کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکالات و باگها
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم
اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست

از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد

مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن:
1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد.
2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند.
3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست.

در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر.

با تشکر
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، خاک ، Amir ، K-1 ، Seyed Mohsen ، shafagh_mah ، SARV ، m.hossein ، taleb ، saloomeh ، Farzaneh ، medad.sefid ، حسن.س. ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، ضدایلو ، عبدالرحمن ، منادی حق ، انتصـار ، آفتاب ، حضرت عشق ، amirak

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۲, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #221
آواتار
(۲۹/آذر/۹۱ ۲۰:۲۹)jvd نوشته است:  سردر انجمن در واقع همان صفحه index يا پورتال انجمن هستش كه در اون بخش هايي براي دسترسي سريع كاربران به قسمت هاي پركاربرد و مهم انجمن قرار داده ميشه،مانند باكس لوگين،باكس آخرين ارسالي ها،و باكس هاي ديگر.

دقيقا همونيه كه شما نام لينك اون قسمت رو وبلاگ گذاشتيد.

ببینید ما از صفحه http://www.bidari-andishe.ir
دقیقا داریم به عنوان یک وبلاگ استفاده می کنیم

اگر می خواستیم استفاده پرتال داشته باشیم، باید یک پست بیشتر نمی گذاشتیم و آن هم خوش آمد گویی بود و نکات کلی درباره تالار

مهمترین مطالب ماه
اعلامیه های مهم
و ....
در اونجا قرار میگیرن. پس مطمئن باشید کلمه وبلاگ مناسبتره

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱:۱۱, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #222
آواتار
(۳۰/آذر/۹۱ ۱۲:۰۲)Mahdy2021 نوشته است:  ببینید ما از صفحه http://www.bidari-andishe.ir
دقیقا داریم به عنوان یک وبلاگ استفاده می کنیم

اگر می خواستیم استفاده پرتال داشته باشیم، باید یک پست بیشتر نمی گذاشتیم و آن هم خوش آمد گویی بود و نکات کلی درباره تالار

مهمترین مطالب ماه
اعلامیه های مهم
و ....
در اونجا قرار میگیرن. پس مطمئن باشید کلمه وبلاگ مناسبتره

برادر من مگه اون آدرس هاي انجمن هاي معتبر رو كه من به شما دادم،در صفحه پورتالشون يك پست بيشتر نگذاشته اند و ان هم پست خوشامد گويي؟؟؟

اتفاقا اونا نه تنها ابزار صفحه اول شما رو گذاشته اند بلكه بيشتر از اين موارد رو هم در پورتالشون قرار داده اند.

لطفا به مطالب زير نگاهي بندازيدتا تفاوت وبلاگ و پورتال رو بدونيد:

يك

دو
اختيار با خودتون هست من فقط يك پيشنهاد دادم و خواستم لغتي رو كه به اشتباه در بالا درج شده اصلاح بشه حالا خودتون اسمشو هرچي دوست داريد بذاريد،اما صفحه اول شما دقيقا يك پورتال هست نه يك وبلاگ.
پورتال با وبلاگ زمين تا آسمون فرق داره.
۱:۳۰, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #223

سلام خدمت جناب mahdy2021 و سایر مدیران
این کادر"این صفحه را در گوگل محبوب کنید"(اسم اصطلاحی اونو نمی دانم) در موبایل خیلی مزاحمت ایجاد می کند
موقعی که مطالب صفحه مورد نظر را برای خوندن بزرگ می کنید این کادر هم ,هم زمان بزرگ می شود و ازار دهنده می شود(فضای بیشتری از صفحه کوچک موبایل را اشغال می کند)

ایا برای شما امکان دارد که
این کادر را از "یه پا ثابت "صفحات تالار خارج کردیعنی با بالا و پایین بردن مطالب ثابت نباشد(نمی دانم حرف قابل فهم است یا نه؟)

یا حجم(فضا) کادر مورد نظر را کوچکتر کنید
۲:۲۵, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #224
آواتار
از مدیریت کل که جواب سوال من را ندادند، کمال تشکر را دارم.[تصویر: biggrin.png]
یک مدیر کل زحمت بکشه جواب پیغام خصوصی من رو که فکر میکنم 2هفته ای ازش میگذره بده.[تصویر: sad.png]
با سپاس
۱۲:۲۸, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #225
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۲)دونده آزاد نوشته است:  بخش ویرایش متن یک مشکلی که داره اینه که وقتی میخوای توی یک خط، 2 یا کلمات بیشتری رو bold کنی، تمام کلمات بین آن دو کلمه هم bold میشود
لطفا پیگیری کنید
در ضمن من یه تاپیکی زدم که اصلا در تالار به نمایش در نیومد و فقط خواستار راهنمایی و استفاده از تجربیاتتون بودم... لطفا این مورد رو هم پیگیری کنید، ممنون

(۲۸/آذر/۹۱ ۲۳:۴۴)عبدالرحمن نوشته است:  به هم ریختن کد های نوشته
بسیاری از مواقع بهم میریزه و چند بار باید ویرایشش کنیم
مخصوصا در ارسال هایی که دارای عکس هستند

برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم ویرایشگر را تغییر حالت داده و سپس تغییرات خود را اعمال کنید
دقت کنید که این تغییرات به صورت ترتیبی باشند تا مشکلی پیش نیاید:

[تصویر: te.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، درست پسند
۲۲:۰۱, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #226
آواتار
(۳/دی/۹۱ ۱:۳۰)Behnam-Az نوشته است:  این کادر"این صفحه را در گوگل محبوب کنید"(اسم اصطلاحی اونو نمی دانم) در موبایل خیلی مزاحمت ایجاد می کند
موقعی که مطالب صفحه مورد نظر را برای خوندن بزرگ می کنید این کادر هم ,هم زمان بزرگ می شود و ازار دهنده می شود(فضای بیشتری از صفحه کوچک موبایل را اشغال می کند)
ایا برای شما امکان دارد که
این کادر را از "یه پا ثابت "صفحات تالار خارج کردیعنی با بالا و پایین بردن مطالب ثابت نباشد(نمی دانم حرف قابل فهم است یا نه؟)
یا حجم(فضا) کادر مورد نظر را کوچکتر کنید

با سلام خدمت شما دوست عزیز
صفحه اصلی تالار برای نمایش در مانیتور طراحی و اندازه بندی شده است. و کادر مور نظر شما نیز در این صفحات مشکل ساز نیست. برای حل مشکل شما (به نظر بنده) می توان برای پنجره مذکور کلید Close قراردهیم که اینکار نیز نیاز به برنامه نویسی مجدد دارد، ان شاء الله در اسرع وقت روش های مختلف را برای حل مشکل شما پیگیری و اعمال خواهیم کرد.

با تشکر
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Behnam-Az
۱۶:۴۱, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #227

سلام

محدودیت کاراکترهایی که میشه توی پنجره‌ی گزارش نوشت بعضی مواقع یه خورده محدود کننده است، و باعث میشه آدم خلاصهنویسی رو خوب یاد بگیره!
Big Grin

به نظر میاد "دلیل عدم حضور" هم محدودیت کاراکتر داره، ولی این محدودیت توی جعبه‌ی متن(textbox) مربوطه، روی نوشته اعمال نمیشه، و اگر نوشته بلندتر باشه، بدون هیچ هشداری آخرش حذف میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad
۱۰:۴۹, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #228
آواتار
بسم الله
سلام
(۱۰/دی/۹۱ ۱۶:۴۱)درست پسند نوشته است:  محدودیت کاراکترهایی که میشه توی پنجره‌ی گزارش نوشت بعضی مواقع یه خورده محدود کننده است، و باعث میشه آدم خلاصهنویسی رو خوب یاد بگیره!
از خصوصیات گزارش این است که کوتاه، مختصر و مفید باشد.
خیلی کم پیش می آید که نیاز به یک متن طولانی در گزارش پیدا شود.

(۱۰/دی/۹۱ ۱۶:۴۱)درست پسند نوشته است:  به نظر میاد "دلیل عدم حضور" هم محدودیت کاراکتر داره، ولی این محدودیت توی جعبه‌ی متن(textbox) مربوطه، روی نوشته اعمال نمیشه، و اگر نوشته بلندتر باشه، بدون هیچ هشداری آخرش حذف میشه.
بزودی پیگیری خواهد شد.

با تشکر
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۳:۲۵, ۲۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۱۳:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #229

با سلام دوباره

پیش نمایش یک ارسال یا پیام، به اول url ها عبارت http://forum.bidari-andishe.ir/ رو اضافه میکنه.

با تشکر
۱۳:۴۱, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #230

در زیر این ارسال دو تشکر از خانم شیدا نمایش داده می‌شود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا