کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر تو درباره این افراد چیست ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
با آنها موافقم 27.78% 5 27.78%
برایم بی تفاوت است. 27.78% 5 27.78%
حس ترحم برایشان دارم، و دوست دارم هدایت شوند 33.33% 6 33.33%
آنها دشمنی خطرناک هستند و از دایره اسلام خارج 11.11% 2 11.11%
تمام 18 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساس تو درباره این نوع آدمها
۲۰:۵۰, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

احساس تو درباره ایرانی هایی که به شدت به اسلام و تشیع اعتقاد دارند؛ لاکن

ح ک و م ت فعلی را اصلا قبول ندارند و تا مغز استخوان آن را فاسد می دانند چیست ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، help me

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۸, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۱۳)شاهین نقوی نوشته است:  اولا که این شخص درون حاکمیت آمریکا نبوده است !

ثانیا پولهای میداف زنده شد ، ولیکن هرگز پولهای خاووری برنگشت !

ثالثا ، مسئولین ج ا اصلا دلشان نمی خواهد خاوری برگردانده شود ، چون اگر برگرد تمام بلندپایگان ... را رسوای

عالم خواهد کرد و از خرد کلان ، همه چپاولها و فسادهای ح ا کم ی ت افشا خواهد شد.

رابعا ، ایران می تواند در دادگاه های خود کانادا از او شکایت کند و پولها را زنده کند ولیکن از ترس افشای دزدی ها

و فسادهای همه گیر ، هرگز این کار را نمی کند و بی خیال بیت المال ملت شده است .( ایران قرارداد تبادل مجرمین

با کانادا ندارد ولی دادگاه های آنجا چون زیر ذره بین دقیق رسانه ها و مردم هستند ، بسیار صالح می باشند )

.

1- اختلاس کننده اصلی امیر منصور آریا(خسروی) بوده که درون حاکمیت نبوده
2- چطوری 65 میلیون دلار زنده شد؟
میزان اموال اختلاس‌گران اعلام شد ؛ 4700 میلیارد تومان

3- باشه شما درست میگی و مسئولین جمهوری اسلامی دلشون نمی خواد خاوری برگرده!!!
خوب خاوری خودش در کانادا افشاگری کنه. کسی جلوش رو گرفته؟

4- جرم در ایران واقع شده و خاوری هم ایرانی بوده. در کانادا به چه جرمی محاکمه بشه؟
خاوری از ابتدا تبعه ایران بوده و تابعیت مضاعف اصلا در ایران معنی ندارد. به همین دلیل مثل سایر اتباع ایران باید در دادگاههای ایران و مطابق قانون ما محاکمه شود

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، MAHDI59 ، Anti-satanism ، Havbb 110 ، AMINI
۲۲:۳۹, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  4- جرم در ایران واقع شده و خاوری هم ایرانی بوده. در کانادا به چه جرمی محاکمه بشه؟
خاوری از ابتدا تبعه ایران بوده و تابعیت مضاعف اصلا در ایران معنی ندارد. به همین دلیل مثل سایر اتباع ایران باید در دادگاههای ایران و مطابق قانون ما محاکمه شود

فقط کشورهایی مجرمین را باهم تبادل می کنند که چنین قراردادی را با هم داشته باشند وگرنه مطلقا مجرمین را به

کشور مبدا تحویل نمی دهند ( البته حاضر هستند با حضور نماینده کشور مبدا ، دادگاهی تشکیل دهند و آن مجرم

را محاکمه کنند )
۲۲:۴۱, ۲۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۴۳ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام

ببینید حکومت هیچ مشکلی نداره چون تنها راه نگهداری اسلام همین حکومت فقها هست(در دوران نبود ولی معصوم)
ولی اگر مردم واقعا حرف های رهبر اسلام رو اویزه گوش کنن و واقعا عمل بکنند.دقت کنید عمل بکنند...
این فساد قطعا خیلی خیلی کمتر خواهد بود.
اشکالات مردم رو نباید روی دوش حکومت گذاشت و چشم را بست و به حکومت بد و بیراه گفت.
من این نظریه رو قبول ندارم هیچ باهاش مخالفم.
همین حکومت ما اگه نبود به این راحتی ما زندگی نمیکردیم و پیشرفتها رو به این شدت نداشتیم.
پس اگر دقت بکنید فدایی های رهبر الحمدلله کم نیستن.رهبر هم در راس حکومت هست.
اگر به حکومت توهینی بشه به رهبر توهین شده.

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۲۲:۴۸, ۲۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۳۹)شاهین نقوی نوشته است:  فقط کشورهایی مجرمین را باهم تبادل می کنند که چنین قراردادی را با هم داشته باشند وگرنه مطلقا مجرمین را به

کشور مبدا تحویل نمی دهند ( البته حاضر هستند با حضور نماینده کشور مبدا ، دادگاهی تشکیل دهند و آن مجرم

را محاکمه کنند )

خوب چرا خاوری را به دلیل کمک در تولید بمب هسته ای محاکمه نمی کنند؟
مگر اینها تحریم نمی کنند که بمب نسازیم؟
چرا به جای محاکمه ی یکی از عاملان مهم که در لیست تحریم آمده، از لیست تحریم خارجش کردند؟
اتحادیه اروپا خاوری را از دایره تحریم خارج کرد

آیا جرم کسانی که تحریم می شوند، کمک به ساخت بمب بوده یا کمک به عزت جمهوری اسلامی که اگر فرار کردند، دیگر تحریم نیستند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، MiladYLH ، blue.blood
۲۲:۵۷, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
باز یه مبحث رو جناب نقوی راه انداختند و طبق معمول ناتمام ماند ...

عادتمان شده مشکلی نیست.
۲۳:۴۵, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
اقا باید واقع بین باشیم نمیشه گفت مردم مقصرند و ح ک و م ت بی تفصیر خوب اگه مردم اینجوری شدن دلیلش اینه که اینجوری بار اومدند شما وقتی یه بچه ی بی ادب باشه اولین چیزی که میگی اینه که چه پدر و مادر بی فکری داره این بچه
حکایت مردم و حکومت هم همینه چرا مردم به هم رحم نمی کنن چرا تا جایی که میتونن رشوه میگیرن؟؟؟ اون مامور انتظامی که رشوه میگیره دلیلش اینه که حقوقش کمه اگه حقوقش کافی باشه دیگه نیازه به رشوه نداره من خودم پای درد دل چندتا از همین ادما نشستم واقعا هم حرفاشون درسته

شمایی که میگی ایران پیشرفت کرده اینو بدون پیشرفت این نیست که چیزی که قبلا بدست کشورهای دیگه ساخته شده اونوقت ایران بیاد مثل همونو تو کشور خودش بسازه این تقلیده نه پیشرفت بله اگه اینجوری حساب کنی ایران خیلی پیشرفت کرده
پیشرفت اینه که چیزایی که تا حالا کشورهای دیگه نساختن ایران بسازه اگه اینجوری حساب کتی میبینی به اندازه یه لاک پشت هم پیشرفت نکردیم

ما به دنیا چی ارائه دادیم؟ بلفرض شما بگی ما جز 8 کشور هسته ی جهان هستیم اونوقت من با قاطعیت میگم امریکا 60 سال پیش هسته ی شد بلفرض بگی رفتیم فضا من میگم روسیه فضارو از زمین بهتر میشناسه حالا شما هر مثالی می خوای بزن

سوالی که مطرحه اینه که سودی که انرژی هسته ی برای ایران داره بیشتر از ضرریه که تحریما به ایران زدن؟
۰:۳۷, ۲۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۰:۵۳)Mahdy2021 نوشته است:  ولی ایجاد حکومت مبتنی بر اسلام معلوم است که هزینه های سنگینی دارد. این باشد بهتر است یا نباشد؟
سلام
البته امیرالمومنین علیه السلام هم نتونستند حکومت صد در صد مبتنی بر دین تشکیل بدند ، چه برسه به ما ، ما خیلی بریم جلو می تونیم خودمون رو در مقیاس کوچک تر مشابه ایشون کنیم ، اما عدالت کامل و .... ، محاله ، فقط باید سعی کرد
ان شاء الله عدالت واقعی بعد از ظهور آقا عجل الله تعالی فرجه.
۲:۲۷, ۲۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۱ ۲:۴۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #28

نقل قول:البته امیرالمومنین علیه السلام هم نتونستند حکومت صد در صد مبتنی بر دین تشکیل بدند ، چه برسه به ما

ائمه و پیامبران هیچکدوم چنین فرصتی که ما داریم و چنین مردم و قومی رو نداشتند!
اینی هم که ما داریم بلا شک به مدیریت خود حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست...

نقل قول:بلفرض شما بگی ما جز 8 کشور هسته ی جهان هستیم اونوقت من با قاطعیت میگم امریکا 60 سال پیش هسته ی شد بلفرض بگی رفتیم فضا من میگم روسیه فضارو از زمین بهتر میشناسه حالا شما هر مثالی می خوای بزن

عزیزم اینها پیشرفت نیست ، اینها توسعه یا development هست! آخر آخر هسته ای شدن و به فضا رفتن میشیم یه کشور توسعه یافته ، یعنی آخرش میخوایم بشیم آمریکا...

ولی هدف ما آمریکا شدن نیست. همونطور که دیدید رهبری در سفرشون به استان خراسان گفتند که با معیار های توسعه یافتگی غربی بد نبودیم ولی از نظر اسلامی پیشرفتمون قابل قبول نیست!
چرا؟ چون خیلی ها هدف رو گم کردند ، فکر کردن هدف بدست اوردن تکنولوژی هست....
خب اگه ما انرژی هسته ای میخواستیم فقط که آمریکا خودش داشت برامون میساخت ، اگه انقلاب نکرده بودیم خیلی زود تر از اینها هسته ای شده بودیم...
پس معلوم میشه اینها هدف ما نبوده...

پیشرفت یعنی توسعه و تعالی همراه با هم (برای اطلاع بیشتر ، تعریف پیشرفت رو در سخنرانی های مقام معظم رهبری بخونید)

نقل قول:سوالی که مطرحه اینه که سودی که انرژی هسته ی برای ایران داره بیشتر از ضرریه که تحریما به ایران زدن؟

بله ، صد در صد!

اولا با برداشته شدن تحریم ها وضعیت اقتصادی ایران بهتر نمیشه ، مثلا یونان و ایتالیا و اسپانیا و... تحریم نیستند و میبینید که وضعیت اقتصادیشون خوب نیست!
پس وضع بد اقتصادی همونطور که بارها گفتم مربوط میشه به داخل کشور و بی برنامگی ها و... البته تحریم هم بی تاثیر نبوده ولی تاثیر زیادی نداشته.

ثانیا مگه ایران تا کی نفت و گاز داره؟
شما در مورد استراتژی هایی که برای انرژی هسته ای دارن غربی ها برو مطالعه کن ، حرفشون اینه که الان بعضی کشور ها نفت دارن و راحت میفروشن و نیاز به وارد کردن ندارند و...
ولی کشورهای نفت خیز (یعنی صاحب خود کفایی در انرژی) را در آینده خودمون تعیین میکنیم!
در یک چنین شرایطی ما که فکر متفاوت از اونها داریم و به همین دلیل اونها تا بتونن فشار میارن به ما ، ما باید تا میتونیم دراین زمینه ها خودکفا بشیم ، اگر ما در حوزه ی انرژی بخوایم آویزون دیگر کشورها بشیم قطعا اهرم فشار اونها به ما بیشتر و قوی تر خواهد شد در آینده...
پس کاملا عقلانی هست هسته ای شدن ، تازه ما که صلح آمیز میخوایم داشته باشیم! در خود آژانس بین المللی هم آمده که اگر کشوری خواست صلح آمیز از انرژی هسته ای استفاده کنه مانعی نداره و به همین دلیل تنها بهانه شون برای متوقف کردن کار ما اینه که بگن شما میخواین به سمت سلاح هسته ای برید!

ثالثا اصلا اینطور نیست که فکر کنید اگر یه ذره کوتاه بیایم اونها هم کوتاه میان...
خاصیت شیطان اینه که اگر یک قدم رفتی عقب اون ده قدم میاد جلو...
سندش هم اینه که ما در دوره ی آقای خاتمی سیاست تنش زدایی با غرب رو در پیش گرفتیم ، نتیجه ش این شد که دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت ، به وزیر امور خارجه ی انگلیس قول تعلیق ده ساله رو داد ، تازه گفته بود بعد از ده سال تازه میشینیم بررسی میکنیم ببینیم آیا شما حق دارید داشته باشید یا نه!!
مصاحبه ی ایشون هنوز روی سایت بی بی سی موجوده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12
۱۰:۰۸, ۲۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۱ ۲۲:۰۹ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #29
آواتار
کاش سوالتان را طور دیگری بیان میکردید؛ مثلا
چرا نشد؟؟
واقعا نشد.
هر آدم منصفی (چه ولایتی باشد چه نباشد) قبول دارد که وضع فعلی حکومت افتضاح است.
از فساد اخلاقی و فساد اقتصادی و ... تا دعوای سیاسیون که همش به جون هم می افتند.
آخه کی باورش میشد 3000میلیارد زیر گنبد کبود؟؟ این یک نمونه از فساد اقتصادی
متروی تهران و برنج شالیزار های شمال و باغهای رفسنجان و سلسله ساختمان های متحرک مشهد و .... که صد البته اطلاعات من ناقص و قدیمی است. این هم یکی دیگر.
سینمایمان که جزء حکومت حساب نمیشود؛ مگر نه!! نباید هم حساب بشود. وگرنه کارنامه سیاه تر میشود. این یک نمونه کوچک از فساد اخلاقی.
البته فساد اخلاقی به همین جا ختم نمیشود؛ کافی است سری به یوتیوب بزنید؛ فساد اخلاقی مسئولین از سراسر کشور بیداد میکند.
رئیس جمهور و رئیس مجلس و آن قوه قضائیه مان هم که فقط علیه هم حرف میزنند و یکی باید بینشان وساطت کند.
واقعا نشده.
به نظرم بهتر بود به جای حس ترحم داشتن نسبت به این آدمها؛ بررسی کنید که چرا نشد؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهین نقوی
۱۷:۴۵, ۲۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۱ ۱۷:۴۷ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۵۷)AMINI نوشته است:  باز یه مبحث رو جناب نقوی راه انداختند و طبق معمول ناتمام ماند ...

عادتمان شده مشکلی نیست.

چرا باز عجول بودی و زود قضاوت کردی و حتی تهمت زدی ، من بدین دلیل دیگر پیام در انجمن ندادم ، که با پیغام

زیر از سوی انجمن روبرو شدم:

"شما در طی 24 ساعت حداکثر می توانید 15 پست ارسال کنید و هم اکنون از این تعداد استفاده کرده اید! لطفا

ساعاتی صبر کنید و مجددا برای ارسال پست اقدام فرمایید"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، blue.blood
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]