کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معماي شيطاني notpron! خيلي مهم!!!
۱:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۱:۳۵ توسط قلب پاك.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
چند وقت پيش با يه سايت كه يه بازي 80 مرحله اي معمايي داره آشنا شدم به نام notpron
سخت ترين بازي معماييه...
البته تمام مراحلش كشف شده
تو بيشتر مراحل بايد رمز گشايي كني و سرچ كني و دنبال يه پسوورد يا يه رازي بگردي!

جالب اينجاس كه خيلي از دسيسه هاي فراماسون ها اونجا آورده شده

مثلا برگردان موسيقي!

تو مرحله 8 عكس يك گيتار قرار گرفته و يوزري كه پيدا ميشه inverted به معني معكوس شده هست كه با كليك روي گيتار باكسي مياد كه اين يوزر توش نوشته ميشه!!

يا مثلا تو مراحل بعد اين كلمات يوزر و پسوورد هستن:
kill hour , voodoo power , devil hell,fucking pan , يا كلمه déjà!!! كه فكر ميكنم به معني دجال باشه!!
يا mickey mouse!
و يه جاهايي يه متناي عجيبي در مورد شيطان و داوود و اينا داره...

من خودم اينا رو كشف كردم... جايي نخوندم كه بدونم چي به چيه!

لطفا هر كس ميتونه بره و وقتي به قضيه پي برد بذاره تا همه مطلع بشن...

اگه هم كسي اطلاعات بيشتري داره لطفا قرار بده...

به نظر من اين بازي مي تونه تمام دسيسه ها و پروژه هاي فراماسون ها رو در بر داشته باشه!

از خوراكي و موزيك و فيلم و ....

اين آدرس سايت معماست:
http://www.notpron.com

اين هم آدرس جايي كه روش هر مرحله و رمزاشو گذاشته:
http://www.thehelper.net/forums/showthre...nts-Cheats

موفق باشيد...
در پناه حق
مرحله 17 هم در مورد اومدن فضايي ها گفته!
تاكيد ميكنم!
اين سايت وحشتناكه!

نوشته: Aliens are coming
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، عبداللهی ، mohamad ، ilana ، در جستجوی سختی ، ازاد-اندیش ، Amirsaeed ، محب الزهرا ، soshiant ، mahdy_mir ، hadi1367 ، mhvvhm ، yashar1374 ، fatemehsadat ، vahrakan ، بچه شیعه ، عدالت ، azade ، Justice Bringer ، kashkol-ir

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۶, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11

سلام من يك پسر دوازده ساله هستم

من تا لول -32 رفتم كه بعد از لول هشتاد و چهار لول هاي منفي شروع ميشه و اما نكته ها

١-من قبول دارم كه همه ي اون ها به چيز هاي زشت ربط داره و من واقعا وحشت ميكردم وقتي بازيش ميكردم ولي متاسفم براتون شما به انگري بردز هم
رحم نمي كنيد فردا چون چمني كه گاو ميخوره سبزه گاو اسلام ستيزه
٢- deja به توييكس ربط داره پس شكلات خوردن هم اسلام ستيزيه
٣- همه ي بازي يوزرنيم و پسورد نيست
٤- آقايي كه ميگي لول ١٧ شيطان پرستيه قربونت برم جواب او لول. رو بفهمي ميفهمي چقدر فكرت پوچه

جلويه. ادرس بنويس lamp.htm. پس نتيجه ميگيريم اديسون كه لامپ رو اختراع كرده شيطان پرست بوده.

منديگه حرفي ندارم ولي به همون خدايي كه ميگين همه دارن فرشته اش رو مي پرستن اشتباه مي كنين كه همه چيز رو به شيطان ربط ميدين البته من بچه ام و كوچك ذهن و احتمالا بايد چشمام رو باز كنم تا. شيطان رو تويه انگري بردز ببينم الانم دست و پام داره. ميارزه كه دارم. اين پست رو مينويسم

ميتونيد اگه خواستيد اكانتم رو حذف كنيد. راستي من يه بار خواستم تقلب كنم كه يه عكس مستحجن اومد. نمي دون ديگه اين رو چي ميگيد كه داره جلو تقلب رو ميگيره. http://notpron.org/notpron/jingjing/. لول -٣٢ به بعد هم فی*ل*تره
همتون رو به خدا مي سپارم
۱۵:۳۹, ۱۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۱۵:۴۳ توسط ســــــاقی.)
شماره ارسال: #12
آواتار
باسلام خدمت دوستان عزیز
به نظرمن الان دیگه کمتربازی هست که نماد یا عکسی از فراماسون و این چیزا توش نباشه.ولی خب اینکه بگیم گیر دادن الکیه خب مگه میشه؟اوناتمام مقدسات ماروزیرسوال بردن بااینکاراشون دارن مخ بچه های مارو شستشو میدن بدون اینکه کسی بفهمه بعداونوول کنیم بگیم گیردادن الکیه؟درهرصورت یا باید بازی نکنیم یا اگه بازی میکنیم چه بخوایم چه بخوایم مجبوریم فراماسونی بازی کنیم.بازی های ایرانی هم ک دیگه ماشالله بااون کیفیت پایین،10برابربازی های باکیفیت خارجی قیمت میذارن.باید یه فکری واسه اینابشه.با تشکر

دوست عزیز بنیامین!
شیطان فرشته نیست یه جنه.(کانَ مِنَ الجِن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۲:۳۴, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13

حرف شما درست ولي اون بدبخت از كجا بايد معاني رو بدونه ؟ ازشون رد ميشه ميره جوري حرف ميزنين انگار كلاس اموزش واسشون مي ذادن
۱۳:۳۴, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/تیر/۹۲ ۱۲:۳۴)بنيامين نوشته است:  حرف شما درست ولي اون بدبخت از كجا بايد معاني رو بدونه ؟ ازشون رد ميشه ميره جوري حرف ميزنين انگار كلاس اموزش واسشون مي ذادن

به نام خدا

میتونم بپرسم شما با دوازده سال سن چگونه این معماها را تا مرحله سی و دو و به احتمال زیاد با دانستن انگلیسی در حد متوسط رو به پائین بدون استفاده از راه حلهای موجود در اینترنت حل کردید؟؟؟؟؟ یا صبح تا شب نشستید روی این بازی فکر کردید و از دیکشنری و جستجوهای گوگل استفاده کردید یا واقعه در سن دوازده سالگی یک نابغه میباشید.

کمی بیشتر در مورد معماها و راه حل آنها توضیح دهید بهتر متوجه شویم.
۱۴:۲۹, ۱۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۲۱:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15

واقعاً قباحت داره.
آیا متوجه هستید f... یک کلمه‌ی بشدت رکیک هست که همینطور مثل نقل و نبات استفاده میکنین؟

اینجا قراره بحث بشه، و هیچ لزومی نداره که هرکلمه‌ی زشتی که اونها به زبون آوردن تکرار بشه. حتی به قول بعضی انگلیسی‌زبان‌ها رکیک‌ترین کلمه‌ی زبان انگلیسی هست، و بسیار بسیار قبیح‌تر از اون هست که بکار بردنش بتونه هرگز مؤدبانه باشه.

(۱۷/تیر/۹۲ ۱۵:۰۶)بنيامين نوشته است:  ١-من قبول دارم كه همه ي اون ها به چيز هاي زشت ربط داره و من واقعا وحشت ميكردم وقتي بازيش ميكردم ولي متاسفم براتون شما به انگري بردز هم
رحم نمي كنيد فردا چون چمني كه گاو ميخوره سبزه گاو اسلام ستيزه
این انگری بردز هست که به ما رحم نمیکنه.

[تصویر: imge001.jpg]
[تصویر: 237437_704.png]

ما فقط میخوایم چشممون رو بر روی این حقیقت باز کنیم که رفتار بسیاری از شرکتها اصلاً دوستانه نیست و کاملاً خصمانه است. وقتی این حقیقت رو که صاحبانشون کسانی هستن که میخوان سر به تنمون نباشه انکار نکنیم، این مسائل کاملاً عادی هم هست.

به این سیاره‌ی دیوونه که نگاه کنید می‌بینید حتماً بسیاری از تأثیرگذارترین عناصرش باید به سختی دیوونه و مغرض و مریض باشند.

(۱۷/تیر/۹۲ ۱۵:۰۶)بنيامين نوشته است:  راستي من يه بار خواستم تقلب كنم كه يه عكس مستحجن اومد. نمي دون ديگه اين رو چي ميگيد كه داره جلو تقلب رو ميگيره.
متوجه نمیشم، یعنی می‌فرمایید داره با نشون دادن یه عکس نامربوط تنبیه میکنه؟
خب باید هم جلو تقلب کاربران رو بگیره، اگر این کار رو نکنه که از رونق بازی‌اش کم میشه.
نامربوط بهترین واژه‌ای هست که میشه برای چنین تصاویری بکار برد،
چون نه مربوط به واقعیت هست(چیزی که نشون میده فقط روی مانیتور و توی ذهن ما وجود داره)،
و نه مربوط به لذت بردن در واقعیت(این چاخان که دنیا به تنهایی لذت خواهدداشت).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، Justice Bringer ، سدرة المنتهی
۹:۱۸, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
دیگه چرت و پرت خالصه فقط .................
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا