|
"راستش رو بگو" چی میخواد بگه؟
|
|
۲۳:۵۶, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۱ ۱۷:۲۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
با اجازه دوستان کسی تا حالا راجع به سریال راستشوبگو فکرکرده؟ یا نظری داره؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۱, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۱۴:۳۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یا حق...
بازم سلام نقل قول: من با حرفهای شما موافق نیستم به ترتیب هم میگم دلیلش رو 1) اگه مشکلی نداره چرا می گن تا واجب نشد دوتا نامحرم نباید حرف بزنن من نمی گم اصلا حرف نزنن نمی گم گروه تشکیل ندن اما وقتی دارند الگو سازی می کنند باید درست باشه چرا چند نفر که ظاهرا مذهبین اینقدر راحت تو چشم هم نگاه می کنند و راحت هرچی می خوان می گن 2) بعنوان یه جمع بندی در پایان فیلم قبول دارم ولی شما هم قبول کنید که طرف حکم صادر می کرد به یکی می گفت برو بهشت به یکی می گفت برگرد خوب دادگاه چیه تازه به صراحت اعلام کرد من هم قاضیم هم شاهد توهین به مقدسات رو نمی دونم در این مورد اطلاع کافی ندارم ولی همین قدر می دونم که فکر نمی کنم واقعیت بوده باشه ضمنا یه سوال چرا وسط دادگاه این علامت که وسط پرچم کره است رو داشت؟؟؟ 3) شماره 2 فکر کنم کامل بود 4) ممنون 5) آره ولی اون از نسل گذشته بود درصورتی که همه می دونیم اعتقاد نسل ما به آقا بیشتر نباشه کمتر نیست بحث انتقاد به چرایی های فیلم نیست مسئله الگو سازیه 6) علی مولا خوب و مثبت بود ولی مذهبی بعید می دونم مذهبی بودن به نماز عید خوندن نیست برادر یه پسر مذهبی چش تو چش یه دختر نامحرم نمی کنه اینقدر باهاش راحت نیست کنارش لب حوض تو دانشگاه نمی شینه که مثلا از دلش دربیاره اگه من یه پسر نوجون باشم که قراره الگو پذیری داشته باشم برای بچه مثبت شدن با دیدن این فیلم می گم خوب همینه دیگه چیزی نمی خواد که اما مذهبی بودن همین نیست شرط اولش بقول اون فیلمه اینه که اگه با مخ خوردی تو دیوار سرت رو بالا نیاری ببینی آجری بود یا سیمانی ![]() من همه ی فیلم رو از ریشه نزدم دارم می گم وقتی قراره الگوسازی کنیم یه کم بیشتر به چنین چیز هایی توجه کنیم *********************************************************************
آقای hossein pc ممنون میگم من 10 قسمت ندیدم 99درصد انتقاد پذیر فیلم رو از دست دادم ها ممنون جالب بود یعنی واقعا تصور از یه دختر ایرانی تو دانشگاه اینه ![]() ![]() *********************************************************
نخیر ولی متاسفانه وقتی بیشتر وقت جوونا بجای کتاب با تلویزیون پر می شه (اولیش خودم تعارف نداریم) باید از چی برای خودش الگو پذیری کنهنقل قول:مگه هرچی تو سریال ها نشون داده میشه یعنی بیاید عمل کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می گم شما از این به بعد کلا انتقاد نکنید مثلا تو رستوران اگه آشغال جلوتون گذاشتند خوبه بهتون بگن اگه بهتر بلدی خودت بپز من مخاطب انتظاراتی دارم. نقل قول:این سریال قطعا اشکالاتی بهش وارد هست ولی خوب اولین کاری هست که داره تو این حوضه کار میکنه من نمی گم این سریال کلا بد اتفاقا پیام کلی سریال و معرفی ای که از خصوصیات اخلاقی نسل ما داشت جالب بود اولین بار بود که این طور نشونمون دادن اما بازم مسئله الگو سازیه از کی روابط در دانشگاه ها اینطور شد از وقتی که اینطور الگوسازی شد چه داخل چه خارج مثلا چرا باید تو یه فیلم یه صحنه کاملا بی ربط نشون بدن که مثلا دختر و پسر دارن تو دانشگاه راه می رن و از قرارشون برای معرفی خانواده ها حرف می زنن؟؟؟ خوب همین ها یواش یواش می شه رابطه ی معمولی دختر و پسر بقول یه بنده خدایی قدیما خانواده ها قرار می ذاشتن تا عروس و داماد ره به هم معرفی کنن الان عروس داماد تا خانواده ها رو... در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
برای ساخت فیلم باید به یه سری موضوعات توجه بشه و اون جذب مخاطب هست
مهمترین دلیلی که علی مولا انقدر خوب جا افتاد برای این بود که علی مولا فردی مذهبی با شرایط روز و کاملا منطبق بر شرایط امروز دانشگاه ها و روابط امروزی رو داشت الان دیگه تو دانشگاه ها نصف استادها زن هستن و اینکه همش به پایین نگاه کنی امکان پذیر نیست نشون داد که میشه آدم تو دانشگاه باشه و با دخترها رابطه داشته باشه صحبت کنه ولی اصلا به مسائل ازدواج و ....روابط و مسائلی که نباید فکر کرد فکر نکنه |
|||
|
۲۲:۵۰, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۲:۱۶ توسط منصور.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۱ ۱۲:۱۴)جویای... نوشته است: یا حق...همینشم که ساختن خیلی خوب بود.عجب توقعاتی دارینا!!! (۱۴/آذر/۹۱ ۱۴:۳۲)hossein pc نوشته است:اولا مطلب رو گرفتی از سایت کپی کردی گذاشتی اینجا لااقل حیا میکری منبع میزدی.دوما اگه روابط دانشجوها هر طور باشه ولی در چارچوب اسلام باشه و مفسده نداشته باشه چه اشکالی داره آخه؟این فیلم در نوع خودش عالی بود. در مورد دوستانی که میگن چرا زنای چادری فیلم آرایش داشتن و از این حرفا باید بگم خیلی بهتر از فیلمایی هست که یه مشت شبه روشنفکر غرب زده میسازن و توی اون فیلم ها هرچی زن زشت و سیبیلو هس میشه نماد زن مذهبی و چادری توی ایران. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۱ ۱۹:۱۰ توسط mohebALI.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
[/font]
بسم الله الرحمن الرحیم یکی از مولفه های حیا و عفاف، حجاب است و در صورتی که بامصادیق مسلم بی عفتی و بی حیایی با هم نشان داده شود، چون بارزترین و ملموس ترینمصداق عفاف همین حجاب است در حقیقت باعث می شود تا عوامل بسیار مهمتری که وجودشانزوال حیا و عفاف را به دنبال دارند را شدیداً تحت الشعاع قرار دهد و به نوعیقبحشان را می شکند. دختر چادری با آرایش صورت!! این یک جمع نقیضین و نقض غرض آشکار در مسئله ی عفاف است کهمدّت ها است در رسانه ی ملی به آن توجهی نمی شود. دختر چادری و گفتمان بی پروا و پُر از شوخی با نامحرم!! دختر با چادری که چادرش تنها از سرش آویزان است و تمام پوششهای زیر چادرش و دست و بازویش مشخص است کاملاً وجه پوشش خود را از دست می دهد.(چادر در تشیع شأنی دارد که نمادی از صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه ی زهرا اسوه حیا وعفاف است که این گونه استفاده از آن هم به نوعی نقض غرض است) چون به نوعی چادر، نماد و شعار حجاب کامل و عفاف معرفی شدهاست، تمام این مصادیق تام و مصل بی حیایی و بی عفتی (مانند آرایش کردن، شوخی کردنبا نامحرم، اختلاط های صمیمانه با نامحرم و...) وقتی کنار چادر قرار میگیرد با خودزوال قبح این مسائل و منکرات مسلم دینی را به دنبال خواهد داشت و یک اعلام مجوزغیر مستقیم است به ترویج چنین فرهنگ التقاطی در جامعه ی مذهبی و قرائتی کاملاًمخالف اسلام ناب از حیا و عفاف. در دین مبین اسلام داشتن عفاف و حیا بسیار بسیار اهمیتشبیشتر از گزینش چادر به عنوان پوشش برتر است!!! چه بسیار زنان چادری که مانند شخصیت های چادری فیلم راستشرا بگو، مصادیق تام بی عفتی و بی حیایی هستند با توجه به آرایش خود و شوخی های خود با نامحرمان و اختلاطهای بی مورد بسیار صمیمانه با نامحرم. در صریح روایات ما گفته شده است که: لَا إِيمَانَ لِمَنْلَا حَيَاءَ لَه ایمان ندارد کسی که حیا ندارد! الكافي، ج2، ص: 107 روایت شریف نگفته است که ایمان ندارد زنی که چادر پوششنیست!! در مسئله ی حیا و عفاف، پوشش یکی از مولفه ها است و چادریکی از مصادیق یکی از مولفه ها که در مقابل مولفه هایی چون عدم شوخی با نامحرم وآرایش کردن در مقابل نامحرم و داشتن روابط دوستانه با نامحرم بدون شک مسئله چادرقابل قیاس نخواهد بود!! و بدون شک از مظاهر بی حیایی و بی عفتی،آرایش کردن، شوخی بانامحرم و داشتن روابط صمیمانه با نامحرم است! در مقابل این دسته از زنان چادری که چادر را همراه بامصادیق بی عفتی و بی حیایی کرده اند، هستند زنانی که پوشش آنها مانتو است (آن همبه شکلی که ابداً حجم بدن در آن مشخص نباشد و از رنگ های خاص هم استفاده نکردهاند) که البته شک نیست که در عرصه گزینش نوع پوشش، پوششان به کمال پوشش چادر نیست(البته آن چادر با فرهنگ استفاده صحیح از آن همراه باشد) اما مطلقاً اهل آرایش وبرخوردهای منافی عفت و یا شوخی با نامحرم و یا داشتن روابط صمیمانه با نامحرمنیستند و حرام های قطعی شرع را مرتکب نمی شوند! و بدون شک رفتار و منششان بسیارعفیفانه تر و با حیاتر از آن زنان و دختران چادری سریال راستش را بگو هست. من نمیدانم آیا ما پس از رسول خدا از امیرالمومنین هم متقیتر داشته ایم یا نه؟ حال اگر نداریم، که نداریم! چگونه است که این امیرالمومنین که امیر مومنان است بنا بهصریح کلام مبارکشان از سلام دادن به زنان جوان کراهت دارند، آنوقت عده ای مدعیهستند شما دلت پاک باشه و با استناد به همین جمله خود را مجاز به داشتن انواعروابط صمیمانه همراه با شوخی و ... با نامحرم می دانند و مدعی هم هستند که کسی کهنمی تواند این گونه باشد مشکل از خودش است، یعنی پناه بر خدا مولا علی دلش پاکنبوده و یا ایمانشان ضعیف بوده است که خوش نمیداشتند تا بر زنان جوان سلام کنند ومی فرمودند: ترس دارم که آهنگصدایشان مرا خوش آید و بیش از آنکه امید ثواب دارم در گناه افتم. من لا یحضرهالفقیه، ج۳، ص: ۴۶۹ در سریال بسیار اسفناک راستش را بگو، شاهد هستیم کهمتأسفانه انحرافات رفتاری و اعتقادی متعددی به خورد بینندگان در قالب مذهب و نزدیکشدن به خدا نشان داده میشود که به ذکر اندکی از انبوه آنها اشاره میکنیم. یکی از بزرگترین نکات اسفناک این فیلم، این است که نشانمیدهد عده ای جوان دختر و پسر که همگی هم نامحرم هستند می خواهند به خدا نزدیکشوند آن هم با انجام حرام های قطعی خداوند!!! یک تصویر کاریکاتوری از دین داری در این سریال پر از انحرافنشان داده شده است در این سریال شخصیتی است که نقش آن را آقای پورشیرازی بازیمیکند، که بسیار محوری است، از این جهت که به نوعی متر و محک درست و غلط رفتن اینجوانان هست. متأسفانه اسفبار است که وقتی جوانی که تحت تربیت او است میگوید که شروع کرده ایم با دوستان خودسازی کنیم و مطالب را با آنها در میان گذاشتهام به جای اینکه بگوید به چه حقی داری می روی با یک عده دختر جوان نامحرم در اینسطح ارتباط برقرار می کنید و به خانه ی هم می روید، بدون اینکه اصلاً به او مثلاًتوصیه کند که مبادا در این ارتباطات با نامحرم شوخی کنی که در صریح روایات ما آمدهاست که رسول خدا فرموده اند: هر كس با زن نامحرم شوخى كند، براى هر كلمهاى كه در دنيا بااو سخن گفته است هزار سال او را در دوزخ زندانى مىكنند. ثواب الاعمال-ترجمه انصارى، ص: 561 تنها عتاب او این است که چرا تا خودت را نساخته ای سراغدیگران رفته ای؟ شما اگر عمل قبیحی را کنار یک معروف قرار دادی و ابداًاشاره ای هم به منکر بودن و قبیح بودن آن عمل هیچ جا نکردی اینجا است که فاجعه رخمیدهد در تبلیغ دینی شما!! چه میشود؟ قبح حرامی که شکسته میشود هیچ، با تکرار آن عمل قبیح کناریک معروف و اینکه هیچ جا هم آن عمل حرام، منکر و قبیح شمرده نمی شود کم کم دیگر نهتنها قبیح نمیشود بلکه آن به یک هنجار و معروف تبدیل میشود، کاری که سریال راستشرا بگو در موارد متعدد به طرز اسفناک و فاجعه آمیزی آن را انجام میدهد و برایبیننده چینین تلقی ای را به وجود می آورد که میشود حرام مسلمی همچون شوخی بانامحرم و روابط صمیمانه با نامحرم را داشت و به خدا هم نزدیک شد. پناه بر خدا از این حماقت ها از نشانه های آخر الزمان این است که دنیا پٌر از ظلم و جورمیشود نکته ی کلیدی در کلمه ی جور نهفته است جور همان ظلمی است که به آن لباس عدل پوشانده شده است یعنی منکری است که معروف نشان میدهد خود را!! غلطی است که خود را درست نشان میدهد نا حقی است که خود را حق نشان میدهد و این سریال پر است از این جور ها و غلط هایی که خود رادرست نشان میدهند یکی دیگر از فجایع فیلم زمانی استکه این جوانان دختر و پسرنامحرم به طور مرتب می آیند به خانه ی یکی از افراد گروه خود و مادر آن پسر که زنیمومنه نشان داده میشود به روابط بسیار صمیمانه و پر از شوخی و... که عده ای جواننامحرم دارند با هم انجام میدهند کمترینعکس العملی نشان نمیدهد که هیچ بلکه تشویقشان هم میکند. از دیگر فجایع فیلم، مظاهر تعالیم عرفانهای دروغین و مردوداز نظر اسلام است که در فیلم به آنها تکیه دارد! مانند روزه ی سکوتی که در اسلام حرام است و از توصیه هاییاست که به این جماعت جویای نزدیک شدن به خدا میشود. یا جلساتی که دور هم می نشینند و از گناهانشان می گویند واعتراف میکنند و .... خلاصه اگر بخواهم بگویم مقاله باید به کتابی تبدیل شود فقط برای بنده سوال بزرگی پیش آمده که چگونه میتوان باآنجام اینهمه حرام مسلم به خدا نزدیک شد و بهشتی شد؟؟ اینکه بخواهیم چنین انحرافات عمیق و بنیادین در قرائاتدینداری ایجاد کنیم و بعد هم همه را بفرستیم به بهشت به صرف راستگویی، این همان مصداق بدعت در دین است که میگوید شما حرام قطعی میتوانید انجام دهید و بدون اینکه از آنها استغفار هم کنید به خدا نزدیک شوید! [font=B Mitra]
|
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
مطلب تکراری است:
"راستش رو بگو" چی میخواد بگه؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بین این فیلمای مزخرف و تکراری صداو سیما قشنگترین فیلمی بود که در چند سال اخیر دیدم
مخصوصا قسمت آخرش ایراد بیخود نگیرید لطفا! ![]() اصل موضوع فیلم عالی بود دسشون درد نکنه |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
فیلم خوبی بود!اگه هم مشکلاتی داشته باشه اونقدر نیست که بخواد دین و خدا رو بد جلوه بده!
مشکل ما اینه که میخوایم از هر فیلمی که ساخته بشه یه ایرادی بگیریم...شدیم فقط عشق گیر دادن اگه ما خودمون بلدیم بریم یه جور دیگه دین رو تبلیغ کنیم!!هر کاری کنیم یه سری ها هستن که همش ایراد میگیرن این روال کاره اون خانم چادری که میگین آرایش میکنه(نیوشا ضیغمی) پس شما با آرایشش رو ندیدین که اینو میگین!درضمن جواب هم توی خود فیلم بود اون خانم اصلا اعتقادی به چادر نداشت! به نظر من آرایش نبود گریم فیلم بود که اونطوری نشون میداد...وگرنه خودم اولین سکانسی که دیدمش باورم نشد خود نیوشا ضیغمی بود ![]() نقل قول:آداب معاشرت و استفاده از کلامات و حرکات بیربط بین دختر و پسر دانشجو واقعا قابل تحمل نیست، رفتاری که از یک دختر و پسر دانشجوي ایرانی در این سریال به نمایش گذاشته میشود آیا معنای واقعی الگوی یک دانشجوی مسلمان است! آیا این نوع رفتارها به عنوان یه الگو در آینده مورد استفاده قرار نخواهد گرفت؟ یعنی میخواین بگین توی دانشگاهای ما دختر و پسرها مثل فرشته میان و میرن!؟ کسی که این مطلب رو نوشته فکر کنم اصلا دانشگاه های ایران رو ندیده!!نمیخوام توصیف کنم که چه اتفاقاتی توی دانشگاه می افته کسایی که رفتن خودشون میدونن چه جوریه! عادت کردیم همه چیز رو سانسور کنیم آخه چرا داریم خودمون رو گول میزنیم! |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
چادر نه مثل “چادر بر سر ثریا” عامل بدبختی و عقب ماندگی زن است و نه مثل “چادر بر سر راستگوها” مجوزی برای آرایش و بگو بخند با نامحرم! آخر خودتان قضاوت کنید، آیا این چادر است که بازیگران راستش را بگو بر سر نهاده اند یا به قول بعضیها شنل زورو!!
باسلام. میدانم آنقدر سرتان شلوغ است که وقت خواندن نامه های پر درد من یا دختران هم درد مرا ندارید. برای همین حرف آخرم را اول میزنم: آقایان رئیس، تقاضا دارم دیگر در فکر ساختن فیلم و سریال جهت پاسداشت مقام چادر نباشید. ارزش چادر را به اندازه کافی در “تا ثریا” و “راستش را بگو” نمایش دادید. سینما به اندازه کافی چادر را تخریب میکند. اگر نمیتوانید جلوی این تخریب را بگیرید، لااقل یاری شان نکنید و هیزم در آتششان نریزید. چادر یعنی دینداری. چادر یعنی حیا. چادر یعنی سادگی. چادر یعنی پوشش. چادر یعنی “چادر”. چادر نه مثل “چادر بر سر ثریا” عامل بدبختی و عقب ماندگی زن است و نه مثل “چادر بر سر راستگوها” مجوزی برای آرایش و بگو بخند با نامحرم! آخر خودتان قضاوت کنید، آیا این چادر است که بازیگران راستش را بگو بر سر نهاده اند یا به قول بعضیها شنل زورو!! نماد یک خانم چادری، خانمی است متدین، دیندار و با حیا نه ثریای نزول خور و نه چادریهای آرایش کرده راستگو با آن روابط بیجای گسترده شان!! راستش را بگو چه چیز را میخواست نشان دهد؟ میخواست بگوید، دختران چادری هم میتوانند اُمّل نباشند! میتوانند درعین چادری بودن آرایش کنند و با پسران روابط صمیمی داشته باشند؟؟! اُمّل بودن این است که قدر گوهری مثل چادر را ندانی… ندانی که چادر عامل سرفرازی توست… ندانی که اگر چادر بر سرگذاشتی باید محکمتر از قبل با نامحرم برخورد کنی… ندانی که چادر را برای چه برسر گذاشته ای… آری، چادر تاج بندگی ما و نمادی از دینداری ماست. اینها شعار نیست… اینها حقیقت چادر در ذهن چادریهای واقعی است. درمورد سریال “کلاه پهلوی” که در این چند قسمت اول سوهان روح من و هم دردان من شده نیز درددل بسیار است. شاید برای آن باید، طوماری بنویسیم! این همه بدلباسی، آرایش، روابط و… را در یک سریال جمع کرده اید که چه چیز را نشان مردم دهید؟! مجوز این همه بدحجابی و بی اخلاقی، نشان دادن کشف حجاب در زمان رضاشاه است؟!! أین تذهبون؟؟؟ با حترام یک دختر چادری منبع: خبر نو |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خودمونو گول میزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() بابا هر کی ندونه فکر می کنه تو دانشگاه های ما چه خبره؟؟؟ ![]() پروفسور، شما تو کدوم دانشگاه درس میخونی که این حرفا رو میزنی؟؟؟ لاس و گاس؟؟؟ ![]() والا ما میریم دانشگاه درس میخونیم و همفکری می کنیم. بعدشم کلی چیز یاد می گیریم. بعدشم فارغ التحصیل میشیم. این چیذایی که شما میگین ما ندیدیم.(رشته ام مهندسیه نه طلبگی) که بگی حتما میره حوزه... ![]() بابا یه نگاهی به دور و برتون بندازین!!!
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ارزش چادر با این حرف ها بالاتر نمیره فقط باعث می شه روز به روز از حقیقت حجاب فاصله بگیریم.
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 13546146802.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/13546146802.jpg)
![[تصویر: 13546146803.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/13546146803.jpg)
![[تصویر: 13546148141.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/13546148141.jpg)
![[تصویر: 13546148142.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/13546148142.jpg)
![[تصویر: 13546148153.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/13546148153.jpg)