کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313
۱۱:۲۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
ما به فکرش بودیم که بی خیالش شدیم. رفت تا چند سال دیگه. تا همه چیزو جور نکنی متاسفانه هیچ کسی نمیتونه بهت اعتماد کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، یاســین ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، ilidin ، sarallah ، مجنون العباس ، fafa* ، سیمرغ ، السا ، انتصـار ، Maysam-1st ، عبداللهی ، Tolou ، farzad313 ، mofa ، صهبا ، nasimesaba ، صبا ، bi-ehsaas ، fazel ، mahdy30na ، رهگذر. ، Hadiss313
۱۱:۳۹, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
آواتار
من همه چیزم جور نیست.
ولی سینه سپر کرده میخوام برم جلو
Cool

راستی. پدر و مادر های ما زمان ازدواجشون همه چیشون جور بود ؟؟؟ یعنی اول ازدواج هم خونه داشتم هم کار و هم ماشین و هم... ؟؟؟ Dodgy

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، soheyl68 ، وافی ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، سیمرغ ، السا ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، مجید املشی ، عبداللهی ، Tolou ، Banoo ، fiftynine ، حضرت عشق ، ضحی ، SARV ، mofa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، fazel ، mahdy30na ، Bamdaad ، رهگذر.
۱۲:۰۲, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

امیدوارم سال خوبی باشه برای همه مسلمانان جهان

از یتیمی در بیاییم

اینو هم بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid260800

کلا اسم تالار رو تغییر بدیم به همسر وانتد (Wanted)

البته پدر مادرا شرایطشون جور نبود ولی حقیقتا اگر برای پدرمادرای ما مرحله اول بازی بود برای ما غول بازیه!

ولی خب

چیزی که برای ما مهمه فهم و درک طرف مقابله و بس

اگر تونست درکت کنه حل میشه باقی مسائل

اگر نشد اون موقع محمد زن نگیر چون همسر گرام پیرت میکنه بعد باید بیام خانه سالمندان عیادتت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Mohammad Trust ، یاســین ، وافی ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، سیمرغ ، السا ، انتصـار ، ISOD ، مجید املشی ، عبداللهی ، Tolou ، حضرت عشق ، ضحی ، mofa ، صهبا ، nasimesaba ، صبا ، mahdy30na ، رهگذر.
۱۲:۰۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۳۹)أین المنتظر نوشته است:  من همه چیزم جور نیست.
ولی سینه سپر کرده میخوام برم جلو
Cool

راستی. پدر و مادر های ما زمان ازدواجشون همه چیشون جور بود ؟؟؟ یعنی اول ازدواج هم خونه داشتم هم کار و هم ماشین و هم... ؟؟؟ Dodgy

نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، یاســین ، وافی ، sarallah ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، السا ، سدرة المنتهی ، انتصـار ، Mitsonary ، أین المنتظر ، عبداللهی ، Tolou ، Reza2035 ، صهبا ، nasimesaba ، صبا ، mahdy30na ، ساجد
۱۲:۰۷, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره
البته اون موقع ازدواج هم ساده تر بود،نمیشه منکر شد...

مهم اینه که به خدا ایمان داشته باشیم (و البته یک همسر مقاوم وبساز هم یافت کنیم!)
وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ

« ...اگر فقیر باشند،خدا به فضل خود آنها را بی نیاز میکند... »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، السا ، انتصـار ، مجید املشی ، أین المنتظر ، Tolou ، حضرت عشق ، ضحی ، nasimesaba ، fazel ، mahdy30na ، ساجد
۱۲:۱۰, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۳)Mohammad Trust نوشته است:  نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره

جسارتا دوستانه بهت بگم محمدHeart

این خیلی خطریه ها

حالت مخدر داره

تاپیک فتنه اجنه رو که یادتون هست

وصف العیش نصف العیش..........

زندگی رو هرطور شده تشکیل بده

کسی شرایط منو بدونه میگه پس همه باید مزدوج بشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، mbaghaee ، وافی ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، السا ، انتصـار ، ISOD ، عبداللهی ، Tolou ، ضحی ، mofa ، صهبا ، nasimesaba ، al-shia ، fiftynine
۱۲:۱۴, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
من بچه های این تالار رو خیلی دوست دارم
همیشه هم برای همه واسه ازدواجشون دعا میکنم ،مخصوصا بعضی دوستان که میدونم دوست دارن ازدواج کنن
اما نا امید نشید
من اگه پسر بودم اونقدر میرفتم خاستگاری تا دختر دلخواهم رو پیدا کنم

ان شاء الله که سال جدید سال ازدواج باشه و از دوستان خبرای خوب بشنویم
اقا محمد اون خانواده هایی که توقعشون بالاس همون بهتر باهاشون فامیل نشید،خدا رو هم شکر کنید که طرف همون اول خودشو نشون داده.

ان شاء الله خود امام رضا علیه السلام به همه دوستان همسرانی شایسته عطا کنه،خلاصه امام رضا در این زمینه ها خوب جواب میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، help me ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، soheyl68 ، وافی ، مجنون العباس ، fafa* ، سیمرغ ، السا ، مرهم ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، مجید املشی ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، Tolou ، حضرت عشق ، ضحی ، SARV ، mofa ، حسن عزتي ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، fazel ، al-shia ، mahdy30na ، fiftynine ، Bamdaad ، رهگذر. ، ساجد ، Hadiss313
۱۲:۲۷, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
خداوندا در این سال جدید
همسری عنایت فرما
مهربانHeart
مردDodgy
اهل کار و عمل،نه حرف و شعارCool
با پول حلال آشناSmile
دائم به من نگوید فمینیستDodgy
تکیه گاهم باشدHeart
همین .بقیه اش رو تو دلم میگم.Smile
آمین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Ali#59 ، یاســین ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، وافی ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، سدرة المنتهی ، السا ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، Mitsonary ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، Hadith ، أین المنتظر ، حفیظ ، عبداللهی ، N2376DIR ، Tolou ، mary20 ، Eve ، حضرت عشق ، ضحی ، SARV ، mofa ، صهبا ، حسن عزتي ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، fazel ، mahdy30na ، Bamdaad ، رهگذر. ، یا ابوالفضل ، ساجد ، حوریه سادات ، mahpare ، Anti-satanism ، Hadiss313
۱۳:۴۵, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
دعا کنید منم سال 93 داماد بشم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، وافی ، یاســین ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، مرهم ، السا ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mohammad Trust ، ilidin ، مجید املشی ، هادی... ، أین المنتظر ، help me ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، حفیظ ، حضرت عشق ، ضحی ، mofa ، صهبا ، حسن عزتي ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، mahdy30na ، menrabb ، Bamdaad ، رهگذر. ، Fatemeee ، یا ابوالفضل ، ریحانه653 ، ساجد ، mahpare ، Hadiss313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]