کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۸, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #421
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای آب فرات از کجا می آیی.....؟

نا صاف ولی چه با صفا می آیی..........؟

خود را نرساندی به لب خشک حسین. دیگر به چه رو به کربلا می آیی..........؟

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، rastin ، شیدا ، mohammad reza ، seyed313 ، somayeh ، Tolou ، جویای حقیقت ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، hesam110 ، nafas
۱۴:۳۸, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #422
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
امام علی علیه السلام

سلمان! تو نیستی و ابوذر نمانده است
عمار نیست ،مالک اشتر نمانده است

قرآن به نیزه می رودراینجا هزار بار
جز خطبه ی دریغ به منبر نمانده است

یادت که هست شیر خدا، دست بسته بود
جز آه، سهم فاتح خیبر نمانده است!

در کوچه های هاشمی آتش هنوز هست
باور مکن که حادثه دیگر نمانده است!

دشمن خیال کرد کتاب غدیر سوخت
یا جزر و مد سوره ی کوثر نمانده است!

چاه انعکاس غربت پهناور علی ست
وقتی به کوفه، رد برادر نمانده است

دلواپس کدام یتیم است او که در
آشوب هیچ معرکه ای درنمانده است!

شور شراب های ازل با شما چه کرد؟!
دوری گذشت و چشم به ساغر نمانده است

تکفیر می کنند پیاپی امام را
ایمانشان به مصحف و دفتر نمانده است
***محمد حسین انصاری نژاد***
یا حسین یا حسین یا حسین
زینب براستی دید آماج بلا را
صلوات
یا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، saloomeh ، seyed313 ، paradise ، somayeh ، Tolou ، شیدا ، فدک زهرا ، hajiali.m ، hesam110 ، nafas
۰:۲۸, ۲۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #423
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

.
.
.

اشتباه شد... مثل همه اشتباهات دیگه....

ولی مطمئنم هوایش اشتباه نبود...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، حسن عزتي ، yamin ، Farzaneh ، paradise ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، hesam110 ، nafas
۲۲:۲۵, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #424
آواتار

حسین علیه السلام
هنوز مظلوم است
چون
.
.
وقتی خورشید ، عصر ِ عاشورا غروب کرد
او هم برای خیلی ها
می رود ...
تا سال ِبعد !
تا یاد ِبعد !

[تصویر: index.php?option=com_datsogallery&am...p;mid=1379]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، yamin ، mohammad reza ، جویای حقیقت ، شیدا ، paradise ، میلاد.م ، فدک زهرا ، Tolou ، Farzaneh ، hajiali.m ، یا ثارالله ، hesam110 ، nafas
۰:۱۲, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #425

(۲۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۵)saloomeh نوشته است:  
حسین علیه السلام
هنوز مظلوم است
چون
.
.
وقتی خورشید ، عصر ِ عاشورا غروب کرد
او هم برای خیلی ها
می رود ...
تا سال ِبعد !
تا یاد ِبعد !

[تصویر: index.php?option=com_datsogallery&am...p;mid=1379]

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خدا رو شکر ، هئیت ما از اولین روز محرم تا آخرین روز صفر توی حسینیه مراسم میگیریم و اغلب شب جمعه های این دو ماه اطعام دهی هم میکنیم . خیلی دلم میخواد که خودم یه هیئت داشته باشم . ولی متاسفانه خرج داره و حقیر هم سرمایه اش رو ندارم . اما بعضی اوقات خودم یه مراسم یه نفره توی خونه میگیرم . همون موقعی که هیچکس توی خونه نیست . خودم روضه میخونم ، خودم نوحه میخونم و خودم شور میگیرم !!! خودم هم اشک میریزم . یه حال و هوائیه . . . انشاءالله خدا قبول کنه . با همه ی اینها گناه هم میکنم . خدا عاقبتم رو بخیر کنه . . . باور کنین نشاطی که بعد از گریه برای امام حسین(علیه السلام) دارم ، بعد از خوندن تاپیک خنده حلال و گوش کردن آهنگ ندارم . باور میکنین که خیلی وقته آهنگ گوش نمیکنم ؟ اگه آهنگ گوش کنم ، بی کلام گوش میکنم .
دوستان عزیز :
کسی میدونه چرا با اینکه 14 معصوم (علیهم السلام) رو دوست داریم ، بازم گناه میکنیم ؟
خدا میدونه . . .
انتهای این ارسال دوست دارم یه مداحی خیلی زیبا بذارم که شما هم مثل حقیر ازش لذت ببرین :
خاک دل من تربت حسین و اشکم آب فراته
اگه اشکی ریختین ، برای نیازمندان دعا هم دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، paradise ، saloomeh ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، meshkat ، Tolou ، Farzaneh ، yamin ، hajiali.m ، rastin ، hesam110 ، nafas
۱۲:۱۱, ۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۱ ۱۲:۳۴ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #426
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به خدا پای تو مولا، تا ابد میمانم
همه عمر من از کرب و بلا میخوانم

نام تو میبرم و در حرمت مهمانم
یا حسین بر لبم و فاطمه گوید جانم
گر به دوزخ بروم ذکر تو بر لب دارم
به لبم ذکر تو ارباب مرتب دارم

کرم و لطف حریم تو بدهکارم کرد
تا ابد بر سر کوی تو گرفتارم کرد

نوکرت بوده ام و شهره بازارم کرد
خواب بودم که حسین عشق تو بیدارم کرد

رحمت واسعه ات دست مرا میگیرد
نوکرت از در این خانه رود میمیرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، paradise ، hajiali.m ، یا ثارالله ، hesam110 ، nafas
۲۱:۱۵, ۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #427

بسم رب الحسين

كربلا هم اگر نرفته ايي
كربلايي باش ..
حتي اگر ساكن شامي ..

سلام علي قلب زينب صبور...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Farzaneh ، hajiali.m ، یا ثارالله ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، hesam110
۲۲:۱۵, ۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط paradise.)
شماره ارسال: #428
آواتار
به نام خدا

عرض سلام و ادب و احترام . . .

(۳۰/شهریور/۹۱ ۰:۱۲)جویای حقیقت نوشته است:  دوستان عزیز :
کسی میدونه چرا با اینکه 14 معصوم (علیهم السلام) رو دوست داریم ، بازم گناه میکنیم ؟

راستش امروز به لطف خدا و کمک یکی از دوستان، یه چیزهایی دستگیرم شد.
خلاصه اش میشه این:
ما گناه می کنیم چون خودمون طالب ِ گناه هستیم. کار ِ شیطان که فقط وسوسه است ... ضعف ِ ما در برابر شیطان در نتیجه ی علاقه ی ما نسبت به اون گناه هست و کمرنگی علاقه مون به خدا و اهل بیت علیهم السلام ...
گناه می کنیم، بعد پشیمون میشیم. با دست پس می زنیم بعد با پا و سر و دندون پیش می کشیم!
آخه ما طالب ِ گناهیم! تا وقتی خودمون نخوایم، گناه نمی کنیم.
خدا بسیار غیوره و محاله کسی به درگاهش پناه بیاره و خدا قبولش نکنه ... محاله این امر.
یکی از دلایلی که ما به سمت خدا نمیریم به صورت واقعی، یا اینکه دیر میریم، اینه که تفکر نمی کنیم! فکر نمی کنیم به عاقبت کارمون. در برنامه ی روزانه ی ما زمان خلوتی نیست، پرسش از خودی وجود نداره که بالاخره آخرش چی؟؟؟

باید یه چیز دیگه برامون شیرین و عزیز باشه که شیرینی گناه برامون متجلی نشه.

یه شیرین ِ واقعی ِ تمام نشدنی ...
اون چیزی نیست، جز حرف زدن با خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام ...

گفتم:
بابا من گریه ام نمیاد، حرف و درد دلم نمیاد، توسلم نمیاد ...
گفت:
ببین چقدر غرق در گناه و کثافتی که از لذت صحبت و خلوت با خدا بی بهره ای ...
گفت:
کمی خلوت کن، و فکر کن ...

پ.ن 1 : ماها حب به اهل بیت داریما ، نشانه اش اینه که بعد گناه پشیمان میشیم. وقتی که اون جوش و خروش گناه خوابید، ما هم پشیمان و ناراحت میشیم و میگیم ای کاش فلان کار غلط رو نمی کردیم .
ما درصدی از حب را داریم ولی این حب ما مقداری شل و ول و آبکیه ...
نشانه ی حب واقعی چیه؟
یکی از نشانه هاش اینه که من محبوبم را ناراحت نکنم، هر چیزی را که او دوست داره، من هم دوست داشته باشم و هر چیزی که او را ناراحت میکنه، من هم از اون متنفر باشم ...
ضمنا نمی شود در دلی هم حب گناه وجود داشته باشه و هم حب اهل بیت ...
باید کمی خودمان رو به محبوبان مون که همان اهل بیت علیهم السلام هستند شبیه کنیم .
با تلاش و تکیه و توکل به خدا ...

پ.ن 2 : در درجه ی اول، مخاطب اصلی این گفته ها خودم هستم .

...
یا حق .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، hajiali.m ، meshkat ، یا ثارالله ، rastin ، saloomeh ، جویای حقیقت ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Tolou ، yamin ، hesam110 ، حلما
۶:۴۳, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #429
آواتار
[تصویر: 202.png]

تا کربلا نرفته‌ای،
هر آنچه از بهشت تصوّر می‌کنی،
بازیچه‌ای بیش نیست ..

علی اکبر بقایی

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، hesam110 ، saloomeh ، hajiali.m ، rastin ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، میثاق ، فدک زهرا ، yamin ، nasimesaba ، meshkat ، یا ثارالله ، شیدا ، zahra.shakiba ، Farzaneh ، حلما ، nafas
۱۵:۳۶, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #430
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

حدیث عشق تو دیوانه کرده عالم را
به خون نشانده دل دودمان آدم را
غم تو موهبت کبریاست در دل من
نمی دهم به سرور بهشت این غم را
غبار ماتم تو آبرو به من بخشید
به عالَمی ندهم این غبار ماتم را
به یُمن گریه برای تو روز محشر هم
خَموش می کنم از اشک خود جهنم را
به نیم قطره اشک محبتت ندهم
اگر دهند به دستم تمام عالم را
اگر بَناست دمی بی تو بگذرد عُمرَم
هزار بار بمیرم نبینم ان دَم را

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، paradise ، فدک زهرا ، yamin ، nasimesaba ، meshkat ، یا ثارالله ، Tolou ، شیدا ، hajiali.m ، hesam110 ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا