کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایرانی هستند؟
۲۲:۲۳, ۱۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۲۳:۴۸ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1

به نام حق

مطلب جالبی هست:

آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)ایرانی هستند؟ در جنگ قادسیه پس از درگذشت رستم فرخزاد، هنگامی كه یزدگرد، آخرین پادشاه ساسانی آماده فرار شد خطاب به ایوان مجلل خود گفت: ((هان ای ایوان، درود من بر تو باد. من هم اكنون از تو روی بر می تابم تا آنگاه كه با یكی از فرزندان خود كه هنوز زمان ظهور او نرسیده است به سوی تو برگردم.)) سلیمان دیلمی می گوید ازامام صادق منظور یزدگرد را از جمله (یكی از فرزندان خود) سوال كردم حضرت فرمود:او مهدی (علیه السلام) است كه به فرمان خدا در آخر الزمان ظهور می كند.
او ششمین فرزند من و فرزند دختری یزدگرد سوم است و یزدگرد نیز پدر او می باشد. (1) با توجه به این كه شهربانو (سلام الله علیها)- مادر امام سجاد (علیه السلام)- بنا بر قول مشهور دختر یزدگرد سوم است روشن می شود كه او واقعا پدر حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد.(2) 1-بحار الانوار .جلد 51 2- طبق روایت مشهور و قول برخی مورخان مانند یعقوبی، شهربانو یكی از دختران یزدگرد سوم، آخرین پادشاه ساسانی است. او به ازدواج حسین بن علی (علیه السلام) در آمد و از آنان زین العابدین (علیه السلام) متولد شد. بدین طریق ائمه شیعه از امام چهارم به بعد از طرف فاطمه (سلام الله علیها) به حضرت رسول و از طرف مادر به شاه ایرانی انتساب می یابند. فرهنگ معین.دكتر معین. ج5

منبع:
کلیک کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hooman-za ، ضحی ، sarallah ، سعدالدین
۲۲:۴۱, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
خوب که چی با اینها میخایم بگیم که امام(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایرانیه؟
اینقدر روی که روی نسل وشجره نامه معصومین دقت میکنیم روی روش زندگیشون دقت میکنیم؟
ایا تا حالا از خودمون پرسیدیم که ما با اونا چقدر فاصله داریم؟
(از نظر رفتار --- کردار---)
به جای اینکه بیایم وبگیم کی عربه وکی عجم
بیایم ببینیم اونا چطوری زندگی کردند اونا رو الگو قرار بدیم
به جای اینکه فقط به گذشته مون افتخار کنیم سعی کنیم کاری کنیم که ایندگان به ما افتخار کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .amin. ، mohammad reza ، حسن عزتي ، ضحی ، سید ابراهیم ، sarallah ، یا ثارالله ، rahgozar.f ، black ، در جستجوی سختی
۲۳:۴۰, ۱۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۱ ۲۳:۵۰ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظور من فقط این بود که حالا چه فرقی میکونه صاحب امر(علیه السلام) اهل کجاست همین
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدالدین
۱:۳۱, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۸/آذر/۹۱ ۲۲:۲۳)Amirsaeed نوشته است:  
مطلب جالب هست:

آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)ایرانی هستند؟ در جنگ قادسیه پس از درگذشت رستم فرخزاد، هنگامی كه یزدگردDodgy، آخرین پادشاه ساسانی آماده فرار شد خطاب به ایوان مجلل خود گفت: ((هان ای ایوان، درود من بر تو باد. من هم اكنون از تو روی بر می تابم تا آنگاه كه با یكی از فرزندان خود كه هنوز زمان ظهور او نرسیده است به سوی تو برگردم.)) [b]سلیمان دیلمی[/i] می گوید ازامام صادق منظور یزدگرد را از جمله (یكی از فرزندان خود) سوال كردم حضرت فرمود:او مهدی (علیه السلام) است كه به فرمان خدا در آخر الزمان ظهور می كند.
او ششمین فرزند من و فرزند دختری یزدگرد سوم است و یزدگرد نیز پدر او می باشد. (1) با توجه به این كه شهربانو (سلام الله علیها)- مادر امام سجاد (علیه السلام)- بنا بر قول مشهور دختر یزدگرد سوم است روشن می شود كه او واقعا پدر حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد.(2) 1-بحار الانوار .جلد 51 2- طبق روایت مشهور و قول برخی مورخان مانند یعقوبی، شهربانو یكی از دختران یزدگرد سوم، آخرین پادشاه ساسانی است. او به ازدواج حسین بن علی (علیه السلام) در آمد و از آنان زین العابدین (علیه السلام) متولد شد. بدین طریق ائمه شیعه از امام چهارم به بعد از طرف فاطمه (سلام الله علیها) به حضرت رسول و از طرف مادر به شاه ایرانی انتساب می یابند. فرهنگ معین.دكتر معین. ج5

منبع:
کلیک کنید

ببخشید
اما یزدگرد
Surpriseمگه چیکاره بوده که بخواد درباره امام مهدی پیش بینی کنه
احتمال زیاد اون حدیث جعلیه و در جهت گیری به سمت پان ایرانیسم

که اعراب از لحاظ افکار نژاد پرستیشون بخوان با امام بدرفتار باشند

حضرت هم نژاد عرب دارند
هم ایرانی
هم اروپایی
[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، دل خسته ، ضحی ، میثاق ، sarallah ، یا ثارالله ، black
۱۱:۳۵, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

(۱۹/آذر/۹۱ ۱:۳۱)عبدالرحمن نوشته است:  اما یزدگرد [/b]Surpriseمگه چیکاره بوده که بخواد درباره امام مهدی پیش بینی کنه
احتمال زیاد اون حدیث جعلیه و در جهت گیری به سمت پان ایرانیسم

که اعراب از لحاظ افکار نژاد پرستیشون بخوان با امام بدرفتار باشند

حضرت هم نژاد عرب دارند
هم ایرانی
هم اروپایی

[/b]

این سوال برای من هم ایجاد شده بود اما این حدیث رو تو کتاب مژده موعود در ادیان الهی دیدم که برای موسسه ی موعوده اعتبارش رو نمی دونم...

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
۱۳:۱۴, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
خب این واضح است

نژاد عرب از طرف پدرشان
نژاد ایرانی از طرف مادر امام سجاد

نژاد اروپایی از طرف مادر خودشان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، heaven ، میثاق
۲۳:۰۰, ۱۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۲۳:۳۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #7
آواتار
چه تاپیک بیهوده ای.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، كارمند پيمانی ، سید ابراهیم ، ضحی ، rahgozar.f
۱۷:۳۳, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا

لطفا بحث رو طبق سند و با ارائه مدرك ادامه بديد وگرنه ادامه اين مبحث بسيار بي ارزش و وقت گير خواهد بود.

امان يا حسين(علیه السلام)

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، میلاد.م ، مجید املشی ، black ، sarallah ، ضحی ، سعدالدین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]