|
ما اهل سنـــــــــــــــــــــت هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۱۱:۲۵, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۱۱:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای ورود به بحث خواشها ابتدا صلواتی جهت تعجیل در فرج مولایمان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خیلی سریع می رم سر اصل مطلب: 1- پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: هر کس دوست دارد زندگی و مرگش شبیه من و نصیبش بهشت خداوند باشد، باید که پس از من، علیبن ابیطالب و امامان پس از او را دوست داشته باشد [/b]حلیهالاولیا، جلد ۱، صفحه ۸۴- نوشته اندیشمند نامیِ اهل سنت: ابینعیم حافظ احمدبنعبدالله اصفهانی پس ما به سنت رسول خدا عمل کرده و امام علی علیه السلام و اولاد پاکش را پذیرفتیم 2-پیامبراکرم صلی الله علیه وآله موقع مراجعت از حجةالوداع در غدیرخم توقف نموده و بعد از ایرادخطبه به مردم فرمود آیامن نسبت به شما اولى بتصرف نیستم؟ عرض کردند چرا. فرمود من کنت مولاه فهذا على مولاه. یعنى هرکس که من مولا و صاحب اختیار او هستم این عل ىمولاى اوخواهدبودوبدین ترتیب اورا بولایت و پیشوائ مردم منصوب گردانید[sup] [/sup][sup]ذخائر العقبى ص 67ـمناقب ابن مغازلى ص 16ـ 26[/sup] این ما بودیم که به فرمایش نبی اکرم گوش فرا دادیم و و ولایت علی علیه الاسلام را پذیرفتیم.
3- رسول اکرم صلى الله علیه و آله در اوائل بعثت به فرمان خداى تعالى اقوام نزدیک خود را جمع نموده و رسالت خویش را به آنان ابلاغ فرمود و در همان مجلس اعلام نمودکه هر کس از شما در پذیرفتن دعوت من سبقت جوید او پس از من جانشین من خواهد بود،از میان تمام آنان فقط على علیه السلام دعوت آنحضرت را پذیرفت و رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود:انت اخى و وزیرى و وارثى و خلیفتى من بعدى یعنی توبرادر و وزیر و وارث من و جانشین من پس از من هستى. تاریخ ابى الفداء جلد 1 ص216ـکفایة الطالب ص 205ـتاریخ طبرى ج 2 ص .217 باز این شیعه بود که به امر رسول خدا جانشینی آن کسی را که خودش امر کرده بود را پذیرفت.
4- هنگامیکه رحلت رسول اکرم نزدیک شد فرمود:انى تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتى اهل بیتى و انهما لمن یفترقا حتى یردا على الحوض یعنی من در میان شما دوچیز بزرگ و وزین میگذارم کتاب خدا و عترتم را و آندو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا درکنار حوض بر من وارد گردندمناقب ابن مغازلى ص 234ـمستدرک صحیحین جلد 3 ص 109 این شیعه بود که گوش جان سپرد به سخن مولایش و دست نیاز به هر دو سفارش شده رسول خدا دراز کرد.
5- از ابن عباس و دیگران نقل شده است کهپیغمبراکرم صلى الله علیه و آلهفرمود:مثل اهل بیتى مثل سفینة نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها غرق .یعنى مثل خاندان من داستان کشتى نوح است هر که سوار آن شد نجات یافت و هر که تخلف نمود غرق گردید .حلیة الاولیاء جلد 4 ص 306ـذخائر العقبى ص .20 این ما بودیم که به سنت رسول خدا سوار بر این کشتی مقدس شده تا از طوفان های گمراهی رهایی یابیم. 6- این سخن گرانبها از رسول خدا را چه کسی فرمانبرداری کرد؟؟؟؟: من اطاعنى فقداطاع الله و من عصانى فقد عصى الله،و من اطاع علیا فقد اطاعنى و من عصى علیا فقدعصانى هر کس مرا اطاعت کند خدا را اطاعت کرده است و هر که مرا نافرمانى کندخدا رانافرمانى کرده است،و کسیکه على را اطاعت کند مرا اطاعت کرده و هر که على را نافرمانى کند مرا نافرمانى کرده استمستدرک صحیحین جلد 3 ص .126
7- پیامبراکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد، دربهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد،درآتش [دوزخ] است. و این ما هستیم که حب مادرمان زهرای مرضیه سلام علیها در قلبمان رسوخ کرده و نه آنهایی که دستشان همچنان دستشان در خون...... و مورد غضب حضرت هستند.
احادیث و روایات بسیار بسیار زیاد است نمی خواهم زیاد خسته تان بکنم. پس تا الان دیدید که چه دسته و گروهی به سنت رسول خدا عمل کرده و چه کسانی پشت کردند. حالا مواردی را از آن ور هم می آوریم..... ای کسانی که خود را اهل سنت معرفی می کنید: 1- آیا در سنت رسول خدا بود که دخترش و اهل بیتش را بیازارید؟؟؟؟؟؟؟ آیا رسول خدا از شما خواسته بود که اینچنین به خانه وحی یورش برید؟؟؟ در سنت رسول خدا بود که آن دری که هر روز ایشان با ادب به اهلش سلام می کردند را بسوزانید؟؟؟؟ 2-آیا در سنت رسول خدا این بود که اسلام را با جنگ و خونریزی و کشتار گسترش دهد که دوستان شما اینگونه کردند؟؟؟؟ 3- آیا سنت رسول خدا این بود که کسی را به علت خراج ندادن سر ببرد و همان شب با زنش همبستری کند؟؟؟؟ نعوذ بالله. 4- آیا سنت رسول خدا این بود که در نماز دست بسته بیاستد؟؟این را ازکجا درآوردید؟؟؟ 5- آیا سنت رسول اعظم این بود که عمره و متعه را حرام بداند همانطور که دومی این کار را کرد؟؟؟؟؟ 6- آیا سنت رسول خدا این بود که به صورت جماعت نماز مستحبی بخواند، حال آنکه در روایات هست که اتفاقا ایشان مسلمین را از این عمل نهی کردند!!!!!! 7- آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود، پولی حرامی که در راه ساختن شمشیر ها و نیزه هایی در سال 61 هجری خرج شد.... 8- آیا سنت رسول خدا این بود که جانشین و خلیفه بعد از خودش را به یک شورا منتقل کند؟؟؟؟شورایی که از ابتدا معلوم است باید سومی خلیفه شود!!!!!!! 9-آیا سنت رسول خدا این بود که افراد و خانواده خویش را دور خود جمع کند و تمام قدرت و ثروت را برای خود و افراد قبیله اش بخواهد همانطور که رفیق سوم شما اینگونه کرد؟؟؟؟؟؟ و نتیجه این کار این شد که طلقاء و فرزند طلقاء امیران جدید شوند؟؟؟؟ 10- آیا سنت رسول خدا این بود که سلطنتی برای خودش دست و پا کند؟ آنگونه که در شام رخ داد، چه فاصله ای بعیدی است از مسجد نبوی تا مسجد اموی.... 11- آیا سنت رسول خدا این بود که با حبیبانش و کسانی که پیامبر آن دو را سید جوانان بهشت می دانست، اینگونه برخورد شود!!!!!!!!!! و خاندان مطهر و پاکش را به آن وضع فجیه شهر به شهر بگردانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از این سوی هم مطالب بسیار بسیار زیاد است.... بدعتهایی که اولی و دومی و سومی وارد دین مبین اسلام کردند بی شمار است.... و الان برای من خیلی زور دارد که این ها را اهل سنت بدانیم. نه خیر...!!!! برادر و خواهر شیعه من، اهل سنت حقیقی و واقعی تو هستی که به فرمایشات مولایت پیامبر اعظم گوش جان سپردی و به تاکیداتش عمل نمودی.... اهل سنت تو هستی که اهل بیت پیامبر را از جان و دل دوست می داری و در راه همان هایی قدم بر میداری که پیامبر دستور داده است. حداکثر اسمی که می توان برای آن طرفی ها انتخاب کرد، اهل عامه است.... لذا خواهش حقیر این است که حداقل در این تالار این سنت غلط را فراموش کنیم و به این برادران نگوییم اهل سنت.... همین اهل عامه برایشان کفایت می کند.... بازهم تاکید می کنم اهل سنت حقیقی ما هستیم که بر سنت رسول خدا باقی ماندیم. در پناه حق.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
در همین زمینه کتاب بسیار زیبای دکتر تیجانی اطلاعات تکمیلی خیلی خوبی ارائه میده:
عنوان کتاب: اهل سنت واقعی نقل قول:کتاب حاضر که ترجمه ای است از کتاب «الشیعة هم اهل السنّة» از آقای دکتر تیجانی که پس از تحقیق به مذهب تشیع مشرف گشته است، به دنبال اثبات این نکته است که در میان مسلمانان، فقط پیروان مذهب شیعه هستند که پیرو واقعی سنت پیامبرند نه اهل سنت که خود را به این نام نامیده اند! |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۱ ۱۷:۱۱)طماع نوشته است: من در نظرم تاءکید خاصی به اهل سنت واقعی داشتم!! دلیل اینکه اینقدر بر این کلمه و این گروه تاکید میکنم این است که عقاید آنها را میشناسم آنها حضرت علی را قبول دارند و در مراسم شهادت و ولادت آن حضرت شرکت میکنند، نقل قول: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود: نقل قول: حنش بن معتمر گويد: بر امير المؤمنين على بن ابى طالب (علیه السلام) در حالى كه در رحبه (محلّى در كوفه) تكيه زده بود داخل شدم و گفتم: السّلام عليك يا امير المؤمنين و رحمة اللَّه و بركاته، چگونه صبح كردى؟ حضرت سربلند كرد و جواب سلام مرا داد و فرمود: صبح كردم در حالى كه دوستدار دوستان، و صبركننده بر دشمنى دشمنانمان هستم، همانا دوست ما در هر شبانه روز منتظر راحتى و گشايش است، و دشمن ما بناى كار خود را بر پايهاى نهاده كه سخت نااستوار و لغزان است، اين بناى او بر لب پرتگاهى است كه وى را در آتش دوزخ مىافكند. اى ابا المعتمر براستى كه دوست ما نمىتواند ما را دشمن بدارد، و دشمن ما نمىتواند ما را دوست بدارد، همانا خداى متعال دلهاى بندگان را بر دوستى ما سرشته، و دست از يارى دشمن ما شسته، پس دوست ما توان دشمنى ما، و دشمن ما توان دوستى ما را ندارد، و هرگز دوستى ما و دوستى دشمن ما در يك دل نگنجد زيرا كه «خداوند براى يك مرد دو دل در درونش ننهاده است» تا با يكى گروهى را و با ديگرى دشمنان همان گروه را دوست بدارد. امالى شيخ مفيد-ترجمه استادولى، متن، ص: 259 نقل قول: ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ في جَوْفِ(4- احزاب) امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه شریفه میفرمایند:خداوند براى هيچ كس دو دل در درونش نيافريد خداوند در درون هیچ کس دو قلب قرار نداده که با یکی گروهی را و با دیگری دشمنان آنها را دوست بدارد. تفسیر روایی البرهان جلد هفتم ص 315 ح 4- تفسیر قمی، ج2،ص149 (۸/مهر/۹۱ ۰:۰۵)علی 110 نوشته است: نظر امام باقر عليه السّلام پيرامون خليفه اوّل و دوّم |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۱ ۰:۰۵)علی 110 نوشته است: نظر امام باقر عليه السّلام پيرامون خليفه اوّل و دوّم سلام دوستان بزرگوار اونقدر جامع و کامل حرفای حق رو نگارش کردن که دیگه من چیزی ندارم بگم ممنون واقعا حرف دلم بود |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود،این جمله رو باید با طلا نوشت و هزار بار خوند و آخرش بگیم به درستی که نه ما اهل سنت هستیم و نه آنها مهم اینه که همه مون در زبون میگیم ما حقیم و طرف مقابل نا حق با دلیل های زیادی که آوردین اعتقاد شیعه رو تثبیت کردین و بسیار زیبا بود و اگه کسی بخواد بدونه بهانه جویی بخونه 100 در صد میگه سنت پیامبر همون امامت علی علیه السلام بوده اما میخوام شما جناب سید ابراهیم یا هر کسی که این مطلب رو میخونه به من ثابت کنه که چقدر ما روی اعتقاداتمون موندیم و از این چیزهایی که شما برای یک شیعه یا اهل سنت واقعی شمردین جز محبت قلبی چه چیز دیگری مونده؟ آیا فقط هدف محبت بود؟ فکر نمیکنید دیگه اثبات حقیقت بعد از این همه سال کافیه و بهتره روی این کار کنیم چه شیعه و چه به قول شما اهل عامه ما مسلمان ها چکار کردیم در حق محمد صلی الله و خاندانش البته منکر زیبایی و به حق بودن متن شما نمیشم و تشکر میکنم که یادآوری کردین. یک نکته بی ربط: من الان دارم سریال تئودرز رو میبینم که مربوط به هنری هشتم پادشاه انگلیسه با خوب و بدش راست و دروغش کار ندارم اما چیزی که من میبینم در مورد مسیحیت اون موقع یه چیزی مثل ارزش دین اسلام حدود 30 سال پیش برای ما بود همین دین مسیحیتی که 500 سال پیش نمیگذاشت شاه انگلستان بدون اجازه پاپ که تو ایتالیا بود حتی زنش رو طلاق بده الان به همچین چیزی رسیده که انگار دین در غرب وجود نداره و بسیار کمرنگ شده اما این موضوع در اسلام چندین برابر سرعت داره و من حتی به شخصه تاثیر دین رو تو همین چند سال محدود زندگیم میبینم که چقدر تغییر کرده آیا ما به قول شما اهل سنت های واقعی یا بهتر از اون شیعه ای که باید دنباله رو حضرت محمد و خاندانش باشیم واقعا داریم وظایف خودمون رو درست انجام میدیم؟؟؟ نه فقط من به عنوان یک فرد عادی بالاتر از من و با ایمان تر از من چه گلی بر سر این دین زدن جز بدنام کردنش؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
از همه دوستان که با کلام شیوا و مسند خودشون قدمی در راه برطرف کردن شبهات حقانیت شیعه اثنی عشری برمیدارند تشکر کنم. همین بس که در تمام مراحل تاریخ حق شیعه را پایمال کردند اما هیچگاه نتوانستند این نور اهل بیت را خاموش کند.[align=CENTER]" اللهم لعن جبت و طاغوت "[align=CENTER]ایا اهل عامه توانستند خودشون رو هم قدم با حضرت رسول کنند ؟ [align=CENTER]سنت یعنی : [align=CENTER]زبانم لال سیلی به نور چشم حضرت رسول؟ در حالی که در خانۀ نبوت، معدن رسالت و مهبط ملائکه را آتش کشیدند ؟ ایا پیمان و عهدی که در غدیر بستند را زیاد بردند ؟ مگر این بود که اولی و دومی اولین افراد تبریک گوی به حضرت بودند بخ بخ لک یا علی اصبحت مولای و مولا کل مومن و مومنة« مستندات خود اهل عامه در این واقه قید کرده اند و راهی برای انکار ندارد»؟ و ... ![align=CENTER]متاسفانه برای اینکه خلفای نابه حق رو به حضرت رسول نزدیک کنن حاظر شدند صفاتی رو به حضرت رسول یچسبونن تا شاید بتونن لباس خلافت رو اندازه خودشون کنن و مظلومیت خاندان اهل بیت رو روز به روز بیشتر کنند.[align=RIGHT]خدا باعث و بانی این همه ظلم و ستم به رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار(علیه السلام) از اولین تا آخرینشونو لعنت کنه دوستان فقط یکبار خطبه سوم نهج البلاغه ( بِالشِّقْشِقِيَّة ) رو مطالعه کنند متوجه میشوند که تا چه حد معصوم علیه السلام را از حقوق خود دور کردند. اما بدانید سنت برای اهل عامه فقط یک بازیچه ای بود تا بتوانند اسلام را به انحرافاتی که میخواستند بکشانند.[align=CENTER]قسمتهایی از خطبه : آگاه باشيد . به خدا سوگند که « فلان » خلافت را چون جامهاى بر تن کرد و نيک مىدانست که پايگاه من نسبت به آن چونان محور است به آسياب . .... همانند کسى بودم که خاشاک به چشمش رفته ، و استخوان در گلويش مانده باشد . مىديدم ، که ميراث من به غارت مىرود . تا آن « نخستين » به سراى ديگر شتافت و مسند خلافت را به ديگرى واگذاشت . ... آنگاه « سومى » برخاست ، در حالى که از پرخوارگى باد به پهلوها افکنده بود و چونان ستورى که همّى جز خوردن در اصطبل نداشت . ... بناگاه ، ديدم که انبوه مردم روى به من نهادهاند ، انبوه چون يالهاى کفتاران . گرد مرا از هر طرف گرفتند ، چنان که نزديک بود استخوانهاى بازو و پهلويم را زير پاى فرو کوبند و رداى من از دو سو بر دريد . چون رمه گوسفندان مرا در بر گرفتند . اما ، هنگامى که ، زمام کار را به دست گرفتم جماعتى از ايشان عهد خود شکستند و گروهى از دين بيرون شدند و قومى همدست ستمکاران گرديدند . [align=CENTER]دوستان ایا اهل عامه اهل سنت هستند یا شیعه ؟ [align=CENTER]وجدان خود را کمی بیدار کنیم |
|||
|
|
۰:۱۸, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
ما اهل سنت نبوی هستیم ، آن ها اهل سنت خلفای سه گانه شان.نوع برخورد هر گروه با غیر خود مبین نوع سنت او است. |
|||
|
|
۳:۳۴, ۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۳:۳۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز، آری، دین باید درست باشد. اما درست کردن دین هم باید با رعایت کامل دین انجام شود. مراقب باشید که نکند تند برویم. مانند موقعی که گلبرگهای پژمرده بنفشه ای را می چینیم تا زودتر گل دهد، این کار را با تندی انجام ندهیم، تا نکند که بجای گلبرگهای پژمرده، خود گل را بگیریم و با تندی از خاک در بیاوریم. لطفاً مراقب باشید سنّی هایی که به اهل بیت ارادت دارند را آزرده نکنید. به نظرم نباید این سؤالات به این صورت آورده شود. همه سؤالات به غیر از سؤال شماره 4 را باید فقط از مسببینش پرسید. همه می دانیم که خداوند در قرآن کریم می فرماید: هیچ بار بردارنده ای بار دیگری را بر نمی دارد. در مورد سؤال 4، ممکن است ناراحت شوند. من 12 ساله بودم که یک عمره نصیبم شد. توی مسجدالحرام بودم. پدرم برای کاری رفته بود که وقت نماز شد. به فاصله 3 یا 4 صف از کعبه به نماز ایستادم. برادرانی که کنارم بودند خیلی سریع، اول سرهای خود را جلو آوردند و پاهای خود و بقیه صف را نگاه کردند که کاملاً مرتب باشد(که عادت ناپسندی نیست) و سپس، بعد از اینکه برای نماز ایستادند، یکی که در کنارم بود، گویا گمان کرده بود چون بچه ام یادم رفته باشد دستهایم را مانند آنها به هم ببندم، سعی کرد که با جور کردن دستهایم این کار را یادم بیاندازد، ولی بعد متوجه شد که انگار مدل نماز خواندن من اینطور نیست. من آن موقع نفهمیدم چرا دستهایم را یکی دو بار به هم رساند، و بعداً که فکر کردم فهمیدم. می خواهم بگویم وقتی که فهمید اینطور نماز می خوانم باید ناراحت می شد؟ در کنار هم نماز خواندیم، پروردگار را ستایش کردیم، و بعد با هم دست دادیم. اولاً دوست عزیز، اینکه چنین موضوعی را از باب اختلاف مطرح کنید درست نیست. دوماً عزیز دلم، اینکه چنین موضوعی را با این لحن مطرح کنید پسندیده مسلمان حق طلبی چون شما نیست. به نظرم اگر قرار باشد اسم یک گروه نشان دهنده واقعیت آنها باشد، اول باید اسم روشنفکر را از روی بی دین ها برداشت، تا بعد، هزار مرتبه آنطرف تر برسیم به اسم سنّی. روشنفکرها کاملاً تاریک فکرند، ولی اینها به بخشهایی از سنت عمل می کنند. |
|||
|
|
۹:۵۷, ۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۱۹:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
تشکر میکنم از سید ابراهیم بابت این موضوع ارزشمند مثل بغض توی گلو مانده بود این حرفها !!! کاش برادرانی که خود را اهل سنت میخوانند سری به این تاپیک میزدند و به قول معروف یه خانواده رو از نگرانی در می آوردند !!!! ![]() ![]() تا حالا دقت کردید که چرا خداوند در قران می فرماید صراط مستقیم ؟؟؟؟؟؟ چرا از سبل استفاده نکرده ؟؟؟؟ از نظر خداوند تبارک و تعالی برای گمراه نشدن فقط و فقط یک راه مستقیم وجود دارد یک راه آن هم بنابر نقل همین برادران اهل جماعت و شیعه در تفسیر این آیه مبارکه از قران ، اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ در كتاب فقيه و در تفسير عياشىاز امام صادق عليه السلام روايت آورده اند، كه فرمود: صراط مستقيم ، اميرالمؤمنين عليه السلام است. و لا غیر خیلی جالب تر اینکه تنها دعای واجب که واجب است بر هر مسلمانی روزانه در نمازهایش بخواند همین آیه شریفه است . به فدایت مولا که حتی آنهایی که منکر ولایتت هستند به زبان اقرار میکنند !!! نماز بی ولای او عبادتیست بی وضو به منکر علی بگو نماز خود قضا کند |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۱:۵۸ توسط عباس محمدی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با عرض ارادت خدمت جناب سید ابراهیم عزیز و تشکر از مطلب قابل تاملی که ذکر کردید .
چون امر فرمودید چند نکته عرض میکنم . البته میخوام از یک زاویه دیگر به موضوع نگاه کنم . این مباحث اگر در بین مردم (شیعه و غیر شیعه ) باب بشه ضررش بیشتر از محاسنش خواهد بود لذا بزرگان دین نهی فرمودن . جای این مباحث و مطالبات به حق در بین کارشناسان و اهل فن است . البته بیان مطالب و آگاهی بخشی به عموم مردم لازم و ضروری هست . تا بصیرت و شناخت شیعیان افزایش پیداکنه . اما بدونیم که پیگیری های شخصی و مجادله با برادران اهل عامه بر سر این مسائل به هیچ عنوان به ترویج شیعه کمک نخواهد کرد . در زمینه ایجاد وحدت و یک پارچگی مسلمانان فتاوای بسیار مهمی از طرف امام خمینی و امام خامنه ای صادر شده که باید نصب العین همه ما در حرکتهای اجتماعی قرار گیرد . اما میتوان از زاویه دیگری به موضوع نگاه کرد و عبرتهای لازم را از تاریخ سراسر مظلومیت و ایستادگی شیعه بخصوص ائمه اطهار علیهم السلام گرفت . چرایی به وجود امدن این شکاف بزرگ در بین مسلمانان (انگیزه ها - اهداف و دلایل موفقیت طراحان این توطعه شوم ) عبرت از بی بصیرتی عامه مردم در برخورد با چنین طرحهای شیطانی . وراهکارهای پیشگیری از تکرار اینگونه شیطنت ها در زمان کنونی . به نظرم مهمترین عبرت میتواند این باشد که شیعه نباید در بین خود متفرق و چندگانه عمل نماید و با بصیرت کامل حول محور ولایت فقیه به راه نورانی خود که همانا رسیدن به جامعه مهدوی است نائل گردد . ودر این مسیر با تاکید بر وحدت و همدلی همه آحاد جامعه تلاش نموده و از پرداختن به نکات تاریک و اختلاف انگیز به شدت بپرهیزد . چرا که امروزه هم دشمنان داخلی و خارجی به شدت در پی ایجاد اختلافات داخلی بین جامعه هستند و در بعد خارجی ایجاد تنش و درگیری بین شیعه و سنی از اهداف بسیار مهم صهیونیسم بین الملل و استکبار جهانی میباشد . |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
منظور منو متوجه نشدین و کامل حرف های بنده رو نخوندین ؛
عرض کردم که وقتی حاجت می گیرن ؛ الآن شیعه ها چقدر حاجت می گیرن ؟ احادیث رو این طوری نگاه کنیم ؛ « وای بر شما اگر بیگانگان (و دیگران) در پیروی از (دین اسلام و) قرآن بر شما پیشی بگیرند ... » سنی از شیعه در خوندن و انجام نماز پیشی گرفته . در ماه مبارک رمضون ، سنی های عربستان شبی بیشتر از صد نماز دو رکعتی تا صبح می خونن ... شیعه نماز واجبش هم به زور به طور عامیانه می خونن . سنی قرآن رو می خونه زیبا و بیشترین قاریان و حافظان قرآن سنی ها هستن و گر چه نسبت سنی به شیعه از لحاظ تعداد 1/3 اِ ، ولی ما یک سوم اونها قاری و حافظ نداریم . من بیشتر حرفم این بود ، شیعه باید چه با اتحاد با سنی چه عبرت آموزی چه از لحاظ کار برای ظهور ، خودش رو کامل بکنه . الآن مستند ظهوری که شما دیدی و نقد و تائید ها ازش کردین که رای ظهور منجی پا فراتر گذاشته بود و از کل جهانیان بدون توجه به دین و مذهب برای ظهور منجی یاری خواسته بود و ترک زندگی مَتِریالیستی و زندگی پر زرق و برق دنیوی ؛ این ها که بابا مسلمونن اعتقادشون هم تو کلمة الحق 19 دیدیم که چه جور دفا می کنن . یکی از شاکیا در قیامت ، قرآنه . یکی از شاکیای دیگه در قیامت ، نماز و مسجد هستن . سنی سربلند از این شاکیانه، وقتی هم که امامشون حاجت از امام صادق - علیه السلام - می گیره ، یعنی وای به حال من شیعه . بعدش هم چرا شما فکر می کنید سنی به امامان ما اعتقاد نداره ؟ کرد ها و لرهای غرب ایران رو ببینید !!! در مصیبت های حضرت زهرا - سلام الله علیها - صورتشون رو با ناخون زخمی می کنن و عمر رو بیشتر از شیعه لعنت می کنن ! شوهر حضرت زهرا و نسل رو شاید نه در حد ما ، ولی حتی به عنوان امام قبول داره و حاجت می گیره (که نشون می ده متوسل هم می شه) : یکی از مداح های حرم تعریف می کرد در یکی از هیأت ها که : « شب های قدر ما رفتیم غرب ایران ، اونجا شروع کردم روضه ی حضرت زهرا - سلام الله علیها - رو خوندن ، دیدن سنی ها الانه که خودشونو بکشن ... بعد از روضه اومدن پرسیدن : واقعاً دختر پیامبر و سیلی زدن ؟ گفتم : آره ، ولی بهش نگفتم کی زد . یارو داشت دق می کرد پرسید کی ؟ گفتم برو تاریخ بخون کتاب بخون می فهمی ... اون یکی دیگه سُنیه اسم بچه هاشو گذاشته بود : علی ، زینب ، زهرا ! گفتم شما که سنی هستی ، این چه کاریه ؟ اسم اون سه تا رو می ذاشتی و عایشه. گفته بود : اون ها تا ول مُعَطَلَن ، هر چی هست از این هاست ... ؛ ما در محرم و صفر ، هر سی - چهل نفرمون بیش از بیست ملیون تومن خرج صبحونه ناهار و شام عزاداران حسینی می کنیم !!!! کاری نداریم شیعن یا سنی . » الآن شیعه اسم بچه هاشو نمی ذاره : سارا ، آتنا ، شایان ، آرشام ، ساینا ، مانی ، کوروش و ... که بهتر می دونین ... دیدین سنی جلو زد ؟! گور بابای تمدن 2500 ساله بدون اسلام ! آیت الله العظمی مکارم شیرازی : مبادا به اسم تمدن ایرانی و آریایی ، اسلام را از ما بگیرند !!! گرفتن تموم شد رفت ! وقتی امامتشون قبول بشه ، نمازشون هم قبول بشه ، قرآنشون و مسجدشون هم قبول باشه ، از ما پیشی گرفتن .... بفهمین جوونای شیعه . بچه هیأتی ها ما تو خواب اثبات موندیم ، بهشون کراماتشون ثابت شد رفتن و ما موندیم . شاید بگین اون زود تر افطار کردن و اون وضو و ... دین اسلام ، دین عقیده و فکر در ظاهر زیبای زندگی اسلامی است نه ظاهر تنها و یا ظاهر اعمال ، وقتی زندگی سنی ها ظاهر و باطنش از ما دینی تره ... ! خودمو عرض می کنم : آهای مهدی ! وای به حال تو وقتی بقیه تو عمل کردن به دین اسلام از تو جلو زدن و « وسابقو وسابقویی » که آقای پناهیان عرض می کنن از قرآن رو انجام دادن !!! به خود بیا و با این ها متحد شو و خودت رو تغییر بده و ظهور رو محقق کن با اتحاد مسلمونای محب علی و اولادش - علیهم السلام ! |
|||
|
|
|
|
|