|
حجابی که شاید در آینده، دیگر برتر نباشد
|
|
۸:۰۷, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم امروز چادرم گرفت به بخاری و سوخت بله.... چادرم! همون چیزی که از عشق به بندگی خدا بهش رسیدم و بهم عزت داده چادرم! همون چیزی که تاج بندگیمه و منو حفظ کرده چادرم! همون چیزی که خدا برام انتخابش کرده و منو نسبت به همه اونا که ندارنش برتری بخشیده چادرم! همون چیزی که باعث میشه به جای خودم شخصیتم رو ببینن ![]() و اینجا در سرزمین من چادر خیلی ارزش داره ولی نه ارزش معنوی..... همه بسیج شدن تا ارزش مادیش رو بالا ببرن تا از معنویتش کم بشه و تازه امروز وقتی برای خرید چادر رفتم فهمیدم که: اینجا دیگه لازم نیست خودت رو خسته کنی تا یک دختر خانم رو به حجاب برتر علاقه مند کنی چون اینقدر گرونه که پول خریدشو نداره اینجا دیگه لازم نیست سعی کنی بهترین و با کیفیت ترین چادر رو بپوشی و بهش افتخار کنی چون اینقدر گرونه که پول خریدشو نداری اینجا دیگه لازم نیست از خریدن چادر لذت ببری و برای پوشیدنش ذوق و شوق داشته باشی چون اینقدر گرونه که پول خریدشو نداری و من دلگیرم از اینکه دختر محجبه ای را به خاطر چادر کهنه اش به تمسخر گرفتند چون اینقدر گرونه که او پول خریدشو نداره و من دلگیرم از اینکه در سرزمین من، در سرزمین شیعه نشین، مهد حجاب، جایی که دخترانش الگو از دخت پیامبر میگیرند ارزش مادی حجاب برتر به اندازه ای است که دوستم می گفت: (حجاب برتری را که تهیه کردنش پدرم را شرمنده من میکند دوست ندارم) و من دلگیرم از اینکه اینجا دیگه تلاش برای نگهداری چادر بخاطر حفظ ارزشش معنویش نیست به خاطر اینه که اینقدر گرونه که.... و من دلگیرم از اینکه چرا دشمن میلیون ها دلار خرج نابودی جوانان ما میکند و ما برای حفظ همین اندک دختر محجبه قیمت چادر را کمی کاهش نمی دهیم و من دلگیرم از اینکه مادیات میخواد حجاب برتر رو از دختران سرزمین من بگیره و دشمن خرسند از این موضوع تمامی محصولات خودش رو با ارزان ترین قیمت داره آماده میکنه..... |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۰ توسط rastin.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیخواهم پاسخم شعاری باشه.اما حرف دلم همین هست. این نوشته خیلی دورازذهن هست. چادر همیشه حجاب برتر بوده وخواهد بود،چون بنیان گذارش برترین هست. نقل قول:دوستم می گفت: جسارتا؛قبول ندارم چنین حرفی رو.دیگر اینقدرهاهم قیمت چادر بالا نیست که پدری شرمنده دخترش بشود،پس دختر این پدر چطوری وبا چه پوششی بیرون میرود؟؟!! همین الان درخیلی از رستورانهای نه چندان لوکس هم قیمت یک پرس غذا برابری میکند با یک قواره چادری. یانویسنده از نرخ وقیمت اجناس و...بی اطلاع بوده یا....هرچه بوده ان شاءالله منظورش خیر باشه. درمورد مافیای چادر مشکی درایران چیزهایی میدانم،امادیگر تااینقدر چادرکمیاب وگران نیست. ختم کلام این هست که اینجا فقط لازمه معتقد باشی برای بدست آوردن وحفظ ارزشهایت باید هزینه بدی این هزینه میتونه مادی باشه یا معنوی. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خب خدایش قیمت چادر بالا رفته
برای داشتنی چادری که سبک باشه و بور هم نشه باید قیمت بالایی پرداخت متاسفانه ![]() اما اونقدری نیست که کسی رو از پوشیدن چادر منصرف کنه چادر هم مثل بقیه ی البسه کسی که چادریه دیگه نیازی نیست حتماً مانتوهای گرون قیمت مختلف داشته باشه، یا حتماً رنگ کبف و شالش یکی باشه! چون همه ی اینا میره زیر چادر ! ![]() اما واقعاً بهتره که تلاش بشه قیمت چادر کمی پایین بیاد تا دیگه کسانی هم که توان مالی خرید یک چادر رو ندارن، بهشون کمک بشه... چون میدونیم که واقعاً هستند چنین کسانی...
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بهتربوداسم تایپیکومی ذاشتید
حجابی که شایددرآینده دیگرنـــــــــــــــبــــــــــــــاشـــــــــــد |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چقدر صحت داره ولی شنیدم در این مملکت شیعه مافیای وارد کننده ی پارچه ی چادری و چادر نمیذارن کارخانه های تولید انبوه داخلی شکل بگیره....
امیدوارم در سال حمایت از تولید ملی این مشکل حل بشه |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۹:۲۷ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۱ ۱۶:۴۴)آرین (الهه.ع) نوشته است: کسی که چادریه دیگه نیازی نیست حتماً مانتوهای گرون قیمت مختلف داشته باشه، یا حتماً رنگ کبف و شالش یکی باشه! سلام . باهاتون موافقم . حداعقل حقیر خیلی هارو میشناسم که توان مالی برای خرید 1 چادر رو حتی ندارن . اما بیاییم یه آمار یگیریم ببینیم چند درصد دختران ما چادر سر میکنن ؟ واقعا اگر دولت بخواد حداعقل به چادر سوبسید بده فکر نمیکنم هیچ تکونی حتی به دولت بده . این خودش میتونه مشوق باشه . نکته بعدی اینکه انصافا دختری که چادریه و مجرده چون تمام پوشش اون به چادر ختم میشه لازمه چادری بپوشه که مناسب باشه و نه چادرهای 30 هزار تومنی که در همون بدو خرید نمیشه تشخیص داد این چادر نو بوده یا استفاده شده . |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید من 2 بار کل نظراتو خوندم هنوز نفهمیدم بحث سر چیه. اگه فقط اطلاع رسانیه که پس چی گرون نشده؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان من شما برید تو بازار یه چرخی بزنید قیمت بقیه اجناس هم دستتون بیاد
بفرمایید چه چیزی دوبل نشده تو این مملکت ... |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۱ ۱۱:۰۱ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
نقل قول:امروز چادرم گرفت به بخاری و سوخت مثل اینکه جیزی که باعث: "عشق به بندگی خدا- برتری نسبت به دیگران- ایجاد شخصیت" شده وتو این متن آورده شده، خود چادر نیست بلکه جنس و نوع میزان باکلاسی چادر مطرحه!!! در تأیید این حرف به نقل قول بعدی توجه کنید:نقل قول:اینجا دیگه لازم نیست سعی کنی بهترین و با کیفیت ترین چادر رو بپوشی و بهش افتخار کنی چون اینقدر گرونه که پول خریدشو نداری یه چادر رو خیلی راحت میشه یک سال استفاده کرد و باور کنید قیمت یه چادر شیک از یه دونه مانتو شیک بالاتر نیست و حتی افراد متوسط جامعه هم راحت می تونن خریداری کنن... بستگی داره ارزش چادر بین خریدها کجا قرار بگیره!! اونی که اعتبار بندگی و برتری اش رو نسبت به دیگران توی چادر می بینه صد در صد توی اولین اولویت های خریدش چادر هست... اما اون دوستی که آخرین اولویتش چادر هست شاید 5-6 سال یه بار هم نوبت خرید چادر نرسه... و حالا فرض رو بر صحت حرف شما میذاریم که: نقل قول:و من دلگیرم از اینکه دختر محجبه ای را به خاطر چادر کهنه اش به تمسخر گرفتند چون اینقدر گرونه که او پول خریدشو نداره دختر خانمی پول خرید چادر مناسب رو نداره... تا اونجایی که من اطلاع دارم دخترانی که الگویشان فاطمة زهرایی است که چادر وصله دار می پوشید ندیده ام که بخواهند عیب و آر بدانند با چادر مندرس حفظ حجاب کنند!!! به والله ندیده ام... دختران فاطمی ما اگر در چنین موقعیتی قرار بگیرند به بی بی شان فاطمه اقتدا می کنند و بخاطر این مشکل موجب شرمنده شدن پدرشان نمی شوند... میل به شیک پوشی خود را سرکوب و اقتدار پدرشان را حفظ می کنند و به او فشار نمی آورند که پدر حتی احساس نکند دخترش از وضع جادرش ناراحت است. با پیشه کردن صبر و حفظ چادر از این امتحان سربلند بیرون می آیند. نقل قول:و من دلگیرم از اینکه اینجا دیگه تلاش برای نگهداری چادر بخاطر حفظ ارزشش معنویش نیست به خاطر اینه که اینقدر گرونه که.... کاش میشد واقعاً این تفکر از ذهن مون پاک بشه که تا زمانی چادر واسه ی من ارزش داره که بتونم شیک ترین رو بپوشم و اسمش رو بزارم حجاب برتر؛در غیر این صورت چادر ارزشی نخواهد داشت!!! [b]یادمان باشد: برترین شما باتقواترین شماست... |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۳ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۵)Havbb 110 نوشته است: نمیدونم چقدر صحت داره ولی شنیدم در این مملکت شیعه مافیای وارد کننده ی پارچه ی چادری و چادر نمیذارن کارخانه های تولید انبوه داخلی شکل بگیره.... با سلام و احترام، چطور 20سال پیش برای حفظ بازار وزارت اطلاعات کارخانه های مختلف زد ، مثلا لاستیک البرز برای تعادل بازار لاستیک و موفق هم بود و وابستگی را به حداقل رساند ... آیا چادر کم اهمیت تر از لاستیک است ؟! ما هنوز توانایی تولید رنگ مشکی برای چادر مشکی را نداریم ، فکر کنم همان اندک کارخانه های تولید چادر مشکی نیز وابسته باشند ... ضمن اینکه روی چادر مشکی که ما هرگز توانایی تولید به اندازه ی مردممان را نداریم و نداشتیم ، تعرفه هم گذاشتند... (۶/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۳)*مهاجر* نوشته است: "بسم الله الرحمن الرحیم" کاملا" موافقم ... اینکه شرایطی برای جامعه پیش آمده ، یک امر طبیعی است و مسئولان آن باید فکر آنرا بکنند ... ولی وظیفه ی ما ساقط نمی شود ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: L00834081068.jpg]](http://ups.night-skin.com/up-91-10/L00834081068.jpg)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)