کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1

متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!

آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟

شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟

دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند

شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند.

در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که:

ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش:

این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!!

آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند!

حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، رضوانه ، hessam ، revenger

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۰, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۳۵)ELENOR نوشته است:  من حرف شهید دست غیب را نیاوردم که ... متن احادیث را آوردم ...
راست میگن که کسی که خودش را به خواب زده را نمی شود بیدار کرد ... متن احادیث را آوردم
به طور مفصل توضیح داده شد که آن چیزی که شما میگویید جادو نیست و خود فردوسی و رستم چگونه از جادو یاد کرده ...
شما فقط و فقط برداشت های شخصیتون رو به عنوان حقائق جلوه می دهید ...
خود شاهنامه از جادوگران بد می گوید و هیچ وقت کارهای رستم را به جادو ربط نمی دهد شما فقط برداشت شخصیتون رو میگویید که ما هم مبسوط تفاوتش را گفتیم ....
اسم این ها هیچ وقت جادو نبوده و نیست ... کتاب شهید دست غیب رو بخونید
سیمرغ یک موجود افسانه ای هست .... که ویژگی های افسانه ای دارد .... ولی آیا در برابر خدماتش از رستم و زال می خواهد که از خدا روی برگدانند؟؟؟ می خواهد برایشان انسان قربانی کنند؟؟ می خواهد او را پرستش کند؟؟
ولی جنیان و جادوگران این گونه اند ...
از خدا می هراسند ... نکته همین جاست ... جنیان و جادوگران برای رسیدن به قدرتشون از خدا دور می شوند و گناه می کنند ...ولی شما رستم رو ببین .... همیشه و همه جا توکلش به خداست و اول از خدا مدد میگیرد ... زندگیش را می کند ... توکلش به خداست ... برای هر کاری هم نیروهای ماورائی خیر به کمکش نمی آیند که در دنیای واقع پیامبران هم اینطور بوده است ... ولی جادوگران تمام قدرت و توکلشان به جنگیری است ... آب می خورند از جنیان می پرسند ...
مثلا ببینید از دوران ضحاک چگونه تعبیر می کند و فراگیر شدن جادو و دیوان و جنیان را تقبیح می کند

چو ضحاک شد بر جهان شهریار

برو سالیان انجمن شد هزار

سراسر زمانه بدو گشت باز

برآمد برین روزگار دراز

نهان گشت کردار فرزانگان

پراگنده شد کام دیوانگان

هنر خوار شد جادویی ارجمند

نهان راستی آشکارا گزند

شده بر بدی دست دیوان دراز

به نیکی نرفتی سخن جز به راز

..........................

در خوان چهارم داریم:

بر رستم آمد پر از رنگ و بوى
بپرسيد و بنشست نزديك اوى‏
تهمتن بيزدان نيايش گرفت
ابر آفرينها فزايش گرفت‏
كه در دشت مازندران يافت خوان
مى و جام با ميگسار جوان‏
ندانست كو جادوى ريمنست
نهفته برنگ اندر اهريمنست‏
يكى طاس مى بر كفش بر نهاد
ز دادار نيكى دهش كرد ياد

چو آواز داد از خداوند مهر
دگرگونه‏تر گشت جادو بچهر

روانش گمان نيايش نداشت

زبانش توان ستايش نداشت‏
سيه گشت چون نام يزدان شنيد

تهمتن سبك چون در و بنگريد
بينداخت از باد خمّ كمند
سر جادو آورد ناگه ببند
بپرسيد و گفتش چه چيزى بگوى
بدان گونه كت هست بنماى روى‏
يكى گنده پيرى شد اندر كمند
پر آژنگ و نيرنگ و بند و گزند
ميانش بخنجر بدو نيم كرد
دل جادوان زو پر از بيم كرد
==================
میبنید .. تا نام خدا برده شد جادوگر رنگش می پرد و رستم پی میبرد که با چه موجودی هم نشین شده و سریع میکشدش ...

از این برخوردهای رستم با جادوگران خیلی خیلی زیاد داریم تو شاهنامه
پس ادعای شما صرفا نظر شخصی است که کارهای رستم رو حمل بر جادو میدانید و فاقد اعتبار است

من حرفی از اسلام زدم؟؟؟؟ مبنا بر اساس نگرش توحیدی است ... در مورد منشا اثر قدرت در دنیا .... توکل و اتکا به کدامین نیرو
عمای ادیان دیگر هم این هری پاتر رو تقبیح کرده اند ... نظر کلیسا که خیلی معروفه ....
پس مختص اسلام نیست
=======================
تعصب این است که شما فقط و فقط نظرات شخصیتون رو ارائه کنیدو برداشت های شخصیتون رو ...
در حالیکه ما متن شاهنامه رو در رد ادعاهای شما آوردیم و از احادیث معتبر روایاتی در تقبیح جادوگری ... حالا شما قبول نکنید مشکل ما نیست
دوست عزیز شما بیت های دوپهلویی رو آوردید که تازه خود من هم قبولش دارم
من می گم توی شاهنامه هر دو طرف خیر و شر از جادو و اجنه استفاده کردند.
این هم صحتی بر ادعای من:

فریدون صاحب فر و انگشتری
به فرمانش همه دیوان و پری
ز مازندارن هرگز یاد نکرد...

خب لابد فریدونم ماسونه؟
چون انگشتر داره؟
از دیو و جن استفاده کرده نه؟
و قابل ذکره که فریدون شخصیت مثبته و با همون ضحاک شما می جنگیده!!
برای کسانی که شاهنامه رو نخوندند این توضیح رو دادم
۱۲:۱۹, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:این هم صحتی بر ادعای من:

فریدون صاحب فر و انگشتری
به فرمانش همه دیوان و پری
ز مازندارن هرگز یاد نکرد...

خب لابد فریدونم ماسونه؟
چون انگشتر داره؟
از دیو و جن استفاده کرده نه؟
و قابل ذکره که فریدون شخصیت مثبته و با همون ضحاک شما می جنگیده!!
برای کسانی که شاهنامه رو نخوندند این توضیح رو دادم
ببینید باز معلوم می شود نه حرف های من رو خوانده اید و نه درست مبنای اسطوره را می شناسید ....
اسطوره اساسش برگرفته از باورهای نسل اندر نسل جامعه بشری است که اکثریتش هم ریشه در ادیان دارد ... در کتاب ادبیات سوم یا پیش دانشگاهی هم بود حتی ....
مثلا سیاوش ... آتش براش سرد می شود ... ریشه دارد در سرد شدن آتش برای حضرت ابراهیم ... این انگشتر و تسلیم شدن جنیان هم ریشه دارد در ماجرای حضرت سلیمان ... همین فراماسون ها مدام میگویند حضرت سلیمان جادگر بوده است .... با همین استدلال شما ....
ولی نکته ی کلیدیش اینجاست .... آیا فریدون تمام نیرو و توکلش را بر جنیان گذاشت؟؟؟ منشا اثر را چه کسی و چه موجودی می دانست؟؟؟ خدا یا جنیان؟؟؟ تمام کارهایش را با جادو پیش می برد؟؟
تفاوت در همین جا است ...
در نگرش به منشا اثر قدرت در دنیا.....
باز ایا می گوید فریدون به جادوگران اتکا کرد؟؟؟؟؟؟
با جادوگران مشورت کرد؟؟؟
خدا را از یاد برد؟؟؟؟
در کارها از خدا مدد میگرفت یا جنیان؟؟؟؟

نظر واضح شاهنامه در مورد جادو را آوردم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، فرمیسک ، اولولالباب ، یوسف خان ، خیبر110 ، منادی حق
۱۲:۲۴, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #23

برادر من هری مگه از جچنیان کمک می گرفت؟اینطور که به نظر می رسه شما متن من رو درست نخوندیدو چون من توی همون متن اول گفتم که در کتاب هفت میاد که هری با امید به خدای آسمان ها به سمت ولدومورت میره!
آیا شما کتاب های هری پاتر رو خوندید؟خوندید؟خوندید؟خوندید؟
اگه چیزی که می گفتید حقیقت داشت نباید اسمی از خدا می اومد.
پس این مثال شما مع الفارغه.
منم مثل شما ادبیات سوم و پیش رو گذروندم
۱۲:۲۵, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
با سلام و درود بی پایان خدمت تمام دوستان عزیز

خوب انگار باز موضوع ارباب حلقه ها و هری پاتر می باشد
انگار دو دنیا فقط این دو تا داستان فانتزی وجود دارند :دی
به هر حال ان دو اثر دارن جور ایر فانتزی ها رو می خورند

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۱)ehsanagiyan نوشته است:  شما می دونید اصلا چرا ارباب حلقه ها یک فیلم دوگانه است ؟وم نیست که طرف ماسون هاست یا ضدشون؟

اراباب حلقه ها یک اثر سه گانه هست نه دو گانه
1- یاران حلقه
2- دو برج
3- بازگشت پادشاه

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۱)ehsanagiyan نوشته است:  دوست عزیز در واقع پیشنهادی که شاهنامه می دهد درست مثل پیشنهادی است که تالکین در ارباب جلقه ها داده
یعنی استفاده از اجنه ی خوب در مقابل اجنه ی شر.
خب ما در شاهنامه جن رو به وضوع می بینم اما در ارباب حلقه ها جنی وجود نداره !!
نکنه منظورت از جن , الفه ؟؟
این رو بید بدونی که جن با الف فرق داره !!

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۱)ehsanagiyan نوشته است:  بعد در مورد سیمرغ هم من که نگفتم این اطلاعاتش رو از کجاش در میاره که شما گفتید موجود کامل و دانایی هس.
من می گم چطوری وقتی زال پر رو آتیش می زنه سیمرغ یهو ظاهر می شه
و محض اطلاعتون باید بگم که ققنوس توی هری پاتر هم هست!!.
ققنوس با سیمرغ فرق داره !!
در نماد شناسی این دو موجود باهم تفاوت دارند و به طبع همین موضوع کاربرد این موجودات هم فرق دارند

از طرفی سوال بنده از شما !!
چرا این دو اثر فانتی رو با شاهنامه مقایسه می کنید ؟؟
اول این که این همه حماسه تو جهان چرا شاهنامه ؟؟
دوم این که این دو اثر فانتزی هستند و مقایسه با یک داستان حماسی یه ذره مشکل داره !!

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۱)ehsanagiyan نوشته است:  هری پاتر تمام قدرتش و زندگی اش بر اساس خدا پرستی و توکل به خداست ؟؟؟
با تمام احترامی که برای دوستان هری پاتریست قایلن باید بگم که دوست عزیز شما در اشتباهید :دی
این رو همه می دونند که هری پاتر جادو گره و این جادو از خودشه نه از سوی پروردگار :دی
اون جا رو یادتون نیست تو کتاب هفت ولدرمورت می گه من خود جادوه هستم !!
یعنی جادو از خودشه نه این که کس دیگ ای به اون جادو داده باشه !!
این که منظور از این که یه شخص بهش جادو داه رو باید برید فلسفه ی چوب جادو و نوع و عمل کرد جادو رو ببیندی !!

از بقیه حرف هاتون فاکتور می گیرم و بهتون پیشنهاد می کنم یه بار خوب کتاب های تالکین و هری پاتر و صد البته شاهنامه رو بخونید !!Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Justice Bringer ، اولولالباب ، خیبر110 ، منادی حق
۱۲:۳۸, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۴۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:گفتم که در کتاب هفت میاد که هری با امید به خدای آسمان ها به سمت ولدومورت میره!
آیا شما کتاب های هری پاتر رو خوندید؟خوندید؟خوندید؟خوندید؟
اگه چیزی که می گفتید حقیقت داشت نباید اسمی از خدا می اومد.
پس این مثال شما مع الفارغه.
منم مثل شما ادبیات سوم و پیش رو گذروندم
صفحه دقیقش رو بگذارید ... تا جاییکه یادم میاد قسم بزرگشون ریش مرلین بود نه خدا ....
در ضمن خدا هم داریم تا خدا .... فراماسون ها هم خدایی دارند .. نه آن خدایی که ما داریم ... خدای توحید خالق هر چیزی است و برگذار کننده روز جزا ... این دو ویژگی اساسیشون است ... خدای توحیدی در هیچ دینی هم هیچ وقت توصیه ای نداشته به فراگیری علوم غریبه و از آن بدتر جادو ....
یک موقع است خدا نیروهای ماورائی و حتی تسخیر جن را به یکی از اولیائش می دهد که قضیه اش فرق دارد ... مثل حضرت سلیمان ... مثل امام علی (علیه السلام) .... مثل عرفا و مراجعی که از نظر توحید و توکل به خدا به بالاترین درجه رسیده اند و نیروهای خود را از خدا میگیرند و هیچ گناهی مرتکب نمی شوند در این مسیر کسب نیرو ... تازه همان را هم خدا به بعضی هاشون می دهد و به بعضی نه ... نیرویی که از جانب خدا باشد و بر اساس تقوای الهی به آن شخص داده شود ... شخصی که موحد است و گناه کبیره نمی کند خیلی فرق می کند با جادوگران ... حتی اگر شبیه هم باشند ....
در ادیان توحید کدام خدا جادوگران را تایید کرده؟؟؟ در کدام دین؟؟؟
در ضمن کابالیستها و جادوگران هم به قدرت موجود برتر از دیدگاه خودشون اتکا دارند که شیطان است و از مدد میگیرند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، فرمیسک ، منادی حق
۱۲:۵۲, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #26

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۵)Gryffen نوشته است:  با سلام و درود بی پایان خدمت تمام دوستان عزیز

خوب انگار باز موضوع ارباب حلقه ها و هری پاتر می باشد
انگار دو دنیا فقط این دو تا داستان فانتزی وجود دارند :دی
به هر حال ان دو اثر دارن جور ایر فانتزی ها رو می خورند

اراباب حلقه ها یک اثر سه گانه هست نه دو گانه
1- یاران حلقه
2- دو برج
3- بازگشت پادشاه

خب ما در شاهنامه جن رو به وضوع می بینم اما در ارباب حلقه ها جنی وجود نداره !!
نکنه منظورت از جن , الفه ؟؟
این رو بید بدونی که جن با الف فرق داره !!

ققنوس با سیمرغ فرق داره !!
در نماد شناسی این دو موجود باهم تفاوت دارند و به طبع همین موضوع کاربرد این موجودات هم فرق دارند

از طرفی سوال بنده از شما !!
چرا این دو اثر فانتی رو با شاهنامه مقایسه می کنید ؟؟
اول این که این همه حماسه تو جهان چرا شاهنامه ؟؟
دوم این که این دو اثر فانتزی هستند و مقایسه با یک داستان حماسی یه ذره مشکل داره !!

با تمام احترامی که برای دوستان هری پاتریست قایلن باید بگم که دوست عزیز شما در اشتباهید :دی
این رو همه می دونند که هری پاتر جادو گره و این جادو از خودشه نه از سوی پروردگار :دی
اون جا رو یادتون نیست تو کتاب هفت ولدرمورت می گه من خود جادوه هستم !!
یعنی جادو از خودشه نه این که کس دیگ ای به اون جادو داده باشه !!
این که منظور از این که یه شخص بهش جادو داه رو باید برید فلسفه ی چوب جادو و نوع و عمل کرد جادو رو ببیندی !!

از بقیه حرف هاتون فاکتور می گیرم و بهتون پیشنهاد می کنم یه بار خوب کتاب های تالکین و هری پاتر و صد البته شاهنامه رو بخونید !!Heart

من وقتی جواب های شما رو خوندم مردم از خنده
اینطوری که به نطر میاد شما باید برید یکبار دیگه کتاب ها رو بخونید!!!!
من به ترتیب جواب صحبتاتون رو میدم.
اولا منظور من از دوگانه دو پهلو بودن فیلم بود نه اینکه فیلم یا کتاب یک مجموعه دوگانه است.!!!!!
دوست عزیز اینطور که به نظر می رسه شما اطلاعاتتون در سطح خیلی پایین تر از چیزی که من فکر می کردم قرار داره چون که شما هنوز منشا پیدایش الف و دورف رو نمی دونی و داری از نماد شناسی صحبت می کنی؟
ابلیس یعنی چی؟
خود ابلیس؟ یعنی کسی که به شکل های مختلف(لباس های مختلف) در میاد.
اونها هر لباسی رو که می دیدند بهش یه اسم می دادند چون فکر می کردند که این یه موجود جدیده .برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم کتاب های آرتمیس فاول رو بخونید و بفهمید که الف ها اورک ها دورف ها و هابیت ها و بقیه همه جز اجنه هستند.
در مورد ققنوس و سیمرغ من فکر نمی کنم که جایی گفته باشم این دوتا یکی هستند!؟؟
توی همون متنی هم که نقل قول کردید برادر من برید توش نگاه کنید من زدم بالا سیمرغ پایین زدم ققنوس که جا داره روش تامل بشه اگه از نظر من یکی بودند می گفتم سیمرغ هم توی هر یپاتر وجود داره!!نمی گفتم ققنوس وجود داره!!
در مورد اینکه چرا شاهنامه رو انتخاب کردید به خاطر اینکه چیزییه که شما قبولش دارید و گرنه من دهر کتاب فانتزی که قبولش داریم بگو دربارش بحث کنم.
شما هم لازم نکرده از حرف ها ی من فاکتور بگیری که مجبور به جواب دادن باشی.
پاسخی که به این دوستمون دادم رو به شما هم می دم
من نمی گم که نیرو های هری پاتر خداییه ولی دارم می گم که اگه توی کتابی دین به کار نرفته دلیل بر شیطانی بودن و ماسونی بودنش نیست.
شاید در مورد هری پاتر ولی در مورد ارباب حلقه ها مطمنم.
۱۳:۰۱, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۴۷)ehsanagiyan نوشته است:  دوست عزیز فراماسونری با اینکه ما بگیم توی یه اثری دین نیست کاملا فرق داره.
شما برو کتاب های آرمان آرین رو بخون که مثلا فانتزی ایرانیه . توش هم از جادو استفاده شده و هم دین نیست. حالا این فراماسونریه؟
برادر من شما نمی دونید دارید چی کار می کنید!!!منظور من کتاب شهید دست غیب بود که توی هر جوابتون می گید برو مطالعه کن!
به جای برو برو گفتن هایی که همیشه از دهان بعضی دوستان می شنویم که ما رو به کتاب های مختلف ارجاع می دن.یک بار خودمون بریم بگیم بابا شاید طرف راست بگه.
شما کتاب هری پاتر رو خوندی؟
ارزش هایی رو که ترویج می کنه خوندی؟ایثار و فداکاری و شجاعت؟
مبارزه با نژاد پرستی؟
دوست عزیز شما چرا هر جا که به نفعتونه رو برداشت می کنید؟
آیا همین شما ها نبودید که می گفتید که کلیسا خودش تحت نفوذ ماسون هاست بعد حالا می گید کلیسا با هری پاتر مخالفه و هری پاتر ماسونیه؟
شما کتاب های هری پاتر رو خوندی؟
شاهنامه رو خوندی؟
ارباب حلقه ها روکتابش رو خوندی؟
به خدا قسم که فراماسونری در ایران بیشتر از هر کسی به شما ها مدیونه!! به خدا اونقدر که شماها برای فراماسونری تبلیغ کردید هیچکس دیگه ای توی ایران نکرد.
اونقدر که آقای رائفی پور فراماسونری رو تبلیغ کردند هیچکس نکرد!!!بازی بتلفیلد 3 رو که فکر کنم بشناسید!!!
هیچکس نمی شناخت اونقدر ازش گفتید و تهران تهران کردید و گفتید ضد ایرانیه تا اینکه همه رفتند خریدنش با اینکه ممنوع شده بود.
از بچه های 5 6 ساله تا پیرمزد 70 ساله این بازی رو بازی کردند که فقط ببینن چیه که اینقدر شما ها می گید!!!

به نام خدا

اومدم به این تاپیک به علت اتفاقی که در تاپیک مربوط به فیلم هابیت اتفاق افتاد، جواب ندهم و پست نگذارم ولی حرفهای شما باعث شد که منصرف شوم:

ببینید شما مشکلتون اینه که فقط به دو فیلم هری پاتر و ارباب حلقه ها، نگاه میکنید و فضای حاکم بر هالیوود در سالهای اخیر را دقت نمیکنید. فیلمهایی مثل سری نارنیا، سریtwilight یا گرگ و میش، سریالهایی مانند vampire diaries ،supernatural، buffy، bloodrayne، blade و کلی فیلم و سریال دیگر که در سالهای اخیر ساخته شده متوجه میشویم که اکثر قریب به اتفاق این سریالها در حال نشان دادن وجه مثبت از شیطان هستند که یا به صورت جادوگر یا به صورت خون اشام شکل گرفته است. در واقع اینها میخواهند آن احساس منفی که از شنیدن کلمات خون اشام و جادوگر به گوش میرسید را پاک کنند و تمام این اتفاقات در این بیست سال اخیر روی داده.

در سینمای هالیوود تا همین سی چهل سال پیش جادوگرها و خون آشامها به عنوان شخصیتهای منفور شناخته میشدند شما به فیلمی مانند جادوگر آز دقت کنید، تقابل یک انسان با یک جادوگر خبیث ولی آن فیلمها تبدیل شده به فیلمهای امروزی یعنی تا جایی که شخصیت انسان خودش تبدیل به یک خون آشام قهرمان میشود.

به فیلمی مانند گرگ و میش دقت کنید، چگونه انسانها را دربرابر خون آشامها ، پست و دون مایه نشان میدهد تا جایی که در صحنه ای از فیلم که شخصیت زن اصلی فیلم بعد از خون آشام شدن، در انتظار دیدار با پدر انسانش هست و مانند خون آشامها به حالتی غرور آمیز نشسته، دوستان خون آشام دیگرش به او میگویند که این نوع نشستن مخصوص خون اشامهاست و تو برای اینکه پدرت به تو شک نکنه که خونآشامی باید مانند انسانها هنگام نشستن قوز کنی و خم شوی. خوب شما ببینید چگونه شخصیت انسان را در برابر یک شیطان پایین میاورند.

مشکل فیلمهایی مانند ارباب حلقه ها یا هری پاتر که اکثر آنها از روی آثار ادبی برداشت شده این است که قهرمانها اکثرا جادوگر یا شبه جادوگر میباشند و در واقع جنگ، جنگه جادوگرها بایکدیگر است و هیچ اثری از حقیقتی به نام خداوند متعال در این آثار وجود ندارد هرچند در ارباب حلقه ها، اشارات اندکی به این حقیقت شده ولی شاید از حدود ده ساعت فیلم، در حد چند ثانیه آنهم به صورت مبهم، درست است میگوییم اثر تخیلیه و فانتزی و با واقعیت زیاد کاری نداره ولی دلیل نمیشود چون اثر تخیلیه خیلی حقایق معکوس جلوه داده بشود یا بر ضد حقیقت، تبلیغ شود.

به هر حال همانطور که آنها آزادند که هر فیلمی خواستند بسازند ما هم آزادیم که به فیلمهای ساخته شده نقد وارد کنیم.

حالا شما که اینمهمه میگی کتاب خوندید یا نخوندید یا ارزش و این چیزها، آیا کتاب انجیل شیطان، آنتون لاوی را خواندی. در آن کتابه شیطانی هم دقیقا این ارزشها وجود دارد ولی در جهت کفر، در واقع این ارزشهای انسانی اگر ایمان به خداوند متعال همراهش نباشد و در جهت منافع جبهه شر باشد، پشییزی ارزش ندارد. مگر در همان سری ارباب حلقه ها، شخصیتهای منفی یعینی اورکها و سارومان برای سائورون، فداکاری نمیکنند خوب آیا این فداکاری در جهت جبهه شر هم ارزش فداکاری برای ارزشهای جبهه خیر را دارد.

ببینید یک نویسنده آثار شیطانی، به ناگهان نمیاد ارزشهای شیطانی را به صورت تمام و کمال برای انسانها بیان کند چون در آنصورت انسانها از آن اثر به دلیل ماهیت شرش، زده میشوند و سمت آن نمیروند بنابراین ناچار است مفاهیم شیطانی را در قالب مفاهیم انسانی به خورد طالبه اثرش بدهد. یعنی در پوشش انسانی مفاهیم شیطانی را به ناخودآگاه القا میکند و حتی ممکن است جای شر و خیر را تغییر دهد مانند چیزی که احتمالش در سری ارباب حلقه ها میباشد و احتمال اینکه نیرویهای شر در واقع مسلمانان یا موحدان باشند و برعکس نیروهای خیر در واقع همان نیروهای شیطانی هستند میباشد البته این نظر بنده است آنهم نه صد در صد چون در سری فیلمها ( بنده کتابها را مطالعه نکردم و بحثتم سر فیلم است نه کتاب)، تنها شخصیتها منفی هستند که یک موجود معنوی (سائورون) را میپرستند و میخواهند به آن بعد مادی دهند ولی شخصیتهای مثبت فقط فردگرا هستند و هیچ موجود معنوی پشت آنها نیست و در واقع نوعی تفکر اومانیستی و اتکا به فردیت و انسان محوری در این اثر دیده میشود.

الان چرا تا کوچکترین انتقادی میشه شما اینو ربط میدی به فراماسونی و تبلیغ برای فراماسونی، این یعنی فراافکنی یعنی چون ما از ماهیت فراماسونی باخبر هستیم نباید دیگران را مطلع کنیم چون به قول شما با اینکار تبلغ فراماسونی را میکنیم. این چه منطقیه مشخص نیست. این درست مانند این است که چون یزید آن جنایتها را در کربلا کرده نامی از او نبریم چون ممکن است تبلیغی برای او شود. واقعا چه استدلال غیر منطقی میباشد، استدلال شما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Justice Bringer ، اولولالباب ، منادی حق ، Eve
۱۳:۰۴, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:من نمی گم که نیرو های هری پاتر خداییه ولی دارم می گم که اگه توی کتابی دین به کار نرفته دلیل بر شیطانی بودن و ماسونی بودنش نیست.
گفتن و یا نگفتن و نظر شخصی شما مهم نیست و ارزشی هم ندارد ....
گفتن و یا نگفتن خدا و فرستاده های خدا در مورد خوبی و بدی یک چیزی مهم است
جادو در تمام ادیان الهی شناخته شده تقبیح شده و کاری است شیطانی ... و جادوگران محکوم به مرگ
اگر خدایی در آن کتاب و اثر هم نباشد خودش دلیل دیگری است بر همان ...
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم
امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است

از آن بالاتر ....
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است

اگر تصدیق گفتار و کردار یک جادوگر را هم بکنید کافر شده اید ... از این بالاتر

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۳:۰۶, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #29
آواتار
دوستان خوش باشن ما مشکلی نداریم Heart

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۲)ehsanagiyan نوشته است:  من وقتی جواب های شما رو خوندم مردم از خنده
اینطوری که به نطر میاد شما باید برید یکبار دیگه کتاب ها رو بخونید!!!!
به خاطر شما دوباره می خونم !! Heart

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۲)ehsanagiyan نوشته است:  دوست عزیز اینطور که به نظر می رسه شما اطلاعاتتون در سطح خیلی پایین تر از چیزی که من فکر می کردم قرار داره چون که شما هنوز منشا پیدایش الف و دورف رو نمی دونی و داری از نماد شناسی صحبت می کنی؟
اول این که توهین نداشتیم !!
دوم این که بحث ما سر الف و جن بود نه موجود دیگه
بحث الف و دورف فرق داره
اون قدری از نماد شناسی و اسطوره شناسی سر در میارم که بتونم جواب های شما رو بدم

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۲)ehsanagiyan نوشته است:  ابلیس یعنی چی؟
خود ابلیس؟ یعنی کسی که به شکل های مختلف(لباس های مختلف) در میاد.
اونها هر لباسی رو که می دیدند بهش یه اسم می دادند چون فکر می کردند که این یه موجود جدیده .برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم کتاب های آرتمیس فاول رو بخونید و بفهمید که الف ها اورک ها دورف ها و هابیت ها و بقیه همه جز اجنه هستند.
تا جایی که می دونم ابلیس شیطان است و شیطان هم یک جن !!
شما دارید چند چیز رو باهم قاطی می کنید !!
این که ابیلس داره هی لباس عوض می کنه رو می خواهید ربط بدید به سائرون در کتاب سیلماریلیون
که باید بگم اشتباه !!!
اول این که سائرون نکرومانستره نه ابلیس
دوم مفهوم ابلیس در کتاب های تالکین فرق داره
الف اورک دورف و هابیت !!
ارتمیس فاول یک رمان فانتزی نه یک حماسه !!
این موجودات به غیر از هابیت در اسطور ها و بارو های ملل مختلف وجود دارند
صحبت هایی که می کنم منبع حرف هام اسطوره های نورس و اسکاندیاوی نه داستان های اترمیس فاول یا هری پاتر که نویسنده هر جور بخواد کارکتر های حیوانیش رو تغییر بده !!

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۲)ehsanagiyan نوشته است:  در مورد اینکه چرا شاهنامه رو انتخاب کردید به خاطر اینکه چیزییه که شما قبولش دارید و گرنه من دهر کتاب فانتزی که قبولش داریم بگو دربارش بحث کنم.
شما هم لازم نکرده از حرف ها ی من فاکتور بگیری که مجبور به جواب دادن باشی.
شما کتاب رو معرفی کنید تا ما هم در موردش بحث کنیم !!
به غیر از فانتزی می تونید از اساطیر و حماسه های ملل مختلف هم مثال بیارید

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۲)ehsanagiyan نوشته است:  پاسخی که به این دوستمون دادم رو به شما هم می دم
من نمی گم که نیرو های هری پاتر خداییه ولی دارم می گم که اگه توی کتابی دین به کار نرفته دلیل بر شیطانی بودن و ماسونی بودنش نیست.
شاید در مورد هری پاتر ولی در مورد ارباب حلقه ها مطمنم.
بحث ارباب حلقه ها با هری پاتر فرق داره

به جناب عدالت :Blush
خواهشا این تاپیک رو با نقد فیلم خربش نکنید !!
ما این جا فعلا داریم سر کتب فانتزی بحث می کنیم !!
نمی خوام این جا هم بشه تاپیک ارباب حلقه ها یا تاپیک هابیت !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب
۱۳:۰۹, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۳:۲۶ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #30

(۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۳۸)ELENOR نوشته است:  صفحه دقیقش رو بگذارید ... تا جاییکه یادم میاد قسم بزرگشون ریش مرلین بود نه خدا ....
در ضمن خدا هم داریم تا خدا .... فراماسون ها هم خدایی دارند .. نه آن خدایی که ما داریم ... خدای توحید خالق هر چیزی است و برگذار کننده روز جزا ... این دو ویژگی اساسیشون است ... خدای توحیدی در هیچ دینی هم هیچ وقت توصیه ای نداشته به فراگیری علوم غریبه و از آن بدتر جادو ....
یک موقع است خدا نیروهای ماورائی و حتی تسخیر جن را به یکی از اولیائش می دهد که قضیه اش فرق دارد ... مثل حضرت سلیمان ... مثل امام علی (علیه السلام) .... مثل عرفا و مراجعی که از نظر توحید و توکل به خدا به بالاترین درجه رسیده اند و نیروهای خود را از خدا میگیرند و هیچ گناهی مرتکب نمی شوند در این مسیر کسب نیرو ... تازه همان را هم خدا به بعضی هاشون می دهد و به بعضی نه ... نیرویی که از جانب خدا باشد و بر اساس تقوای الهی به آن شخص داده شود ... شخصی که موحد است و گناه کبیره نمی کند خیلی فرق می کند با جادوگران ... حتی اگر شبیه هم باشند ....
در ادیان توحید کدام خدا جادوگران را تایید کرده؟؟؟ در کدام دین؟؟؟
در ضمن کابالیستها و جادوگران هم به قدرت موجود برتر از دیدگاه خودشون اتکا دارند که شیطان است و از مدد میگیرند ...

خب من ترجمهی تندیس رو نخوندم اما توی ترجمه ی پی دی اف توی قسمتی که گفته می شه:
ناگهان نور قرمزی از آسمان بالای سرشلن گذشت و مثل لبه ی تیز یک خورشید درخشان از روی تاقچه ی نزدیکترین پنجره ظاهر شد .نور در یک زمان به چشم هر دو برخورد کرد به این ترتیب ولدومورت به یک سایه ی درخشان تبدیل شد هری صدای فریاد بلندی را شنید پس او هم در حالیکه با امید فراوان به خدای آسمان ها فریاد می کشید با چوب دراکو او را نشانه گرفت.
اینی که شما می گی دیگه واقعا ....
خدای مهربون و خدای آسمان ها و... شما توقع داری رولینگ می نوشت هری در حالیکه چهار قل را زیر لب زمزمه می کرد عصای موسی را پرت کرد؟
این هم یک اثره فانتزیه
مشکل شما اینه که می گید چرا این اثر از اسلام حمایت نمی کنه؟
من میگم دلیلی نداره که بکنه ولی با اسلام هم مخالفت نمی کنه!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگه امکان داره منظورم مدیرانه این حالت رو بردارید
من دیگه نمی تونم پست بذارم تا 24 ساعت دیگه!!!!
یعنی چی اخه!!
برای همین پاسخ ها تون رو اینجا می زنم
در پاسخ به دوستمون عدالت
من دارم در مورد کتاب ها حرف می زنم نه فیلم ها.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پاسخ به کاربر ELENOR
دوست عزیز اولا نظر هرکسی محترمه منم می تونم بگم پاشو برو بابا با اون نظرت ولی این حرکت درست نیست
جواب شما رو هم بدر قسمت بالای همین پست دادم.
منم دارم می گم توی همون شاهنامه هم جادو به کار رفته هم از طرف خوب هم از طرف بد ولی اینها همش داستانه
می خوای هری پاتر رو از داستان بکشیم بیرون دار بزنیم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پاسخ به دوستمونGRYGGEN
برادر منظور من از ریشه یابی کلمه ابلیس این نبود که توی ارباب حلقه ها چی اومده من کلا منبع پیدایش الف ها و هابیت و دورف و اوک رو گفتم که چه جوری وارد افسانه هاشون شدند!
در مورد اون موضوع آرتمیس فاول(درستش اینه)می خواستم یگم توی اون کتاب الف ها و گنوم ها و دورف ها و بقیه صراحتا جن معرفی می شن!
در اسطوره های اسکاندیناوی هم این موجودات وجود ندارند
اسطوره های اسکاندیناوی بیشتر با محوریت خدایان(تور،لوکی،اودین) است.
الف و لپرکان و ... بیشار در کشور های آلمان و فرانسه و انگلستان مطرح بودند.
منم تا شما دلتون بخواد رمان فانتزی می شناسم
پرسی جکسون،آرتمیس فاول،هابیت،گرگ و میش،دلتورا، سی و نه سرنخ،سرزمین اشباح،آتش دزد و........
شما اینها رو خوندی که درباره اش بحث کنیم؟
این تاپیک هم در مورد سخنان آقای رائفی پوره که ایشون ارباب حلقه ها و هری پاتر رو توی یک گروه قرار دادند.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]