کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدار 33 درجه در سخنرانی های آقای رائفی پور
۶:۲۱, ۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۶:۲۳ توسط Sprit.)
شماره ارسال: #1

با سلام

از دوستان گرامی سوالی داشتم. در مورد مثال های که آقای رائفی پور در سخنرانی های خودشان در مورد عدد 33، برای مثال وقتی بنده آدرس های که ایشان می دادند را جستجو می کردم دقیقا با عدد 33 مواجه نمی شدم!!! این مورد را برای چندین بار امتحان کردم!!! شاید بنده در حال اشتباه هستم، خواهشمند هستم در این مورد راهنمایی های لازم را بفرمایید.

برای مثال:

32.3000° N, 64.7833° W
Bermuda
, Coordinates

طبق گفته های ایشان جزیره برمودا که همانند جزیره کیش ما محل تفریح فراموساون ها می باشد در مدار 33 درجه قرار دارد.

Nagasaki32.745129.874

34.3987° N, 132.4759° E
Hiroshima
, Coordinates

طبق گفته های ایشان بمب های اتم که در پایان جنگ جهانی دوم در شهر های هیروشیما و ناکازاکی انداخه شد در مدار 33 در جه قرار دارد.

34.0000° N, 57.5333° E
Tabas
, Coordinates

طبق گفته های ایشان هنگام حمله سربازان آمریکایی به ایران برای آزاد سازی گروگان های آمریکایی با وجود اینکه تمامی کارشناسان جنگی بهترین جا برای حمله به تهران را سمنان میدانستند آنها در طبس مدار 33 درجه مستقر شدند.

31.7833° N, 35.2167° E
Israel
, Coordinates

طبق گفته های ایشان فلسطین اشغالی در مدار 33 درجه می باشد.

31.4484° N, 97.7817° W
Texas
, Coordinates
طبق گفته های ایشان یکی از دو رئیس جمهور محبوب آمریکا جان اف کندی که ترور شد در تگزاس آمریکا در مدار 33 درجه بود.

بنده طبق تاکیید خودشان که می فرمایند پژوهش کرده اند و اگر حرفی است باید همه چیز مستدل و داری مدرک باشد، در مورد اینها جستجو کردم، و چون دقیقا با عددی که ایشان می فرمایند یکی نبود سوالم را در اینجا مطرح کردم.

با احترام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، مفقود الاثر ، mahdy_mir ، مجید121 ، MiladYLH ، black ، sadegh-a ، سرباز سید علی ، سدرة المنتهی ، امیریان ، meisamtiger ، al-shia

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
مثلا میگفت توی سوئد دارن ازمایش میکنن واسه ذره ی خدا یه همچین چیزی میخوان از طریق این دنیارو منفجر کنن!!! اخه این با کدوم عقل جور در میاد خیلی چیزای دیگه که الان خاطرم نیست خیلی وقت پیش دیدم سخنرانیهاشو ولی کلی ایراد به حرفاش وارده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۳۳, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12

خب پس بگو من متوجه نشدم یا تحقیق نکردم ، نگو دروغ بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PARADOX ، AMINI
۱۰:۱۶, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
حالا شما که تحقیق کردی بگو منظورش چی بود از این حرف که ماسونا میخوان با این ازمایشات دنیارو منفجر کنن
۱۵:۵۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14

شما ابتدا سند اینکه آقای رائفی این حرف رو زده رو بگو (کدوم سخنرانی و کدوم دقیقه !)

هدفم از این کار اینه که خودت حرفهایی که قبل و بعد از این جمله زده رو بشنوی و ببینی که چقدر اشتباه برداشت کرده ای!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم
۲۲:۵۷, ۲۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۲۲:۵۸ توسط Monje.)
شماره ارسال: #15

(۱۶/آذر/۹۱ ۱:۱۰)Imam12 نوشته است:  مثلا میگفت توی سوئد دارن ازمایش میکنن واسه ذره ی خدا یه همچین چیزی میخوان از طریق این دنیارو منفجر کنن!!! اخه این با کدوم عقل جور در میاد خیلی چیزای دیگه که الان خاطرم نیست خیلی وقت پیش دیدم سخنرانیهاشو ولی کلی ایراد به حرفاش وارده

ذره خدا که شما میفرمائید ، همون ماده سایه و یا به قول بعضی ها ذره آفرینش هستش .
جریان اون درسته و حتی از دانشمندان کشورمون هم در ساخت و طراحی اونجا حضور داشتند .
اون مرکز آزمایشگاهی زیر زمین ساخته شده به شکل یک مدار دایره ای شکل ، که دو اتم رو از دو سرو اون با سرعت به سوی هم پرتاب میکنند تا به ماده سایه دست پیدا کنن و راز آفرینش رو کشف کنن و برای انکار شکافت هستهای لازمه که اگه خارج از تحققات انجام شه میتونه فاجعه به بار بیاره ، به تازگی هم خبرهای خوشی از این مرکز توشط خود شبکه چهار و اخبار علمی و فرهنگی به گوش رسید .
انیشتن هم وقتی هسته اتم (نیروی اون) رو کشف کرد قسط نداشت با اون بمب اتم دست کنه و لی کسایی بودن که کردند!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]