|
"راستش رو بگو" چی میخواد بگه؟
|
|
۲۳:۵۶, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۱ ۱۷:۲۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
با اجازه دوستان کسی تا حالا راجع به سریال راستشوبگو فکرکرده؟ یا نظری داره؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۵, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
۰:۱۳, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
این سریال از نظر فنی و کارگردانی ی جاهایی نقص داشت ولی از نظر محتوایی موضوع خوب و نوعی داشت .موضوع این سریال یکی از اصلی ترین معضلات جامعه ما بود.
|
|||
|
|
۲:۵۲, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
۱۶:۰۱, ۱۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
قبل از هرچیز متاسفانه وقت نکردم نظرات دوستان رو بخونم بنابرین اگه حرفام تکراری بود خودتون ببخشید
اما نظر بنده درباره این سریال: 1_سریال کلا تخیلی بود 2_حجاب بازیگران زن با آرایش های غلیظ انان در تضاد بود 3_دیالوگها بسیار لوس و بی مزه بود 4_روش اصلاح جامعه "خانه همدلان" انحرافی بود و به نوعی تبلیغ روانشناسی محسوب میشد 5_یه قسمت هایی از فیلم منو از خنده روده بر کرد مثلا اونجایی که حاجی از میکروفن اعلام میکنه خانه همدلان برای هرکس مفید بود دستشو بگیره بالا. یه دفعه کل مترو دستا رو میارن بالا بعدشم فیلم صحنه اهسته میشه.... ![]() ![]() 6_دروغ های بسیار بزرگی در فیلم گفته شد: یک نمونه که خانم ضیغمی در قسمت های آخر گفت من چادر میذارم برای فرصت و موقعیت و... که از اون دروغا بود و توهینی به خانم های باحجاب 7_اون تمرینایی که حاج وحید میداد به بچه ها مثل اینکه حرف نزنید و... کاملا بدعت بود و تا جایی که میدونم هیچ جای دین چنین دستورات و اعمالی نیست 8_به نظرم این فیلم فرمایشی بوده با یه بودجه کلان که یه کارگردان که زیاد تو کار دین و... نیست ساختشو بدست گرفته البته این فقط حدس و گمان منه 9_حیف اون بودجه ای که صرف این فیلم شد.... حیف... اما صبر کنید من نظر خوبم دارم نسبت بهش: 1_تیتراژ ابتدایی فیلم خیلی قشنگ بود 2_موسیقی متنش قابل قبول بود 3_در بخش هایی قضایایی که تو مترو نشون داده شد حقیقت جامعه بود تقریبا یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |