|
برنامه طرح ریزی شده بیان مشاهدات شیاطین و ارواح
|
|
۲۲:۳۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام .
دوستان بایه سرچ ساده در اینترنت میتونید به عکسهای جالبی دست پیدا کنید که گفتن ما جن ، شیطان ، مسیح یا خدا رو دیدیم . من به نظرم رسید که این کارا طرحی برای این باشه که شیاطین واقعی رو تحت اشعاع قرار بده که ما اونا رو تشخیص ندیم . نظر شما چیه ؟ برای نمونه این لینک : real demon sightings |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۸)تواب409 نوشته است: سلام . فکر نمیکنم این کار برای شیاطین واقعی سودی داشته باشه از قدیم چنین مشاهداتی گزارش میشده،حتی من تو بعضی داستانهای قدیمی خوندم که وقتی انسانی در یک جای دورافتاده کسی رو میدید ازش میپرسید که انسانه یا جنه! |
|||
|
۲۲:۵۴, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از نظر من کمکی که میکنه اینه که ذهن شمارو از اصل واقعیت منحرف میکنه . لینکهارو دنبال کنید ، اول میگن شیاطین و ارواح . بعد میگن مسیح و بعد هم خدا . حالا اجنه رو پر ابهت میبینن ولی چهره مسیح رو روی نون تست و کف اتو و ...
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ای آقا..... کجای کاری! تو همین سایت هم بعضی ها این ادعاها رو می کنن! خیلی راحت شما می تونی یک جستجو تو سایت بکنی ........
|
|||
|
۱۹:۳۸, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببینید ، میدونم که چنین ادعاهایی طبیعیه .
در سایت های خارجی ، مشاهدات ارواح به گونه ای طرح ریزی و ذکر میشن که ترس آور و رعب آور باشه . اما مشاهدات حاصل از خدا نه تنها هیچ اقتداری رو نشون نمیده بلکه خیلی مسخره هست . Real God sighting
Real Jesus sighting
میدونم توی اسلام گفته شده که دیدن خدا امکان پذیر نیست و از نظر عقلی خدا قابل مشاهده نیست . اما ، یه چیزی هست . و اونم اینه که مسیحیان چنین باوری ندارن . ببینید خدا و مسیح رو کجاها میبینن ، کف نون تست ، کف ظرفی که املت توش ریختن ، کف اتو و ... آیا راجر مورینیو همینو نگفت ؟ نمیخوان اجنه رو پر ابهت و خدا و مسیح رو کم قدرت و مسخره جلوه بدن ؟ ضمن این که در بیان اینگونه مشاهدات اجنه قدرتهای خاصی از خودشون نشون میدن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |