|
بهترین برنامه رمضان 92
|
|
۱۹:۲۹, ۱۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نظر شما بهترین برنامه صدا و سیما برای ماه رمضان امسال کدوم برنامه بوده؟
سریال مادرانه اردلان تمجید ۲۰ سال پیش، پس از رها کردن نامزد سابق خود، با زنی متمول به نام رعنا ازدواج میکند. پس از مدتی این ازدواج به جدایی رسیده و بعد از آن، اردلان از فرزندانش سرپرستی میکند اما در مییابد که فاصله زیادی از لحاظ اجتماعی با دخترش، رها، پیدا کردهاست. *** سریال دودکش ![]() سریال دودکش درباره دو خانواده است که زندگی سادهای دارند و یک قالیشویی را اداره میکنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق میافتد؛ مثلاً کارگاهشان پلمپمیشود و یا ماشینشان توسط پلیس توقیف میشود. *** برنامه ماه عسل ![]() این برنامه سعی دارد با تلنگرهایی که از طریق مهمانان مختلف به مخاطب می زند، وجدان- شاید خفته ی- بیننده را بیدار کند. از آنجا که این برنامه در ماه مبارک رمضان پخش می شود، این موضوع بیشتر بر مردم تأثیر می گذارد چراکه این ماه را به روزه داری می پردازند و بیش از پیش بهخدا و نماز و دیگر عبادات می پردازند. *** خنده بازار! خنده بازار برنامهای طنز است که از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران از نوروز ۱۳۹۰ تاکنون پخش میشود. این مجموعه با تقلید طنزآمیز برنامههای صدا و سیما و طعنه به برخی شخصیتها در ضمن آن توانسته تماشاگران بسیاری پیدا کند سری هشتم این برنامه شبهای ماه رمضان ۱۳۹۲ پخش میگردد. این سری در ۲۵ قسمت ۴۵ دقیقهای از شبکه سوم سیما پخش میگردد.(مجموعه پنجشنبهها و شبهای قدر پخش نمیشود) *** سریال خروس پدر خانواده دچار مشکل غیر منتظره ای می شود که این اتفاق خانواده را به یک بحران می کشاند. پسر خانواده همراه با دوستش برای کمک به اعضای خانه و خروج از این بحران تصمیم می گیرد نقشه ای جالب را طراحی و اجرا کند نقشه ای که مو، لای درزش نمی رود و در پس این نقشه مغز منتفکر یک خروس قرار دارد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۴, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقااااااااااااااااااااااااااا (ادای این کارگر قالیشویی دودکشو دارم در میارم) یعنی چی؟؟؟
خدایی دودکش بااید اول بشه چقدر روحیه خانواده هارو تقویت میکنه ... ![]() توی این فیلم از تجملات هم استفاده نشده...خیلی خوبه. تیکه هاش هم که رو زبون ملت افتاده و خیلی خنده داره.... من خودم این تیکه ها رو زبونم افتاده مخصوصا آقاااااااااااااااااااا!!!!!!مادرانه هم دیالوگاشو دوس دارم... |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت
اما کلا تمام سریال ها حال و هوای ماه رمضونو نداشت چرا اسمی از بقیه ی برنامه های ماه رمضون نیاوردین؟؟؟؟؟ به نظرم برنامه ی ماه ترین ماه که سحرها از شبکه دو پخش میشد خیلی جالب بود و توش یه نوآوری خاصی بود... |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۲)muhammedst نوشته است: از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت اینا معروف ترین برنامه هان دیگه،البته بهتر بود گزینه سایر برنامه هام میزاشتم،الان که دیگه اکثر دوستان نظرشون رو دادن. به هر حال (بر خلاف میل باطنی ما!!)برنامه ماه عسل محبوب ترین برنامه ست ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۱۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلامتی خنده بازار که فقط رای منو داره.........
![]() اگه یک قسمتش هم نگاه کرده باشم تا حالا ......
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
راستش منم اتفاقی امشب ساعتای 10 و خورده ای بود کانالارو که جابجا میکردم شبکه 7 (آموزش) یه برنامه ای داشت پخش می کرد که مسابقه شعر طنز بود خیلی هم خنده دار بود خیلی حسرت خوردم گفتم کاش از اول اینو میدیدم از بقیه برنامه ها بهتر بود. |
|||
|
|
۵:۳۳, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱:۰۵)s-r نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد البته هنوز یکی دو جلس مونده (بیشتر نباشه کمتر نیس) ببینین ارزششو داره
|
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۵:۳۳)سرباز سید علی نوشته است: بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد آره من هم چند تا قسمت اولش رو دیدم اما بعد به خاطر هم زمان بودن با مادرانه نتونستم ببینمش ![]() مجریش هر هفته یه بار،یه برنامه ای اجرا میکنه به اسم «پا تو کفش اخبار» تو شبکه تهران من شانسی بعضی وقتا میبینم،اما نمیدونم چندشنبه ها میده... |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Doodkesh.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/3/31/Doodkesh.jpg)
![[تصویر: Maheasal_logo.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/7/7b/Maheasal_logo.png)