 1-حتما برای شما ایمیل هایی اومده که مدام هزینه هایی که مسلمونها برای رفتن به مکه و عتبات خرج می کنن رو ذکر کردن که میتونه چند خانواده فقیر رو از گرسنگی نجات بده و مسلمونی این نیست و .... (البته بحثشون کلا حج تمتع بود وگرنه در مورد عمره زیاد رفتنش یه جورایی درست نیست.... این خودش تاپیک دیگه ای میخواد) حضرت حلاج!!! منظورتون که منصور نیست؟!!! خب حلاج خیلی بیجا کرده که این حرف رو زده این اسلام پائولو کوئیلویی آخر عاقبت نداره اسلام اول و آخرش ولایت است منصور در زمان خودش ارتباطش با زعیم امام زمان چطور بود؟!!! ************ در ضمن براتون متاسفم که افراد بشر دوست را فقط در این افراد میبینید هزار هزار برابر در اسلام داشتیم که از این افراد بهتر بوده اند و هستند اگر مادر ترزا در فلان برهه کوتاه فلان کارهای خیر رو کرده دستش درد نکنه خدا پاداششو میده ولی چندین برابر از این در زمان جنگ بودند که در نهایت گمنامی کار میکردند و لینکلن هم نمیدونم چه کاریشو مد نظرتونه گاندی !!! گاندی کسی بود که مسلمونا رو اذیت کرد و بهشون خیانت کرد برید تاریخ بخونید اونا بلدند از کاه کوه بسازند و ما هم بالعکس |
|||
|
|
۸:۵۸, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
[/quote]
من این سوال رو از شما دارم شما خود چه کرده اید؟ [/quote] من که اولا ثروتی ندارم ، ثانیا من که ادعای زهد و اسلام و تقدس ندارم ، به قول حضرت حافظ : مشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس///توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند. گوییا باور نمیدارند روز داوری/// کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند |
|||
|
۹:۰۳, ۲۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۱۰:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
لازم نیست ثروت مند باشید
ماهی 20000 تومن هم اگر میتونید کمک کنید و در ضمن خواهش میکنم ادبیات درویش مآبانه رو کنار بگذارید حافظ عاشق امام زمانش بود یک چیز دیگه
اسلام ما اسلام یعقوب لیث و رابین هود نیست |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
واکنشها وحشتناک بود ما بارها از بزرگان برامون نقل شده که منگر که می گوید بنگر چه می گوید،حرفشون که حرف حقه. پست جناب بیداری اندیشه هم سیر تاپیک رو مشخص کرده اما با اکثر ارسال ها شخص رو متهم کردند. یه جا یه حدیثی به گمانم از پیامبر بود فرموده بودند اگر فقط مسلمین زکات رو پرداخت کنند نیازمندی باقی نمیمونه چیزی که تقریبا داره نادیده گرفته میشه ولی مگه من و شما چقدر و یا چند نفر میتونیم کمک کنیم کمک های بزرگ رو آدمای بزرگ (از لحاظ مالی )میتونن بکن.بانکهای مالزی برای فعالیتهایی که زکات بهش تعلق میگیره سالانه زکات پرداخت میکنند اما تو ایران چی؟اگر میکردن که گوش مردم رو با تبلیغات پرکرده بودند.یا خمس همه می دونیم هر چیزی اززمین خارج بشه خمس داره، الآن خمس نفت پرداخت میشه؟؟؟؟ بحث سیاسی نمیکنم حقیقت جامعه رو میگم،ادم های عادی در حد خودشون کمک میکنه و مکلف به وظیفه هستند ولی یادمون نره ما فقط ادعای اسلام رو کردیم.ورگرنه جامعه اسلامی وضعش بهتر از این بود. یه خواهش هم دارم لطف کنید وقتی به مراکز خیریه کمک می کنید از فعالیت هاش اطلاع کامل داشته باشید چون شخصا می دونم موسسه خیریه ای با کمکهای مردمی که به موسسه برای نیازمندان شده بود کارمندان موسسه رو فرستاد زیارت مشهد ،حالا چطور فکر کردند اون زیارت قبوله نمی دونم.در عوض هستند موسسه هایی که فعالیتشون فوق العاده هست انکار نمیکنم. البته ما داریم اگر نمیتونی کمک روی خوش نشون بده لطفا این مورد رو فراموش نکنید اگر واقعا ندارین در اون لحظه یا نمیخواین با لیخند بگین متاسفم بعضی ها خیلی بدبرخورد میکنند.امام حسن میفرمایند وقتی نیازمندی از تو درخواست میکنه دیگه کمک تو به عوض آبروی اون هست کمک نیست پول آبروشه. |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۱ ۸:۴۶)poper نوشته است: 1- حضرت حلاج ، می فرماید:"هرگاه آدمي اراده حج كند و نتواند، شود كه بنايي مربع در گوشهاي از خانة خود بنا كند و ببخشید ، ما دینمون رو از ائمه میگیریم نه از امثال حلاج و بایزید و... و هر فرد هم تا زمانی اعتبار داره که مطابق با دستورات دین و پیرو ائمه، علیهم السلام، باشه اما ازتون متشکرم که این حرف منصور حلاج رو گذاشتید، من اطلاعات کمی از این فرد داشتم اما با این حرفش، بیش از پیش ، دوری او از اسلام ناب و انحرافش مشخص شد |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
در مورد منصور حلاج باید عرض کنم تا انجا که بنده اطلاع دارم ایشون شیعه بوده و امام خمینی (رحمة الله علیه) و علامه طباطبای هم در شعرهاشون به ایشون اشاره کردن. شعر امام را دیده بودم چند سال پیش اما الان نمیدانم کجا خواندم تا بیاورم. شعر علامه هم در کتاب ادبیات فارسی دبیرستان موجود هست. مقطعش رو یادم نیست اما یه عزل بود از ایشون ولی چنین مضمونی بود (چه حلاج ها رفته بر دارها چه فرهادها مرد در کوه ها ) امام هم که در شعرشون اورده بودند که من هم همچون منصور بر سر دار شدم. یعنی چنین معنای داشت. حالا اگر نیاز بود یک پست براش میزارم. در مورد پوپر هم نباید کاری به نیتش داشت. حرف ایشون کاملا درسته . بنده حتما ان حدیث امام صادق را میروم پیدا میکنم و میگذارم. ببیند عزیزان در قیامت و عالم مرگ و حساب و کتاب همه ما میدانیم که درباره مال و اموالمان و نحوه خرج کردنش و تهیه اش سوال میکنند و اتفاقا حساب ادم را هم میگذارند کف دستش. حالا از کدام مال و اموال سوال میکنند؟ از حرام ؟ نه برادر و خواهر من حرام که سوال و جواب ندارد. ان که تکلیفش معلوم ایست.حرام است دیگر و معلوم است که از راه حرام و دزدی و کلاه برداری و .... بدست امده . پس این سوال و جوابها و بازخواستها از مال حلال شخص است. که حق ندارد هر طور دوست داشت استفاده کند و خرج کند. در ضمن باید عرض کنم که ما رفتارمان درست نیست نباید تا یک نفر امد و اینجا در مخالف منش ما حرفی زد به او حمله کرد. خب اینطوری اگر طرف یک مقدار بد بین بود به مذهبی جماعت که میشد با رفتار خوب و محبت نظر او را برگرداند با این رفتار ما بدتر هم میشود. بنده خودم با اینطور افراد زیاد سروکار داشتم هر وقت جو دوستانه بود اخرش میبینی که طرف هم سر انصاف امد اما همین که موضع بگیری خوب او هم دفاع میکند از خودش. خانم یا اقای حصان هم درست فرمودند. و این جور برخوردها درست نیست. انشاالله از انتقاد بنده ناراحت نشوید. دوست ما خانم یا اقای پوپر شما هم انشالله تعصب را بگذارید کنار حالا اگر یکی دو تا از دوستان به شما ایراد گرفتند مثل شما دلسوز اسلام بودند و این دوستان هم مثل شما از ان مذهبی نماهای شکم سیر خوششان نمی اید. هر دو ما (شما و بچه های مقابل شما) بر سر این موضوع هم عقیده هستیم پس حدافل سر این موضوع نباید جبهه بگیریم. شما هم خداوکیلی انقدر تند نروید حالا شما چرا فقط ان بچه مذهبی ها را دیدید که اتفاقا جز ان یک درصد جامعه هستند. شما بیاد امام خمینی را ببیند اقای بهجت را ببینید اقای قاضی را ببینید. شما بیاید و منش شهدای جنگ تحمیلی را ببینید که دقیقا همینطوری که شما انتظار داشتید رفتار کردند. خب انها را دوست داشته باشید چون همینگونه که اسلام میگوید زندگی کردن. شما بروید خاطراتشان را بخوانید انوقت از خودمان خجالت میکشیم. طرف در اوج تنگ دستی میرفت حقوقش را با یک خانواده فقیر نصف میکرد. شب عروسیش کفش خود را به یک نیازمندی که سر راهش قرار گرفته بود میداد. و خودش با کفش کهنه در جلسه عقد مینشست. از اینجور چیزها زیاد است در سیره شهدا. ما هم از شما ممنون هستیم که یکی از ایراداتی که ممکن است دامان ما مذهبی ها را الوده کند مجدد گوشزد کردی. و ما باید مراقب باشیم که اگر یک وقت وسعت رزق پیدا کردیم هواسمان به ضعفا هم باشد. همانطور که اسلام فرمو همانطور که قران فرمود همانطور که امام خامنه ای فرمودند. شما هم از ما انتظار نداشته باشید که مثل عرفای طراز اول باشیم چون ما ظرفیت انها را نداریم. شما هم از ما به اندازه ظرفیتمان انتظار داشته باش همانطور که خداوند متعال در قران فرمودند که ما کسی را بیش از وسعش تکلیف نمیکینم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |